Nyheter om Champions League


Ronald Koeman og Joan Laporta snakket sammen hele veien tilbake til Catalonia

Til tross for Barcelonas dårlige resultater i de tre siste kampene mot Bayern München, Granada og Cadiz, vil Ronald Koeman fortsette i rollen som manager i hvert fall til etter søndagens kamp på Camp Nou mot Levante. President Joan Laporta har bestemt seg for å ikke gjøre noen drastiske grep angående Koemans fremtid etter at de to mennene hadde muligheten til å snakke på vei tilbake til Barcelona, etter klubbens 0-0 uavgjort mot Cadiz. Les: Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma Presidenten og treneren analyserte torsdagens resultat, der både Koeman og Frenkie de Jong be

Klavan husker godt nesten-slåsskampen til Jürgen Klopp

Klopp er fotballpassion. Liverpool-supporterne elsker denne mannen, for spillerne har tyskeren vært lederen for de gode tider. Men veien mot suksess har ikke bare vært en dans på roser, som det så vakkert sies. Den estiske midtstopperen Ragnar Klaven spilte for Liverpool i perioden 2016-18 og fikk med en spesielt krevende periode for Jürgen Klopp – før resultatene av jobben hans hadde vist seg i troféskapet på Anfield.

Chelsea vil blåse Real Madrid av banen med gigantbud

Man trenger ikke være fotballprofessor for å vite at det blir store huller igjen i et forsvar når spillere som Raphaël Varane og Sergio Ramos drar videre. Real Madrid som har fått ting til å virke under Carlo Ancelotti er fullstendig klar over at noe må gjøres for å kunne hente hjem Champions League trofeet. Konkurransen er knallhard, som alltid egentlig, men i år er det flere som fremstår som sterke, blant annet Manchester United og Paris Saint-Germain har benyttet sommeren meget godt. (De to klubbene er mottagere av Raphaël Varane og Sergio Ramos) Les: I trøbbel?

Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid. Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Konkurransen på strømmemarkedet på TV har aldri vært hardere, og innhold som tiltrekker oss sportsidioter er enten rettigheter til live sport eller gode sportsdokumentarer. Netflix har ledet an med strålende dokumentarer som Formula 1: Drive to Survive, The Last Dance som handler om Basket-legenden Michael Jordan og fotballdokumentaren Sunderland ‘Til I Die. Viaplay har nå meldt seg på i kampen om sportsdokumentarer, og har denne sommeren sluppet et stort antall titler.

ESPN: Manchester City tar ikke nei som et svar

Samtidig som Harry Kane trenger å minne alle på hvor viktig han er for Tottenham, noe han får sjansen til i dag mot Chelsea fortsetter Manchester City å presse på for en overgang. – Vinner de i dag er sannsynligheten stor for at Nord-London laget klatrer opp til topp fire og igjen er innafor deres største stjerne sitt krav. Spill i Champions League. Det snakkes om en forlengelse av Harry Kane sin kontrakt som går ut sommeren 2024, men det er uenighet på et viktig punkt. – Harry Kane krever en utkjøpsklausul som er realistisk.

Mørk tilbake i storslag: – Jeg tør å slippe meg mer løs

Nora Mørk (30) ble kampens suverene toppscorer mot svenske Sävehof og leverte sin hittil beste kamp denne sesongen da Vipers tok sin første seier i Champions League.
Les mer om:

Følg Vipers sin Champions League-kamp direkte

Vipers jakter sine første poeng i denne sesongens Champions League når svenske Sävehof kommer på besøk i Aquarama. Avkast er klokka 18.00.
Les mer om:

United la fram milliardtap

Manchester United hadde et nettotap på 1,1 milliard kroner i regnskapsåret som ble avsluttet 30. juni. Under framleggelsen av regnskapstallene for 2020/21 beskrev United-direktør Ed Woodward det siste året som spesielt krevende. – De siste tolv månedene har vært blant de mest utfordrende i Manchester Uniteds historie. Alle i klubben kan være stolt over motstandsdyktigheten vi har vist i denne svært krevende tiden, sa Woodward. Av tapet på 92,2 millioner pund knyttes 36,9 millioner direkte til klubbdriften, ifølge Sky Sports.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Må vinne mot Granada, Cadiz og Levante, hvis ikke er det slutt

Det er en siste advarsel som nå tildeles Barcelona manager Ronald Koeman. Litt som advarsler du kan få på hjemmebane hvis du lar oppvasken stå. Ikke overbevisende spill I La Liga har Barcelona tatt syv av ni mulige poeng uten sine to største stjerner Lionel Messi som nå er Paris Saint-Germain spiller og Antoine Griezmann som er tilbake i Atlético Madrid. Sport skriver at til tross for ekstrem sparekniv i klubben og en tynnere stall enn på lenge legges dårlige prestasjoner på manageren sine skuldre.

Manchester United må slippe løs Ronaldo

United-supporterne svevde på vei inn i første kamp i Champions League. CR7 var tilbake i troppen, og kom direkte på måltavla med to scoringer mot Newcastle. Young Boys har reven David Wagner, som i sin tid lagde trøbbel for United og de andre Premier League-klubbene da han ledet Huddersfield. Likevel skulle dette være grei skuring for United. Den definitive vinneren på overgangsmarkedet hadde raket med seg Jadon Sancho og Raphael Varane, med Ronaldo som den overraskende prikken over i´en. Så smalt det i Bern.

Mener Messi gjør PSG svakere – dette svarer TV 2s ekspert

Lionel Messi og PSG skuffet mot Brügge i Champions League. Nå får Messi kritikk, men argentineren forsvares av TV 2-ekspert.

Premier League kan nå glemme Leon Goretzka

Det var ingen selvfølge at den tyske landslagsspilleren skulle bli i München, men da han nå satte signaturen på forlengelse virker det helt naturlig. På tirsdag fikk Goretzka bekreftelsen på at han gjør det rette da Bayern lekte med Barcelona i Champions League og sendte Koeman og gjengen ut fra Camp Nou med 3-0 tap. For noen måneder siden gikk jevnlige rykter om at Premier League-klubber fulgte Goretzka-forhandlingene nøye. Thiago Alcantara var klar for noe nytt etter den ekstreme 2019/20-sesongen, David Alaba trengte mer penger.

Eurosport: Dette krever Harry Kane

Helt siden Tottenham sparket Mauricio Pochettino for to år siden har London-klubben måttet hanske med en misfornøyd superstjerne. Harry Kane som er Tottenhams toppscorer og som regel på topp fem listen over toppscorere på de store ligaene har vært klar på at han vil spille på toppnivå i Europa, og det betyr Champions League. 28 år gamle Kana var en hårsbredd unna en overgang til Manchester City, men ble værende.

Elverum har eksportert over 20: – Vi er et fantastisk utstillingsvindu

Onsdag kveld drar Elverum i gang sin syvende strake sesong i håndballens Champions League. Halve laget er debutanter mot Vardar fra Skopje. Alexander Blonz (21) er den siste i en hel rekke spillere som har forlatt klubben.

Kvelden de aldri glemmer: - Det var bibelsk

Liverpool starter gruppespillet i Champions League med et smell når de ønsker Milan velkommen til Anfield onsdag kveld. Det får scouserne til å minnes en «bibelsk» kveld i Istanbul.

Ronaldos Champions League-drøm er langtfra knust

CR7 ble hentet inn av Juventus for endelig å hente Champions League-trofeet til Torino. Portugiseren hadde notert seg med sin fjerde CL-tittel på fem år, nå var det «den gamle dame» sin tur. Historien kjenner vi. Juventus med Ronaldo var ikke i nærheten av suksess ute i Europa. Portugiseren fortsatte å score, men selv ikke det var nok. Er vi i ferd med å se det samme hos Manchester United? På tirsdag mot Young Boys gikk Ronaldo opp på siden av Iker Casillas som spilleren med flest Champions League-kamper: Imponerende 177 kamper i fotballens Top Gun.

Leonardo med merkelig argument: «Mbappé representerer forskjellen mellom det overfladiske og det dype»

Real Madrid har i langt tid skrap sammen det de har av penger med det mål å hente inn Paris Saint-Germain sin superstjerne Kylian Mbappé, men selv om de tilbød 2 milliarder kroner for spilleren som har under et år igjen av sin avtale fikk de et nei og et klassisk fransk skuldertrekk tilbake. PSGs sportsdirektør Leonardo prøver å overbevise seg selv og sine omgivelser om at Kylian Mbappé ikke forlater klubben om et år. – De fleste eksperter sier det ligger i kortene at Mbappé vil bytte til Real Madrid neste sommer uten at den franske storklubben får en krone.

Dortmund-sjefen om Haaland: – Fortsatt mer potensial

Etter den enorme fjorårssesongen i Champions League mener Dortmund-sjef Marco Rose at Erling Braut Haaland (21) kan prestere enda bedre.

Haaland knuste Messi, Ronaldo og Mbappé: – Helt eksepsjonell

Ingen overgår Erling Braut Haalands to første år i Champions League. Nå starter en ny sesong.

Hellas Verona hadde ikke en vente og se holdning

Mandag kveld tapte Hellas Verona 1-0 mot Bologna, klubben har med det sanket null poeng på de tre første kampene i årets Serie A sesong, de sparket manager Eusebio Di Francesco og var raske med å hente inn en ny. – Hellas Verona ligger på 19 plass de slår Salernitana på målforskjell. Også Cagliari som ligger på 18 plass trenger en ny manager etter bare tre kamper i sesongen.

Kampen om Isco har allerede startet

Real Madrids spanske midtbanespiller Isco har de siste sesongene hatt variert spilletid og står i høst oppført for tre kamper i La Liga. – Isco har kontrakt med «Meringue» til neste sommer, men ble allerede i sommer rapportert å være relevant for et skifte til en ny klubb. Nå opplyser Calciomercato at 29 år gamle Isco kan dra til en ny klubb i januar. Både Juventus og AC Milan er tydelige på at de er interessert.

Cristiano Ronaldo scoret igjen, men Manchester United kollapset i Sveits

(Young Boys – Manchester United 2–1) Cristiano Ronaldo scoret sitt tredje mål siden Manchester United-comebacket, men Aaron Wan-Bissakas røde kort og en enorm Jesse Lingard-tabbe ga de røde djevlene en marerittstart i Champions League.

Cristiano Ronaldo scoret igjen, men Manchester United kollapset i Sveits

(Young Boys – Manchester United 2–1) Cristiano Ronaldo scoret sitt tredje mål siden Manchester United-comebacket, men Aaron Wan-Bissakas røde kort og en enorm Jesse Lingard-tabbe ga de røde djevlene en marerittstart i Champions League.