Nyheter om Canal Plus


Testet, men Sadio Mané har ingen gode svar

Er det enkeltspillerne, eller er det laget som helhet? Det er det store spørsmålet hos Liverpool-supporterne denne sesongen. Sadio Mané har ingen gode svar. Mané tipper 30 i år, og har opplevd en oppadgående kurve fra Metz, til RB Salzburg, Southampton, til Liverpool. 14 scoringer og 7 assists denne sesongen er fortsatt en grei statistikk, men for den senegalesiske landslagsspilleren har det vært en uforklarlig ræva sesong. Les: Atletico Madrid interessert i Eliteseriespiller -Det er den verste sesongen i karrieren min.

Fem utlånte spillere som trolig får en ubehagelig retur

Det er flere årsaker til at spillere blir sendt på utlån, de mest positive slik mange håper på for Martin Ødegaard er at de kommer tilbake til sin klubb når de er klare etter å ha spilt på lavere nivå en stund. – En annen ikke så positiv variant er hvis det ikke er mulig å få til et salg der og da og et lån blir alternativet. Fotballsesongen er utsatt og ser ut til å fortsette til sommeren – men det kan påvirke mange låneavtaler. – Et låneopphold varer vanligvis til 30.juni.

Mourinho kaller Mbappé utilgjengelig for alle – men glemmer en viktig faktor

Jose Mourinho har tidligere hevet 20-åringen Kylian Mbappé opp i skyene. Nå tipser den tidligere United-manageren toppklubbene om å glemme den våte drømmen om å se franskmannen i deres drakt. PSG kan fortsatt leve i trygg forvissing om at Mbappe er untouchable. Det ser nesten ut som Mourinho har fått/påtatt seg oppdraget med å snakke opp markedsverdien til Kylian Mbappé. Denne gangen beskriver portugiseren den franske verdensmesteren som utenfor rekkevidde for alle. Rundt 1,7 milliarder kroner måtte PSG ut med da de hentet Mbappé fra Monaco i 2017.

Allsvenskan kan bytte navn etter 94 år

Det er ikke så lenge Tippeligaen byttet navn til Eliteserien, nå kommer det trolig også et bytte i Sverige. Det spekuleres i hva Allsvenskan kommer til å hete etter at navnrettighetene er solgt.  Ifølge SportExpresen har DHL kjøpt navnrettighetene til Allsvenskan, noe som betyr at de kan kalle det akkurat det de ønsker. Spekulasjonene går etter at Svensk elitfotboll  endelig har klart å selge navnerettighetene. OK. Många spekulationer nu…Låt mig då säga:Allsvenskan kommer INTE att byta namn. Punkt!I övrigt hänvisar jag till onsdagens upptaktsträff. Välkomna!