Nyheter om Cristiano Ronaldo


Solskjærs Ronaldo-problem: – Stilbrudd

Cristiano Ronaldo gikk rett mot garderoben etter sin tredje målløse ligakamp på rad. The Athletic-journalist Oliver Kay mener Manchester United ikke nødvendigvis er bedre etter portugiserens inntreden.

«Ronaldo fortjener å vinne Ballon d´Or mer enn noen gang tidligere»

På lørdag mot Leicester trengte Manchester United virkelig en Ronaldo som i sluttminuttene avgjorde kampen. CR7 tok aldri denne rollen, og overlot jobben til Jamie Vardy hos de blå, som banket inn 3-2 scoringen minuttet etter at Rashford hadde utlignet for United. Nå vet vi ikke hva agent Jorge Mendes mente om lørdagens kamp, men at klienten hans fortjener sin sjette Ballon d´Or for 2021, det er Mendes ikke i tvil om. Les: «Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen.

Paul Pogba skryter av sin erstatter

I går gikk Manchester United på et forsmedelig 4 – 2 tap mot Leicester på King Power med både Cristiano Ronaldo og Paul Pogba blant de første elleve. – Den franske superstjernen var som resten av United ikke spesielt imponerende, det virket som om han hadde tankene andre steder. Manchester United har funnet en perfekt erstatter for Paul Pogba som så langt ikke har signert på en forlengelse på sin avtale som går ut til sommeren.

Solskjær innrømmer: Jo mer Ronaldo, jo bedre

Ole Gunnar Solskjær mener at Manchester United er bedre med Cristiano Ronaldo på banen - men at han umulig kan spille med portugiseren i hver eneste kamp.

City skal i forhandlinger med Haaland i januar

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola forventes å ha samtaler med Manchester City i januar om et potensiell overgang for 21-åringen neste sommer, skriver troverdige The Times Borussia Dortmund -angriperens kontrakt, som løper til 2024, inneholder en utkjøpsklausul på beskjedne 64 millioner pund som trer i kraft i 2022. Nordmannens agent Mino Raiola skal ivrig etter å sette i gang med forhandlinger når overgangsvinduet åpnes igjen på nyåret, og City vurderes som den største favoritten til å signere nordmannen.

Nå har ikke Solskjær noe annet valg enn å slippe løs Ronaldo

Luxembourg skal ikke by Portugal på noen problemer, noe som heller ikke skjedde på tirsdag. Likevel skal ingen ta fra portugiserne den overbevisende 5-0 seieren – heller ikke scoringene til Ronaldo. For de var det mange av. Hattrick på United-spilleren, og en tale på Instagram etter kampen som viser at 36-åringen er like tent på titler som for ti år siden. -Jeg lovet at jeg alltid vil kjempe etter mer, mer og mer. Det er i DNA´et mitt og lagets. Vi er aldri tilfredse, vi gir aldri gi opp.

Ronaldos hattrick løftet Portugal nærmere VM

Cristiano Ronaldo bidro med hattrick da Portugal tok et nytt steg mot VM-sluttspill med 5-0-seier over Luxembourg, men Serbia er fortsatt på tabelltopp.

Ronaldo med hat trick for Portugal

Cristiano Ronaldo bidro med hattrick da Portugal tok et nytt steg mot VM med 5-0-seier over Luxembourg. Men Serbia er fortsatt på tabelltopp, ett poeng foran portugiserne. Bruno Fernandes og João Palhinha scoret de to andre målene for Portugal.

Ronaldo ber Manchester United ta innersvingen på Newcastle og bla opp en milliard for eks lagkamerat

Newcastles nye rikdom har fått dem til å skanne europeisk fotball for de kontinentets beste angrepsspillere. En av dem som virkelig er aktuelle er tidligere lagkamerat med Cristiano Ronaldo. Etter kjøpet av Newcastle for 305 millioner pund av Saudi -Arabias investeringsfond (PIF) i forrige uke, er St James ’Park laget allerede knyttet til en rekke stjerner.

Er visst på tide at Jorginho vinner Ballon d´Or

Thomas Tuchel har fått under året sammen med Jorginho i troppen, men trenger ikke mer tid for å utrope italieneren til vinner av årets Ballon d´Or. Nominert til prisen er Champions League -og europamester Jorginho en spiller som kan gå hele veien. Hadde det vært opp til Thomas Tuchel, hadde det ikke vært bruk for en avstemning. Les: Her er den grandiose planen til Newcastle -Jorginho fortjener å vinne Ballon d´Or. Han er en meget intelligent spiller og det er en fornøyelse å være treneren hans. Han har et fantastisk blikk, sier Tuchel ifølge Football-ltalia.

Zlatan Ibrahimovic er ikke nominert likevel

For noen få uker siden plasserte France Football, som står bak Ballon d’or prisen den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimović på førstesiden med et intervju om at han til tross for å løftet pokaler over hodet i en rekke land aldri har vunnet fotballen gjeveste pris. – Det nærmeste Zlatan vant Fifa Puskás awards 2013 for fineste mål i det året, på Ballon d’Or-gallaen i Zurich. Journalisten var enig med Zlatan at han skulle vunnet for lenge siden. – Vel i år var han ikke blant de 30 nominerte, og med det ingen svensker.

Haaland nominert til Gullballen

Erling Braut Haaland (21) er nominert til å vinne den ettertraktede prisen for verdens beste spiller. Nominasjonen ble kjent fredag.

Ronaldo månedens spiller

På første forsøk er Cristiano Ronaldo kåret til månedens spiller i Premier League i september. Manchester United-profilen har scoret tre mål etter «comebacket». Ronaldo fikk prisen for månedens spiller fire ganger i forrige periode i klubben.

L´Equipe: Paul Pogba har bestemt seg for å signere

Den franske storavisen pleier å ha god oversikt over de franske landslagsspillerne som er spredd rundt i toppklubbene. Når det hevdes Paul Pogba har tatt en avgjørelse om veien videre, da lytter vi. De siste sesongene har det gått i retning United-exit for Pogba, heiet på av rabiate Mino Raiola som ikke lar en anledning gå fra seg til å rakke ned på klientens arbeidsgiver. Ifølge L´Equipe har Pogba bestemt seg for å lukke ørene for Raiola og gjøre seg utilgjengelig for PSG og Real Madrid. Les: Ekte kjærlighet!

Ekte kjærlighet! Khabib Nurmagomedov og Cristiano Ronaldo

UFC stjernen Khabib Nurmagomedov hadde en rekke gjøremål i England denne uten og benyttet tiden til å besøke som gode venn Cristiano Ronaldo på Manchester United sitt treningsfelt i tillegg til å se på 1 – 1 kampen mot Everton på Old Trafford. Cristiando Ronaldo startet kampen noe som Khabib syntes var litt skuffende, men det hindret han ikke til å legge ut et bilde av seg selv og sin gode venn på Instagram.

Paulo Dybala sterkere enn noen sinne har bestemt seg

Etter en overraskende svak start på sesongen for Juventus har manager Massimiliano Allegri snudd utviklingen og startet å sanke poeng i høyt tempo. – En viktig årsak til at klubben er oppe på en syvendeplass og ikke skraper bunnen av Serie A er Paulo Dybala. 27 åringen har helt siden Cristiano Ronaldo kom til Juventus fra Real Madrid i 2018 har Paulo Dybala ikke vært komfortabel med å spille andre eller til og med tredjefiolin. – Spissen er sterkere enn noen gang og svært fornøyd med livet i Torino.

Sir Alex Ferguson uenig med Solskjær

Settingen var litt spesiell, men kommentaren fra Ferguson var ikke til å misforstå. For skotten er det eneste rette å sette de beste spillerne på banen fra start. Punktum. Det var i 1-1 kampen mot Everton at Ronaldo startet denne søndagen på benken. Solskjær forklarte det hele med at laget trengte refreshing etter den fysisk og emosjonelt krevende seieren over Villareal tre dager i forveien. Les: Brentford har fått blod på tann – gjør klart bud på rundt 150 millioner CR7 kom innpå i andre omgang de United lå foran med 1-0, men kunne ikke hjelpe laget til seier.

Ronaldo-tallene vekker oppsikt: – Kan bli en utfordring for Solskjær

Han har fem mål på seks kamper i Manchester United-comebacket. Men når det kommer til å presse motspillerne i åpent spill, er Cristiano Ronaldo (36) helt i bunnen i Premier League.

Tydelig irritert: Får støtte

Cristiano Ronaldo så ikke spesielt fornøyd ut da han marsjerte av banen på Old Trafford.
Les mer om:

Nytt poengtap for United: – Blir stilt spørsmål rundt Solskjærs posisjon

(Manchester United-Everton 1–1) Andros Townsend fratok Manchester United to poeng i tittelkampen etter et nydelig Everton-angrep. Deretter feiret 30-åringen som Cristiano Ronaldo (36).

Enda eit poengtap på heimebane for United: – Forventar ikkje akkurat skryt

Cristiano Ronaldo spelte sin 200. kamp i Premier League, men det var Andros Townsend som kunne feire mest då Everton haldt Manchester United til uavgjort.

Solskjær etter nye Ronaldo-påstander: – Wow, hva skal du svare til det?

Ole Gunnar Solskjær er oppgitt over at det kommer stadig nye påstander om Cristiano Ronaldo.

Solskjær forbauset av det Ronaldo gjør i United-garderoben: – Det gjør noe med dem

Ole Gunnar Solskjær er under hardt press etter en skuffende spillemessig åpning på United-sesongen. Men ett lyspunkt er alle enige om: Inntoget til Cristiano Ronaldo – både foran og bak kulissene.

Solskjær forbauset av det Ronaldo gjør i United-garderoben: – Det gjør noe med dem

Ole Gunnar Solskjær er under hardt press etter en skuffende spillemessig åpning på United-sesongen. Men ett lyspunkt er alle enige om: Inntoget til Cristiano Ronaldo – både foran og bak kulissene.

I det 89. minutt mot Villarreal fattet Donny van de Beek en beslutning

Når du kaster tyggegummi i avsky og i retning av din manager skjønner de fleste at ting ikke er som det skal være. Den nederlandske Manchester United stjernen Donny van de Beek måtte roes ned av sine felles benkeslitere i sluttminuttene i Champions League kampen mot Villarreal. Manager Ole Gunnar Solskjær har, som man ofte får hvis man vinner på tampen av en kamp fått mye skryt for sine taktiske disposisjoner. – Etter en trå periode for laget, hvor mye ser ut til å ikke stemme gjorde han i det 89 minutt flere endringer.