Nyheter om Cristiano Ronaldo


Pedro Porro forlater Manchester City uten å ha vært i nærheten av Guardiola

Nå er City en gigantisk klubb, der massen med talent må være stor for at de få, virkelig store kanonene en dag gjør nytte for seg hos Guardiola. Likevel, historien til den spanske 21-åringen viser at det ikke bare er Chelsea som hamstrer talenter som aldri ser snurten av førstelagsspill. Tilbake i 2019 bestemte City seg for å hente forsvarstalentet Porro fra Girona for rundt 130 millioner kroner.

Marco Reus forklarer hvorfor Haaland ikke trenger å stikke fra Dortmund

Forrige sesong klarte Reus og gjengen såvidt å redde Champions League-kvalik etter en imponerende sluttspurt, godt hjulpet av Jadon Sancho de siste rundene. Nå er engelskmannen borte og godt i gang med oppkjøringen til Premier League-sesongen.

Cristiano Ronaldo har ankommet treningsfeltet

For Juventus starter Serie A-sesongen mot Udinese, 22. august. På mandag kom Cristiano Ronaldo på sin første preseason trening. Om han blir å finne på banen mot Udinese, det er det store spørsmålet. Ifølge ESPN dukket portugiseren opp 08.30 sharp, og ble senere observert på vei inn i klubbens J-Medical Centre for rutinesjekk. Les: Liverpool har kuttet båndet til Xherdan Shaquiri Skuffelsen etter Portugals tidlige exit fra EM er bearbeidet, nå venter hardkjøret før sesongstart. Likevel er det ingen som egentlig vet hvor Ronaldo spiller den neste måneden.

Heftig dominoeffekt hvis Mauro Icardi returnerer til Italia

Mauri Icardi, som har havnet litt i skyggen av Paris Saint-Germain sitt enorme stjernegalleri er start ønsket av Keiseren av Roma, Jose Mourinho. Spissen som har vært litt skadet sist sesong fikk bare med seg 11 starter og ønsker seg, etter kraftig påtrykk fra kone Wanda Nara, en retur til Italia. Hvis den 28 år gamle spissen returner til Italia vil det sette i gang en heftig dominoeffekt. Les: Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren Italienske La Repubblica melder nå at Icardi og hans kone, også en agent, er i samtaler med Roma om et lån.

Kryptisk Ronaldo: «Decision day»

Vi vet med sikkerhet at i hvert fall noen tusen av Cristinao Ronaldo sine 315 millioner følgere på Instagram som ikke automatisk tenker fotball når han legger ut bilde av seg selv foran det som ser ut til å være en ganske dyr bil. – Kan tenkes han lurer på hva han skal ha til middag og om virkelig shortsen og jakken matcher dagens kjøretøy. Vi andre tror det dreier seg om Cristiano Ronaldo sin fremtid i Juventus. – Kan tenkes han gjør som sin nemesis i Barcelona, Lionel Messi og blir værende, eller at han hopper på en av mange dealer som sikkert svirrer rundt.

For en gang skyld er Mauro Icardi og Wanda Nara enige om veien videre

Det er ingen hemmelighet at kona til argentinske Mauro Icardi ønsker seg tilbake til Italia der hun har sitt nettverk av unge og vakre menn. – Det eneste som holdt Vanda Nara i Paris var den ekstreme lønningsposen som hennes mann kunne bringe hjem fra Paris Saint-Germain hver uke. Juventus jobber med en sjarmoffensiv ovenfor Mauro Icardi en type spiller som hjemvendte manager Massimiliano Allegri ønsker å ha i sin miks, med eller uten Cristiano Ronaldo.

Fotballryktene: – Haaland ønsket som Ronaldos erstatter

Erling Braut Haaland kan erstatte Cristiano Ronaldo i Juventus, mens midtbanespilleren Houssem Aouar er ønsket på både Anfield og Old Trafford. Her er søndagens fotballrykter!

Messi går forbi Ronaldo

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo vil for alltid være knyttet sammen i fotballens historiebøker. Nå tar Messi et stikk mot rivalen og stjeler en rekord.

Krever 100 millioner av Real Madrid for å slette sjokkerende lydfiler

Dette er så flaut som det kan få blitt for Real Madrid president Florentino Perez. – Han har sittet og slengt med leppa og helt glemt hva hans mor trolig har lært han. – Har du ikke noe godt å si om noen så hold kjeft.

Cristiano Ronaldo har selvfølgelig gjort det igjen

Hele England har drømt om EM-tittel og fikk muligheten til å se trofeet på søndag. Men ikke røre. Det var Chiellini og gjengen som fikk rettighetene til å overøse EM-trofeet med fuktige kyss.

Har ikke kjøpt noen siden Reinier Jesus

Real Madrid har ikke brukt en eneste krone på en overgang på 532 dager. Sist de brukte penger på å hente inn en spiller var 20. januar 2020, da Reinier Jesus landet i klubben. – Han var den tredje i en brasiliansk trilogi, etter Vinicius Junior og Rodrygo Goes til sammen kostet det 120 millioner euro. (For tiden på lån hos Borussia Dortmund) Siden da to vinduer kommet og gått, og et tredje har nettopp åpnet. Men Real Madrid kommer ikke til å kjøpe noen i sommer heller ser det ut til.

Dele Alli har tatt valget som skal endre alt

Alli var Tottenhams stolt sønn, med trykk på var. Som 25-åring er den tidligere Tottenham-stjerna på ferie mens resten av løvene styrer mot EM-tittel på Wembley. Fattige 617 spilleminutter i Premier League forrige sesong, fordelt på 19 kamper og ute av den engelske landslagstroppen – i det som skal være hans prime. Les: Fullstendig snuoperasjon: Cristiano Ronaldo forlenger Nok til å knekke en tidligere Golden Boy? Ikke Alli.

Fullstendig snuoperasjon: Cristiano Ronaldo forlenger

Italienske medier er sikre i sin sak, den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo skriver under på en forlengelse i Juventus denne uken. I flere måneder har det vært opplest og vedtatt at Ronaldo er på vei bort fra Torino, men nå signerer han på ytterligere et år til frem til 2023. Det er snakket om en retur til Manchester United eller Sporting CP og i det siste Paris Saint-Germain. – Men ting har endret seg, Manchester United er i ferd med å bli «mette i sommer» og Paris Saint-Germain har skiftet fokus til Lionel Messi og kampen for å beholde Kylian Mbappe.

Ronaldo tjener mest i verden – på Instagram

Cristiano Ronaldo kan le hele veien til banken. Med over 300 millioner følgere på Instagram har fotballstjernen skaffet seg en solid biinntekt.

Ronaldo tjener mest – på Instagram

Cristiano Ronaldo har for første gang inntatt førsteplassen over inntjening for sponset innhold på Instagram. Ifølge BBC , som siterer marketingbyrået Hopper HQ, kan den portugisiske fotballstjernen kreve rundt 13 millioner kroner av annonsører som ønsker å ha navnet sitt på et av hans innlegg på Instagram. Ronaldo overtar førsteplassen fra skuespiller og tidligere fribryter Dwayne «The Rock» Johnson.

Lionel Messi er klubbløs!

Verdens beste fotballspiller argentinske Lionel Messi har ikke enda signert en forlengelse med Barcelona og natt til første juli gikk hans kontrakt med klubben han har vært i siden han var en liten gutt over. Et av problemene for Barcelona er at superstjernen er fantastisk dyr, ca 71 millioner euro i året, til sammenligning tjener Cristiano Ronaldo 31 millioner euro i Juventus og Neymar 36,8 millioner euro i Paris Saint-Germain. Den spanske storklubben er «avhengig» av Lionel Messi samtidig som han er en meget viktig årsak til klubbens enorme økonomiske problemer.

Tordner etter dette: - Vis respekt

Cristiano Ronaldo (36) røk søndag kveld ut av EM med Portugal. Nå får stjernespissen kritikk.

Effektive Belgia sendte Portugal og Ronaldo ut av EM

(Belgia – Portugal 1–0) Thorgan Hazard (28) ble matchvinner for Belgia i åttedelsfinalen mot regjerende europamester Portugal og Cristiano Ronaldo (36). Nå venter Italia i kvartfinalen.

Disse bildene skremmer Belgia før gigantmøte

Belgia klarte å holde unna for Cristiano Ronaldo og Portugal, men nå er spørsmålet om Kevin De Bruyne rekker kvartfinalen etter denne vridningen.

Ødegaard om Real Madrid-kompisene: – Han er litt mystisk

Martin Ødegaard om hvem som tok ham varmest imot, forholdet til Cristiano Ronaldo og Karim Benzema og hva han tenker om Kylian Mbappé til den spanske hovedstaden.

To nye Ronaldo-mål da Portugal kom seg videre fra «dødens gruppe»

(Portugal – Frankrike 2–2) Cristiano Ronaldo (36) scoret to nye mål, begge på straffe, da Portugal endte på tredjeplass i gruppespillet. Nå venter Belgia i åttedelsfinalen.

Tangerte «uslåelig» rekord: - Kongen!

Med to mål for Frankrike sørget Karim Benzema for å avslutte måltørken siden 2015. Med to mål for Portugal derimot, sørget Cristiano Ronaldo for tangering av Ali Daeis rekord i antall mål i landslagssammenheng.

Ronaldo tangerte verdensrekord

Cristiano Ronaldo scoret to mot Frankrike og er oppe i 109 landslagsmål. Det er tangering av tidenes mestscorende landslagsspiller, Ali Daei. Portugal gikk videre som gruppetreer.

Ronaldo-comeback hos United kan fort bli en ubehagelig tvangstrøye på Bruno Fernandes

Hos Portugal er det én megastjerne som vanlig. Cristiano Ronaldo både krever statusen hos Portugal – og leverer. For José Mourinho kan dette portugisiske landslaget slå samtlige, men da må midtbanebrikken til Manchester United se å komme seg på jobb. For United-supporterne som er vant til at Bruno Fernandes ta kommandoen over midtbanen og ledelsen av United-angrepet fra første kamp på balløya, blir det noe merkelig tamt i EM. Les: Denne gangen blir Max Aarons en del av «noe større» Jose Mourinho nøyer seg ikke med å lure, men smeller ut at Fernandes må se å skjerpe seg.

Fnyser av Ronaldo-hyllest

Den finske friidrettstjerna Annimari Korte reagerer på hyllesten Cristiano Ronaldo får etter toppfarten han ble målt til mot Tyskland.