Nyheter om Dahle


Forren debuterte for 4. divisjonslag – forstår at folk avskriver ham

KRISTIANSUND (VG) (Dahle - Eide og Omegn 2–1) Seks uker etter nachspielet i Brann og Vegard Forrens avgang, gjorde den tidligere landslagsstopperen comeback på fotballbanen i 4. divisjon.

Forren klar for kamp igjen – dette sier han om comebacket(pluss)

Vegard Forren debuterer for Eide i 4. divisjonskampen mot Dahle fredag kveld.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Nettsus for Mathea Dahle Mæland

Egersund 2 vant etter hattrick på hjemmebane
Les mer om:

Kaias nye bok tar TBs anmelder med storm: – En riktig godbit

Kaia Dahle Nyhus er ytterst produktiv og kreativ. Nå er hun ute med en riktig godbit og et blinkskudd av en bok, ifølge litteraturanmelder Finn Stenstad.
Les mer om:

Rødt-nestor Torstein Dahle: – Ap forlot arbeiderklassen på perrongen og kjørte toget i retning høyre

Rødt høster tillit hos arbeiderklassen og ligger an til å gjøre et historisk godt valg.  Samtidig advarer parti-nestor Torstein Dahle (74) potensielle velgere mot en thriller-innspurt hvor hver eneste stemme blir avgjørende. 
Les mer om:

Grøvdal overlegen på 5000 i NM

Karoline Bjerkeli Grøvdal var i en klasse for seg på 5000 meter i NM i friidrett fredag kveld. – I dag handlet det om å pushe seg selv, og det funket det. Beina svarte bra i starten der. Det er kanskje min nest beste tid noensinne, sier Grøvdal til NRK etter løpet. Bjerkeli Grøvdal var over minuttet raskere enn Vienna Søyland Dahle som tok sølvet. – Et av hennes aller, aller beste løp, konstaterte NRKs kommentator, Jann Post, på oppløpssiden. Tiden 14.47.95 er den beste tiden hun har levert i NM noen gang.
Les mer om:

Målshow fra Mathea Dahle Mæland

Storseier for Viking 2
Les mer om:

Hageeiere har privatisert kommunalt areal

Målshow fra Mathea Dahle Mæland
Les mer om:

IT-selskaper slås sammen - får over 700 ansatte

Målshow fra Mathea Dahle Mæland
Les mer om:

Tok grep etter misnøye mot Avaldsnes-treneren

I sommer gjorde klubbledelsen i Avaldsnes endringer i lagledelsen etter misnøye mot trener Thomas Dahle. Dahle har nå vært sykmeldt siden midten av juli.
Les mer om:

Sa opp etter fire måneder – nå er ny konstituert fagleder barnehage klar(pluss)

Laila Dahle har sagt opp stillingen for å bli daglig leder i MoBarn. Ellen Lyngvær Hjelset har dermed i dag blitt konstituert i stillingen som fagleder barnehage.
Les mer om:

To skjebnekamper i vente: – Det ser mørkt ut hvis vi ikke tar poeng

Avaldsnes-trener Thomas Dahle vet at de to neste kampene blir ekstremt viktige for Avaldsnes.
Les mer om:

– Ikke overraskende med funn på Setnes(pluss)

– Jeg vet det jobbes hardt nå for å finne løsning både for grunneier og for kulturminnet, forteller Kristoffer Dahle.
Les mer om:

Avaldsnes fortsatt poengløse etter nytt tap

Årets første poeng lar vente på seg for Avaldsnes. – Det blir litt stang ut i motgang, sier trener Thomas Dahle etter 0-1-tap mot Rosenborg.
Les mer om:

Fondssparer Bjørnar setter bærekraft foran avkastning

Aldri har så mange nordmenn hatt penger i aksjefond, og aldri har flere vært opptatt av bærekraftige investering. Bjørnar Dahle er én av dem som sparer «grønt».
Les mer om:

Kometkarriere: Kan vikariere som ordfører i første periode

Jan Terje Dahle kan rykke helt opp til øverste sjefsnivå i sin første periode som politiker.
Les mer om:

Sandefjord-tabber ga VIF-seier

Vålerenga vant 3-1 hjemme mot Sandefjord søndag kveld. VIF tok ledelsen før pause da Jonatan Tollås Nation steg opp på et innlegg fra Christian Dahle Borchgrevink og stanget ballen over keeper Jacob Storevik, som ikke var raskt nok opp med hendene. 2-0-målet kom kvarteret etter pause da gjestenes Wembangomo klønete det til med et håpløst tilbakespill.

Se Sævik-debuten på h-avis.no: – Karina starter

Avaldsnes-trener Thomas Dahle bekrefter at Karina Sævik går rett inn i startelleveren.
Les mer om:

Dønnum senket Molde i toppoppgjøret

Vålerenga-profilen Aron Dønnum ble onsdag tatt ut på av Ståle Solbakken på landslaget. Torsdag fortsatte oppturen for 23-åringen på Aker Stadion. I et intenst toppoppgjør ble han han nemlig matchvinner mot Molde med sin 3-2-scoring i det 81. minutt. – Det var tøft på slutten der. Det var en tøff kamp. Det er to gode lag som møter hverandre. Det er forferdelig deilig med de tre poengene, sier Dønnum til Discovery.

– Vi tar med oss det positive

Selv om det ble fem baklengsmål og null poeng mot Vålerenga i seriepremieren, fant både Olaug Tvedten og trener Thomas Dahle en hel del positivt å ta med seg videre.
Les mer om:

Velkommen til det «nye» Havtorvet på Hvaler

– Det kom ekstremt mye nedbør på kort tid og vi fikk virkelig testet at grunnarbeidene har vært vellykket. Dette sier Kenneth Haraldsen og Fredrik Dahle Olsen i Pejkon Eiendom.

Disse er forhåndsuttatt til OL

19 utøvere ble onsdag tatt ut til OL i Tokyo, og tre til paralympics. Blant dem Olaf Tufte, som med det er klar for sitt sjuende sommer-OL. Første uttak: Roing: Kjetil Borch, Kristoffer Brun, Are Strandli, Martin Helseth, Oscar Stabe Helvig, Erik Solbakken og Olaf Tufte. Håndballandslagene, kvinner og menn. Seiling: Line Flem Høst, Nicholas Fadler Martinsen, Martine Steller Mortensen, Helen Næss, Marie Rønningen, Hermann Tomasgaard, Anders Pedersen. Svømming: Henrik Christiansen. Sykkel bane: Anita Stenberg. Triatlon: Kristian Blummenfelt og Gustav Iden.

Tapte knepent mot gullkandidat: – Vi viste moral

Avaldsnes-trener Thomas Dahle var «brukbart fornøyd» etter 2–3 mot Sandviken lørdag.
Les mer om:

Sonya (40): – Jeg hadde opptil fire jobber samtidig

– Det er mer enn en jobb. Det blir en livsstil og jeg har en stor lidenskap for det, sier Sonya Marie Dahle, om sitt arbeid som dansepedagog ved Kulturskolen i Fredrikstad. Fredag 30. april ser hun 40-årsmerket.