Nyheter om Delta


Myanmars juntaleder på konferanse i Moskva

Myanmars juntaleder Min Aung Hlaing er i Russland der han skal delta på en sikkerhetskonferanse.

Delta kan bli dominerende – FHI ikke bekymret

I dag utgjør Delta-varianten mindre enn én prosent av alle smittetilfellene i Norge. Det at koronavarianten kan bli dominerende bekymrer ikke FHI.
Les mer om:

Delta kan bli dominerende – det bekymrer ikke FHI

For å komme mutanter i forkjøpet, kan danske barn kan få vaksine fra september. Her mener FHI vi kan ha god kontroll - selv hvis Delta-varianten sprer seg mer.
Les mer om:

Florida: Én død etter påkjørsel i Pride-parade

En mann er død og en annen kritisk skadet etter at en pickup kjørte på to personer som skulle delta i en Pride-parade i Florida. Det er ikke avklart om hendelsen var en ulykke eller et angrep.
Les mer om:

USA beklager at iranerne ble «nektet et fritt og rettferdig» valg

USA beklager at iranerne ikke fikk lov til å delta i en «fri og rettferdig valgprosess» i presidentvalget, der ultrakonservative Ebrahim Raisi (60) vant.
Les mer om:

Erik (28) utredes for hjertefeil: – Hadde han stilt opp, så hadde vi andre vært statister

Erik Lomås innrømmer at det satt langt inne å ikke delta i MSM. Istedenfor kunne han glede seg over kompisens seier.
Les mer om:

Raja vil gjøre det forbudt å delta i reklamer for bettingselskaper

Hvis kulturminister Abid Raja (V) får det som han vil, blir det forbudt for nordmenn å delta i reklamer for utenlandske spillselskaper.
Les mer om:

Gjentar suksessen med Camp Træff: – Førstemann til mølla, meld dere på!(pluss)

I sommer kan barn og unge delta på diverse aktiviteter i regi av Romsdal Tindegruppe. Påmeldingen har åpnet – og alt er gratis.

Stjerner til Arctic Race of Norway

Mathieu van der Poel og Peter Sagan er blant stjernene som blir å se i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Elleve av lagene der vil også delta i Tour de France. Tour de France er ferdig 18. juli. Deretter er OL i Tokyo før mange av stjernene reiser til rittet i Nord-Norge.

Dette er helsemyndighetenes anbefalinger for trinn tre i gjenåpningen

FHI og Helsedirektoratet anbefaler å oppheve den nasjonale skjenkestoppen, at flere kan komme på besøk hjemme og at flere kan delta på arrangementer.
Les mer om:

Solberg: Vi er klare til å gå til trinn 3 og mer enn det som er skissert

Fra søndag kan du blant annet ha flere gjester hjemme, flere tusen kan delta på konsert og skjenkestoppet ved midnatt oppheves. Slik åpnes Norge mer opp.
Les mer om:

Svarte om hvorfor foreldrene ikke får delta på sommeravslutning i barnehagene

Oppvekstsjefen i Nordre Aker svarte bydelsutvalget om hvorfor barnehagene ikke får arrangere avslutninger for skolestartere med foreldre tilstede.
Les mer om:

«Vinden» er tilbake

I går skrev Sporten at Aston Villa som Ashley Young spilte for fra 2007 til 2011 som ønsker å fiske han tilbake, og nå har det skjedd. Avtalen med Inter Milan løper ut på dato om noen dager og Young som har mesteparten av sin karriere på Old Trafford har signert med Aston Villa. Den 35 år gamle engelske midtbanespilleren er ikke snauere enn å ha som mål å kjempe seg tilbake på landslaget innen VM i Qatar.

Sommeraktiviteter for barn og unge: – Viktig å skape mestringsfølelse hos barn(pluss)

Kommende helg kan barnefamilier samles ved Grunnvannet i Folkeparken for å delta på blant annet fisking og natursti, dette i regi av Harstad og omland sportsfiske.
Les mer om:

Disse friluftstilbudene kan barn og ungdom delta på i Tjeldsund i sommer(pluss)

I år kan barn være med på gratis friluftsskoler på fire forskjellige steder i Tjeldsund. Kommunen melder også at nye Aktivitetsskolen starter opp i sommer.

Nordkalottfolket dropper valgsending til NRK: – Det blir ikke reell politisk debatt(pluss)

Siden Senterpartiet ikke er invitert, ser ikke Nordkalottfolket hensikt i å delta på NRK Sápmis valgsending.
Les mer om:

Parkeringsovervåkingen bøtela en haug med skoleelever

Elevene ved SVGS VG1 skulle tirsdag delta på aktivitetsdag i Sandefjord sentrum. Mange tok mopeden til byen, noe de nok angrer bittert på nå.
Les mer om:

Vaksiner effektive mot delta

Fullvaksinerte med enten Pfizer eller AstraZeneca-vaksinen vil ifølge en britisk studie være svært godt beskyttet mot sykehusinnleggelse om de blir smittet av deltavarianten.
Les mer om:

Krav om frie valg i Mali i FNs sikkerhetsråd

Et flertall av de 15 landene i FNs sikkerhetsråd ber Mali holde et fritt og rettferdig valg neste år uten at de nåværende lederne får delta.
Les mer om:

Sparker Joey Hardarson, det eneste som kan redde Start nå er «Myggen»

Syvendeplassen i OBOS-Ligaen passer dårlig med sørlandsklubben Start sitt ambisjonsnivå. Dagens nyhet, ikke enda bekreftet av klubben, sier at hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson har begge fått sparken i IK Start. Start har vært ute å kjøre helt siden før de sparket Kjetil Rekdal våren 2019 og hentet opp islandske Joey Hardarson som midlertidig hovedtrener. Start som etter de fikk på plass rike betting eiere har som ambisjon å ikke bare delta, men å vinne, deres uttalte målsetning er å bli seriemester og så gjøre det stort ute i Europa.

420 klubber påmeldt fotballtinget

Etter et skred av påmeldinger det siste døgnet før fristen er i alt 420 fotballklubber påmeldt søndagens ekstraordinære Qatar-ting, melder TV 2. Kanalen skriver at antallet påmeldte klubber økte fra 177 torsdag til 420 fredag, som var dagen da påmeldingsfristen utløp. Det vil si at 24 prosent av Norges 1750 fotballklubber skal delta på det ekstraordinære fotballtinget. På tinget skal det tas stilling til om NFF skal boikotte neste års fotball-VM i Qatar.
Les mer om:

Tror delta vil dominere i Norge: – I verste fall vil flere yngre havne på sykehus

Helsedirektoratet er bekymret for at delta-varianten skal bli utbredt i Norge før vi har kommet i mål med vaksinasjonsprogrammet.
Les mer om:

Klarte ikke OL-kravet

Narve Gilje Nordås ble nummer sju på 5000-meteren i lørdagens OL-kvalifiseringsstevne i franske Nice på13.22,15. Dermed klarte han ikke OL-kravet på 13.13,50. Det var det faktisk heller ingen av de andre startende som gjorde. Nordås har forsatt mulighet til å komme til OL, enten ved å klare kravet eller ved å styrke sin posisjon på verdensrankingen. I øyeblikket ligger han helt på vippen på rankingen. 42 får delta på distansen i OL. Per Svela ble nummer 14 i løpet på 13.57,05.
Les mer om:

William og Kate deltar på G7-mottakelsen

Prins William og hertuginne Kate skal for første gang delta på et G7-arrangement fredag når det er mottakelse for G7-lederne som ankommer toppmøtet.
Les mer om: