Nyheter om Danielsen


Sommerhuset lå ute til 16,5 millioner – etter intens budrunde skjøt prisen i været

– Det ble solgt for en rimelig god penge, fastslår Bjørn Ivar Danielsen etter salget av familiens sommerhus i Drøbak.
Les mer om:

Ella og Joanna velger vannveien til skolen: – Vi bruker like lang tid som skolebussen

DRANGEDAL: Thea Danielsen Fjørtoft og døtrene Ella og Joanna padler til jobb og skole. – Det mye morsommere enn å ta bussen.

Butikk utsatt for hærverk: - Det er så meningsløst

Natt til søndag gikk noen løs på oliventrærne til Anne Danielsen i Skippergata.
Les mer om:

Her er dagens smittetall: Ny økning i Fredrikstad

Igjen er det registrert en økning i antall nye smittetilfeller i Fredrikstad. Kommuneoverlege Sofie Lund Danielsen minner om at vi ikke må ha flere nærkontakter enn nødvendig.
Les mer om:

Smitteteamet: Var nær kollaps - dette er situasjonen nå

– Smitteteamet har jobbet helt på grensen av hva det har kapasitet til, ifølge assisterende bydelsoverlege i Nordre Aker, Anders Danielsen Lie.
Les mer om:

Het debatt om kristen friskole: – Dette skuffer meg

Det var stor uenighet da skjebnen til Danielsen ungdomsskole skulle avgjøres i Karmøy kommunestyre.
Les mer om:

Liverpool-supporteren Lars Petter (43) la bilen ut til salgs etter at United-supporter og kona Linn (41) gikk for langt i sine rampestreker

Mandag denne uka «stjal» Linn Sæther bilen for å foliere den med Manchester United-logo. Nå har ektemannen Lars Petter Danielsen lagt bilen ut for salg.
Les mer om:

Liverpool-supporteren Lars Petter (43) la bilen ut til salgs etter at United-supporter og kona Linn (41) gikk for langt i sine rampestreker

Mandag denne uka «stjal» Linn Sæther bilen for å foliere den. Nå har ektemannen Lars Petter Danielsen lagt bilen ut for salg.
Les mer om:

Regjering, region og Roskilde til Notodden for å diskutere gjenåpning

Tirsdag 23. mars arrangeres Notodden Bluesfestival-konferansen om veien mot gjenåpningen av kulturlivet. Blant bidragsyterne er kulturminister Abid Raja, direktør i Kulturrådet, Kristin Danielsen, daglig leder i Norske konsertarrangører, Tone Østerdal og kulturdirektør i Vestfold og Telemark, Else Blom. Innlegget Regjering, region og Roskilde til Notodden for å diskutere gjenåpning dukket først opp på ballade.no.

Ingen «produksjonsstans» under korona: Åse og Leif har fått tre barnebarn i løpet av pandemien

De har ikke fått se dem så mye som de skulle ønske, men Åse Danielsen og Leif priser seg allikevel lykkelig over å ha fått en, to, tre friske barnebarn i løpet av pandemien.
Les mer om:

Da søsteren fikk kreft, ble Aurora (18) pårørende som seksåring: – Jeg var sent ute med å lære meg ting

Søsteren til Aurora Haugholt Danielsen fikk påvist svulst på hjernen som toåring. Nå oppfordrer hun befolkningen til å støtte innsamlingsaksjonen «Krafttak mot kreft», som i år skal gå til forsking til krefttyper få overlever.
Les mer om:

Smitteutbrudd i barnehage

Per nå er det påvist smitte hos totalt syv personer. Dette gjelder to avdelinger i barnehagen, sier assisterende bydelsoverlege Anders Danielsen Lie om smitten i Nordberg Barnehage.
Les mer om:

Sløsesjokket

Konsekvensene av nordmenns sløseri er ikke til å underdrive, skriver MDGs Stortingskandidat Jon Andre Danielsen i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Overskudd på 1,4 millioner for Helse Møre og Romsdal

Margunn Danielsen var alvorlig syk, men fikk oppfylt ønsket om å dø hjemme. Det har flere fått under pandemien.

Flere velger å dø hjemme

Margunn Danielsen var alvorlig syk, men fikk oppfylt ønsket om å dø hjemme. Det har flere fått under pandemien.
Les mer om:

Gunn har lett etter faren sin i over 30 år: – Jeg trenger den aller siste brikken for å løse puslespillet

I over 30 år har Gunn Brith Danielsen (48) lett etter sin biologiske far. Nå er hun skråsikker på at hun har funnet ham, men én brikke mangler før puslespillet er komplett.
Les mer om:

Haugesund vil fremme innsigelse mot kristen skole i Karmøy

Plansjefen i Haugesund kommune mener en etablering av Danielsen ungdomsskole på Norheim strider mot regionplanen for Haugalandet.

Styreleder i Sameiet Aasgarden, Morten Danielsen, kritiserer kort frist til informasjonsmøtet

Styreleder i Sameiet Aasgarden byggetrinn 1, Morten Danielsen, er en av flere som har sendt inn høringsinnspill til det nye Aasgarden-prosjektet. Han reagerer på arealplanlegger Olav Talle i Areal Pluss sin framstilling av informasjonsmøtet.
Les mer om:

Viken Taxi varsler millionsøksmål mot ekssjef Per Morten Danielsen

Styret mener tidligere daglig leder Per Morten Danielsen har påført Viken Taxi AS betydelige tap gjennom manglende økonomistyring og ukritiske låneopptak, og varsler søksmål med krav om over 1 million kroner i erstatning. – Udokumenterte beskyldninger, svarer Danielsen.
Les mer om:

Kommuneoverlegen om den positive smitteutviklingen: – Vi kan ikke slappe av nå. De neste ukene blir ekstremt viktige

De siste dagene har det vært en positiv utvikling rundt smittesituasjonen i Fredrikstad. Men kommuneoverlege Sofie Lund Danielsen advarer nå mot å tro at faren er over. – Vi kan ikke slappe av nå.
Les mer om:

Ronny (43) hadde hemmelige møter med Breivik: – Jeg ble brukt

SKIEN FENGSEL (TV 2): Multikriminelle Ronny Danielsen (43) er den eneste innsatte som har møtt 22. juli-terrorist Anders Behring Breivik (41).

Planer om å flytte ungdomsskolen i Skåredalen til Norheim

Byens eneste private kristne skole ligger i Skåredalen. Nå planlegger Danielsen å flytte til nabokommunen, og tomt er allerede kjøpt.
Les mer om:

Sofie (44) tror det blir en vanskelig start på året: – Januar og februar kan bli tøffe

Kommuneoverlege og småbarnsmor Sofie Lund Danielsen (44) snakker ut om hvordan det har vært å stå i førstelinjen og ta vanskelige avgjørelser under et helt spesielt år. Hun advarer samtidig mot å tro at korona-utfordringene blir borte med det første.
Les mer om:

Sofie Lund Danielsen, oppvokst i Aurdal, står i spissen i kampen mot korona i Fredrikstad

Fredrikstad er en av de byene utenfor Oslo som har vært høyest oppe i nyhetsbildet på grunn av koronautbrudd. En av dem som har jobbet døgnet rundt for å vinne kampen mot pandemien er kommuneoverlege Sofie Lund Danielsen. Hun vokste opp i Aurdal, tenker på seg selv som en valdris, og snakker dialekten.