Nyheter om Cooper


Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden

Alle var rimelig sjokkerte da verden fikk vite hvor mye Lionel Messi faktisk tjente i Barcelona, 71 millioner euro i lønn kan senke enhver klubb. – Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden denne sesongen.

Nottingham Forest bekrefter Steve Cooper

Den tradisjonsrike klubben Nottingham Forest ligger helt nederst i Championship etter en elendig start på sesongen, de hadde egentlig ikke noe valg og var raske med å sparke manager Chris Hughton. Det har vært klart i noen dager at Steve Cooper tar over som manager i Nottingham Forest vi har bare ventet på den offisielle bekreftelsen. Les: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere Cooper har de siste to sesongene vært manager i Swansea. Han tar nå over en klubb som sliter tungt i bunnen av Championship.

Nottingham Forest i samtaler med tidligere Swansea sjef som Chris Hughton arvtager

Det ser ut til at Nottingham Forest har landet på ny manager og at bare detaljer gjenstår før de er klare til å presentere tidligere Swansea City manager Steve Cooper. Forest sparket Chris Hughton torsdag etter klubbens fryktelige start på sesongen, de har bare tatt ett poeng på syv kamper i Championship.

Swansea overrasker med valg av ny manager

Det blir hakket mer glamour for 35 år gamle Russell Martin nå som han rykker opp som ny manager for Swansea. Skotten har ledet League 1 klubben MK Dons fra han i 2019 la opp som en midt på treet suksessfull forsvarsspiller. Steve Cooper forlot Liberty Stadion for noen uker siden og siden har Swansea vært igjennom en hvis vi skal tro pressemeldingen en omfattende prosess for å finne den rette.

Gir seg hos Aston Villa: Nå er det John Terry sin tur

Det engelske Chelsea-ikonet har bistått Dean Smith siden 2018, i en periode hvor Aston Villa har fått et skikkelig oppsving. Nå må Villa-gjengen klare seg uten Terry. Aston Villa visste det, John Terry var bare på lån. For 40-åringen var det viktig å gi beskjed i god tid når han kjente det nærmet seg slutt på assistent-tilværelsen.

Thomas Frank har samme plan for Kristoffer Ajer som for Brentford

På tirsdag kveld ble det endelig bekreftet: Kristoffer Ajer skal bruke alt han har lært hos Celtic og skotsk knokkelfotball til å holde Salah, Foden, Havertz, Cavani, Vardy, Rodriguez og resten av angrepsstjernene unna Brentford-målet. Manager Thomas Frank mener 23-åringen er klar fra start. Der Ståle Solbakken delvis har sett skotsk liga som en hemsko for Ajers utvikling, ser Frank det som en skikkelig topputdanning. Les: Brentford har valgt Frank Onyeka som sin første Premier League-signering -Kris er meget komplett, og kan finne den rette pasningen mellom linjene.

Bekrefter at Steve Cooper har bestemt seg for å forlate klubben

I 2019 hentet Swansea Englands U17 trener Steve Cooper med det håp han skulle bringe dem tilbake til gammel storhet. – Det begynner å bli lenge siden Michael Laudrup ledet klubben til spill i Europa og øverste halvdel på tabellen i Premier League. Pr nå har Wales klubben verken menneskelige eller økonomiske resurser til å være noe annet enn en jo jo klubb som hopper opp og ned mellom Premier League og Championship. – Sist sesong ble det fjerdeplass og nesten opprykk. Steve Cooper har valgt å trekke seg, så nå starter arbeidet med å finne en ny manager for Svanene.

70 landskamper - blir nektet statsborgerskap

Rugby-spiller Quade Cooper har i mange år prøvd å bli statsborger i Australia. Tirsdag fikk han avslag igjen.
Les mer om:

Crystal Palace har funnet sin mann

Det så en stund ut til at tidligere Dortmund-manager Lucien Favre skulle starte sesongen på Selhurst Park, men så snudde alt veldig fort. Denne uken var også sveitseren ute av bildet hos Palace. Ifølge Football-Insider sløser ikke London-klubben bort noe tid, og har startet samtaler/forhandlinger med Steve Cooper. Swansea-manageren har vært på blokka hele veien, med Favre ute av bildet er det 41-åringen som ønskes. Les: Sjokkvending!

Forhandlinger brøt sammen – Frank Lampard tilbake som het managerkandidat

Forrige måned gikk det rykter om at Frank Lampard var ferdig med å slikke sårene og klar for neste jobb i Premier League. Crystal Place-jobben skulle fylles etter at den evigunge Roy Hodgson hadde gjort sitt på Selhurst Park. Lampard ble kalt inn til intervju. Så forsvant Lampard ut av regnestykket til Palace da det ble klart at Nuno Espirito Santo var ferdig hos Wolverhampton fire dager etter nasjonaldagen vår.

Jorun fikk et uvanlig besøk i butikken: – Dette skal deles med kundene

Det er snart to år siden Jorun Cooper Bühler åpnet dørene til den plastfrie og økologiske dagligvarebutikken «Bare Vare». Lørdag ble hun og butikken tildelt klimaprisen 2020.
Les mer om:

Peker på utgangsdøra for Danny Rose og Paulo Gazzaniga

Det er ikke dagens mest overraskende nyhet, men likefult litt trist, Danny Rose som har 214 kamper for Tottenham har blitt fullstendig oversett av tidligere manager Jose Mourinho. Kritikken mot klubbens politikk og at han ikke har fått en reel sjanse til å bevise hva han har inne har tydeligvis ikke falt i godt jord hos ledelsen i Tottenham selv etter Mourinho fikk sparken.

Nå går den lenger på strøm

PRØVEKJØRT: Med større batteri har den avgiftsfrie ladbare hybriden Mini Cooper S E All4 Countryman blitt enda mer fornuftig.
Les mer om:

Crystal Palace har ombestemt seg om Roy Hodgson

Hadde du spurt Crystal Palace sin styreleder Steve Parish tidlig i sesongen om han ønsket å forlenge avtalen til manager Roy Hodgson som går ut til sommeren, ville han trolig kommet med et klart og tydelig ja!. – Nå er han slettes ikke så sikker lenger, poengsankingen går saktere og klubben sklir nedover tabellen. 14.plass og 29.poeng er ikke så dårlig at Crystal Palace deltar i nedrykkskampen, men det er også et godt stykke unna målsetningen om spill i Europa. 73 år gamle Roy Hodgson signerte med Crystal Palace i september 2017 er på utgående kontrakt med bare noen få måneder igjen.

Didrik (24) var med å sikra Joe Biden sigeren: – Litt lettare å vere stolt amerikanar

Norsk-amerikanske Didrik Cooper Seip (24) stemte for første gong i eit amerikansk val i 2020. Han var med å vippa staten Georgia og sikra Demokratane kontroll over heile Kongressen.
Les mer om:

Solskjærs United herjet i målfest

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United hadde full kontroll på Leeds da de to lagene barket sammen for første gang på mange år i ligasammenheng. Etter 20 minutter spilt, stod det allerede 3-0 til Manchester United. Scott McTominay satte to kjappe, mens Bruno Fernandes satte det tredje. Victor Lindelöf la på til 4-0, mens Liam Cooper reduserte til 4-1. Det ble pauseresultatet. Målfesten fortsatte i andre omgang, og Daniel James ble med på målfesten da han satte 5-1.

Scott McTominay setter ny PL-rekord

Scott McTominay satte en ny Premier League-målrekord med to mål de første tre minuttene mot Leeds. Manchester United og Leeds skal spille sammen i Premier League søndag kveld for første gang på 16 år. Les: AC Milan med tidenes raskeste mål i Serie A Gjenforeningen av de gamle rivalene vil gå ned i Premier League samlede historiebøker takket være Manchester Uniteds Scott McTominay. Den skotske midtbanespilleren satte Manchester United foran med 2-0 med to mål før tre minutter var spilt. Det er ifølge Premier League-organisasjonen selv første gang at en og samme spiller scorer to

Friday the 13th-filmene rangert fra verst til best

Friday the 13th November 2020… Som om dette året trenger flere mørke dager. Hvis du – forhåpentligvis – ikke skal ut på byen eller på fest i kveld, kanskje du vil bruke fredag den 13. til å se en Friday the 13th-film? Eller 12? Nei, du orker ikke se alle filmene. Historiene om Jason Voorhees – den vesle, litt annerledes gutten som ble mobbet og (nesten) druknet og som endte opp som drapsmannen med hockey-maske – er stort sett av tvilsom kvalitet. Dog ofte ufrivillig funny. Nedenfor er alle filmene rangert etter IMDb-stemmene fra folket, litt blandet meningene til 730.no. Uflaks!

Emily in Paris sesong 2 får grønt lys fra Netflix

Emily in Paris sesong 2 bekreftes. I ettermiddag forteller Netflix at de starter produksjonen av en ny sesong. Premieredatoen i 2021 annonseres snart. Det er ikke overraskende at Emily Cooper fortsetter tilværelsen i Frankrike, da serien til Lily Collins (datteren til Phil Collins) har blitt en av årets mest sette hos Netflix. Noe som betyr en av klodens mest sette serier i 2020. Lily Collins annonserer sesong 2 ved å poste den litt kleine snutten med seg og sine kolleger fra Paris nedenfor «Deux er bedre enn un», skriver Lily, og legger til at den franske sjefen hennes neppe er happy. «Jeg f

I USA blir hun hyllet som satirikeren som kan vippe Trump av pinnen

For et halvt år siden var hun en ukjent standupkomiker. Nå ler en hel verden av Trump-parodiene til Sarah Cooper (42).
Les mer om:

Sverre vurderer å selge ikonbilen

Sverre Løchen i Kragerø sitter på en ikonisk racerbil, en Mini Cooper S modell. En bil han har kjørt utallige løp med, en bil han har høstet heder og ære med.

Vil forlate verdens beste lag innen fredag

Den 23 år gamle vingen Harry Wilson er drittlei av å ikke få spille og opplever å rykke stadig nedover på manager Jürgen Klopp sin prioriteringsliste. Internvinduet i EFL stenger på fredag og Wales nest største sønn er fast bestemt på å dra videre, så langt denne sesongen har det bare blitt en «opptreden» da Liverpool tapte på straffe i Carabao Cup mot Arsenal. Les: Coutinho har fortsatt en spillende blodfan hos Liverpool Det er en rekke klubber som er interessert Harry Wilson som kom til Liverpool som liten gutt i 2005.

Amerikanske medier: Det hvite hus ønsket å holde Hope Hicks-smitten skjult

Hope Hicks-smitten reiser spørsmål om hva presidenten visste før han var i kontakt med velgere torsdag. «Uansvarlig», sier CNN-profilen Anderson Cooper.

Woodward-strategien mislykkes Dortmund «planlegger å øke prisen»

Starten på Premier League sesongen var trist for Manchester United, slapt spill og 3 – 1 tap på Old Trafford mot Crystal Palace fikk fans til å rope i retning av klubbens pengemann Ed Woodward med spørsmål om hvor det blir av Jadon Sancho. For mens seriestarten til Borussia Dortmund gikk glimrende med to mål av vår egen Erling Braut Haaland i 3 -0 seieren over Borussia Mönchengladbach ble det oppvaskmøte for Manchester United stjernene.