Nyheter om Cavani


FIFA 22: Her er topp 100

De 100 beste spillerne i FIFA 22 Ultimate Team er avslørt. – Spesielt Paris Saint-Germain-fans har noe å glede seg over.

Eurosport: United har gitt Anthony Martial det grønne lyset

Franskmannen sto bak syv scoringer på 36 kamper forrige sesong, så langt i sesongen har det blitt hundre minutter fordelt på fem kamper (uten å komme på scoringstavla). Nå skal Solskjær ha gitt 25-åringen mulighet til billett ut av Old Trafford. Det begynner å bli en stund siden Martial var en av de store i angrepet til United.

Oddstips: Telefonsamtale reddet draktfloken

Hvordan skjedde det at Edinson Cavani ga fra seg drakt nummer 7 til Cristiano Ronaldo? Ole Gunnar Solskjær avslører nå at det skjedde i fred og fordragelighet.

John Murtough planlegger januarkupp for å koble Ronaldo med en annen verdensstjerne

Det er nesten som man kan lure på når er nok, men svaret på det er trolig aldri!. – De som trodde det ville roe seg etter at Manchester United tok fotballverden på senga ved å signere Cristiano Ronaldo tok tydeligvis feil. – De røde djevlene har fått blod på tann.

Dortmund har inngått «muntlig avtale» om å selge Liverpool og United mål Haaland

Borussia Dortmund har angivelig inngått en muntlig avtale om å selge produktive Liverpool, Manchester United og Real Madrid -mål Erling Braut Haaland neste sommer. Trioen med store navn, som også inkluderer Paris Saint-Germain, har jaktet på det norske måldyret siden hans dager i RB Salzburg.

Skadet Jadon Sancho sendt hjem til Manchester

Jadon Sancho har så vidt varmet opp i Premier League. 117 minutter med utpakking av en liten del av potensialet sitt så langt i sesongen. Denne uken var det klart for landslagstjeneste, en «pause» Premier League-managerne har lært seg å frykte. For det er ikke sjelden én eller flere av toppspillerne returnerer fra landslagskamper med skade.

FC Midtjylland sendte Beckham hjem med sine 6 millioner dollar

Det var duket for kamp mellom David Beckham (pluss Phil Neville) og Steve Bruce. Inter Miami mot Newcastle. Ifølge The Sun var begge klubbene sterkt motivert (som det så vakkert heter) for å sikre seg brasilianeren Evander. Så viste det seg at begge kom til kort. Den siste måneden har det vært mye trafikk hos FC Midtjylland. Den brasilianske playmakeren Evander ble hentet til dansk fotball, først på leie i 2018, så permanent i 2019. To år senere har han vokst seg ut av den danske superligaen.

Cavani sur og skikkelig skuffet

Først mistet Cavani United-drakta, så ble han nektet utreise. Eller omvendt rekkefølge, vi er ikke helt sikre. Denne uken kunne hvertfall Ronaldo takke «Edi» for at han ga fra seg nr. 7 til CR7. Vi tviler på at Cavani hadde noe valg, men velger å tro at det gikk rolig for seg. Det som ikke gikk like rolig for seg, var Premier Leagues (og dermed Manchester Uniteds) avgjørelse om å nekte sør-amerikanske spillere å spille for landslaget sitt i september. Les: Ronaldo: «Jeg retter en stor takk til Edi for denne utrolige gesten» «Different number, same matador». Lover United.

Takker Cavani etter nummerendring – Adidas klarer ikke å produsere nok Ronaldo-drakter til fansen

Cristiano Ronaldo skal spille med nummer 7 den kommende sesongen. Det kan han takke Edinson Cavani for – og det har portugiseren også gjort. Utstyrsleverandøren Adidas klarer imidlertid ikke å dekke etterspørselen etter Ronaldo-drakter.

Ronaldo: «Jeg retter en stor takk til Edi for denne utrolige gesten»

Hele Cristiano Ronaldo sin merkevare er bygget opp omkring at han spiller med drakt nummer 7. CR7 er for de som ikke har fattet det enda en kombinasjon mellom navn og drakt. – Hans 337 millioner fans på Instagram vet å kjøpe hans produkter som spenner fra parfyme til underbukser og klokker. Premier League vet hvor viktig drakt nummer 7 er, det gjør også Manchester United og Edinson Cavani som faktisk spiller med nummer syv på ryggen.

Ronaldo takker Cavani

Cristiano Ronaldo skal spille med nummer 7 den kommende sesongen og det takker han nå Edinson Cavani for. Torsdag ble det kjent at Ronaldo hadde fått draktnummer 7 i Manchester United. Egentlig kan ikke nummer endres i Premier League etter at sesongen er i gang, men United fikk dispensasjon for en nummerendring. Samtidig har Cavani, tidligere nummer 7, tatt over nummer 21, som Daniel James hadde før han skrev under for Leeds. Det er nummeret Cavani har brukt for det uruguayanske landslaget.

Ronaldo får draktnummer 7

Manchester United bekrefter torsdag at Cristiano Ronaldo får draktnummer 7 når han nå er klar for klubben. Det betyr at han får Edinson Cavani sitt draktnummer. – Jeg var ikke sikker på om det var mulig å ha nummer 7 igjen. Jeg vil rette en stor takk til Edi (Cavani) for denne fantastiske gesten, sier Ronaldo til klubbens nettsted. Cavani kommer til å ha nummer 21 i stedet. Dette er draktnummeret som Daniel James hadde frem til han meldte overgang til Leeds. Ronaldo har brukt nummer 7 i både Manchester United (første periode), Real Madrid og Juventus.

Manchester United har allerede vunnet

På fredag bekreftet Manchester United at klubben hadde blitt enig med Juventus. Nå bekrefter italienerne hvor mye/lite en 36-årig Ballon d´Or-grossist koster på markedet. 15 millioner euro, pluss åtte millioner i eventuelle bonuser. Kjapp hoderegning gir dette opp til 230 millioner i norske kroner. Les: Barcelona er endelig kvitt problemet Ilaix Moriba Mye penger, og samtidig latterlig lite. Noen timer etter bekreftelsen på Ronaldo-overgangen steg Uniteds aksjeverdi med 5,8 prosent.

Ronaldo datt ned i fanget på Solskjær

Mens Solskjær venter på de siste signaturene på kontrakten som skal gjenforene United og Ronaldo, jobbes det med å rote rundt på planene for sesongen. For der mye virket planlagt at 36-åringen returnerer til Old Trafford, var ikke United-manageren forberedt på at det skulle skje nå. -Dette er fotball. Noen gang skjer det. Vi har alltid holdt øye med Cristiano. Vi visste at når han én dag skulle videre, så ville vi være interessert.

Solskjær har rollen til Ronaldo klar

19-åringen Mason Greenwood bestemte seg for å gjøre jobben selv mot Wolverhampton på søndag. I åtti minutter hadde United-angrepet stanget mot ulvenes forsvar uten suksess. Så dro Greenwood seg løs og dundret til, ikke ulikt det en viss portugiser pleide å gjøre for rundt fjorten år siden. For oss ble dette et statement fra neste generasjon senterforward hos United om at Ronaldo skal få kjempe om spilletiden. Les: Ronaldo skal få kjempe hardt for å slippe til hos United For Solskjær er luksusproblemet med en tropp proppfull av angrepsstjerner bare luksus – ikke et problem.

Sorry, Mbappé, det hjelper ikke med to scoringer

Lionel Messi har det siste tiåret (minst) fått bygd opp et lag rundt seg hos Barcelona. På søndag skulle argentineren inn og tilpasse seg PSG-spillerne. En historisk begivenhet som Pochettino var strålende fornøyd med. Det ble ingen scoringer på Messi mot Reims – de tok Kylian Mbappé seg av. Vi hadde håpet på å få oppleve Messi-Mbappé-Neymar på banen samtidig, men måtte nøye oss med at argentineren byttet med kompis Neymar i det 66.

Solskjær er happy med Amad Diallo-løsning

Før sommeren var det flere som trodde at Diallo nærmet seg mer spilletid på førstelaget. 19-åringen kom for litt over et halvt år siden til Manchester, men Solskjær har ikke holdt tilbake på hvor fornøyd han har vært med hvordan vingen hadde taklet overgangen fra Serie A og farten på utviklingen. 8 kamper med de store gutta signaliserer at Diallo er en del av planen til Solskjær. Så kom sommeren. Les: Mbappé -ultimatum går ut om noen timer Så kom Jadon Sancho. Så kom Cristiano Ronaldo.

Ødegaard burde visst ha gjort som Kristoffer Ajer

Vi vet, flåsete og teit sagt. Likevel, etter tre runder i Premier League ser Brentford ut som en klubb som har mye å gjøre i Premier League, mens Arsenal vakler. Fortsatt tidlig i sesongen og Arsenal har møtt både Chelsea og Manchester City, men null poeng, ni baklengs og ingen (!) scoringer på 270 minutter+, tegner et fotballdystert bilde i London. Les: Ble hentet opp av Solbakken – nå syvdobler Mohamed Daramy lønna I Brentford summer biene videre med nok et sterkt poeng mot forrige sesongs 11. beste klubb på balløya.

Dropper Chelsea etter en prat med Thomas Tuchel

Det som alle trodde skulle bli en prat hvor Chelsea ville dra i land en avtale for Atletico Madrid -midtbanespiller Saul Niguez ble akkurat det motsatte. Den 26 år gamle spanjolen ønsket seg bekreftelser på at situasjonen han havnet i ikke skulle gjenta seg i Chelsea istedenfor kunne ikke manager Thomas Tuchel komme med noen lovnader. Atletico Madrid har under Diego Simeone sin ledelse blitt en av Europas aller beste klubber, med sitt foreløpige høydepunkt å hentet hjem La Liga trofeet sist sesong.

Ryan Johnson Laursen gjør seg klar for eventyrreisen til Beckhams Inter Miami

Det er ikke så ofte vi referer til Stemmer Fra Ådalen, en supporterpodcast hyllest til den danske superligaklubben OB, men når David Beckham blir trukket inn på de danske sletter, da må det med. Ryan Johnsen Laursen har vært jaktet av Inter Miami denne sommeren, klubben som i fullt alvor mener de skal hente inn Lionel Messi når tiden er moden.

Chelsea-spiller Baba Rahman slipper fortsatt ikke tilbake til Stamford Bridge

Chelsea er en av verdens beste klubber, noe gjengen fra Stamford Bridge viste forrige sesong. Men for hver spiller som kunne heve CL-trofeet, befinner det seg Chelsea-spillere rundt om i Europa som aldri kommer i nærheten av å få delta på festen. De befinner seg på utleie. Chelsea er beryktet for å hamstre talenter, sende dem på utleie-reise som til slutt ender med exit fra klubben. Hva er hensikten, spør vi oss hver sesong. For Chelsea dreier dette seg om business og jakten på de 1-2 talentene, en John Terry, som virkelig tjener klubben i tiår.

I løpet av noen dager ble drakta til Cavani en belastning

Owen Hargreaves (han med det trøblete kneet hos United) har selv spilt noen kamper med Ronaldo. Nå mener han Ronaldos retur til Old Trafford jekker United opp som en av de største favorittene i Premier League. Samtidig er Hargreaves overbevist om at vi får se 1-2 exit´er fra Old Trafford de neste dagene. Cristiano Ronaldo tar plass, og når CR7 signerer for United følger det med forpliktelser begge veier. Forpliktelser som får konsekvenser for andre i troppen.

Manchester United er i posisjon til å ødelegge Real Madrids masterplan

ESPN har vist å ha et godt nettverk av troverdige kilder rundt om i fotballens verden, så når det snakkes om at Manchester United åpner opp for det utenkelige, virker det ikke så utenkelig. Solskjær har nemlig ikke gitt opp Kylian Mbappé. Chelsea har fått sin Romelu Lukaku, Dortmund beholder enn så lenge sin Haaland, Bayern klamrer seg fast til sin nr.

Solskjær varsler at det kommer mer – mye mer

5-1 mot reven Marcelo Bielsa og den offensive horden til Leeds. 5-1 med Sancho og Martial på benken. 5-1 med Rashford og Cavani utenfor kamptroppen. Vi får bilder av en hærfører som sender neste angrepsrekke mot motstanderne når den første ikke lykkes, så neste rekke, så neste. Helt til trofeet heves.

Har ikke solgt noen stjerner siden Ronaldinho

Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaifi har gjort det klart at ingen klubb, uansett penger, kommer til å hente Kylian Mbappe i sommer. Real Madrid, har alltid (sier de nå) forventet å måtte vente til franskmannens kontrakt utløper i 2022. Al-Khelaifi bestemte seg å offentliggjøre de ikke slipper den franske superstjernen på Lionel Messis presentasjon i den franske hovedstaden. «Mbappe er en PSG-spiller. Han har offentlig sagt at han ikke vil forlate klubben, vi vet fremtiden hans,» sa Al-Khelaifi.