Nyheter om Carlo Ancelotti


Carlo Ancelotti gjør det eneste rette med Hazard

Zidane støttet Eden Hazard gjennom perioder med dårlig form, gjentatte skader og fraværende prestasjoner på kamparenaen. Real Madrid hadde investert godt over milliarden for å bygge opp angrepet rundt en av Premier Leagues største stjerner, og utdelte Hazard VIP-kortet. Noe av det første Carlo Ancelotti gjorde var å inndra dette. 382 minutter på banen, det er status for Hazard under Carlo Ancelottis ledelse. Tyve poeng på ni La Liga kamper viser likevel at Real klarer seg fint uten den belgiske fotballartisten på banen.

Bale og Hazard er allerede glemt, har funnet frem en røff angrepstrio

I sommer var tanken til manager Carlo Ancelotti at Gareth Bale og Eden Hazard sammen med Karim Benzema skulle være kjernen i Real Madrid sitt angrep denne sesongen, men skader og manglende form sammen med noen gledelige overraskelser gjør at verden ser helt annerledes ut. Real Madrid har ikke tapt en enste kamp med angrepstrioen Karim Benzema, Vinicius Junior og Rodrygo Goes. President Florentino Pérez får det akkurat slik han ønsker unge talenter som briljerer sammen med veteraner.

Hazard nedprioriteres i Madrid

Real Madrids belgiske stjerne Eden Hazard må finne seg i at treneren velger andre spillere selv om han nå er kampklar igjen. Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier rett ut at han foretrekker andre spillere. Ancelotti sier Hazard er en toppspiller som har alt. – Han må finne seg i det. Han spiller ikke, men har alt det en Real Madrid-spiller skal ha. Noen ganger er det sånn at treneren foretrekker andre. Det gjør treneren nå. Det viktige er at han er motivert og klar for å jobbe, sier Ancelotti. (NTB)
Les mer om:

Real Madrid ønsker å kjøpe tilbake «barnestjerne»

Da Sergio Reguilon bare var ni år gammel fikk han tre på seg kongens drakt. ganske umiddelbart ble han store talent opplagt for Real Madrid som satte han på et tidlig satsningslag. Han drømte om å bli verdens beste målscorer, men hans evner lå i forsvar.

Melder Gareth Bale hinker tilbake til Premier League i en midt på treet sjokkerende overgang

Gareth Bale er fantastisk god når han gidder og når han ikke er skadet. – Da han kom tilbake til Real Madrid etter utlånet til Tottenham var mottagelsen og engasjementet overraskende stort. Manager Carlo Ancelotti var strålende fornøyd med å få tilbake sin stjernespiller fra første runde på Santiago Bernabéu, men så skjedde det som måtte skje, Bale ble skadet.

Selger Hazard for å kjøpe Haaland

Real Madrid rullet ut den røde løperen da de for to år siden kjøpte spilleren som har vært synonymt med Chelsea i en årrekke, 30 år gamle Eden Hazard. – Siden da har det vært skader og varierende form, men aldri toppformen man så uke inn og uke ut i Premier League. En av Premier Leagues beste er en stor skuffelse i La Liga. – Real Madrid manager Carlo Ancelotti var egentlig allerede lei før han overtok tømmene i sommer og er ikke innstilt på vente på at den belgiske superstjernen skal begynne å virke.

Marco Asensio er til salgs

Det virker ikke helt som om Real Madrid manager Carlo Ancelotti har bestemt seg for hva han skal gjøre med høyreving Marco Asensio. – Foruten et låneopphold i Espanyol har 25 åringen tilbrakt de siste syv årene i kongens klubb. Den spanske landslagsspilleren var en av få unge og lovende som «blomstret opp» tidligere manager Zinedine Zidane. – Nå er han i en situasjon som inntil nylig var vanskelig å tolke.

Real Madrid tråkket solid over grensen

Skal vi tolke uttalelsene til Karim Benzema og Carlo Ancelotti, har Kylian Mbappé bestemt seg én gang for alle å spille for Real Madrid neste sesong. Denne uken slang også Real-president Florentino Perez med leppa, noe som fikk Leonardo til å brumme. PSGs sportsdirektør har selv vært med på flere spillerran, men har i det minste ikke skrytt av det. Real Madrids kommentarer om PSG-spiller Mbappé krysser en grense. Les: Ranieri har sikret seg en fordel i debutkampen mot Liverpool -Det er enda et eksempel på manglende respekt for PSG og for Mbappé.

– Vi er mer enn bekymret

Carlo Ancelotti sier de er bekymret og lei seg etter sjokktapet for Sheriff Tiraspol. De «ukjente» gruppelederne fra Moldova er fra seg av lykke.
Les mer om:

Synes det var gøy å slå Real Madrid, men det var ikke ekstraordinært

Sheriff manager Yuriy Vernydub er stolt av spillerne sine etter seieren over Real Madrid, men han synes ikke laget har oppnådd noe ekstraordinært – ennå. Tirsdag kveld ble det levert litt sensasjon i Champions League da den moldoviske «Sheriffen» slo Real Madrid på Bernabeu. Les: Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere Sheriff manager Yuriy Vernydub var overlykkelig over den 2-1 -seieren, men han synes ikke laget har oppnådd noe ekstraordinært – ennå. «Jeg er full av følelser og takknemlighet til guttene mine for det de har gjort.

Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere

Da Carlo Ancelotti ledet Everton tok han en telefon til sin gamle arbeidsgiver i Madrid og fikk fløyet over James Rodriguez. Rafael Benitez delte ikke entusiasmen for den kolombianske landslagsspilleren, men har selv sine favoritter hos gamleklubben Real Madrid. Det er den Los Blancos-baserte mediekanalen Defensa Central som hevder Benitez allerede har kommet med forspørsel til Real Madrid. Les: Hvordan påvirker sporten nettspilling? I sommer har Everton mildt sagt vært forsiktige på overgangsmarkedet. Klubben har signert fem spillere, men har måttet betale kun for Demarai Gray.

Klopp har funnet den «perfekte signering»

Det er lett å være enig med Liverpool manager Jürgen Klopp at Real Madrid høyreving Marco Asensio vil passe perfekt inn i angrepet sammen med Sadio Mané, Diogo Jota, Roberto Firmino og Mohamed Salah.

Real Madrids tremålsscorer har fått beskjeden som løser alt

De siste sesongene har Marco Asensio vært tidvis usynlig hos Real. Selv om det ble spill i i 48 kamper forrige sesong, har det vært trøblete for 25-åringen å etablere seg i førsteelleveren. I sommer åpnet høyrevingen døra for å vurdere alternativer, og ryktet om en exit i januar har svirret i spansk media. Så kom hattrick mot Mallorca. På onsdagens La Liga-kamp mot barndomsklubben til Asensio valgte Ancelotti endelig å sette spilleren på banen fra start. Real- manageren fikk full valuta for disponeringen, og Asensio gjorde seg igjen aktuell med hattrick´et.

David Alaba overrasker: «Madrid kan ikke sammenlignes med München, mitt andre hjem»

Real Madrid -forsvarer David Alaba som ikke fikk den lønnsutbetalingen han ønsket seg og dermed byttet klubb snakket om den dype forbindelsen han fortsatt har med Bayern München og den bayerske hovedstaden i et intervju med Bayern Insider -podcasten. Alaba: «Madrid kan ikke sammenlignes med München, mitt andre hjem» Han er Real Madrid -spiller, men David Alaba er fortsatt veldig knyttet til Bayern München, klubben der han spilte i 13 år før han flyttet til Real Madrid i sommer. Les: Satser på å få Paul Pogba gratis og at han godtar lønnskutt Så mye, faktisk at den østerrikske fors

Chelsea vil blåse Real Madrid av banen med gigantbud

Man trenger ikke være fotballprofessor for å vite at det blir store huller igjen i et forsvar når spillere som Raphaël Varane og Sergio Ramos drar videre. Real Madrid som har fått ting til å virke under Carlo Ancelotti er fullstendig klar over at noe må gjøres for å kunne hente hjem Champions League trofeet. Konkurransen er knallhard, som alltid egentlig, men i år er det flere som fremstår som sterke, blant annet Manchester United og Paris Saint-Germain har benyttet sommeren meget godt. (De to klubbene er mottagere av Raphaël Varane og Sergio Ramos) Les: I trøbbel?

Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid. Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Sky Sports: James Rodriguez i samtaler med ny klubb

Carlo Ancelotti hentet sin tidligere elev hos Real Madrid til den blå siden av Merseyside. Så forsvant mesteren, og Rafa Benitez kom inn for å dirigere trafikken. For Rodriguez har dette betydd permanent rødt lys. Fortsatt ikke i nærheten av spilletid, og en heller kjølig Everton-manager når journalister tar opp temaet Rodriguez, går dette raskt i retning exit. Les: Griseflaks for Stabæk. Henter portugisisk landslagsspiller utenfor overgangsvinduet I sommer skal Rodriguez ha vært tett på en overgang til Porto, men partene ble ikke enige nok til å få på plass en avtale.

Dani Alves har fått tilbudet han takker ja til

Mellom 2002 og 2016 var brasilianeren en av de store i La Liga. Først for Sevilla, så Barcelona. Etter at jernmannen forlot PSG og Europa i 2019, ventet brasiliansk toppfotball. I sommer gikk det mot ny oppbruddsstemning for OL-mesteren. Siden 2019 har det blitt 95 kamper hos Sao Paulo, med 9 scoringer og 14 assists. Men så var det disse penga. Les: Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt Forrige uke kom beskjeden fra den brasilianske klubben om at Alves has left the building, eller rettere sagt sendt på dør av klubben.

Marko Marin klar for sin tiende klubb på ni år

Den tyske midtbanespilleren Marko Marin er en nomadespiller fremfor noen. – Han har utvilsomt et stort talent, men har aldri slått fullstendig igjennom og blitt en av de store. – For ni år siden hentet Chelsea han fra Werder Bremen, det var en «big deal» den gangen, men Marin ble fort glemt. Mange mener at han aldri fikk sjansen til å imponere i Chelsea, Marin ble lånt ut hele fire ganger før han endte i den greske klubben Olympiakos på permanent basis sommeren 2016.

Carlo Ancelotti var svært engasjert for å hente David Luiz til Real Madrid

Den brasilianske midtstopperen David Luiz hadde et uformelt tilbud fra Real Madrid-manager Carlo Ancelotti før han valgte å returnere til Brasil med Flamengo. Etter kontrakten med Arsenal gikk ut på dato i sommer var klubber som Benfica og Adana Demirspor (som har hentet tidligere Rosenborg midtbanespiller Jonas Svensson) ute med konkrete tilbud, men til slutt bestemte 34-åringen seg til slutt for å dra tilbake til hjemlandet og slutte seg til Flamengo. Les: Cristiano Ronaldo nektes å skifte lyspærer And the newcomer, @DavidLuiz_4 was already getting some work in.

Ancelotti kalte visst inn David Luiz

Det kokte hos Real Madrid i sommer. Carlo Ancelotti kunne ikke si nei til jobben da klubbpresidenten kalte italieneren tilbake. Det han ikke visste, var at han kom til å få servert et stort hull i midtforsvaret. Først forsvant Sergio Ramos, så var det Rapael Varanes tur. Vi vet ikke om det var av ren desperasjon, men Real-manageren skal ha tatt en telefon til spilleren som hadde gjort seg helt ferdig med Premier League. David Luiz.

Gareth Bale er så til de grader tilbake!

Tottenham oppholdet var ingen ubetinget suksess for den hjemvendte Spurs-sønnen, men har tydeligvis satt i gang en positiv spiral. Spilletid fører til mer spilletid, som fører til færre skader. Etter at Carlo Ancelotti ble hentet til Real Madrid har det egentlig bare gått én vei for Bale. På banen i samtlige 3 La Liga-kamper, 1 scoring produsert. Vi husker godt 19/20-sesongen, da høyrevingen fikk 16 La Liga-kamper totalt, med 2 scoringer.

Rafael Benítez prøver å finne James Rodriguez sin på-knapp

Da Carlo Ancelotti dro tilbake til Real Madrid og lot sin gamle favoritt James Rodriguez hengende igjen på Goodison Park regnet alle med at den colombianske superstjernen ville følge etter. – Men det viste seg å være et «hard sell» selv om en manager av Ancelotti sitt kaliber. Det var iherdige forsøk på salg fra Everton sin side og James Rodriguez ønsket seg også bort. Liverpool Echo skriver i dag at til tross for ønske om salg har de ikke tenkt til å la sin meget godt betalte spiller (syv millioner pund) visne bort på benken.