Nyheter om Costa Rica


SV og MDG vil ha Norge med i oljeletestans-allianse

Danmark og Costa Rica vil danne en allianse av land som vil stanse olje- og gassleting. SV og MDG mener Norge bør bli med.
Les mer om:

Ann-Elin kommer fra Costa Rica med egendyrket kakao til nytt jærsk øl

– Det skal mer enn fine ord til for å løfte statusen til SFO
Les mer om:

Plutselig fikk pipa en helt annen lyd

Marca skriver at Real Madrid sitter ved telefonen og venter på at Al-Khelaifi skal ringe dem om Kylian Mbappe. Det overrasker ingen, Los Blancos har spart lenge for å kunne sende av gårde et saftig tilbud. – President Florentino Perez venter trolig forgjeves. Til tross for at Paris Saint-Germain trolig må få sine eiere til å åpne opp et nytt gassfelt for å betale lønna til Lionel Messi har de ingen intensjon om å selge Kylian Mbappe.

Kraftig jordskjelv utenfor Panama og Costa Rica

Et jordskjelv med styrke 6,7 rystet Panama og Costa Rica onsdag ettermiddag.
Les mer om:

- Heiet på alle mens de kastet opp

Skuespillerens tur til Costa Rica med kjæresten var alt annet enn glamorøs.
Les mer om:

Toppledere i Costa Rica arrestert etter mistanke om korrupsjon

Politietterforskere har gjennomført en rekke rassiaer mot toppledere og myndighetspersoner i Costa Rica som følge av mistanke om omfattende korrupsjon.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Manchester United nær en perfekt nesten to meter høy midtstopper

Serbiske Nikola Milenkovic kan best sammenlignes med en mobil veisperring. – Den 23 år gamle midtstopperen ruver 195 cm over gressmatta i forsvaret til Fiorentina på en måte som tvinger angripere til å forsøke en annen rute frem til mål. Daily Express skriver at Nikola Milenkovic at Manchester United er nærmere enn noen gang til å på dekket sitt forsvarsbehov. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i lang tid ønske å styrke troppen med en ny midtstopper.

Skikkelig ferdig med nordisk klima og Start, klar for sin barndoms klubb

Etter en dårlig sesong for sørlandsklubben Start bærer det hjem til Costa Rica for Christian Bolaños. Rett før nyttår sa den tidligere OB- og FC København-spilleren Christian Bolaños takk for seg IFK Start etter nedrykk fra Eliteserien. Les: Mourinho har snudd I hjemlandet har 36 år gamle Bolaños signert en ny kontrakt med barndomsklubben Deportivo Saprissa, en klubb som Bolaños har spilt for i flere omganger tidligere. *“Saprissa es mi Casa y es el mejor lugar para estar y, ahora, me ilusiona volver a defender esta camiseta en la cancha.

Chile og Costa Rica starter coronavaksinering

Chile og Costa Rica begynte coronavaksineringen på julaften. Først ute i Chile var sykehusarbeideren Zulema Riquelme.
Les mer om:

Bekreftet: En skår i gleden for Klubb-VM

Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) har grunnet koronapandemien bestemt seg for å utsette mennenes klubb-VM fra desember til februar. Samtidig er VM for kvinnelige U17- og U20-lag avlyst.Det melder det internasjonale fotballforbundet i en pressemelding tirsdag.Klubb-VM, der mesterligavinner Bayern München er Europas representant, skal fortsatt avvikles i Qatar. I stedet for desember, som vanlig, skal turneringen gjennomføres i tiden 1. til 11.

20 døde etter å ha drukket metanolholdig sprit i Costa Rica

20 mennesker har dødd de siste dagene etter å ha drukket metanolholdig alkohol, opplyser landets helsedepartement.
Les mer om:

3 tonn kokain tatt på vei til Belgia

Myndighetene i Costa Rica har beslaglagt nesten 3 tonn kokain på et konteinerskip i havna i Moin på landets karibiske kyst. Skipet skulle til Belgia.
Les mer om:

3 tonn kokain tatt på vei til Belgia

Myndighetene i Costa Rica har beslaglagt nesten 3 tonn kokain på et konteinerskip i havna i Moin på landets karibiske kyst. Skipet skulle til Belgia.
Les mer om:

Forskere mener dette kan behandle korona

I en ny studie bruker forskere fra Costa Rica hesteblod som behandling for koronasmittede pasienter.
Les mer om:

Gammel-kjenning på vei til IK Start

Sent onsdag sprakk nyheten om at Christian Bolaños vender tilbake til Start etter 10 års fravær. Torsdag ble han presentert på videolink fra Costa Rica.Ballkunstneren, som i sin første periode som Start-spiller var en av eliteseriens store profiler og en stor publikumsyndling for Start-fansen, ble nylig seriemester med Deportivo Saprissa i hjemlandet. 36-åringen ble også toppscorer og årets spiller.Snart er han klar for comeback i Start-trøye.– Jeg har mange gode minner fra sist jeg var i Start, og det beste var nok da vi vant mot Rosenborg.

Stort trøkk på Ingierstrand og Hvervenbukta i dag: – Stranda er mer stinn enn på Costa Rica

Også søndag var det mange som inntok strendene i smellvarmen, blant annet i Hvervenbukta og på Ingierstrand.
Les mer om:

Costa Rica først ute i Mellom-Amerika med likekjønnede ekteskap

Costa Rica tillater likekjønnede ekteskap som første land i Mellom-Amerika. Rettskjennelsen trådte i kraft ved midnatt tirsdag.
Les mer om:

Tatt på fersken med ny flamme

Det ferske paret koste seg i Costa Rica.
Les mer om:

Første virustilfeller i Colombia, Peru og Costa Rica

De første tilfellene av koronavirus er registrert i Colombia, Peru og Costa Rica. Dermed er det meldt om 47 tilfeller i Latin-Amerika og Karibia.
Les mer om:

Deila med solid hjemmedebut

Ronny Deila vant sin første obligatoriske hjemmekamp som New York City FC-trener. Det ble 1-0 over San Carlos fra Costa Rica i Concacafs mesterliga.
Les mer om:

Sørlendinger startet for Norge

Ina Andresen fra Randesund og Idun Benestvedt Kydland fra Gimletroll spilte mesteparten av søndagens J16-landskamp mot Costa Rica, som Norge vant 5–1.

Rekordstort kokainbeslag i Costa Rica

Myndighetene i Costa Rica har beslaglagt et parti på 5 tonn kokain. Det er det største kokainbeslaget i det mellomamerikanske landets historie.
Les mer om:

Her har de klart å snu trenden med avskoging

GUANACASTE (NRK): De slet med avskoging i det mellomamerikanske landet. Nå dekker skog over halve Costa Rica, og privatpersoner bidrar.
Les mer om:

Marca: Keylor Navas solgt for 150 millioner kroner

Spanske Marca pleier å ha orden i ryktesysakene sine, og vi tar det derfor for god fisk at Navas nå endelig kommer seg ut av Thibaut Courtois altfor store skygge på San Bernabeu. Når Navas i tillegg rykket bak unggutten Luca Zidane (ja, sønnen manageren), var det bare et spørsmål om tid. Selv om både Zidane jr. og Andriy Lunin er sendt på utlån, holder det ikke å ha yndlingen til Perez foran seg i køen. Les: Bekreftet: Lewandowski har planen klar for de neste fire årene Det er PSG som igjen skal prøve seg på å få en keeper av verdensklasse (som i tillegg ønsker å bli mer enn én sesong).