Nyheter om Cristiano Ronaldo


Erling Braut Haaland på vei inn på eksklusiv liste

Mye tyder på at Erling Braut Haaland ender på en eksklusiv liste som fra før inneholder navn som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Andrij Sjevtsjenko, Ruud van Nistelrooy og Alessandro Del Piero.

Haaland kan bli toppscorar

Erling Braut Haaland ligg godt an til å bli toppscorar i årets meisterliga med sinde 10 mål. Han toppar lista no, og av dei konkurrentane som framleis er igjen, er Real Madrids Karim Benzema den som har flest med 6 mål. Han har ein eller to kampar igjen for å plusse på totalen. Haaland vil i så fall kome i eit svært odt selskap. Dei siste 15 sedongane er det berre fire spelarar som har toppa lista: Lionel Messi (6 gonger), Cristiano Ronaldo (7), Neymar (1) og Robert Lewandowski (1). Men ikkje sidan 2014/15 har toppscoraren enda på 10 mål.

Robert Lewandowski er endelig tilgjengelig for Manchester United

At det har vært stor interesse fra andre giganter for å hente Robert Lewandowski fra Bayern, er ikke noe nytt. I 2012 var til og med den polske målmaskinen mentalt klar for overgang til United. Denne sommeren kan faktisk noe skje. 32-åringen scorer som aldri før, så langt i sesongen 43 mål på 37 kamper. Likevel hevder Sky Tyskland at noe er på gang hos Bayern.

Enten får Stefano Pioli eller Andrea Pirlo sparken (eller muligens begge)

Tre lag har samme poengsum nær toppen av Serie A, ingen av dem kjemper om mesterskapet for det ror Inter Milan lett i havn. – På tredje finner du Napoli, på fjerde Juventus og på femte AC Milan alle har 66 poeng etter 33 kamper. To kjappe tap setter jobben til AC Milan manager Stefani Pioli i fare, tapene førte til at både Napoli og Juventus gikk forbi dem på tabellen. Gazetta dello Sport skriver at manageren får sparken hvis de ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League.

Nok en toppkandiat til Tottenham-jobben trekker seg

Da det bare var gått noen timer etter at José Mourinho var historie hos Tottenham, dukket to navn opp på ryktebørsen. Begge favoritter til Spurs-sjef Daniel Levy. To uker senere har begge sagt takk, men nei takk. Julian Nagelsmann valgte jobben han har drømt om siden han var ung (som han fortsatt er), og bekreftet på tirsdag at han starter for rivalen Bayern München fra 1. juli. Les: Bommet totalt om Mourinho Dermed kunne Levy strykke toppkandidaten. Neste navn på lista skal være Brendan Rodgers.

Bild: Vil forhandle der Manchester United mislykkes med Salah «penger»

Mohammed Salah befinner seg bare et mål bak Tottenham spiss Harry Kane på denne sesongens toppscorer liste i Premier League. – 20 mål i en Liverpool sesong som slettes ikke har vært bra viser hvilke kvaliteter den egyptiske stjernen har. Manager Jürgen Klopp vil gjerne ha han med også neste sesong, men han vet også at et salg vil genere veldig mye penger, mer enn det som klubben har tapt på Covid 19.

Spanske media: Zidane angrer

Siden slutten av mars har Toni Kroos hatt noe skadeskurr som har holdt ham to kamper ute av troppen. Ikke så ille når Zidane disponerer spillerne de fleste andre managerne bare kan drømme om, sier du? Når Luka Modric samtidig sliter med ryggskade når Champions League -og La Liga skal avgjøres, da blir det trøblete, selv for en Real-manager. Vi har akkurat skrevet om at Arsenal rigger seg til for sommerhandel til 1,4 milliarder kroner, der vi kan ane konturene av et fremstøt for å hente Martin Ødegaard på permanent basis. Ifølge Diario AS kan Arsenal bare glemme det.

Bare seier mot Manchester United kan redde Paulo Fonseca

Selv med supportere som ennå ikke er tillatt på italienske stadioner, er Roma-supporterne fortsatt en av de mest krevende fanbaser i Serie A. Deres nåværende posisjon som syvende i Serie A ikke noe som vil glede Giallorossi-fansen, noe de uttrykker med høy grad av presisjon i sosiale medier. I lang tid denne sesongen befant Roma seg blant topp fire og så langt på vei å være på rett spor for å kvalifisere seg til Champions League. – Resultatene deres mot lag i nederste halvdel av tabellen var upåklagelig frem til deres sjokktap på Parma i mars.

«Spøkelseskladden» vil vinne Champions League og være viktig igjen

Den portugisiske superstjernen med flere gullballer enn nøtter er nesten usynlig om dagen noe som har fått italiensk presse til å gå av skaftet i ordspill rundt begrepet spøkelse, vi i Sporten vil selvsagt bidra til ordspillet.

Ellevill spådom

Ramón Calderón (69) var mannen som hentet Cristiano Ronaldo til Real Madrid i 2009. Han hevder det er klare forskjeller mellom jakten på Ronaldo, og dagens jakt på Erling Braut Haaland (20).

Haaland likt med de største stjernene: – Helt vilt

Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland (20) har like mange seriemål som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Kylian Mbappé denne sesongen.

«Fangen» Ronaldo, villig til å gjøre alt!

Det at superstjerne Cristiano Ronaldo er frustrert over tilværelsen i Juventus har vært rimelig klart for de fleste en stund. – Han skal være villig til å gjøre alt for å sikre en retur til Manchester United, til og med gå ned i lønn!. Ronaldo er desperat og føler seg fanget i Juventus Ronaldo vant tre Premier League-titler, en FA-cup og et Champions League trofé i tiden på Old Trafford før han begynte i Real Madrid. Han fortsatte med å oppnå stor suksess der, og vant fire Champions League og to La Liga-titler.

Vil kjøpe Alvaro Morata for andre gang

Juventus som kjøpte Alvaro Morata av Real Madrid i 2014 har hatt spissen på lån fra Atletico Madrid denne sesongen. – Det har ikke vært flust med mål, men det har vært godt med spilletid, syv mål på 23 seriekamper på et Juventus-lag som har levert langt dårligere enn forventet. I morgen er har de en særdeles viktig kamp i Serie A hvor de møter Atalanta. En kamp som manager Andrea Pirlo sier Cristiano Ronaldo må stå over for å hindre alvorlig skade. Det laget som vinner besitter tredjeplassen.

Spansk presse: Real Madrid, fransk presse: PSG og Sporten: Manchester United

Et samlet pressekorps er overbevist Cristiano Ronaldo forlater Juventus i sommer, den italienske storklubben ska være klar for å selge for bare 25 millioner euro. – Det høres lite ut for en som har vunnet gullballen fem ganger, med ved et kjøp kommer det et vanvittig lønnskrav. – Sist år tjente Ronaldo 31 millioner euro. Diario AS som mange andre spanske medier at en retur Real Madrid er det som er mest sannsynlig, men 31 millioner euro i året er veldig mye penger for en klubb som fortsatt er i sparemodus.

Fryst ut etter å ha snytt Ronaldo for scoring

Linjedommeren Mario Diks var valgt ut til å løpe opp og ned langs sidelinjen under EM i sommer, noe av den største cred´en en assistentdommer kan få. En VM-kvalikkamp har nå spent bein for planene til mannen som var med å dømme forrige års europaligafinale. I kampen mellom Portugal og Serbia var det så tett som det kunne bli, da Cristiano Ronaldo satte ballen under og forbi keeperen til 3-2 seier på overtid. Trodde Ronaldo.

Atlético Madrid casher inn på sin dyreste noensinne

For et par år siden tok Atlético Madrid innersvingen på alle og brukte mer penger enn de noen gang hadde brukt på en spiller, ca 130 millioner euro. Da prisen på den nå 21 år gamle spissen Joao Felix passerte 100 millioner euro, regnet klubber med dypere lommer den evige treer ville falle fra. I begynnelsen tenkte de fleste at Joao Felix kjøpet best kunne beskrives med den berømte katta i sekken, men ikke nå lenger. – Spissen leverer og blir bare bedre og bedre. Spansk presse trekker allerede sammenligninger til de aller største.

Italiensk media: United har ikke gitt opp den ultimate byttehandelen

Ja, ja, vi har skrevet om det flere ganger før. Likevel er det et scenario som vil skape en massiv bølge på Old Trafford. Så hvis det er en ørliten mulighet for at det skal skje, da må det dekkes. Uansett hvilken sentral rolle Paul Pogba har spilt siden han kom tilbake i form, franskmannen – godt hjulpet intrigemakeren Raiola – har de siste to-tre årene forberedt oss på at exiten er nær. Les: Tuchel nekter å følge tempoet til «skilpadden» Solskjær Derfor blir vi ikke overrasket hvis Raiola til slutt lykkes med spillet sitt.

Real Madrid har erstatteren til Zidane klar

Før jul gikk det knapt en uke uten at spansk media hevdet Real Madrid-ledelsen var centimenter fra å ta fra franskmannen nøkkelkortet. I begynnelsen av april er det ikke tvil om at Zinedine Zidane har reddet seg for sesongen. Dette betyr likevel ikke at det er en selvfølge at de to partene fortsetter fotballekteskapet etter sommeren. For det handler om å bygge opp et nytt Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo forlot San Bernabeu, markerte dette også en skifte. Real var ikke lenger så dominerende i Champions League.

Kritiserer Ronaldos oppførsel: – Ikke akseptabelt for en landslagskaptein

Cristiano Ronaldo (26) stormet av banen før kampslutt da han ikke fikk godkjent en scoring mot Serbia i helgen. Landslagssjef Fernando Santos (66) sier det ikke vil få konsekvenser for Juventus-stjernens rolle som kaptein.
Les mer om:

Ronaldos frustrasjon skal hjelpe sykt barn

Cristiano Ronaldo kastet kapteinsbindet i bakken etter Portugals kamp mot Serbia. Nå skal det lille tøystykket selges for å skaffe midler til et sykt spedbarn.

Ronaldo kastet kapteinsbindet i sinne etter millimeterdrama

Frustrasjonen tok overhånd da Cristiano Ronaldo følte seg snytt for en overtidsscoring i Portugals 2-2-kamp mot Serbia lørdag.
Les mer om:

Overtidsdrama: Dette fikk Ronaldo til å koke fullstendig over

Cristiano Ronaldo (36) trodde han hadde avgjort for Portugal på overtid, men dommeren ville det annerledes.

Kastet kapteinsbind i frustrasjon

Cristiano Ronaldo kunne ha blitt matchvinner, men forsøket ble (mest trolig) reddet på strek. Da kokte det over for veteranen.
Les mer om:

Ronaldo kastet kapteinsbindet i sinne etter overtidsdrama

(Serbia – Portugal 2–2) Cristiano Ronaldo trodde han hadde avgjort på overtid, men måtte forbannet se at det endte 2–2 i Beograd.

Juventus jobber med planen som kommer til å skape et skikkelig fotballjordskjelv

Da Andrea Pirlo ble hentet inn for å lede Juventus tilbake til kjernen, var optimismen stor. Så kom fotballhverdagen der poeng, avansement og titler er det eneste som betyr noe når festtalene har stilnet. Ute av Champions League før kvartfinalen, ute av rekkevidde til Serie A-titlen. Ingen blir overrasket hvis Pirlo må ta sin sin caps og solbriller og gå. Mange blir overrasket hvis 41-åringen ikke ender som Frank Lampard.