Nyheter om Cavani


Boca Juniors skjønner de har tapt

Det var lenge en sannhet at etter et år på Old Trafford ville Edinson Cavani reise til en klubb nærmere sin familie. Det er ikke mange ukene siden pappa Cavani kunne fortelle verden hans sønn ønsket å flytte etter sesongslutt og spille for Boca Juniors. Tidligere Manchester United forsvarer Marcos Rojo fortalte verden han gledet seg til å få Edinson Cavani som lagkamerat og at folkene til Cavani allerede hadde snakket med klubbens president Juan Roman Riquelme. Men så!

Ajax gir Donny van de Beek det beste rådet

Det skjer mye hos Ajax om dagen. Eredivisie er vunnet, direktør Marc Overmars ryktes til Arsenal, mens sjefen sjøl, Edwin van der Sar ryktes som erstatter for Ed Woodward hos United.

90min: To spillere Manchester United skal ha på plass i sommer

Fly me to the moon. Forrige sesong var Manchester United under consctruction, etter torsdagen opphenting til 6-2 mot Roma er byggeperioden over. Nesten. Solskjær og United nøyer seg ikke med andreplasser i Premier League og suksess i Europaligaen. Da er det fortsatt noe som mangler før neste sesong. Les: Kastes ut av Serie A Vel, den ene spilleren har de allerede i hus, den andre befinner seg fortsatt i Dortmund. Da Eric Bailly signerte på forlengelse denne uken, frigjorde dette pennestrøket midler som var øremerket ny midtstopper.

Pogba lover å trene på å bli mer engelsk

Etter 6-2 festen på Old Trafford er det ikke en kjeft i verden som tør komme med kritikk av Manchester United, Solskjær eller spillerne. Bortsett fra Paul Pogba. Franskmannen sto for én av scoringene i den helt ville målorgien i andre omgang, men tar seg tid til å riste på hodet over seg selv. Les: Ikke akkurat United-takter over Arsenal og Ødegaard For når franskmannen beveger seg inn i egen 16-meter er det bare å holde pusten. På torsdag ga håndballstuntet til Pogba straffe til Roma og mulighet til å redusere til 1-1 etter femten minutter. Roma equalise straight away!

Ikke akkurat United-takter over Arsenal og Ødegaard

Vi får glede oss på vegne av Martin Ødegaard at han var tilbake for Arsenal, men noe United-kalas ble det ikke på London-klubben. På Old Trafford tok det helt av da peptalken til Solskjær i pausen resulterte i 5 scoringer i andre omgang til 6-2. Nå var Arsenal riktignok på bortebane, men 2-1 seier til Villareal kan bli tøff å snu neste uke.

Bekreftet: Mourinho tar frem mikrofonen i ny jobb

Tottenham har ikke underholdt oss så mye på banen denne sesongen, men på pressekonferansene har det derimot aldri blitt kjedelig når Jose Mourinho tvinges til å omgås engelske journalister. Så når vi får høre at den tidligere Tottenham-manageren blir satt foran mikrofonen igjen, vet vi at vi kan glede oss. Les: Dropper Haaland, men blar likevel opp milliarden for spiss Da Mourinho dukket opp som ekspertkommentator etter å ha fått fyken som United-manager, trodde vi det ikke var sant.

Bekreftet: Er ingen bedre klubb i verden for Edinson Cavani

Vi sa det da United hentet Edinson Cavani ned fra de sør-amerikanske fjellene. Etter 12 scoringer på 33 kamper finnes det bare ett utfall etter denne sesongen. Cavani blir, basta! Glem Cavani senior som maser om hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford, glem assistenttreneren til det urugayanske landslaget som hevdet Solskjær ødelegger deres helt.

Solskjær vil gjøre alt han kan for å beholde Cavani: – Han vet hva jeg føler

Han har kanskje rukket å bli 34 år gammel, men Edinson Cavani leverer fortsatt varene og har på kort tid blitt en favoritt hos Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen vil se matadoren på Old Trafford også neste sesong.

Fernandes og Cavani med hver sin dobbel da Manchester United slo Roma 6-2

Bruno Fernandes og Edinson Cavani ble kampens menn da Manchester United slo Roma 6-2 og skaffet seg et perfekt utgangspunkt til å nå finalen i europaligaen.

Bruno Fernandes og Edinson Cavani med hver sin dobbel da Manchester United slo Roma 6-2

Bruno Fernandes og Edinson Cavani ble kampens menn da Manchester United slo Roma 6-2 og skaffet seg et perfekt utgangspunkt til å nå finalen i europaligaen.

Direkte nå: Perlescoring av Cavani!

«Kanskje har du en ekte helt i nærheten»
Les mer om:

Biffer opp lønna til Luke Shaw

Manchester United venstreback Luke Shaw har aldri vært bedre enn han er akkurat nå. – Før denne sesongen var alle overbevist at det snart var over da Alex Telles ble hentet inn. – Den Engelske 25 åringen var ute av landslaget og i ferd med å miste tillitten fra manager Ole Gunnar Solskjær. Luke Shaw bestemte å bite seg fast på Old Trafford istedenfor å gå på en låneavtale til en klubb i Championship. – Det har vært fantastisk bra for alle unntatt Alex telles som har tilbragt mye tid på benken. – Nå er det Telles det snakkes om som et salgsobjekt.

Gidder ikke å dra til Sør-Amerika etter dette

Denne uken gikk Solskjær ut og fortalte verden at han ikke visste om Cavani blir på Old Trafford, og at han hadde respekt for usikkerheten til 34-åringen. Det var før Tottenham-kampen, Granada-kampen, og før søndagens 3-1 seier mot Burnley. Cavani-scoring mot Tottenham, Granada, det samme mot Burnley. Scoringer som har bidratt til at United er i semifinalen i Europaligaen og bare 8 poeng bak Premier League-lederen i lyseblått. Forrige uke kom i tillegg rådet fra en av personene Cavani har hørt på siden 2008. Ifølge Depo (via Sport Witness) har Cavani søkt råd hos Mr.

Bekreftet: United har siktet rettet mot den lyseblå delen av Manchester

Før Burnley-kampen gikk Solskjær ut og pekte mot den lyseblå delen av Manchester: «Større forsprang har vært hentet inn tidligere i Premier League», og la til at United skal gjøre sin del av jobben i de resterende kampene. Og Solskjær holdt ord. 3-1 på hjemmebane over arbeidsgjengen til Sean Dyche er solid, spesielt når Burnley er kjent for å gi de største klubbene problemer. Les: Sjokk og vantro: Manchester United pruter! Mason Greenwood har for alvor våknet opp på tampen av denne sesongen.

Greenwood i fyr og flamme

To scoringer av formspilleren Mason Greenwood og en fulltreffer på overtid av innbytter Edison Cavani sikret Manchester United 3-1-seier mot Burnley søndag.

Reddet av supergutten

Slitekamp da Manchester United vant 3-1 over Burnley. Supergutten Mason Greenwood (19) scoret to mål og Edinson Cavani ett for hjemmelaget.

Manchester United virker uslåelige

Granada hadde ikke gitt opp selv om de lå bakpå 0-2 etter første møte med Solskjær og gjengen. Seks minutter inn i torsdagens kamp var det hele i teorien over. Alex Telles vippet ballen inn i feltet til Paul Pogba som kjente hvor han hadde Cavani. Heading bakover til 34-åringen som sto der han skulle. Kaboong med venstrebeinet til 1-0! Les: Tre giganter er nå hektet av Haaland-racet We move. #MUFC #UEL pic.twitter.com/G26dcUSinC — Manchester United (@ManUtd) April 15, 2021 Hadde Bruno Fernandes vært sitt vanlige jeg, kunne det ha stått både 2 og 3-0 til pause.

Guardiola takknemlig for at Manchester United tapte en historisk signering

Etter å ha møtt Jude Bellingham ved to anledninger, som såvidt endte i Manchester Citys favør, rister Guardiola på hodet over 17-åringen som dundret til med 1-0 scoringen til Dortmund på onsdag. -Jeg kan ikke tro det (at han bare er 17), kanskje lyver han, spøker Guardiola etter kampen. Les: Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United -Han er så god for å være 17 år, han er en fantastisk spiller. Det var et tidspunkt der han fikk ballen fra midtstopperne etter å ha ropt og krevd ballen.

Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet. Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong.

Ferdinand: United trenger verken Haaland eller Kane – løsningen ligger hos Everton

Haaland og Kane linkes ikke overraskende til Manchester United, men med prislapper på noen milliarder, kan det selv for verdens 4. mest verdifulle klubb by på utfordringer i dette herrens koronaår. Rio Ferdinand har løsningen. Med en usikker Cavani og usikkerhet om Antony Martials evne til å fylle Nr. 9 rollen hos et United som ikke lenger skal samle på andreplasser, tror Ferdinand United uansett skal ut og sikre seg en ny sentral spiss.

Skal vi tro en tidligere Juve-spiller, kan Ronaldo være ødeleggende for Manchester United

Nå er det ingen som fremhever lagspiller-genet hos Ronaldo som det viktigste. Juventus betaler Ronaldo for å ha blikket og kroppen vendt mot motstandernes mål. Du scorer heller ikke 97 scoringer på 126 kamper for Juventus ved å vende blikket først mot medspillerne når du har ballen. Juventus visste hva de fikk da de hentet Ronaldo til Torino i 2018, men forventet også at de fikk noen titler med på kjøpet. Hos Real Madrid var Ronaldo synonymt med Champions League-suksess.

Italiensk media: United har ikke gitt opp den ultimate byttehandelen

Ja, ja, vi har skrevet om det flere ganger før. Likevel er det et scenario som vil skape en massiv bølge på Old Trafford. Så hvis det er en ørliten mulighet for at det skal skje, da må det dekkes. Uansett hvilken sentral rolle Paul Pogba har spilt siden han kom tilbake i form, franskmannen – godt hjulpet intrigemakeren Raiola – har de siste to-tre årene forberedt oss på at exiten er nær. Les: Tuchel nekter å følge tempoet til «skilpadden» Solskjær Derfor blir vi ikke overrasket hvis Raiola til slutt lykkes med spillet sitt.

Mourinho: United fortjente det ikke

Etter forrige gang de møttes satt Mourinho igjen og gliste. 6-1 seier mot sin gamle arbeidsgiver kunne ikke blitt bedre. Så da United og Tottenham møttes igjen, skulle Mourinho vri kniven rundt i stolthets-såret til Solskjær. Da Heung-Min Son satte inn 1-0 rett før pause, tenkte nok United-supportere sitt: Not again!.

Cavani matchvinner for United tross VAR-annullering mot Tottenham

Etter å ha fått målet sitt VAR-annullert i første omgang slo Edinson Cavani tilbake og ble matchvinner da Manchester United slo Tottenham 3-1 søndag.

Cavani matchvinner for United tross VAR-annullering mot Tottenham

Etter å ha fått målet sitt VAR-annullert i første omgang slo Edinson Cavani tilbake og ble matchvinner da Manchester United slo Tottenham 3-1 søndag.