Nyheter om Davis


Ruud avgjorde i norsk favør

Casper Ruud avgjorde Norges landskamp mot Usbekistan i Davis Cup med seier mot Sanjar Fayziev (6–3, 6–1). Norge vant totalt 3–1. Han revansjerte dermed formiddagens tap i double, der Denis Istomin og Fayziev slo Ruud og Viktor Durasovic i strake sett. Ruud og Durasovic vant sine to første single-kamper fredag. Davis Cup regnes som et verdensmesterskap i tennis. Hvert år møtes de beste nasjonene i et sluttspill mot slutten av sesongen. Seieren mot Usbekistan tar Norge ett steg nærmere sluttspillet i 2022, hvor kun 16 nasjoner slipper til.

Norsk tap i Davis Cup

Det norske laget gikk på et tap i helgens tredje kamp mot Usbekistan i Davis Cup på hjemmebane. Casper Ruud og Viktor Durasovic ble slått av Denis Istomin og Sanjar Fayziev i double med settsifrene 5–7, 3–6. Norge leder landskampen sammenlagt 2–1 etter tre oppgjør. Ruud og Durasovic vant sine første single-kamper fredag. Formatet er best av fem. To single-matcher gjenstår lørdag. Davis Cup regnes som et verdensmesterskap i tennis. Hvert år møtes de beste nasjonene i et sluttspill mot slutten av sesongen.

Ruud vant første kampen

Casper Ruud sørget for at Norge fikk en best mulig start på Davis Cup-kampen mot Usbekistan da han slo Khumogun Sultanov 2-0 i sett (6-3, 6-3).
Les mer om:

Ruud vant første kampen i Davis Cup

Casper Ruud sørget for at Norge fikk en best mulig start på Davis Cup-kampen mot Usbekistan da han slo Khumogun Sultanov 2-0 i sett (6-3, 6-3). Lagene spiller på nivå 1. Casper Ruud er ranket som nummer ti i verden og var naturlig nok stor favoritt mot Sultanov som er ranket som nummer 418 i verden. Ruud tok det første settet nokså enkelt etter 29 minutters spill. I det andre settet trengte Ruud litt ekstra tid på å avgjøre. Usbekeren brøt Ruuds serve på stillingen 5-2 til nordmannen. Ruud brøt direkte tilbake og tok settet 6-3.
Les mer om:

Superparet i ekstase: - Utrolig

Tara Davis (22) mislyktes i OL i Tokyo. Fredag revansjerte kjæresten nederlaget i samme by.
Les mer om:

Etterforskes etter voldtektsanklager

Skuespilleren er anklaget for å ha voldtatt den svenske modellen Bella Davis. Selv benekter han anklagene.
Les mer om:

Største rekordforbetring på 65 år

Karsten Warholms rekordforbetring med 76 hundredeler er offisielt den største på 400 meter hekk sidan 1956. Den gongen sette amerikanaren Glenn Davis rekord med 49,5, ni tideler betre enn sovtjetaren Jurij Litujevs tre år gamle rekord. David Hemery flytta rekorden sju tideler, frå 48,8 til 48,1, med sitt OL-gull i 1968. Det var med manuell tidtaking. Sidan elektronikken overtok og hundredelene gjorde sitt inntog tidleg på 70-talet, har aldri rekorden blitt flytta så langt i ein jafs. Kevin Youngs 46,78 frå OL 1992 var den største, på 24 hundredeler.
Les mer om:

Football-Insider: Sheffield United har kontaktet Liverpool – trenger forsterkning fra Anfield

Det var rimelig kaotisk i vinterens overgangsvindu da Liverpool bestemte seg for at midtstopper-situasjonen (les: mangel på friske midtstopperbein) var umulig, og halset ut på markedet med Ozan Kabak og Ben Davies som nødløsninger. Ozan Kabak sto i 13 Liverpool-kamper og løste noe, men overbeviste ikke nok til at Klopp og gjengen valgte å benytte seg av kjøpsklausulen. Ben Davis ble hentet fra Championsship-klubben Preston, og var neppe klar for å kastes ut i Premier League uten oppkjøring.

USA-stjernene får ikke feire sammen i OL: – Det suger

Tara Davis (22) og Hunter Woodhall (22) feiret Tokyo-deltagelsen på ekte cowboy-vis. Men under sommerens leker holdes «friidrettens powercouple» adskilt.
Les mer om:

Harstadsanger får sangen sin spilt på NRKs "Sommerskuta"(pluss)

Elze-Belinda Davis fikk nylig en e-post fra NRK der de spurte om å få tillatelse til spille sangen "Two Hearts in Love" som hun skrev i 2019.
Les mer om:

Harstadsangerinne får sangen sin spilt på NRKs "Sommerskuta"(pluss)

Elze-Belinda Davis fikk nylig en e-post fra NRK der de spurte om å få tillatelse til spille sangen "Two Hearts in Love" som hun skrev i 2019.
Les mer om:

Tøft for Ventura

Kristoffer Ventura måtte fullføre torsdagens runde fredag morgen, som følge av tøffe forhold torsdag. Han avsluttet den første runden med bogey på siste hull. Ventura er nummer 121 i PGA-turneringen Rocket Mortgage Classic. Han er ett slag over par etter første dag. Amatøren Davis Thompson, som går på University of Georgia, leder turneringen. Han er ni slag under par og er to slag foran fire spillere, som er -7.
Les mer om:

Stjernen henter AHL-back

På de to siste sesongene har Kevin Davis (24) spilt 33 AHL-kamper for Coloradio Eagles. I løpet av august er backen på plass i Fredrikstad.
Les mer om:

Milli Vanilli-sanger er død

John Davis, en av stemmene bak svindelgruppen Milli Vanilli, er død – 66 år gammel.
Les mer om:

Milli Vanilli-sanger er død

John Davis, en av stemmene bak svindelgruppen Milli Vanilli, er død – 66 år gammel.
Les mer om:

Stjerner raser etter omstridt melding: – Du kunne sagt hva som helst annet

Las Vegas Raiders-eier Mark Davis får kritikk for omstridt Twitter-melding, men støttes av George Floyds bror.
Les mer om:

Tyrkia rotet bort seieren: – En gigantisk gave til Norge

(Tyrkia-Latvia 3–3) Takket være Davis Ikaunieks (27) er Norges muligheter i VM-gruppen atskillig bedre enn Ståle Solbakken & co kunne regne med.

United får midtstopper på billigsalg – matcher Mbappés vanvittige akselerasjon

Napoli-bajas og eier, Aurelio de Laurentiis, gikk pre-virustid ut og skrøt hvordan han hadde ledd av og avslått et bud på 100 millioner euro på Kalidou Koulibaly i 2018. To år senere har Napoli-eieren vært like standhaftig. Nå skjønner han tydeligvis at han har overvurdert sine forhandlingsevner og betalingsviljen på markedet. Forrige sommer skal Napoli fortsatt ha viftet med en prislapp på 65 millioner pund, der både Manchester United og Liverpool har vært sterkt linket til 29-åringen.

The Athletic: Liverpool fisket egentlig etter midtstopper hos Barcelona

På Deadline Day sto Liverpool tilbake med to nye midtstoppere. Ben Davis var overraskelsen, Ozan Kabak varslet. Men skal vi tro the Athletic, var Klopps mål i en helt annen liga. Det var på Deadline at de store avgjørelsene ble tatt av Liverpool-gjengen. Skadelisten i forsvaret tilsa at det måtte handles. Les: Tre Premier League-legender kjemper om samme managerjobb Ifølge Teamatalk håpet Liverpool i det lengste at Joel Matip ville komme tilbake etter ankelskaden, men det ble på tampen av januar klart at midtstopperen måtte gi seg for sesongen.

The Times: Liverpool har på plass avtale med midtstopper

Den siste uken har selv Jürgen Klopp innrømmet at Liverpool ikke kommer utenom forsterkninger i midtforsvaret – selv om søndagens kamp mot West Ham viste alt annet enn svakhetstegn. Jordan Henderson og Nat Phillips var bunnsolide i midtforsvaret mot fremadstormende West Ham. Én ball bak Alisson var det Liverpool-forsvaret tillot, mens Salah (2) og Wijnaldum sørget for 3 scoringer. Les: Liverpool er så til de grader back on track! Ifølge The Times er Liverpool enig med Preston og midtstopper Ben Davis om overgang.

Edgar Davids er tilbake som manager

Det pensjonerte nederlandske fotballikonet med bransjens kuleste briller tok steget fra en administrativ rolle hos Ajax tilbake til gressmatta som trener. Men noen jobb som matcher nivået til landsmann Ronald Koeman, det blir det nok noen år til. Noen som ikke husker Davis? Spill med noen av verdens største fotballegender hos Ajax, AC Milan, Juvenus, Barcelona, Inter og Tottenham.

Happiest Season: Endelig en skeiv julefilm ♡

Happiest Season går ikke helt i julefilm-fella. Joda, det er en romantisk komedie om en søt brunette som tar med kjæresten hjem til foreldrene for første gang. Men Harper har et stort problem: Foreldrene vet ikke at hun er lesbisk. Harper spilles av Mackenzie Davis, kjent fra The F Word og den prisbelønte San Junipero-episoden av Black Mirror Kjæresten Abby portretteres av Twilight-legenden Kristen Stewart Abby er stormforelsket og har bestemt seg for å fri til Harper ♡ Men når Abby møter Harpers foreldre for første gang blir hun introdusert som kjærestens venninne. Ikke nok med det: For å k
Les mer om:

Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Den tyske ballkunstneren som de siste fem årene har vært en del av Arsenal, Mesut Özil er ikke en del av Arsenals 25-mannstropp ut 2020. – Beskjeden han fikk for et par dager siden var tung å være, noe 32 åringen har meddelt på sosiale medier. Noe av poenget med å spille fotball er å være på laget, Mesut Özil er ute av Emirates så snart det er mulig, tidligst i januar vinduet.

Kan bli tvunget til å signere med Manchester United

VM vinner og sett utenfra rimelig arrogant superstjerne har på ingen måte levert for Barcelona siden de hentet han fra Borussia Dortmund i 2017 for 130 millioner euro. – Skader har mye av skylda, men mange peker også på en slapp primadonna holdning som årsak til manglende resultater. Manchester United var i sommer villige til å by over 60 millioner euro som Transfermark har satt som verdi og Barcelona ble enige for Ousmane Dembele, men ifølge France Football satte den franske vingen seg på bakbeina.

Ma Rainey’s Black Bottom: Den siste filmen til Chadwick Boseman

Ma Rainey’s Black Bottom blir den aller siste filmen til Chadwick Boseman. Skuespillerstjernen kjempet seg gjennom kreftdiagnosen da han spilte inn sine siste filmer, deriblant den mildt sagt krevende tittelrollen i Marvels Black Panther. Nesten ingen visste at han var alvorlig syk, ikke engang kollegaene. Som resten av verden fikk de vite det da familien bekreftet at han døde av tykktarmskreft i august.