Nyheter om Costa Rica


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Manchester United nær en perfekt nesten to meter høy midtstopper

Serbiske Nikola Milenkovic kan best sammenlignes med en mobil veisperring. – Den 23 år gamle midtstopperen ruver 195 cm over gressmatta i forsvaret til Fiorentina på en måte som tvinger angripere til å forsøke en annen rute frem til mål. Daily Express skriver at Nikola Milenkovic at Manchester United er nærmere enn noen gang til å på dekket sitt forsvarsbehov. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i lang tid ønske å styrke troppen med en ny midtstopper.

Skikkelig ferdig med nordisk klima og Start, klar for sin barndoms klubb

Etter en dårlig sesong for sørlandsklubben Start bærer det hjem til Costa Rica for Christian Bolaños. Rett før nyttår sa den tidligere OB- og FC København-spilleren Christian Bolaños takk for seg IFK Start etter nedrykk fra Eliteserien. Les: Mourinho har snudd I hjemlandet har 36 år gamle Bolaños signert en ny kontrakt med barndomsklubben Deportivo Saprissa, en klubb som Bolaños har spilt for i flere omganger tidligere. *“Saprissa es mi Casa y es el mejor lugar para estar y, ahora, me ilusiona volver a defender esta camiseta en la cancha.

Chile og Costa Rica starter coronavaksinering

Chile og Costa Rica begynte coronavaksineringen på julaften. Først ute i Chile var sykehusarbeideren Zulema Riquelme.
Les mer om:

Bekreftet: En skår i gleden for Klubb-VM

Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) har grunnet koronapandemien bestemt seg for å utsette mennenes klubb-VM fra desember til februar. Samtidig er VM for kvinnelige U17- og U20-lag avlyst.Det melder det internasjonale fotballforbundet i en pressemelding tirsdag.Klubb-VM, der mesterligavinner Bayern München er Europas representant, skal fortsatt avvikles i Qatar. I stedet for desember, som vanlig, skal turneringen gjennomføres i tiden 1. til 11.

20 døde etter å ha drukket metanolholdig sprit i Costa Rica

20 mennesker har dødd de siste dagene etter å ha drukket metanolholdig alkohol, opplyser landets helsedepartement.
Les mer om:

3 tonn kokain tatt på vei til Belgia

Myndighetene i Costa Rica har beslaglagt nesten 3 tonn kokain på et konteinerskip i havna i Moin på landets karibiske kyst. Skipet skulle til Belgia.
Les mer om:

3 tonn kokain tatt på vei til Belgia

Myndighetene i Costa Rica har beslaglagt nesten 3 tonn kokain på et konteinerskip i havna i Moin på landets karibiske kyst. Skipet skulle til Belgia.
Les mer om:

Forskere mener dette kan behandle korona

I en ny studie bruker forskere fra Costa Rica hesteblod som behandling for koronasmittede pasienter.
Les mer om:

Gammel-kjenning på vei til IK Start

Sent onsdag sprakk nyheten om at Christian Bolaños vender tilbake til Start etter 10 års fravær. Torsdag ble han presentert på videolink fra Costa Rica.Ballkunstneren, som i sin første periode som Start-spiller var en av eliteseriens store profiler og en stor publikumsyndling for Start-fansen, ble nylig seriemester med Deportivo Saprissa i hjemlandet. 36-åringen ble også toppscorer og årets spiller.Snart er han klar for comeback i Start-trøye.– Jeg har mange gode minner fra sist jeg var i Start, og det beste var nok da vi vant mot Rosenborg.

Stort trøkk på Ingierstrand og Hvervenbukta i dag: – Stranda er mer stinn enn på Costa Rica

Også søndag var det mange som inntok strendene i smellvarmen, blant annet i Hvervenbukta og på Ingierstrand.
Les mer om:

Costa Rica først ute i Mellom-Amerika med likekjønnede ekteskap

Costa Rica tillater likekjønnede ekteskap som første land i Mellom-Amerika. Rettskjennelsen trådte i kraft ved midnatt tirsdag.
Les mer om:

Tatt på fersken med ny flamme

Det ferske paret koste seg i Costa Rica.
Les mer om:

Første virustilfeller i Colombia, Peru og Costa Rica

De første tilfellene av koronavirus er registrert i Colombia, Peru og Costa Rica. Dermed er det meldt om 47 tilfeller i Latin-Amerika og Karibia.
Les mer om:

Deila med solid hjemmedebut

Ronny Deila vant sin første obligatoriske hjemmekamp som New York City FC-trener. Det ble 1-0 over San Carlos fra Costa Rica i Concacafs mesterliga.
Les mer om:

Sørlendinger startet for Norge

Ina Andresen fra Randesund og Idun Benestvedt Kydland fra Gimletroll spilte mesteparten av søndagens J16-landskamp mot Costa Rica, som Norge vant 5–1.

Rekordstort kokainbeslag i Costa Rica

Myndighetene i Costa Rica har beslaglagt et parti på 5 tonn kokain. Det er det største kokainbeslaget i det mellomamerikanske landets historie.
Les mer om:

Her har de klart å snu trenden med avskoging

GUANACASTE (NRK): De slet med avskoging i det mellomamerikanske landet. Nå dekker skog over halve Costa Rica, og privatpersoner bidrar.
Les mer om:

Marca: Keylor Navas solgt for 150 millioner kroner

Spanske Marca pleier å ha orden i ryktesysakene sine, og vi tar det derfor for god fisk at Navas nå endelig kommer seg ut av Thibaut Courtois altfor store skygge på San Bernabeu. Når Navas i tillegg rykket bak unggutten Luca Zidane (ja, sønnen manageren), var det bare et spørsmål om tid. Selv om både Zidane jr. og Andriy Lunin er sendt på utlån, holder det ikke å ha yndlingen til Perez foran seg i køen. Les: Bekreftet: Lewandowski har planen klar for de neste fire årene Det er PSG som igjen skal prøve seg på å få en keeper av verdensklasse (som i tillegg ønsker å bli mer enn én sesong).

Spennende skoledager for Jorunn (17) på Costa Rica

Jorunn Phoebe Obytz (17) fra Hamar er på plass i Costa Rica. Her skal hun fullføre videregående skole med ungdommer fra hele verden!
Les mer om:

Giftet seg med paradiset - nå skal hun redde regnskogen

For 30 år siden flyttet Lana Wedmore fra Colorado til Costa Rica, og bygde et hotell midt i jungelen. Nå vil hun redde alle artene i verdens frodigste regnskog.
Les mer om:

Vålerenga låner costaricansk landslagsspiss

Mayron George blir Vålerenga-spiller ut sesongen. Den 25 år gamle angriperen fra Costa Rica kommer på lån fra danske Midtjylland.
Les mer om:

Vålerenga låner costaricansk landslagsspiss

Mayron George blir Vålerenga-spiller ut sesongen. Den 25 år gamle angriperen fra Costa Rica kommer på lån fra danske Midtjylland.
Les mer om:

Vålerenga låner landslagsspiss

Vålerenga henter 25 år gamle Mayron George på lån fra FC Midtjylland ut sesongen. George er landslagsspiss for Costa Rica, og har scoret fire mål for Midtjylland denne sesongen.
Les mer om:

Solbakken hentet tidligere Premier League-spiller

Bryan Oviedo fra Costa Rica er klar for FC København. Det er den tidligere Everton-spillerens andre periode i Ståle Solbakkens klubb.