Nyheter om Championship


Kristoffer Klaesson slipper å tenke på Kiko Casilla

Den spanske keeperen ble hentet til Leeds i 2019 fra Real Madrid og var del av suksessen i Championship. 15 clean sheets på 36 ligakamper var et solid bidrag til Bielsas historiske opprykk, men en episode mot Charlton førte til at Casilla ble utestengt i 8 kamper for rasistisk språkbruk. Etter dette har spanjolen blitt en belastning for klubben. Før forrige sesong hentet Bielsa inn det unge keepertalentet Illan Meslier, som direkte tok over førstekeeperposisjonen med 35 Premier league-kamper forrige sesong.

Nottingham Forest bekrefter Steve Cooper

Den tradisjonsrike klubben Nottingham Forest ligger helt nederst i Championship etter en elendig start på sesongen, de hadde egentlig ikke noe valg og var raske med å sparke manager Chris Hughton. Det har vært klart i noen dager at Steve Cooper tar over som manager i Nottingham Forest vi har bare ventet på den offisielle bekreftelsen. Les: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere Cooper har de siste to sesongene vært manager i Swansea. Han tar nå over en klubb som sliter tungt i bunnen av Championship.

Wycombe Wanderers overbevist om at de ble lurt av Derby

Wayne Rooney er den uskyldige part, men har plassert seg i ei Championship-skute som lekker som en sil. Forrige uke førte de økonomiske problemene til at Derby satt under administrasjon. Styrlederen hos Wycombe Wanderers mener det kom altfor, altfor sent. -At vi ikke er i Championship i år har kostet oss, i første omgang rundt 10 millioner pund.. Totalt mellom 15 og 20 millioner pund, begynner styreleder Rob Couhig ifølge BBC. Les: Sky Sports: James Rodriguez i samtaler med ny klubb Forrige sesong endte Wycombe med ett poeng bak Rooney til nedrykk.

Nottingham Forest i samtaler med tidligere Swansea sjef som Chris Hughton arvtager

Det ser ut til at Nottingham Forest har landet på ny manager og at bare detaljer gjenstår før de er klare til å presentere tidligere Swansea City manager Steve Cooper. Forest sparket Chris Hughton torsdag etter klubbens fryktelige start på sesongen, de har bare tatt ett poeng på syv kamper i Championship.

Derby er under konkursadministrasjon

Korona hjalp definitivt ikke på økonomien til den tradisjonsrike klubben Derby County. Championship-klubben har i lengre tid hadde store økonomiske problemer og en eier, Mel Morris som forgjeves har forsøkt å selge klubben i et par år. Fredag ​​kveld kunngjorde Derby at klubben vil gå under «administrasjon», det vil på godt norsk bety konkursadministrasjon. Les: «Mine barn tror fortsatt jeg skal til Barcelona» Derby appellerer også, via klubbens nettsted, til ligaorganisasjonen EFL om hjelp til å finne en kjøper som kan investere i klubben.

«Mine barn tror fortsatt jeg skal til Barcelona»

Man skjønner hvor fort tiden går når man tenker over at det er ti år siden Andy Carroll meldte overgang til Liverpool. Spissen som startet sin karriere i Newcastle ble klubbløs da hans avtale med nettopp Newcastle gikk ut på dato i sommer. 32 år gammel kan karrieren gå mot en brå slutt, lenge før Carroll selv ønsker. – Det må være litt kjipt å tenke på at høydepunktet i hans karriere må være første gang han gikk inn portene på Anfield for de røde.

Manchester United har en gigantisk fordel

Den engelske 18-åringen er langt forbi å være en up and coming. Midtbanespilleren leverer for fullt for Dortmund og de Tre Løvene. 2 scoringer og 4 assists på de syv første kampene denne sesongen forteller det hele i klartekst. Og som ved Jadon Sancho og Haaland spekuleres det vilt om hva som blir neste skritt for tenåringen. Nå virker det som Bellingham både er oppegående og har et solid apparat rundt seg. Da Birmingham-spilleren som 17-åring skulle overbevises til å ta skrittet ut av Championship, ble han invitert med familie av United til en grand tour på Carrington.

En av balløyas kuleste klubber er ikke lenger så kul for Philip Zinckernagel

Med 21 kamper på banen for Watford forrige sesong kunne den tidligere Bodø/Glimt-spilleren klappe seg på skulderen da klubben rykket opp til Premier League. Selv var vingen ikke klar for verdens tøffeste liga, og ble sendt på utleie til skogvokterne i Nottingham. Vi skrev da at Zinckernagel kommer til en av de kuleste klubbene på balløya (vi var i det nostalgiske hjørnet), men etter syv seriekamper er det alt annet enn kult for dansken – og spesielt Chris Hughton.

Kristoffer Ajer og Brentford har knekket koden i verdens tøffeste liga

Etter tre kamper i verdens tøffeste liga har Thomas Frank erfart at overgangen fra Championship har gått bra, på tross av tre store forskjeller. Er du over åtti år og har vokst opp rundt fotballklubben Brentford i den vestlige delen av London, har du mulighet å huske forrige gang klubben var i øverste divisjon. For resten av befolkningen i distriktet Hounslow er opprykket etter forrige sesong noe helt nytt. Thomas Frank har først som assistent, så som hovedtrener fra 2018 ledet klubben til noe virkelig stort. Les: Overgangssagaen om Messi endte i PSG Og det fortsetter.

Hovland drog inn 19 mill. kroner: – Eg har framleis mykje å gå på

Viktor Hovland leverte ein kjempeprestasjon og vart nummer fem i Tour Championship i Atlanta. Men han meiner at det kan bli endå betre.

Hovland på delt femteplass i PGA-avslutningen – sikret nesten 20 millioner kroner

Viktor Hovland (23) leverte en strålende runde golf under Tour Championship søndag – og endte på en lukrativ, delt femteplass etter en høydramatisk avslutning.

Hovland heng med i teten

Viktor Hovland er framleis med i teten etter andre dag i Tour Championship i golf. Han gjekk ein utruleg jamn runde med to birdiar og resten par. Med to slag under par fredag, var han på femteplass med ni under par då han var ferdig. Han var seks slag bak Patrick Cantlay, som leia. Men ikkje alle var heilt ferdige med andrerunden i turneringa, som har 15 millionar dollar til vinnaren.

ESPN: Ronaldo har null påvirkning på Haaland-planen

Ronaldo-hysteriet har såvidt begynt i den røde delen av Manchester. Sir Alex sin hjemvendte sønn har returnert til Old Trafford for minst to sesonger, noe som får oss til å tro at senterforward-posisjonen er dekket. Ifølge ESPNs kilde har United fortsatt blikket fast rettet mot toppmålet neste sommer. Da aktiveres som kjent utkjøpsklausulen til Erling Haaland (som nå også leverer på landslaget!!) på rundt 75 millioner euro.

United-supporterne fikk en skikkelig forsmak på hva de kan vente seg

Hos Juventus ble det småmurret da CR7 ikke ledet klubben til det ekstremt etterlengtede Champions League-trofeet, men når du blir toppscorer i Serie A som 36-åring, da har du ikke mistet touch´en. På onsdag kveld sendte Ronaldo nok et signal til United-supporterne om hva de kan vente seg.

18-åringen som takket nei til Manchester United, Liverpool og Juventus

Hvilken idi.. takker nei til disse klubbene!! Isak Bergmann Jóhannesson har tydeligvis gjort det, og lever veldig godt med valget sitt. Det er noe befriende når en tenåring takker nei til å signere på brevpapiret til de største klubbene – fordi det passer ham ikke. Les: Spilleren som fikk André Villas-Boas fly forbanna er klar for Championship Fra forrige sommer ble islendingen linket til Manchester United, Liverpool og Juventus, tre av de desidert beste klubbene i bransjen.

Spilleren som fikk André Villas-Boas fly forbanna er klar for Championship

Nå er ikke Olivier Ntcham selv ansvarlig for at André Villas-Boas ble sendt på dør i Marseille i januar, men må slite med koblingen til disse kaotiske dagene i havnebyen for rundt syv måneder siden. 2. februar kalte Marseille-manageren inn til pressekonferanse der han ga beskjed om at han hadde sendt oppsigelse til styret.

Danny Drinkwater har karret seg tilbake til balløya fra Tyrkia

Det har ikke vært noen gode år for tidligere landslagsspiller Danny Drinkwater siden han meldte overgang fra Leicester i 2017. – Men av en eller annen grunn er han fortsatt under kontrakt med Chelsea. Siden Leicester- overgangen har han blitt leid ut til Burnley, Aston Villa og nå sist tyrkiske Kasimpasa. Nå leies han ut til Reading som sliter nær bunnen av Championship med bare tre poeng på fem kamper.

Troy Deeney: «Watford er i mitt hjerte for alltid»

Det er en meget trofast Watford spiller som nå reiser hjem til Birmingham. Spissen Troy Deeney er født i Birmingham, men har aldri spilt for sin lokale klubb. – 33 år gamle Troy Deeney kom til Watford i 2010 og har aldri ønsket å være noe annet sted enn akkurat der han er.

Titanisk playoff avgjorde

Først i det sjette omspelholet greidde Partick Cantlay å riste av seg Bryson DeChambeau og vinne golfturneringa BMW Championship natt til måndag. Sigeren sende Cantlay til topps i FedEx Cup – golfsportens verdscup – før sesongfinalen komande helg. DeChambeau missa fire puttar som kvar enkelt hadde gitt han sigeren.

Chelsea-spiller Baba Rahman slipper fortsatt ikke tilbake til Stamford Bridge

Chelsea er en av verdens beste klubber, noe gjengen fra Stamford Bridge viste forrige sesong. Men for hver spiller som kunne heve CL-trofeet, befinner det seg Chelsea-spillere rundt om i Europa som aldri kommer i nærheten av å få delta på festen. De befinner seg på utleie. Chelsea er beryktet for å hamstre talenter, sende dem på utleie-reise som til slutt ender med exit fra klubben. Hva er hensikten, spør vi oss hver sesong. For Chelsea dreier dette seg om business og jakten på de 1-2 talentene, en John Terry, som virkelig tjener klubben i tiår.

Tottenham og Moussa Sissoko går hver sin vei

Han har vært med hos Spurs siden dagene da Mauricio Pochettino fortsatt var lærling i verdens tøffeste liga. I den forrige kaotiske sesongen for Tottenham ble det 42 kamper på Sissoko, nå blir det draktbytte for den råsterke franskmannen. Midtbanespilleren ble hentet fra Newcastle tilbake i 2016 og har stått i 202 kamper for London-klubben. På fredag ble det klart at Sissoko skal kjempe sammen med Watford for å slippe å ta heisen ned til Championship.

Manchester Uniteds beste leker på et nivå milevis under sitt eget

Birmingham fans tror ikke det de ser og tipper at Tahith Chong blir den første i fotballhistorien som vinner Ballon d’Or mens han spiller i Championship. – Man kan lure på klokskapen til de ansvarlige på Old Trafford for den unge nederlenderen spiller på et ekstremt høyt nivå. En ting er helt klart, etter dagens slappe 1 – 1 kamp mot Southampton kunne Manchester United trenge litt Tahith Chong magi.

Arsenal sitt keeperproblem er herved løst

Det har vært noen travle dager på Emirates, med ankomsten til Martin Ødegaard og nå også den 23 år gamle keeperen Aaron Ramsdale. – Forhandlingene med Sheffield United keeperen dro ut i langdrag, Championship klubben sa nei tatt til Arsenal sitt første bud med henvisning til at det var «alt for lavt» for en keeper som ble med til EM i sommer med det engelske flagget på brystet. Nå, etter en del frem og tilbake er overgangen i boks.

Keeper klar for Arsenal

Aaron Ramsdale (23) forlater Sheffield United og vender tilbake til Premier League. Han har skrevet under på en fireårskontrakt med London-klubben Arsenal. Ramsdale har vært medlem av et Sheffield United i trøbbel i sesongåpningen i Championship etter nedrykket fra Premier League sist sesong. Han er nå klar for Arsenal og vender med det tilbake til det gjeveste selskapet i engelsk fotball. Prislappen skal etter sigende ligge på rundt 295 millioner norske kroner.

Gerrard har skaffet seg midtbanespiller med Premier League-erfaring

Juninho Bacuna ble hentet fra Groeningen til Huddersfield av David Wanger i 2018. Her fikk den sentrale midtbanespilleren testet seg i Premier League og kan skryte av 21 kamper i verdens tøffeste liga. Etter to sesonger i Championship skal 24-åringen inn og fotballkrige for Gerrard og Rangers. Bacuna har ti landskamper for Curacao, var fast på banen hos Huddersfield forrige sesong, og leverte 5 scoringer og 4 assists på 43 Championship-kamper.