Nyheter om Cavani


United videre etter to Villa-annulleringer

Tross en sjansefest av de sjeldne ble Scott McTominay eneste målscorer da Manchester United slo Aston Villa 1-0 i FA-cupens 3. runde. Han satte inn 1-0 for hjemmelaget etter åtte minutter.

Molde-keeperens drøm om Europa har gått i oppfyllelse

Andreas Linde har tilbrakt de siste syv sesongene i Molde og har spilt 177 kamper. – Da kontraktssamtaler kom på bordet i høst var den 28 år gamle svensken klar på at ville bli med på noe større og valgte å ikke forlenge. Drømmen om Europa har gått i oppfyllelse, Greuther Fürth har sikret seg Andreas Linde gratis ettersom hans kontrakt med Molde gitt ut på dato etter fjorårets sesong. Les: Amahl Pellegrino vil være med på moroa Hej Andy! Torwart Andreas Linde hat heute einen Vertrag bis 2024 beim #Kleeblatt unterschrieben. Välkommen!

Cavani ønsker å fullføre sesongen i Manchester United: – Sa til meg at han definitivt blir

Ifølge Manchester United-sjef Ralf Rangnick (63) skal hans uruguayanske spiss Edinson Cavani (34) ønske å bli værende i klubben ut sesongen.

En overraskende vending har løst Ferran Torres problemet

Det siste halve året har Samuel Umtiti stått på lista over spillere på vei ut fra Camp Nou. Newcastle United rettet oppmerksomheten mot Barcelona-forsvareren med sikte på å styrke backlinjen og ta lønnsregninga for Barca. På mandag ble det bekreftet at Barcelona har løst det på en overraskende måte, en løsning som sender Ferran Torres til kamparenaen – og Newcastle tomhendt tilbake til balløya. En låneavtale ble diskuterert mellom Barcelona og Newcastle der franskmannen ønsket å returnere til Barcelona etter sesongen.

Cavani viser vei gjennom kaoset hos Manchester United

United hentet sauebonden Cavani tilbake til fotballsirkuset i 2020. Selv om det ble en litt seig inngang med skader og annet rusk, var Solskjær ikke sen med å berømme spilleren for den enorme påvirkningen han hadde på de yngre spillerne på treningsfeltet, i garderoben og ute på kamparenaen. 19 scoringer og 6 assist på stort sett innhopp i 50 kamper for United forteller at 34-åringen har gjort mer enn å være en god rollemodell.

Ralf Rangnick: Cavani blir!

Ralf Rangnick sier at Edinson Cavani har til hensikt å bli i Manchester United i januar til tross for at kontrakten går ut i sommer og interesse utenfra. 34 år gamle Edinson Cavani har bare startet fire ganger denne sesongen, og den uruguayanske skarpskytteren ble nylig koblet til brasilianske Corinthians. Les: Et stort skjær i sjøen for Mauro Icardi Manchester United som ligger på 7.plass i Premier League tar i kveld i mot Aston Villa i FA-Cupen.

Cavani har gitt Rangnick klar beskjed om fremtiden

Manchester United-manager Ralf Rangnick har snakket ut med stjernespiss Edinson Cavani.
Les mer om:

L’Equipe: Rangnick har funnet Cavani-erstatter hos PSG

Ralf Rangnick gikk forrige uke ut og fortalte hvor desperat han var for å beholde Edinson Cavani, og var lite interessert i å la 34-åringen forlate Old Trafford før sommeren. Ifølge den franske storavisen L’ Equipe har United sendt signaler om at PSG har erstatteren. -Cavani og jeg har hatt noen samtaler de siste ukene, og han er vel den spilleren jeg har pratet mest med.

Barcelona fortsetter sin heseblesende aktivitet på overgangsmarkedet

Da Xavi Hernandez returnerte til Camp Nou i oktober var han full av optimisme for potensialet til Barcelona-troppen. Så kom hverdagen, der Xavi skjønte at alt ikke var på Barca-stell. «Flere spillere kan ikke Barcas posisjoneringsspill jeg lærte som 11-åring», var kommentaren til Barca-manageren etter noen uker på jobb.

Thiago Silva og Chelsea har endelig bestemt seg

Den brasilianske landslagsspilleren hadde gitt sin lojalitet til PSG i store deler av karrieren (2011-20), så da sportsdirektør Leonardo viftet ham bort fra Parc des Princes, var det en dypt såret Silva som så seg etter neste åpne dør. -Jeg gav maks i hele karrieren hos PSG, og Leonardo løste det på en hastig måte. Det gjaldt ikke bare meg. Jeg tenker på Cavani, som er den mestscorende spilleren i PSGs historie, sa en sår Silva etter exiten fra Paris.

Rangnick innrømmer: – Jeg ønsker desperat at han blir værende

Manchester Uniteds manager Ralf Rangnick vil gjøre alt han kan for å få Edinson Cavani til å forlenge oppholdet på Old Trafford.
Les mer om:

Manchester United stenger utgangsdøra

Helt siden Solskjær fikk servert Donny van de Beek har nederlenderen kjempet for å få nok spilletid. Agenten har rast, Solskjær sa hele veien at mulighetene kommer, bare fortsett å jobbe. Den tidligere Ajax-spilleren begynner å få dårlig tid med å spille seg i posisjon før VM neste desember og har signalisert at han ønsker seg ut. Så entret Ralf Rangnick scenen. Så hva skjer med nederlendere som de fleste forventer er på vei ut i januar? Rangnick forklarer situasjonen. ‘-Han har en topp mentalitet og jobber hardt på hver eneste trening.

ESPN: Jesse Marsch toppkandidat til å erstatte tidligere Bayern München-trener

For atten måneder siden ledet Monacos sportsdirektør Paul Mitchell jakten på ny manager, en prosess som endte med Nico Kovac. Nå leder samme sportsdirektør jakten på erstatteren. Forrige gang endte det altså opp med en tidligere Bayern München-trener, denne gangen kan det ende opp med en tidligere RB Leizpig-trener. Vel, egentlig er det litt i overkant å kalle Jesse Marsch tidligere RB Leipzig-trener, for amerikaneren fikk knapt en halv sesong ved roret før han ble veid for lett.
Les mer om:

Pochettino aldri mett har funnet noe han mangler

Vi tar det med en neve salt når det kommer fra The Sun, men av og til treffer avisen. Tilfellet Conor Callagher kan være ett av disse treffene. For 21-åringen har spilt seg inn som en av de mest spennende up-and-coming engelske spillerne, noe også Gareth Southgate har fått med seg. Les: Rangnick desperat: Tviholder på Cavani I november fikk den sentrale midtbanespilleren debuten på det engelske landslaget. Den nybakte landslagsspilleren blir bare bedre og bedre under Patrick Vieiras ledelse hos Crystal Palace (på utlån fra Chelsea).

ESPN: Romelu Lukaku i trøbbel

Det siste året som United-spiller var alt annet enn en dans på roser for Lukaku. Fra å være en av de vasseste målscorerne i verdens tøffeste liga, ble han, som han selv beskrev, hengt ut som Uniteds syndebukk sammen med Pogba og Sanchez for de slette sportslige resultatene . I Serie A sørget Antonio Conte for å coache Lukaku tilbake til gnistrende god form fra sommeren 2019. Det toppet seg med Serie A-tittel og bare Ronaldo foran seg på toppscorerlista.

Rangnick desperat: Tviholder på Cavani

For noen uker siden virket det som El Matador var på god vei ut av Old Trafford etter nyttår. 34-åringen har et VM-sluttspill som venter om ett år og må sikre seg spilletid resten av sesongen for å sikte seg inn mot formtopp i det som trolig blir hans siste VM. Barcelona er sterkt linket til senterforwarden, der Xavi uten Sergio Aguero mer eller mindre kan garantere Cavani spilletid for resten av sesongen.

ESPN: Morata hentes inn til sin tidligere erkerival

Barcelona har en gedigen utfordring på topp. Etter at Sergio Aguero ble tvunget til pensjonstilværelsen tidligere enn planlagt, står Xavi uten spilleren som skal hamre inn scoringer på bestilling.

Barcelona i forhandlinger med tidligere Real Madrid-spiller

Det skal egentlig ikke være innafor for Xavi, som gjennom hele karrieren har kjempet mot erkerivalen i Madrid, men når tidene er tøffe skyves hindringer som dette til side. Barcelona har en gedigen utfordring på topp. Etter at Sergio Aguero ble tvunget til pensjonstilværelsen tidligere enn planlagt, står Xavi uten spilleren som skal hamre inn scoringer på bestilling. Med Champions League-kvalikplassen i La Liga i fare, har ikke Xavi tid til å lære opp noen nye.

Stemningen i Manchester United er på «all-time low»! Spillere sliter med «Ralf Rangnicks-metode»

Tvilen har allerede begynt å snike seg inn over Ralf Rangnicks regjeringstid på Old Trafford. Det har allerede begynt å dukke opp tegn på at en rekke av Manchester Uniteds stjerner sliter med å tilpasse seg treningsmetodene til den geniforklarte tyskeren. Den tidligere RB Leipzig manageren – kjent som «Godfather of the Gegenpress» – var forventet å bringe en lysende ny epoke på Old Trafford.

Sky Sports: Ber Manchester United om leie av Anthony Martial

Anthony Martials agent beskrev tidligere i høst klientens opphold på Old Trafford som en skikkelig berg-og-dalbanetur. Før overgangsvinduet åpner i januar befinner franskmannen seg i så fall på bunnen av «magasuget». For 26-åringen er den eneste løsningen å komme seg bort fra benken til United, spillet om Martial er i gang. Atletico Madrid har vært inne i bildet, Sevilla det samme. Ralf Rangnick ville likevel ikke love Martial at han slipper ut før sesongslutt.

Please, ikke send Cavani bort fra Manchester

Mandagens julekamp skulle egentlig ha vært Eddie Howes virkelig gjennombrudd. 4-0 tap mot Leicester, 3-1 tap mot Liverpool og 0-4 tap mot Manchester City. Mot Manchester United skulle manageren vise hva han har fått til den siste måneden. Etter syv minutter viste Newcastle at de ikke akter å holde seg under nedrykksstreken.

Cavani reddet poeng i svak United-kamp

Edinson Cavani kom inn og berget Manchester United fra en skikkelig romjulsflause i 1-1-møtet borte mot nedrykkstruede Newcastle.

Cavani reddet poeng i svak United-kamp

Edinson Cavani kom inn og berget Manchester United fra en skikkelig romjulsflause i 1-1-møtet borte mot nedrykkstruede Newcastle. Den uruguayanske spissen scoret utligningsmålet snaut 20 minutter før slutt. Newcastle-forsvaret blokkerte Cavanis første avslutning, men greide ikke å stoppe forsøk nummer to. Manchester United styrte i jakten på seier, men i sluttminuttene var laget heldig som ikke lå under for andre gang. Jacob Murphy traff først lengste stolpe, mens Miguel Almirón dunket til på returen og tvang fram en kjemperedning fra David de Gea. Det ble tidlig ekstatiske scener på St.

Slapp med skrekken - Cavani reddet United

(Newcastle-Manchester United 1–1) Edinson Cavani (34) steppet inn fra innbytterbenken foran andre omgang og reddet ett poeng for Manchester United med sin utligning 19 minutter før slutt.

Slapp med skrekken - Cavani reddet United

Første film som når milliardbeløp siden pandemien startet
Les mer om: