Nyheter om Dior


Kompisene Isah og Dutty Dior er klar for Fredrikstad. Nå synger duoen om damer: – De prøver å splitte oss

«Instant connection», sier artist Dutty Dior når han beskriver samarbeidet med Stavanger-rapperen Isah. Nå synger de om damer som vil dele dem – og musikken, den gir de ut som NFT.
Les mer om:

Dianas niese giftet seg med 32 år eldre milliardær

Kitty Spencer strålte i en luksuriøs kreasjon fra Dior.
Les mer om:

Forbes 30 under 30: Hvor rik ble Roddy Ricch i 2020?

Roddy Ricch klarte seg bra i år. Til tross for at pandemien i 2020 kuttet de fleste artisters konsertinntekter med nesten 100 %. Roddy Ricch alias Rodrick Wayne Moore, Jr., som nylig fylte 22 år, skulle egentlig på en lukrativ verdensturné. Blant annet til Norge for å spille på Kadetten i Sandvika utenfor Oslo.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Machine Gun Kelly x Downfalls High: Sydney Sweeney med Chase Hudson gjør folk forbanna

Euphoria møter TikTok via Machine Gun Kelly: Velkommen til Downfalls High. Den kreative artisten og skuespilleren Richard Colson Baker (30) alias Machine Gun Kelly lager film av sitt nye pop/punk-album Tickets To My Downfall. I dag kom første teaser, men folk er ikke bare gira.

MTV EMA 2020: De beste og verste opptredenene

MTV EMA 2020 skuffet ikke i år! MTVs Europe Music Awards er en årlig seremoni som blir stelt i stand for å hedre artister og musikk innen popkulturen. Little Mix påtok seg rollen som vertskap for den 27.

Casper Renden knuste Karpe sitt glassmonter i Skien: – Jeg hadde gjort det igjen

Sagnomsuste SAS Skien gikk for siste gang av stabelen denne helgen. Casper Renden fra Oslo måtte dra hjem før det begynte – men langt fra tomhendt. Totalt har 100 heldige fans fått lov til å oppleve det Team Karpe beskriver som «en opplevelse helt utenom det vanlige». Før man fikk bli med på resten av opplevelsen måtte deltagerne gjennom en «lojalitetstest».

Louis Vuitton og Dior reddet luksusgigant

Moteklær og håndvesker hjalp på finansene til det hardt coronarammede luksuskonsernet LVMH i juli, august og september.
Les mer om:

Topp 9 norske singler som kom i dag

Norsk musikk-fest hver fredag. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom alle slipp – og her samler vi som vanlig et utvalg. Ha en fin helg! Gi lyd fra deg til noen du ikke har snakket med på lenge. Astrid S «If I Can’t Have You» Debutalbumet til Astrid Smeplass er her, syv år etter hun ble Idol-Astrid. For så å raskt bli Astrid S og en av Norges mest kjente – og mest spilte – popstjerner. At 23-åringen tok seg god tid med sin første plate har ikke noe å si, ettersom hun kontinuerlig har sluppet nok musikk til å fylle flere skiver.

24kGoldn har hatt Norges mest spilte låt i seks uker på rad

24kGoldn står bak høstens største landeplage i Norge og store deler av verdenen. 19-åringen har nå vært på førsteplassen på Spotify topp 50 i Norge i seks uker på rad med «Mood». Singelen har 243 000 streams hos Spotify, og hos norske Spotify streames den ekstremt fengende låten nå mer 123 000 ganger per dag, som er et godt stykke over andreplassen. Why you always in a mood?

Kjartan Lauritzen samlet musikknorge i Balestrand for en viktig sak ♡

Det er i Balestrand man skulle vært i sommer I juni og juli samlet nemlig Kjartan Lauritzen og storebroren Theodor «Teddy» Kvikne rekordmange norske talenter på Vestlandet. Ja, så mye kunstaktivitet har det nok ikke vært ved Sognefjorden siden nasjonalromantikkens tider. Historiens første runde med Balestrand Badeklubb, som samlingen heter, bestod av et tjuetalls artister og produsenter, samt klesdesignere, fotografer, kunstnere, musikere og andre kreative folk.  Gjengen samarbeidet på individuelle prosjekter, og produserte i tillegg en felles mixtape bestående av 21 låter som slippes førstko

Videopremiere: L.U:N.A om korona, BLM og det vanskelige artistnavnet

Det bergenske stjerneskuddet Mia Roussel aka L.U:N.A begynner for alvor å markere seg som artist. Hun trollbandt oss på by:Larm, og i 2019 ble hun i en alder av 19 nominert til årets liveartist på P3 Gull, sammen med etablerte navn som Sondre Justad og Karpe. L.U:N.A har demonstrert at hun er en artist verdt å følge med på, og etter en rekke singler er hun snart klar med sin første EP. I kveld har 730.no premiere på musikkvideoen til «Anomi».

Videopremiere: Dutty Dior viser frem Balestrand

Dutty Dior serverer deilig norgesreklame i musikkvideoen til «Status». I klippet ser vi ikke bare fjordar og fjell, Oslo-gutten byr også på raske biler og baris. Mer kan man nesten ikke be om. Dutty viser også frem det majestetiske hotellet i Balestrand, som selvfølgelig eies av familien til Kjartan Lauritzen. Anledningen var en session vestlendingen inviterte til tidligere i sommer. Vi tok en lynrask chat med Dutty Dior i forbindelse med videoslippet.

7 TikTok-stjerner vi vil savne hvis appen forbys i USA

Får Donald Trump viljen sin når det gjelder TikTok? – Når det kommer til TikTok, skal vi forby dem fra Amerikas forente stater, fortalte presidenten til til journalister ombord i Air Force One tidligere denne måneden. Dermed kan over 100 millioner aktive brukere forsvinne over natten. Blant dem mange av de mest populære og innflytelsesrike TikTok-erne. TikTok eies av kinesiske ByteDance, som i 2017 kjøpte kinesiske Musical.ly for nesten 10 milliarder kroner og flyttet Musical.ly-kontoene over til TikTok. ByteDance la deretter ned Musical.ly.

Skulle bruke sommaren på å spele for tusenvis

Isah og Dutty Dior skulle «surfe» vidare på suksessen som artistar, men korona sette ein stoppar. Det har ført til artistsamarbeid ein kan sjå fruktene av framover.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk som gjør sommeren enda varmere! Mens vi krysser fingrene for at Ms. Rona ikke blusser opp igjen… 730.no kuraterer et godt og variert norsk musikk-utvalg. Njut kliss nye toner fra hele landet nedenfor. Gabrielle «Sånn som deg» Trenger du sommer-anthem? Vi også. Gabby til unnsetning. Helt ærlig, ingen gjør det sånn som henne. Håper hun tar med denne og spiller på absolutt alle festivaler neste år, slik at vi kan danse av oss COVID-19. Skrevet av bergensdronningen selv, produsert av henne, Anders Kjær og Nicolay Tangen Svennæs.   GABIFUEGO feat.

Endrer Spellemann-kategori

For i helgen blusset en mangeårig debatt om «urban» som betegnelse på musikk ofte laget av svarte artister opp igjen i USA – og denne gangen førte motforestillingene frem. Republic Records, som blant annet huser Ariana Grande og Drake, meldte på Instagram i helgen at de droppet bruken av «urban» med øyeblikkelig virkning. Debatten fikk også ringvirkninger her hjemme, etter at musikkanmelderen Peder Ebbesen tok det opp i en bloggpost publisert også på Ballade. Mandag kom beskjeden fra Spellemann om at man har fulgt diskusjonen rundt begrepet «urban» gjennom helgen, og besluttet at kategorien «u

Spellemannprisen dropper Urban

Neste år vil ingen artister bli nominert til Spellemann i kategorien «Urban». Det diffuse sjangernavnet har blitt kritisert med jevne mellomrom siden kategorien «Hip-hop» ble utvidet til å også inkludere blant annet R&B, soul og dancehall i 2013. Da det nye navnet ble kjent var Lars Vaular en av artistene som hadde mye på hjertet. Bergenseren uttalte til Dagsavisen at å kalle sjangeren «Urban» «kanskje er det dummeste jeg har hørt». – Det blir vanskelig å vurdere så forskjellig musikk opp mot hverandre. For, hva er urban? Det høres bare helt rart ut.

Idyllsjefen med nytt slipp: – Nå tar vi en pause

Også Isah & Dutty Dior er rebooket til Idyll 2021. – Så langt har vi sluppet seks artister, nå tar vi en pause. Neste slipp kommer ikke før i august, sier festivalsjef Terje Olsen.
Les mer om:

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

– Et fantastisk år for norsk populærmusikk

I en fullsatt sal på Sentralen i Oslo ble Musikkforleggerprisen delt ut i går kveld, for sjette året på rad.

Spellemann 2019: Her er de nominerte!

Hurra for norsk musikk. Snart er det igjen tid for å feire en rekke sjangre og utøvere i den norske musikkfloraen. Fredag ble de nominerte kunngjort via en pressekonferanse hos Grand Hotel i Oslo.
Les mer om:

2019s saftigste låter ifølge norsk DJ

Helt på tampen av året oppsummerer som vanlig Patski Love fra DJ-duoen Juicy (og boyband-trioen JCY) musikkåret via med sine favoritter og låtene han har spilt mest på klubber og festivaler gjennom året. – Årets resultat ble 160 låter fordelt på to Spotify spillelister med 80 urbane og 80 club-bangere, sier Pat. – På urban-listen kan du finne våre egne Isah, Dutty Dior, Lars Vaular, Kamelen, Arif, Karpe, Larsiveli med flere mikset sammen med J.Cole, Travis Scott, Burna Boy, City Girls, Young Thug, DaBaby, Stormzy og så videre, mens vi på club-listen kan høre KREAM, Jonas Aden, Kygo, CLMD og Tu

ÜLTRALYD: Robin T tar deg med inn i ROBiNS HOOD

Ny musikk rett ut av Hamar. 730.no børstet nylig støv av en gammel favorittspalte; ÜLTRALYD. Her går vi gjennom det norske musikklandskapet med en fin kam, og ser etter artister og band i startgropa. I 2013 ble innboksen fylt til randen av øresnop fra landets kriker og kroker, og vi kjører ønskereprise. Er det deg? Eller noen du kjenner?