Nyheter om Delta


Hovland tidlig ut i Ryder Cup

Viktor Hovland spiller sammen med engelske Paul Casey når Ryder Cup i golf innleder fredag med fire foursomes-kamper. De får sylskarp motstand. Det er 12 spillere på hvert lag i prestisjeduellen mellom USA og Europa, og åtte av dem ble valgt til å delta i foursomes, der spillerne slår annenhver gang på samme ball. Hovland og Casey skal duellere med Dustin Johnson og Collin Morikawa. Spillerne slår ut 14.21 norsk tid. Johnson og Morikawa er nummer to og tre på verdensrankingen. Bare spanske Jon Rahm er foran dem.

Barnehagelærer Ingvild får ikke deltatt på politiske møter: – Det er ingen vikarer å sette inn(pluss)

Barnehagelærer Ingvild Wik Solberg har siden januar blitt kalt inn på hvert kommunestyremøte i Ørland, men har valgt å ikke delta på grunn av mangel på vikarer på jobb.
Les mer om:

Uefa dobler premiepengene til EM

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har vedtatt å doble premiepengene til lagene som deltar i EM til sommeren. Lagene vil nå dele på en pott på 16 millioner euro. I tillegg får klubbene som frigir spillere til mesterskapet for første gang få penger. Lagene vil dele en pott på 4,5 millioner euro. – Dette er viktige strategiske initiativ for Uefas kvinnefotball-strategi. Det sikrer mer penger enn noen gang tidligere fordelt av Uefa, skriver de i en pressemelding. Norge er kvalifisert til mesterskapet som spilles i England fra 6.-31. juli 2022. Fortsatt er det langt opp til herrene.

Over 15.000 personer i Tønsberg og Færder plukket ut til stor undersøkelse – skal kartlegge trivsel og helse

– Det er frivillig å delta, men vi håper at flest mulig av de som mottar undersøkelsen svarer, slik at vi kan få et treffsikkert bilde av hvordan innbyggerne har det, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Koronavaksine obligatorisk for OL-utøvere fra USA

Alle amerikanske utøvere som skal delta i vinterens OL i Beijing i februar, må være vaksinert, ifølge retningslinjene til landets OL-komité.
Les mer om:

Obligatorisk vaksine for OL-utøvere

Alle amerikanske utøvere som skal delta i vinterens OL i Beijing i februar, må være vaksinert, ifølge retningslinjene til landets OL-komité. Onsdag la USAs olympiske og paralympiske komité (USOPC) fram retningslinjer for de kommende lekene. Innen 1. november skal alle utøvere og støtteapparat ha mottatt vaksinen. Retningslinjene gjelder også for alle de kommende olympiske lekene. – Dette vil øke vår mulighet til å skape et sikkert og produktivt miljø for Team USAs utøvere og støtteapparat, sier administrerende direktør Sarah Hirshland i USOPC.
Les mer om:

Sørensen skal hylles i minneritt

Chris Anker Sørensen får kommende helg sitt eget minneritt når hans barndomsklubb Hammel arrangerer «Chris Anker-ruten», melder NTB. Sørensen mistet livet i en trafikkulykke i Belgia lørdag. Hammel Cykle Klub arrangerer en tur gjennom hjembyen til den tidligere toppsyklisten. – Chris har vært synonymt med Hammel Cykle Klub. Når man sier at man er derfra, sier alle: «Er det ikke der «Oksen fra Hammel» er fra?", sier klubbens formann Lars Toft Pedersen. Han opplyser at interessen for å delta har vært stor.

Voktes av seks sikkerhetsvakter døgnet rundt, men er tom for penger

Krystsina Tsimanouskaja (24) skulle delta i OL. I stedet ble hun politisk flyktning. Nå lever hun på hemmelig adresse og bevoktes av seks livvakter døgnet rundt, men har verken penger eller inntekt.
Les mer om:

Tannproblemer ødela for Bolsjunov

Den russiske langrennsstjernen Aleksandr Bolsjunov gikk ikke under rulleski-VM i Italia. En betennelse i tannkjøttet som endte med operasjon ødela, skriver VG, som siterer Tass. 24 år gamle Bolsjusjov droppet en treningsleir i Sibir for å delta i rulleski-VM i Val di Fiemme, men fikk til slutt ikke deltatt i et eneste renn på grunn av tannproblemene. – Han måtte opereres. Han fikk en betennelse i tannkjøttet og fikk feber, forklarer trener Jurij Borodavko til nyhetsbyrået Tass.
Les mer om:

Holunds drama i høst: Sønnen (1) ble alvorlig syk – måtte haste hjem fra samling

Han kunne ikke delta på Blinkfestivalen og under det viktige høydeoppholdet i Italia nylig måtte han reise hjem midt i samlingen. Skiforbundet oppga familieære årsaker begge ganger. Nå forteller Hans Christer Holund om dramaet som har utspilt seg i kulissene.
Les mer om:

Støre har booket forhandlingssted

Arbeiderpartiet har booket sted for å holde regjeringsforhandlinger, men vet ennå ikke om Senterpartiet vil delta i forhandlinger med SV.
Les mer om:

Lærer Thea (24) har aldri satset på idrett - på rekordtid er hun blitt klar for VM

Thea Hanssen (24) klarer knapt å tro på det selv at hun om få måneder skal delta i VM.
Les mer om:

Støttedemonstrasjon for Kongress-stormerne: Mener de er politiske fanger

WASHINGTON D.C. (VG) Det var forventet at opp mot 700 skulle delta. Kongressen var omkranset av høye gjerder og nasjonalgarden sto klare til å rykke inn ved behov. Men «Justice for J6»-demonstrasjonen trakk kun et fåtall.
Les mer om:

Skal ha sin første forestilling i Gjøreredet. Disse skal være med(pluss)

Anne Semb sto i dusjen da hun fikk ideen om å ha en forestilling med monolog om korona-året. Nå har hun invitert kjentfolk til å delta.
Les mer om:

Bolsonaro dropper smitteregler i New York - drar til FN uvaksinert

Brasils president Jair Bolsonaro skal delta i FNs hovedforsamling i New York. Han ønsker ikke å ta vaksinen som kreves for å entre bygget.
Les mer om:

Iddas U15-lag med fem strake seire

For første gang skal et U15-lag fra Kristiansand delta i nasjonal serie avdeling B. Forberedelsene opp mot sesongen har vært gode, med fem strake seire.
Les mer om:

Bolsonaro drar uvaksinert til FNs hovedforsamling

Brasils president Jair Bolsonaro sier han skal delta på FNs hovedforsamling i New York. Han er uvaksinert, og bryter dermed med byens lovverk.
Les mer om:

Tønsberg og Færder invitert til møte om gjenåpning

Fredag morgen skal alle landets kommuner delta i et møte med helsemyndighetene om den planlagte gjenåpningen.
Les mer om:

Jack Wilshere takker ja til tilbudet fra Arsenal

Forrige sesong spilte Wilshere 18 kamper for Bournemouth, men står nå uten kontrakt. Ifølge Gazzetta Dello Sport har 29-åringen banket på det som er av dører i italia, men takket være Brexit, kunne ikke engang Serie B-klubben Como registrere Wilshere i troppen. Han er fortsatt bare 29, men sliter med å forklare sønnen sin hvorfor ingen klubber vil ha pappa. For en uke siden åpnet Mikel Arteta døra for Wilshere. Les: Benitez har ingen planer om å slippe Liverpool -Han er én jeg kjenner og som jeg delte garderobe med. Én som er så elsket rundt omkring i klubben av alle.

Kronprinsparet på fylkestur til Østfold

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit skal på fylkestur til Østfold i slutten av september. Der skal de blant annet delta i strandrydding.

Kronprinsparet skal plukke søppel i Fredrikstad

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kommer til Fredrikstad, der skal de blant annet delta i strandrydding.

Tande-comeback i konkurranse

Daniel-André Tande skal i aksjon i sin første konkurranse siden skrekkfallet i Planica i mars. Kommende helg deltar han i kontinentalcupen i Midtstubakken. – Det blir veldig moro. Det er en fin start å kunne gjøre comeback hjemme i Norge under helgens COC-renn i Midtstuen. Jeg gleder meg til å se hva mine beste hopp holder til. Det blir kult å konkurrere igjen, sier Tande i en pressemelding. I tillegg skal disse norske hopperne delta: Anders Fannemel, Joacim Ødegård Bjøreng, Oscar P.

Russerne til valg etter knallhardt press mot opposisjonen

Entusiasmen er lav i den russiske befolkningen foran helgens valg. Derfor lokker myndighetene med gavekort, biler og leiligheter for å øke lysten til å delta.
Les mer om:

Suu Kyi for syk til å delta på rettsmøte

Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi møtte ikke i retten da saken mot henne startet opp igjen mandag. Forsvarerne hennes sier hun føler seg syk.
Les mer om:

Spania setter inn soldater i kampen mot stor skogbrann

Søndag ble spanske soldater utplassert i den sørøstlige delen av landet for å delta i kampen mot en stor skogbrann som brenner på fjerde dagen.
Les mer om: