Nyheter om Christiansen


Har kjøpt fri David Moyes første Old Trafford signering

Den tidligere Manchester United-forsvareren er kjøpt ut av en russisk klubb. Sommeren 2013 ble Guillermo Varela rekruttert til Manchester United. Han ble da David Moyes ‘første signering på Old Trafford. Totalt ble det bare elleve A-lagskamper for Varela før han flyttet tilbake til Peñarol i hjemlandet Uruguay fire år senere. Les: Da er AC Milan rigget for Champions League I januar 2019 flyttet Varela til FC København. Forrige sesong ble 28-åringen lånt ut til det russiske serielaget Dynamo Moskva. Det er nå klart at Dynamo Moskva vil kjøpe Varela. F.C.

Broiler-Mikkel: – En ideell kveld er å ende på nach på en Hvaler-holme

VIDEO: Nå er det klart. Duoen Broiler kommer til Idyllhagen fredag 13. august. Sjekk ut hva Mikkel Christiansen mener Fredrikstad er mest kjent for - og hvem som er byens største kjendis.

Keeperkameratene møtes i sitt første derby: – Han er en fin fyr selv om han heier på feil lag

De har fulgt hverandre på veien mot keepertoppen. Søndag vokter Mads Christiansen (20) og Kristoffer Klaesson (20) for første gang hvert sitt mål i derbyet mellom LSK og Vålerenga.
Les mer om:

Henter keeper i Manchester United

FC København har bare en tanke i hodet om dagen, gjenerobre tronen i dansk fotball. – På samme måte som Rosenborg her hjemme har storklubben gjort en rekke dårlige avgjørelser som til sammen tar bort det lille ekstra. – Hovedstadsklubben jobber på spreng frem imot sesongstart, i de nærmeste dagene kan vi forvente en rekke signeringer. Skal jobbe profesjonelt og langsiktig Et nytt kort i keeperkabalen er den 18 år gamle svenske keeperen Johan Guadagno som kommer fra Manchester United.

Nå skal Frida (25) bli mamma: – Jeg er full av energi!

Hun er den FBK-spilleren med flest sesonger på laget. Nå blir karrièren derimot satt på vent for Frida Kjuus Christiansen (25) som i oktober venter en baby.
Les mer om:

Fanget mer enn 100 pukkellaks på et døgn

Langs hele kysten i nord forsøker nå fiskere å få den uønskede arten på kroken. Mattis Christiansen har satt personlig rekord.
Les mer om:

Henrik Christiansen med helt ny OL-plan: – Viktig å ta grep

Etter nedturen i EM bestemte Henrik Christiansen (24) seg for å ta et OL-grep: Han dro til Sierra Nevada, 2.320 meter over havet. Det var der avdøde Alexander Dale Oen la grunnlaget for mange av sine bravader.
Les mer om:

Henrik Christiansen om OL-finalen i Rio: – Det gjør litt vondt å tenke på

Sisteplassen i finalen i Rio var noe av det kjipeste Henrik Christiansen har opplevd. Men den OL-klare svømmeren tror erfaringen gir ham en fordel i Tokyo.
Les mer om:

Rødt kort og straffedrama på Åråsen

Lillestrøm vant fortjent 2-1 mot Haugesund søndag kveld. Lillestrøm har fått mye kritikk for forsvarsspillet denne sesongen, og med rette. LSK-trener Geir Bakke eksperimenterte før kampen og la om til tre stoppere og en 3-4-3-formasjon, men forsvarstrøbbelet forsvant nemlig ikke av den grunn. Etter 21 minutters spill skulle Lars Ranger heade ballen tilbake til Philip Slørdahl, men klønet det til og sendte i stedet Sondre Liseth alene gjennom. Alene med Mads Hedenstad Christiansen satte han inn 1-0. – Herregud, Lillestrøm.

Stjerneopprør mot Kina-OL

Kritikken av at vinter-OL holdes i Kina har eskalert. Den svenske skiskytteren Sebastian Samuelsson mener man ikke burde ha OL i land som bryter menneskerettighetene. Og Vetle Sjåstad Christiansen er åpen for OL-markering.
Les mer om:

Tiltalt for å ha fanget 47 tonn kongekrabbe for svartsalg: – Jeg tror ikke all den krabben kommer fra meg

Gøran Møller Christiansen, som forsvarer hovedmannen i 40-årene, malte et bilde av en mann som slett ikke var så sentral i kongekrabbeligaen som det politiet vil ha det til.

Fyrar laus mot dei beste sjakkspelarane i verda: – Kan ikkje halde på sånn

To av dei beste sjakkspelarane i verda vart samde om remis på 35 sekund. Det har skapt stor debatt, og norske Johan Sebastian Christiansen håpar «syndarane» blir straffa.
Les mer om:

Ekstrabladet: Premier League-bud på Victor Nelsson

73-åringen Roy Hodgson har gitt seg hos Crystal Palace. Gjennomsnittsalderen i troppen har dermed sunket betraktelig. Nå jobbes det for å sørge for at gjennomsnittsalderen i forsvaret også går ned. Mamadou Sakho, Scott Dann, James Tomkins og Gary Cahill har alle rundet 30 år. Ifølge danske Ekstrabladet har Premier League-klubben funnet en ung og fremadstormende til forsvaret. Les: Gazzetta dello Sport: Juventus gir ikke opp Pogba-byttehandel Victor Nelsson. 22-åringen har spilt for FC Köbenhavn siden sommeren 2019, og har brukt utstillingsvinduet godt.

Hyller hverandre: – Vi har veldig god kjemi

(LSK – Odd 1-0). De var begge sentrale i opprykkshøsten. Da Mads Christiansen og Espen Garnås fikk elitedebuten, var de glade for at det skjedde sammen.
Les mer om:

Rose-Marie fikk toppjobben i Porsgrunn

Rose-Marie Christiansen (57) er ansatt som ny rådmann i Porsgrunn kommune.

«Farmen»-Tirils datter var livløs

Av alle medaljene Tiril Sjåstad Christiansen har høstet, er gulljenta Vega hennes største seier. Den dramatiske fødselen kunne gått fryktelig galt.
Les mer om:

Christiansen ikkje uroa over medaljelaust EM: – Det var ikkje det viktigaste no

Henrik Christiansen kjempa om medalje på 800 meter fri i EM, men heldt ikkje heilt følgje på slutten.
Les mer om:

Enkelt til semifinale

Henrik Christiansen kom inn til andreplass i sitt innledende heat på 800 meter fri i svømme-EM. Nordmannen var med i teten hele veien og oppnådde tiden 7.50,11. Mykhailo Romantsjuk (vant 1500-meteren i EM) var klart best med 7.48,31. Jon Jøntvedt kom inn på 5.-plassen i sitt heat med 8.06,90. Det ser akkurat ut til å holde til semifinaleplass. Christiansen ble nummer sju på både 400 og 1500 meter tidligere i mesterskapet. Nicholas Lia og André Klippenberg Grindheim vant begge sine heat på 50 meter bryst, men de ble likevel slått ut i forsøket. Lia kom inn på 28,57 mens Grindheim noterte 27,96.

Hvas havnet langt bak

Tomoe Zenimoto Hvas åpnet greit, men havnet langt bak i semifinalen på 200 meter medley i EM i svømming. Dermed klarte han ikke kvalifisere seg til finalen. Tiden ble 2.03,68 og nordmannen havnet sist av samtlige. Det ble også et stykke bak Hvas' norske rekord som er på 1.59,58. I likhet med Henrik Christiansen har heller ikke Hvas eller noen av de andre norske svømmerne konkurrert siden 2019. EM er dermed første konkurranse på en god stund.
Les mer om:

Medaljen røk for Christiansen

Henrik Christiansen åpnet sterkt i finalen på 1500 meter fri i langbane-EM i Budapest, men utover ble det for tungt for nordmannen. – Vi håper han skal ligge nærmere toppnivået sitt. Det blir litt for langt bak, dessverre, sier NRKs svømmeekspert Aleksander Hetland. Christiansen endte til slutt på tiden 15.05.19, noe som resulterte i en syvendeplass. Ukraineren Mykhaylo Romanchuk gikk seirende ut med tiden 14.39.89.

Ny skuffelse: – Det er ikke godt å være Henrik akkurat nå

Heller ikke på 1500 meter fri skulle det bli medalje på Norges OL-håp Henrik Christiansen (24). Han endte 20 sekunder bak persen.
Les mer om:

Christiansen fikk det tøft i EM

Henrik Christiansen fikk en tung kvalifisering på 1500 meter fri under svømme-EM langbane tirsdag. Med tiden 15.08,28 ble han bare nummer fire i sitt heat. Det norske håpet ledet heatet fram til 450 meter, men fikk det tungt mot slutten. Ukrainske Mihailo Romantsjuk var best i kvalifiseringen med 14.52,07. Christiansen hadde den sjette beste tiden. Han var et godt stykke unna sin egen norske og nordiske rekord på 14.45,35 som han satte under VM i Sør-Korea for snart to år siden. Finalen går onsdag.

Sjåstad Christiansen ser ingen forskjell på klimarom og høydehus

SOGNSVANN (VG) I et eget klimarom på Olympiatoppen simulerer man varmen og luftfuktigheten som venter utøverne i sommer-OL i Tokyo. Vetle Sjåstad Christiansen (28) ser ingen forskjell på det og et «høydehus» som fortsatt er forbudt her i Norge.

Greide ikke ny medalje på 400 meter

Norges svømmestjerne Henrik Christiansen endte på en skuffende 7.-plass i finalen på 400 meter fri i langbane-EM. Han hadde ambisjoner om medalje i Budapest Tiden 3.46,87 holdt heller ikke for Christiansen til å slå sin egen bestenotering. I 2016 satte han norsk rekord på 3.46,37. – I kveld irriterer jeg meg over at jeg sov i timen og ikke var offensiv i starten. Der gjorde jeg ikke arbeidsoppgavene mine.