Nyheter om Direktør


- Tusen takk for at dere gjør dette

Arbeidet Sidsel Hanum og Arve Rønning gjør for å kunne presentere kunst og kunsthåndverk i toppklassen på Borøy ble hyllet av Trude Gomnæs Ugelstad, direktør ved Sørlandets Kunstmuseum.
Les mer om:

Bekreftet: Tottenham henter inn islandske Steinsson

Aldri hørt om Gretar Steinsson? Da er er du i samme båt med flere andre. Etter at Richarlison ble bekreftet som Spurs-spiller denne uken, har vi skjønt at Conte går inn i sesongen med en kanonsterk offensiv tropp. Nå skal en islending gjøre hele klubben bedre når det gjelder som mest. Steinsson har spilt for Bolton Wanderers og AZ Alkmaar, noe som ikke automatisk kvalifiserer til jobb hos Spurs, men det er jobbene som teknisk direktør og ansvarlig for rekruttering og utvikling som har gjort islendingen til rett mann for Tottenham.

Barcelona får 2 milliarder! – Er som en dråpe i havet

Det hjelper selvsagt å få inn to friske milliarder, men det rekker ikke hele veien for Barcelona som i mange år har brukt gullkortet helt uten å tenke på at en dag, som ikke er så vakker, må det hele betales tilbake. I forbindelse med salg av tv rettigheter mottar Barcelona 207 millioner euro, som de har tenkt til å bruke på spillerkjøp. Med andre ord, ikke betjene gjelden på godt over 10 milliarder.

Rykket opp etter forrige sesong – har med største selvfølgelighet kontaktet agentene til Dybala og Icardi

Paulo Dybalas agent valfarter rundt i Europa for å forhandle til seg det beste tilbudet for sin argentinske free agent. I Paris peker pila til Icardi mot en exit PSG. Litt underholdende oppi alt fotball-alvoret er det at en nykommer i øverste divisjon med største selvfølgelighet har tatt kontakt med agentene til de to stjernene.

- Ikke forenelig med oppdraget

Administrerende direktør i TV 2, Olav Sandnes er krystallklar: Handlingene til Græsvik er ikke forenelig med det oppdraget hans journalister har.
Les mer om:

Sjokkert av direktørens håndtering: «Mangler bare en pose bamsemums på vei ut»

Thorleif Vikre (Frp) fnyser av siste nytt om varslerbråket i fylkeskommunen. Én direktør går av, men Vikre mener reaksjonen er altfor mild.
Les mer om:

Varslingsbråket: – Det er viktig å komme videre

Omstridt direktør beholder millionlønn. Nå maner ledelsen til ro i Vestfold og Telemark fylkeskommune.
Les mer om:

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme. På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

Vender tilbake – og nå får han toppjobben

Christian Chramer ny direktør for Sjømatrådet.
Les mer om:

Mange muligheter med datadrevne beslutninger

Stadig flere bransjer får øynene opp for muligheten med stordata og analyse. Nå samler Dataforeningen spesialister fra offentlige sektor, byggebransjen, bank- og forsikringsbransjen, dagligvarebransjen og teknologileverandørene for å belyse utfordringer og muligheter med teknologien.  Les mer om «Make Data Smart»-konferansen her. Ikke gå glipp av Early Bird-prisen til 12. juli! Blant foredragsholderne på konferansen finner vi Lars Rinnan, CEO i Amesto NextBridge, Christoffer O.

En stor dag i London: Tottenham har signert med Richarlison

Det har vært varslet den siste uken, nå kom signeringen som får Antonio Conte til å smile. Han måtte se Romelu Lukaku forsvinne ut av Premier League på utleie til Inter, Tottenham sikrer seg senterforwarden som scorer 10 i PL for en klubb som har slitt med absolutt alt forrige sesong. En stor seier for Tottenham – og direktør Fabio Paratici. Richarlison fikk gjennombruddet hos Everton og sender en stor takk til klubben.

Da Sofie delte nyheten måtte de finne ny direktør – nå er erstatteren klar

SKIEN: Hotellet går inn i høysesong med ny direktør. Det var ingen vei utenom byttet.
Les mer om:

«Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»

Nå som vi såvidt har begynt å forberede oss på at CR7 går ut på Old Trafford også kommende sesong, kommer det en rimelig sterk påstand fra Italia.

Krevde hoderulling i fylkeskommunen. Nå går direktør av

Etter varslingsbråket går Lisbeth Eek Svensson ut av fylkesdirektørens ledergruppe. – Hun burde fått oppsigelse, sier politiker.
Les mer om:

Nå skjønner vi at Chelsea faktisk jobber for spektakulær Neymar-overgang

De kjenner hverandre godt fra det brasilianske landslaget og fra tiden sammen hos PSG. Når Thiago Silva på ferie begynner å prate om kompisen Neymar, skjønner vi at det jobbes med noe virkelig stort på Stamford Bridge. -Han (Neymar) må komme til Chelsea. Hvis det skjer, er dette det best mulige som kan skje. Jeg håper det blir noe av, begynner Chelsea-spilleren ifølge ESPN. LES: Manchester Uniteds forsøk på å signere Frenkie de Jong kan være over! Jeg håper det blir noe av.. Før Silva kjapper seg med å legge til: -..

Chelsea er klare til å by på midtstopper

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer.

Stortingsdirektøren går på dagen – vedtar gebyr etter dataangrepet

Stortingets direktør Marianne Andreassen vedtar et overtredelsesgebyr fra Datatilsynet til Stortinget på 2 millioner kroner – og sier samtidig opp sin stilling.

Stortingsdirektøren sier opp: – Best tjent med ny direktør

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, vedtar overtredelsesgebyr fra Datatilsynet på to millioner kroner. Direktøren sier samtidig opp sin stilling.

Brannsjefen har sagt opp: Har fått ny jobb

Arne Stadheim blir direktør for sikkerhet og beredskap i NHO.
Les mer om:

Brentford går nye veier – henter inn olympisk mester

Det svinger rundt Brentford. Thomas Frank og gjengen har virkelig fått det til, og de er ikke redd for å tenke nytt. Nå opprettes en helt ny stilling som skal sikre profesjonalitet i alle ledd. Tidligere i juni kom bekreftelsen på at Justin Cochrane var overbevist til å ta jobben som Head of Coaching. Med bakgrunn fra Tottenham, det engelske landslaget og senest Manchester United, var dette en skikkelig presisjesignering for lille Brentford.

Så mye penger får Ten Hag bruke i sommer

Manchester United tror de nå nærmer seg en avtale på 67 millioner pund med Barcelona for midtbanespilleren som spilte 18 måneder under Ten Hag i Ajax. Men mens administrerende direktør Richard Arnold fortalte fansen på et nylig pubmøte at penger «ikke har noen betydning» i sommerens overgangsmarked, vil han fortsatt ikke gi Ten Hag et blankt sjekkhefte, skriver The Sun. United trodde de kunne hente Ajax-vingen Antony for rundt 40 millioner pund.

Klubb-legende forlater Chelsea

Flere store endringer på Stamford Bridge. Petr Cech har forlatt rollen som tekniskrådgiver i Chelsea. Cech tilbrakte 11 år som spiller på Stamford Bridge, og vant 13 trofeer, inkludert fire Premier League-titler og Champions League. Han kom tilbake til klubben i 2019 etter å ha lagt opp som spiller. BBC: Har lagt inn bud på Manchester United-spiller Hans avgang kommer etter at styreleder Bruce Buck trakk seg og direktør Marina Granovskaia også sluttet etter ar den amerikanske investoren Todd Boehly fullførte overtakelsen av klubben forrige måned. Den tidligere keeper-kjempen

Petr Cech (40) ferdig i Chelsea

Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag. Den tidligere målvakten har de siste tre årene jobbet som teknisk direktør i klubben. Han spilte i Chelsea fra 2004 til 2015.
Les mer om:

Først enig med Manchester City og nå også med Gabriel Jesus

Det går veien! – Arsenal skal være snublende i nær til å hente Gabriel Jesus til klubben fra Manchester City. Det er mer spilletid som har satt i gang hele prosessen med klubbytte. For noen dager siden ble Arsenal enig om en pris for den 25 år gamle angriperen og nå i følge The Guardian er en femårig avtale på plass. Les: The Telegraph. Barcelona har akseptert gigantbud på Frenkie de Jong Kjenner sine nye sjefer svært godt Arsenals sports direktør, brasilianske Edu, samt manager, Mikel Arteta, begge har vært svært viktige for Jesus sitt valg.

Politiet vurderer ekstra beredskap på landskampen

Det er ventet drøye 15.000 tilskuere til Ullevaal stadion når Norge tar imot New Zealand til privatlandskamp lørdag ettermiddag. Gro Tvedt Anderssen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i NFF, bekrefter at kampen spilles som planlagt til tross for hendelsene i Oslo i natt. – Etter dialog med politiet går kampen i dag som planlagt.