Nyheter om Chelsea


Mangler bare en for å skape den perfekte angrepsrekken sammen med Timo Werner og Romelu Lukaku

Timo Werner og Romelu Lukaku er allerede i Chelsea, til tross for at manager Thomas Tuchel har fått laget til å virke som en kule er han på utkikk etter nok en angrepssignering. Goal skriver i dag at Chelsea jager Mauro Icardi fra Paris Saint-Germain. 28 år gamle Icardi kom til PSG fra Inter Milan sommeren 2020, men har ikke fått spille så mye som ønsket i den franske storklubben.

Skade minner storklubber om at milliarder er mye penger

Det er bare å spørre Real Madrid som er en av de som over lengre tid har vist interesse for det norske måldyret Erling Braut Haaland hva det koster klubben å hente en «Galácticos» som plages med skader. To gode eksempler fra kongens klubb på spillere som er vanvittig dyre og som plages av skader er Gareth Bale som tjener nesten 400 millioner i året og Eden Hazard som henter ut omtrent 280 millioner.

Reiten på venstreback

Guro Reiten starter i uvant posisjon når hun starter på venstreback i møtet med Belgia i kveld. – Det blir spennende. Jeg har snakket med Martin Sjögren, og som jeg alltid sier, så gjør jeg det som er best for laget. I dag betyr det en ny posisjon, så det blir spennende, sier Reiten til NRK. Sjögren påpeker at hun tidvis har hatt en lignende rolle for Chelsea. Slik starter Norge: Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvann, Maria Thorisdottir – Elisabeth Terland, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Frida Maanum – Lisa-Marie Karlseng Utland.

Akkurat som Ronald Koeman har Ole Gunnar Solskjær fått tre kamper for å redde jobben

Sir Alex Ferguson er en av de som forsvarer Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Barcelona manager Ronald Koeman har ikke en tilsvarende syvende far i huset som passer på han. – Etter tapet mot Real Madrid (2 – 1) i helgen skal den nederlandske manageren i følge Marca også ha fått tre kamper for å snu ting. På søndag kom Liverpool på besøk på Old Trafford, – Vi beklager å rippe opp i det Manchester United fans, men 5 – 0 tapet første i det minste ikke til en umiddelbar oppsigelse av den eneste norske manageren på høyt nivå ute i verden.

Bild er sikker på det blir Lucien Favre

Den sveitsiske manageren Lucien Favre har aldri før verken spilt eller ledet en engelsk klubb. 63 åringen som sist ledet Borussia Dortmund er ifølge Bild den som er nærmest den ledige managerjobben i Newcastle. Erling Braut Haaland hadde bare godord om sin tidligere manager da han forlot den tyske storklubben i fjor. Les: Memphis Depay har fått tilbake ryggsekken fra Old Trafford Lucien Favre er som alle sveitsere dyktig og oppnår gode resultater, dog litt kjedelig og nidkjær på detaljer.

Prisen er ikke lenger bare 1,2 milliarder

Det er ingen hemmelighet at West Ham stjerne Declan Rice er ettertraktet. I sommer var en rekke klubber på ballen, men da de fikk høre om prisen 100 millioner pund var det i realiteten bare Manchester United og Chelsea som var igjen. West Ham gjør det bra under David Moyes sin ledelse, London klubben er på god vei til å kvalifisere seg til Champions League. – For øyeblikket ligger de på fjerdeplass i Premier League og Declan Rice får sin fortjente del av æren. Les: West Ham på 4.

Sky: - United i kontakt med Conte

Manchester United skal ha teke kontakt med italienske Antonio Conte (52), melder Sky Sports. Conte slutta som trenar for Milano-klubben Inter i sommar, eitt år før kontrakten gjekk ut, etter å ha leia klubben til tittelen i Serie A. Han har ingen ny klubb etter det, og har vore langt framme i spekulasjonanen om kven som skal ta over Manchester United dersom Ole Gunnar Solskjær får sparken. Conte leia også Chelsea til ligameisterskap i 2017.

Reiten drillet som venstreback

Guro Reiten kan tirsdag skrive seg på lista over angrepsspillere som har spilt venstreback på kvinnelandslaget. Hun ble drillet der før Belgia-kampen. – Jeg gjør jobben jeg blir satt til, og i dag var det der, sa Reiten til NTB etter treningen på Ullevaal, der Norge skal ta imot den antatt hardeste rivalen i kampen om gruppeseier og VM-billett. Det kan bli en svært viktig kamp. – Julie Blakstad fikk en kraftig lårhøne mot Polen, og vi trengte å finne en løsning om hun ikke kan spille.

Newcastle har funnet den perfekte januar-signeringen hos Everton

2-5 tap for Everton mot Watford. Vi trenger ikke å rub it in, men det er ikke bare Solskjær som har det tøft om dagen. Rafael Benitez kan i tillegg risikere å miste målgarantisten sin. Forrige sesong dro Dominic Calvert-Lewin til med 16 scoringer på 33 seriekamper og startet årets sesong med tre scoringer på tre kamper. Så bar det ut med brudd i foten, noe som siden august har holdt 24-åringen ute av troppen til Benitez (og fortsatt noen uker til). En klubb blir ikke uberørt av å miste forrige sesongs 6. største målscorer.

West Ham på 4. plass i verdens største liga – «skulle bare mangle»

Forrige sesong holdt London-klubben farten i Premier League nesten helt inn. Det endte med 6. plass, og vi var rimelig spent på om David Moyes og klubben har mer inne. På søndag kom både resultatet og uttalelsen fra West Ham-manageren som taler for det. Etter 1-2 tapet mot Brentford har det blitt 0-1 seier mot Everton, på søndag ble det full pott mot Tottenham. Dermed plasserte Moyes og gjengen seg på 4.

Samtalene med Chelsea har stoppet fullstendig

Etter gårsdagens overkjøring av Liverpool burde Manchester United være på den lange listen over klubber som ønsker å hente Chelseas tyske landslagsback Antonio Rüdiger når hans kontrakt går ut på dato til sommeren. Folkene til 28.åringen og Chelsea har etter å forsøkt en god stund sluttet å snakke om forlengelse, i det miste er det trykket på pauseknappen.

Moi mister cupkamp mot Chelsea

Mohamed Elyounoussi går mandag gjennom et lite inngrep i tommelen. Det gjør landslagsprofilen uaktuell til Southamptons ligacupmøte med Chelsea. Southampton bekrefter operasjonen på sine nettsider. Premier League-klubben opplyser at Elyounoussi trenger noen dagers hvile etter at tommelen er fikset. Sist uke fortalte Elyounoussi til TV 2 at han skadet tommelen da han scoret det første av sine to mål for Norge mot Montenegro i VM-kvalifiseringen. Han trodde et inngrep vil gjøre at han kom til å miste flere kamper.

Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden

Ifølge ESPNs kilder hos klubber som jakter den norske rockestjerne, krever entourage´t til Haaland en ukelønn på rundt 6 millioner kroner. Det går ikke en uke uten at 21-åringen blir hauset opp i media (når han er skadefri), neste klubb skal jommen få betale for det han har levert på banen de siste sesongene og mediedekningen han tiltrekker seg når han er på banen. Men fotball er ferskvare, og en 21-åring er fortsatt en spiller i utvikling, både fysisk og mentalt. Skader er også en del av fotballhverdagen, der målstatistikken ikke har noen verdi når du sitter på tribunen.

Foden herja då City vann

Phil Foden viste at forma er inne då Manchester City slo Brighton 4–1 laurdag kveld. I løpet av den første omgangen teikna han seg på skåringslista to gongar, og sørga for at eit sterkt Manchester-lag kunne cruise mot siger allereie ved pause. Ilkay Gündogan skåra Citys første mål. Ei sein straffeskåring frå Alexis Mac Allister tende likevel eit lite håp for Brighton, men det blei endeleg blåst ut av Riyad Mahrez fem minutt på overtid. Dermed klatra Manchester City opp på 2.-plass i Premier League, to poeng bak Chelsea.

«Det jeg sa om Haaland var en spøk»

Det er allerede nok rykter rundt fremtiden til Erling Braut Haaland så det er ikke nødvendig at noen kaster ekstra biobrensel på bålet. «Det jeg sa om Haaland var en spøk»Chelsea -manager Thomas Tuchel måtte ut og korrigerte sine kommentarene til Bild om at Erling Braut Haaland skulle bli partner for Romelu Lukaku i angrep. Borussia Dortmund reagerte umiddelbart og krevde en unnskyldning, noe de nå har fått. I forkant av dagens overkjøring møte mot Norwich i Premier League, fortalte Tuchel det var en spøk og forsøkte å forklare.

No mercy fra Chelsea

Mens Newcastle-supporterne vet de får forsterkninger fra januar som forhåpentligvis er nok til å holde «verdens rikeste klubb» i øverste divisjon, er situasjonen en helt annen for Norwich. På lørdag kom resultatet for gjengen til Daniel Farke som egentlig bekrefter at Norwich-supporterne ikke får så mye å glede seg til resten av sesongen.

Marerittkamp for Norwich og Normann

Et gulljagende Chelsea slo Norwich hele 7-0 lørdag. Mason Mount (3), Callum Hudson-Odoi, Reece James, Ben Chilwell og Max Aarons (selvmål) sørget for målene. I tillegg fikk gjestene Ben Gibson utvist i det som ble en marerittkamp. Mathias Normann spilte hele kampen for Norwich. Med åtte minutter igjen å spille handset han i feltet og ga Chelsea straffe. Mounts forsøk ble reddet, men Tim Krul i Norwich-målet sto ikke på streken, og Chelsea fikk skyte straffen på nytt.

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea

Viking-børsen: «Sto frem da LSK meldte seg på»
Les mer om:

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea

(Chelsea - Norwich City 7–0) Chelsea måtte klare seg uten en rendyrket spiss, men i spissenes fravær scoret Mason Mount tre av Chelseas syv (!) mål. Mathias Normann og tabelljumbo Norwich var sjanseløse i den engelske hovedstaden.
Les mer om:

Chelseas herjet med Norwich

Akademiproduktene spilte hovedrollene og sørget for storseier mot jumbolaget. Chelsea vant hele 7-0 hjemme mot Norwich. Mason Mount scoret hat trick for ligalederne.
Les mer om:

Aanonsen avgjorde for Vidar

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea

Krisen kom fra dag én for Norges nye justis­minister. Noe har brent seg fast

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea
Les mer om:

Kristian Skurve Håland bøttet inn mål mot Voll

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea

Karrierebeste for Tviberg i sesongåpningen: – Det var på tide

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea
Les mer om:

– Nesten ikke mulig lenger å se forskjell på Høyre, Ap og MDG

Normann og Norwich fullstendig ydmyket av Chelsea
Les mer om: