Nyheter om Christiansen


- Vil være best, ikke tynnest

De siste åra har Vetle Sjåstad Christiansen (29) jobbet hardt mot sin egen genetikk. - Fysikkens lover gjelder også for oss, sier han.
Les mer om:

Keeperen tilbake på trening: – Håper jeg er klar

Mads Hedenstad Christiansen (20) har beskriver tida på sidelinja som «helt jævlig». Men nå melder LSK-keeperen seg klar til kamp igjen. Om han gjør det blir avgjort fredag.
Les mer om:

EM-troppen i svømming klar

Henrik Christiansen er klar for å revansjere en noe skuffende OL-innsats under svømme-EM i kortbane i russiske Kazan tidlig i november. EM er det første av to store internasjonale mesterskap de neste månedene.

Har sett LSK-defensiven rakne: – Det har vært vondt

Mads Hedenstad Christiansen tar gipsen i løpet av de nærmeste dagene. Uten 20-åringen mellom LSK-stengene har antall baklengsmål blitt tredoblet. Det tror han er tilfeldig.
Les mer om:

Mangemillionær Tore fra Stavanger ønsker storsatsing i Tromsø: – Jeg ser ikke bort fra at vi kunne bidratt med noen ressurser

I Stavanger har han skapt et av Norges største idrettseventyr. Nå ønsker Tore Christiansen å bidra til et hockeyeventyr i Tromsø.

Ny NM-tittel for Christiansen

Vetle Sjåstad Christiansen skjøt feilfritt på søndagens fellesstart og tok en NM-dobbel i rulleskiskyting på Lillehammer. Han vant foran Johan-Olav Botn og Johannes Dale. Lørdag ble Christiansen norsk mester i sprintøvelsen. Christiansen var i mål 9,2 sekunder foran Botn, mens det var 11,9 ned til landslagskollega Dale. Regjerende verdenscupvinner Johannes Thingnes Bø la seg inn på fjerdeplass etter tre bom. Det ble også tre bom på storebror Tarjei Bø, som var i mål som nummer ti. Sturla Holm Lægreid åpnet med fullt hus, men endte til slutt opp med fire bom og en 14.-plass.

Christiansen ble norgesmester

Vetle Sjåstad Christiansen skjøt feilfritt og ble norsk mester i rulleskiskyting sprint over 10 kilometer lørdag. 29-åringen klarte seg uten strafferunder og kom i mål på tiden 22.49,50. – Det var melkesyre fra hundre meter og inn i mål. Men det funka bra og skytinga satt, sa Christiansen til NRK. – Det er ingenting som er som å matche i konkurranse, det er det som er den beste treninga. Det gir bra med selvtillit å se at det fungerer allerede. Sivert Guttorm Bakken og Sindre Pettersen skjøt også to fulle hus og gikk inn til sølv og bronse.

Demenstilbudet på Skjerven: Politikerveteran ber BU være «ulydig», men bydelsdirektøren kan ha funnet en løsning

Grefsen Lions-leder Ivar Christiansen, som er tidligere lokalpolitiker, ba bydelsutvalget om å utfordre kommunens regelverk for innkjøp av demensplasser. Nytilsatt bydelsdirektør Rune Hallingstad trakk imidlertid et litt annet kort ut av ermet: En lokal anbudsrunde. Men det er fallgruver.

- Det som kanskje jeg synes blir det sterkeste, er å stå frem som en overlever etter det jeg ble utsatt for som liten her, sier Silje

Torsdag setter Tvedestrand folkebibliotek i samarbeid med Bokbyen Tvedestrand fokus på seksuelle overgrep mot barn. Dette skjer i form av et foredrag og samtale ledet av sexolog Elisabet Christiansen.

Reagerer sterkt på kommunens fremgangsmåte: - De kan ikke bare frese hekken sønder og sammen

På kvelden mandag 30. august kom Georg W. Christiansen ned til hytta i Sagesund. Han fikk nærmest sjokk da han dagen etter skulle starte arbeidet med å klippe hekken som går langs Nesveien.
Les mer om:

«Næmmen, der er murær’n!»

70-årsjubilant Anders Carlo Christiansen har et langt yrkesliv bak seg. Først som murer, så som daglig leder i 27 år av Opplæringskontoret for bygg og håndverk. Det får han høre sågar når han er i fødelandet Danmark.
Les mer om:

LSK-keeperen om bruddskaden: – Jeg holdt på å gå i bakken

Det var under keepertrening med U21-landslaget lørdag at Mads Hedenstad Christiansen (20) skadet hånda. Men LSK-keeperen er optimist med tanke på comeback.
Les mer om:

Skadet på landslaget – vil miste flere LSK-kamper

Mads Christiansen (20) har forlatt den norske U21-troppen med en skade. LSK-keeperen vil miste flere kamper i Eliteserien.

18-åringen som takket nei til Manchester United, Liverpool og Juventus

Hvilken idi.. takker nei til disse klubbene!! Isak Bergmann Jóhannesson har tydeligvis gjort det, og lever veldig godt med valget sitt. Det er noe befriende når en tenåring takker nei til å signere på brevpapiret til de største klubbene – fordi det passer ham ikke. Les: Spilleren som fikk André Villas-Boas fly forbanna er klar for Championship Fra forrige sommer ble islendingen linket til Manchester United, Liverpool og Juventus, tre av de desidert beste klubbene i bransjen.

Ida (39) og Øyvind (42) måtte utsette bryllupet tre ganger: – Vi får håpe alle gode ting blir fire!

Ida Stumberg og Øyvind Christiansen fra Strømmen skulle egentlig gifte seg i januar. Etter mye usikkerhet på grunn av koronapandemien, er de nå klare for å gifte seg på Losby Gods om få uker.
Les mer om:

Matchvinneren irritert på egen keeper: – Redd han ødelegger selvtilliten min

(Mjøndalen – LSK 1-2). Thomas Lehne Olsen mener Mads Christiansen hadde mye av æren for at han sto igjen som matchvinner. Keeperen tror redningen på Benjamin Stokkes heading er den beste han har gjort

Lions: Nå er alle tre brukerne tilbake på gården!

– Lions har sendt over 305.000 kroner som dekker alle utgifter fram til årsskiftet, sier president i Lions Grefsen, Ivar Christiansen.

Botheim avgjorde igjen

Erik Botheim scora på nytt og avgjorde for Bodø/Glimt i toppkampen mot Lillestrøm på Åråsen. Han scora kampens einaste mål etter eit hjørnespark i det 78. minutt og sende Glimt tilbake på sølvplass. I første omgang brende Patrick Berg ein straffe for Glimt. LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen redda enkelt det dårleg plasserte skotet. Det er første gong på 25 år at Glimt vinn på Åråsen, og Botheims mål sende Lillestrøm ned på femteplass. Lillestrøm tapte sin første kamp sidan 30.

Fjerdemann ut i keeperkampen på et år: – Jeg har planer om å bli her

Knut André Skjærstein (26) kommer inn som utfordrer og keeperkollega til Mads Christiansen. Han har ikke tenkt å stikke slik tre andre utkonkurrerte LSK-keepere har gjort det siste drøye året.
Les mer om: