Nyheter om creek


Korda ny verdensener i golf etter majortriumf

Nelly Korda (22) fra USA vant kvinnenes PGA-mesterskap i Johns Creek, Georgia søndag, feiret sin første majortittel og tok steget opp som ny verdensener.
Les mer om:

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Happiest Season: Endelig en skeiv julefilm ♡

Happiest Season går ikke helt i julefilm-fella. Joda, det er en romantisk komedie om en søt brunette som tar med kjæresten hjem til foreldrene for første gang. Men Harper har et stort problem: Foreldrene vet ikke at hun er lesbisk. Harper spilles av Mackenzie Davis, kjent fra The F Word og den prisbelønte San Junipero-episoden av Black Mirror Kjæresten Abby portretteres av Twilight-legenden Kristen Stewart Abby er stormforelsket og har bestemt seg for å fri til Harper ♡ Men når Abby møter Harpers foreldre for første gang blir hun introdusert som kjærestens venninne. Ikke nok med det: For å k
Les mer om:

Må flytte enda en konsert

På grunn av sykdom kan ikke Sugar Creek Country Band ha konsert i Fauske kino lørdag 31. oktober.
Les mer om:

- Konserten kan bidra til plateutgivelse

Lørdag står Sugar Creek Country Band på scenen i Fauske kino.
Les mer om:

Verdenseneren er koronasmittet

Dustin Johnson, som er rangert som den beste golfspilleren i verden, trekker seg fra helgens PGA-turnering i Las Vegas etter å ha testet positivt for koronaviruset. PGA opplyser at Johnson kjente på symptomer på viruset og derfor testet seg før torsdagens åpningsrunde i Shadow Creek. Flere av verdens beste spillere deltar i turneringen i helgen, deriblant norske Viktor Hovland.

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Emmy 2020 nominasjoner – se listen

Emmy-nominasjonene for 2020 er her! Nedenfor kan du se hvem som kan vinne under utdelingen 20. september. HBO-serien Watchmen kan smykke seg med hele 26 nominasjoner. (Kommer HBO nå til å gjøre Watchman sesong 2 likevel?) Amazon Prime Video-suksessen The Marvelous Mrs.

Shia LaBeouf tatoverte hele brystet for rollen i The Tax Collector – på ekte

Shia LaBeouf gir gass. Det er liten tvil om at skuespilleren lever seg inn i rollene sine. 2020 har for det meste vært slitsomt for alle som jobber med eller er glad i film. Spesielt på kino. COVID-19 har satt en stopper for premiere på mange av de største prosjektene i 2020.

Koronarulling: I kveld står det country på menyen

Det er klart for ny koronarulling, og i kveld klokka 21 kan du se og høre Sugar Creek Country Band.
Les mer om:

Nye Gossip Girl får Emily Alyn Lind i en av hovedrollene

Det er nå bekreftet at Emily Alyn Lind har fått en hovedrolle i nye Gossip Girl. Moren hennes Barbara Alyn Woods, kjent som Deb i One Tree Hill, bekrefter dette i kveld via Twitter. 17 år gamle Emily fra Brooklyn har fått rollen som karakteren Audrey, som lenge har vært i et forhold og nå begynner å få lyst til å smake litt på singellivet. Skuespilleren mest kjent for seriene Revenge og Code Black, samt Netflix-filmen The Babysitter med Bella Thorne og den ferske Stephen King-filmen Doctor Sleep.

Indiehelter til Skandinavia – også bekreftet til Øyafestivalen

Det bekrefter Øyafestivalen i dag. Bright Eyes annonserte for en måneds tid siden sine første konserter på ni år. I første omgang var det en håndfull datoer som var klare, og i dag legges flere konserter til turnélisten. Bandet vil blant annet være å se på Øyafestivalen fredag 14. august. LES OGSÅ: Anmeldelse av Conor Obersts konsert på Rockefeller. Festivalen annonserer samtidig at amerikanske Parquet Courts og britiske Squid vil være å se i Tøyenparken i sommer. – Vi fortsetter perleraden med heftige slipp og lover at den vil vare utover våren.
Les mer om:

Koalaer søkte tilflukt for skogbranner i et vaskerom

Det er ikke bare mennesker som flykter fra flammenes herjinger i Australia. I Cudlee Creek fant brannmennene flere koalaer som søkt tryggheten inne på et vaskerom.
Les mer om:

Petter Northug debuterer i kommentatorboksen på TV 2

Kommende helg er Petter Northug på plass i kommentatorboksen når TV 2 sender verdenscup i langrenn fra Davos. Hoppuka, Tour de Ski og alpint fra Adelboden og Wengen er blant høydepunktene på TV 2-kanalene i vinter. Sendingene fra Davos starter på TV 2 og TV 2 Sumo lørdag kl.11.30 med sprint prolog. Les: Mourinho overbevist om at verdens beste vil skjelve i buksene – Vi er høyt motiverte for en solid dose vintersport på TV 2s kanaler i vinter. Attraktive rettigheter i flere grener, et begeistret og engasjert publikum og et svært solid team som skal formidle det hele.

Kristoffersen og Nestvold-Haugen på pallen i Beaver Creek

Henrik Kristoffersen ble nummer to foran Leif Kristian Nestvold-Haugen i søndagens storslalåmrenn i Beaver Creek.
Les mer om:

Hjemmehåpet la demper på norsk festdag

Det lå an til dobbelt norsk under storslalåmen i Beaver Creek. En 30 år gammel amerikaner satt derimot en stopper for nordmennene.
Les mer om:

Hjemmehåpet la demper på norsk festdag

Det lå an til dobbelt norsk under storslalåmen i Beaver Creek. En 30 år gammel amerikaner satt derimot en stopper for nordmennene.
Les mer om:

Kristoffersen og Nestvold-Haugen på pallen i Beaver Creek

Henrik Kristoffersen ble nummer to foran Leif Kristian Nestvold-Haugen i søndagens storslalåmrenn i Beaver Creek.
Les mer om:

Kristoffersen og Nestvold-Haugen på pallen: – For meg var det personlig

BEAVER CREEK/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen og Leif Kristian Nestvold-Haugen sikret en nesten helnorsk pall i storslalåm i USA. For Nestvold-Haugen betydde pallplasseringen ekstra mye.
Les mer om:

Pallen glapp for Sejersted, Feuz-knockout i USA

Adrian Smiseth Sejersted var tre små hundredeler unna pallplass i verdenscuprennet i utfor i Beaver Creek lørdag. Sveitsiske Beat Feuz lekte seg til seier.
Les mer om:

Pallen glapp for Sejersted

Adrian Smiseth Sejersted var tre små hundredeler unna pallplass i verdenscuprennet i utfor i Beaver Creek lørdag.
Les mer om:

Pallen glapp for Sejersted

Adrian Smiseth Sejersted var tre små hundredeler unna pallplass i verdenscuprennet i utfor i Beaver Creek lørdag.
Les mer om:

Nesten for de norske alpinherrene

Kun tre hundredeler skiller Adrian Smiseth Sejersted fra pallen på dagens utfor i Beaver Creek. Nordmannen blir beste nordmann med tiden 1.13.42, kun 41 hundredeler bak den sveitsiske vinneren Beat Feuz. Sejersted blir til slutt nummer fem. – Plasseringsmessig er dette «by far» det beste jeg har gjort, sier Sejersted til NRK. Aleksander Aamodt Kilde blir til slutt nummer sju, like foran Kjetil Jansrud på åttende plass. – Nå er jeg på skuddhold og det har jeg ikke vært på to år, sier Jansrud.
Les mer om:

Godt utforrenn fra de norske, men Feuz ble for sterk

De norske farts-alpinistene gjorde sine saker bra i Beaver Creek, men var sjanseløse mot Beat Feuz (32) fra Sveits. Adrian Smiseth Sejersted (25) var nær pallen – bare tre hundredeler unna, men ble nummer fem.
Les mer om:

Kilde sikret sesongens første pallplass med strålende løp i USA

Aleksander Aamodt Kilde ble nummer to i fredagens super-G i amerikanske Beaver Creek. Seieren glapp da nordmannen bommet i en sving mot slutten.
Les mer om: