Nyheter om Direktør


Hvaler og Fredrikstad må få ned utgifter: Men de unngår å settes under statlig styring

Hvaler har røde tall to år på rad, og Fredrikstad har tre år med svake resultater. Tor Håkon Skomsvold, direktør for kommuneøkonomi hos Statsforvalteren i Oslo og Viken, peker på behovene for innsparing, men verken Hvaler eller Fredrikstad ligger an til å havne i Robek-registeret.

Satser knallhardt: – Vi må være klare når pandemien en dag er over

Stormen konserthus lyser nå ut hele ni nye stillinger. – Jeg gleder meg enormt til å få en fulltallig stab igjen, sier direktør Rasmus Adrian.

– OL kan bli avlyst

Dagen før de første OL-øvelsene starter, sier øverste direktør i organisasjonskomiteen at det slettes ikke er sikkert lekene blir noe av. Årsaken er økende smittetall.
Les mer om:

Lars Henrik (63) har vært politi, nå er han ny bydelsdirektør i Østensjø: – Det er ikke meg og mitt, men oss og vårt

Lars Henrik Bøhler er ny bydelsdirektør i Østensjø. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Omsorgsbygg. 
Les mer om:

Må reise hjem fra OL etter tabbe

Seks polske svømmere måtte forlate Japan allerede før sommerlekene i Tokyo har startet etter en administrativ blunder. Bak den spesielle historien ligger angivelig en feil gjort av Det polske svømmeforbundet. Flere svømmere enn Polen hadde startplasser til skal ha blitt sendt til Tokyo. Den polske troppen talte i alt 23 navn.
Les mer om:

Terje Haglund (64) er død: – En bauta i byens næringsliv er borte

Den kjente næringslivstoppen Terje Haglund er død, 64 år gammel. Han var blant annet direktør i selskaper som Kronos Titan og Peterson.
Les mer om:

Strid rundt direktør – fylkespolitikerne avbryter ferien

Fylkesordfører Terje Riis-Johansen (Sp) har innkalt til ekstraordinært møte i fylkesutvalget fredag morgen. Bakgrunnen er striden rundt økonomidirektør Rune Hjertaas.
Les mer om:

Strid rundt direktør – fylkespolitikerne avbryter ferien

Fylkesordfører Terje Riis-Johansen (Sp) har innkalt til ekstraordinært møte i fylkesutvalget fredag morgen. Bakgrunnen er striden rundt økonomidirektør Rune Hjertaas.
Les mer om:

Nå skal han skal styre Nordmøre museum(pluss)

Jarle Sanden er konstituert som direktør for stiftelsen Nordmøre museum.
Les mer om:

Nå skal han styre Nordmøre museum(pluss)

Jarle Sanden er konstituert som direktør for stiftelsen Nordmøre museum.
Les mer om:

Vil overtale italiensk Liverpool flopp om England retur

Den 30 år gamle italienske venstrevingen Fabio Borini som opp igjennom har spilt i de fleste posisjoner fremover på banen startet ut i Chelsea. Da han fra Bolognia til London bare 16 år gammel sommeren 2007 ble han omtalt som en av Italias store fremtidshåp. Etter noen år, utlån og et par kamper for Chelsea bar det tilbake til Italia, han byttet noen ganger mellom Parma og Roma før Liverpool i 2012 hentet han til Anfield. Fabio Borini klarte ikke opprettholde den meget gode formen han viste frem i Roma.

Stillehavsøsters ødela sommeren for Hera. Ikke noe tyder på bedring i år. Tvert imot

Direktør Espen Søilen i Oslofjordens Friluftsråd har ingen oppmuntrende meldinger til badeglade i Fredrikstad-området. Stillehavsøstersen fortsetter sin utbredelse også hos oss, og er en stadig større trussel mot armer og føtter og bakender. Og hunder.
Les mer om:

Belgia går motstrøms etter EM-fiaskoen

Videre fra gruppespillet i EM, men slått ut i kvartfinalen. Kan det egentlig regnes som en fiasko? Direktøren for det belgiske fotballforbunden finner ikke noen bedre beskrivelse. -Resultatet er så skuffende, så man kan godt kalle det en fiasko, begynner direktør Peter Bossaert til HLN. Les: Mario Balotelli har bestemt seg for klubb som vil bringe han til VM i Qatar Okay, da er det stadfestet. I fotballens verden betyr dette at landslagstrener Roberto Martinez må sendes på dør, eller? Ikke hos Belgia.

Kjetil Bøhn slutter som toppsjef i Quantafuel

Administrerende direktør Kjetil Bøhn i plastgjenvinningsselskapet Quantafuel har opplyst til styret i selskapet at han ønsker å fratre fra stillingen.
Les mer om:

Avantor-sjefen i Sandakerveien: – Den midlertidige parken blir skikkelig fin

Avantors visjon er at området Nydalen skal bli det beste stedet i Oslo å bo og jobbe, forteller administrerende direktør Øystein Thorup. Nå er arbeidet med et midlertidig parkdrag i Sandakerveien i gang.
Les mer om:

Rystet etter sex-spørsmål – nå skal sjåføren politianmeldes

Direktør i Norges Taxiforbund sier oppførselen til taxisjåføren som spurte Vilde-Marie Sivertsen (22) om sex er helt uakseptabel. Nå har Vilde-Marie Sivertsen identifisert sjåføren.
Les mer om:

Vi skjønner United har gjort en god deal når Dortmund-direktøren surmuler

På torsdag informerte Manchester United på hjemmesiden at det bærer på medisinsk test for Sancho etter EM. Selv om det står igjen noen detaljer, skiller Dortmund vei med spilleren de hentet fra City i 2017. Direktør Hans-Joachim Watzke skjærer grimase når han prater om bruddet. -Det var Sancho som hadde lyst på forandring. Vi ville gjerne ha beholdt ham. Han har vært fantastisk, og han bar oss i andre halvdel av sesongen (les: reddet Champions League-kvalikplass). Vi gleder oss ikke over pengene, for vi er mer lei oss for at han forlater oss, sier Watzke ifølge Bild.

Ny direktør i Sparebanken Nord-Norge

Tromsøværingen Jon Christoffersen (40) er fra 1. september konstituert som leder for SNN Kapitalmarked.

Blir toppsjef i Polaris Media Sør og Fædrelandsvennen

Håvard Kvalheim blir ny administrerende direktør i Polaris Media Sør og Fædrelandsvennen. – Ønsker å bidra til at mediehusene ytterligere styrker sine posisjoner i en stadig mer digital framtid.
Les mer om:

Kulturtanken: Behov for øremerkede midler til inkludering av barn og unge i kulturlivet

- Vi må ha økt oppmerksomhet på mangfold og inkludering når vi nå skal gjenåpne og re-rekruttere barn og unge tilbake, sier direktør Øystein Strand i Kulturtanken om etatens tilskuddsordning. Innlegget Kulturtanken: Behov for øremerkede midler til inkludering av barn og unge i kulturlivet dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Kristian fikk toppjobben: – Jeg gleder meg til å ta fatt på den nye jobben

SKIEN: Hvordan kan de som bor i Skien få det bedre? Høynet drift har vært svaret. Og nå kommer det i konkret form, en helt ny direktør for organisasjon og utvikling. – En del dobbeltarbeid er det nok i dag, det skal vi gjøre noe med.
Les mer om:

Vi utarbeider en ny eiendomsstrategi for Gamlebyen

Det har over tid vist seg at det for Forsvarsbygg er en bygningsmasse i Gamlebyen som det er svært utfordrende å få en god totaløkonomi på, skriver direktør Thorbjørn Thoresen.

Solveig blir ny direktør: – Best at jeg selv tok roret

Solveig Hirsch (42) blir ny sjef på Hamsunsenteret.
Les mer om: