Nyheter om Bull


Verstappen økte VM-ledelsen

Max Verstappen klarte akkurat å holde Lewis Hamilton bak seg, og forsvarte sin førsteposisjon fra kvalifiseringen i USAs Grand Prix. Men Hamilton startet løpet best, og tok starten foran Verstappen. Så overrasket nederlenderen rivalen. Verstappen og Red Bull gikk inn til et dekkskift allerede etter 11 runder. Det overrasket Hamilton, som ble ute i flere runder etter det.
Les mer om:

Red Bull slo tilbake – Verstappen starter foran Hamilton

Igjen skal de to beste i formel 1-VM starte side om side. Max Verstappen (24) slo Lewis Hamilton (36) med to tideler på lørdagens kvalifisering.
Les mer om:

Nils ville sende politiet etter isbilen

Du lever farlig dersom du lager ulyder i nærheten av feil mennesker. Ikke alle er så fredfulle som Nils Bull (59), som ville sende politiet etter isbilen som trålet nabolaget mens den spilte calypsoversjonen av Edvard Griegs Norsk dans nr. 2.
Les mer om:

Red Bull «stiller spørsmål» ved Hamiltons motor: – 15–20 km/t raskere

Kampen mellom Max Verstappen (23) og Lewis Hamilton (36) går videre. Nå seiler det opp en krangel om Mercedes-teamets motor.
Les mer om:

Åpner energidrikkfabrikk i Nord-Lenangen: – Jeg håper vi kan konkurrere mot Coca Cola og Red Bull(pluss)

I 2017 begynte kaptein Mads Bækkelund å produsere energidrikker. Nå åpner han fabrikk i Nord-Lenangen.  
Les mer om:

Åpner energidrikkefabrikk i Nord-Lenangen: – Jeg håper vi kan konkurrere mot Coca Cola og Red Bull(pluss)

I 2017 begynte kaptein Mads Bækkelund å produsere energidrikker. Nå åpner han fabrikk i Nord-Lenangen.  
Les mer om:

Lobbyen på Ole Bull scene er stappfull av Sandviken-bilder

– Verden styres av gjeng gamle griser, sier Elisabeth Moberg i «Kvinner på randen». Flere steder i Bergen henges det nå opp bilder av Sandviken-spillerne.
Les mer om:

Bayern München og Liverpool har funnet noe de liker i Salzburg

Det er ikke klassisk musikk de to storklubbene er ute etter selv om Salzburg er Mozart sin fødeby. – De har funnet et spisstalent helt utenom det vanlige. Karim Adeyemi som nå har blitt 19 år var som liten gutt Bayern München spiller, men allerede i 2012 dro han til SpVgg Unterhaching i utkanten av byen hvor han fikk bedre oppfølging. Bayern München har innsett at de ikke så hva de hadde og vil hente storscoreren tilbake.

Petter Northug og Karsten Warholm til Lillehammer for å løpe Red Bull 400

Hvem har best forutsetning for å løpe 400m raskest mulig opp en hoppbakke? En verdensrekordholder på tilsvarende sprintdistanse eller en langrennslegende som har funnet tilbake til god gammel form? Karsten Warholm og Petter Northug er blant deltagerne som står på startstreken under Red Bull 400 i Lysgårdsbakkene på Lillehammer lørdag 2. oktober 2021.

Petter Northug og Karsten Warholm til Lillehammer for å løpe Red Bull 400

Hvem har best forutsetning for å løpe 400m raskest mulig opp en hoppbakke? En verdensrekordholder på tilsvarende sprintdistanse eller en langrennslegende som har funnet tilbake til god gammel form? Karsten Warholm og Petter Northug er blant deltagerne som står på startstreken under Red Bull 400 i Lysgårdsbakkene på Lillehammer lørdag 2. oktober 2021.

Thingnes Bø kom på kant med forbundet: - Visste det ville bli bråk

Johannes Thingnes Bø (28) hevder i en ny bok at han ble dårlig behandlet av skiskytterforbundet da Red Bull kom på banen og fristet med millioner for å sponse skiskytteren.
Les mer om:

Sjøloftet-gründer Kjetil Bull Varn (66) er død

BREVIK: Restaurant og forretningsmannen Kjetil Bull Varn døde i helgen, 66 år gammel.
Les mer om:

«Glattkjøring» på Red Bull Ring

Det ble en hendelsesrik helg for Marcus Påverud og hans danske makker, Jens Reno Møller i GTOpen-mesterskapet på Red Bull Ring i helgen.
Les mer om:

Albon gjør Formel 1-comeback

Alex Albon vender tilbake til formel 1-sirkuset neste sesong, og erstatter George Russel i Williams-laget. Williams måtte på førerjakt etter at det ble kjent at Russel ville slutte seg til Mercedes fra neste sesong. Der blir han lagkamerat med legenden Lewis Hamilton. Russels erstatter blir Alex Albon. 25-åringen vender tilbake til formel 1-sirkuset etter et år på sidelinjen der han har kjørt i den tyske DTM-serien. Albon har 38 formel 1-løp for Scuderia Toro Rosso og Red Bull. Han har to pallplasseringer fra løp og en sjuende- og åttendeplass i VM-sammendraget. (NTB)
Les mer om:

Oddvar Bull Tuhus fikk Amandakomiteens ærespris

Amandakomiteens ærespris ble lørdag kveld tildelt filmskaper Oddvar Bull Tuhus (80), som står bak filmer som «Blücher» og «Hockeyfeber».
Les mer om:

Interessen for Alexander Sørloth forsvant med Julian Nagelsmann

Det var tungt for RB Leipzig da managermaskinen Julian Nagelsmann i sommer valgte å gå til Tysklands desidert sterkeste klubb Bayern München. – Det har vist seg med all tydelighet han var Alexander Sørloths høye beskytter. Ny innhentede Red Bull manager Jesse Marsch er ikke imponert og ifølge Bild har Sørloth fått beskjed om at det «beste for alle parter» er at han forlater klubben i sommer. – Man skjønner i hvilken drag trønderen er i fryseboksen da han ikke engang var med i troppen til cupkampen mot Sandhausen. – De tok med det 18 år gamle talentet Hugo Novoa på bussen istedenfor.

Ber om ny gjennomgang etter Formel-1-krasj

Stemningen mellom Formel 1-lagene Mercedes og Red Bull er alt annet enn god.
Les mer om:

Chelsea er i ferd med å gjøre noe å uvanlig som å hente en stjernekeeper gratis

Jeg skal innrømme overskriften er litt flåsete, men det er en god dose sannhet i det, som ikke bare gjelder for keepere. De fleste på Stamford Brigde har frist i minne da de valgte å slå alle rekorder og hente Kepa Arrizabalaga fra Athletic Bilbao for 80 millioner euro i 2018. – De sliter med å få solgt den spanske keeperen selv om de har ringt rundt med tilbud helt nede i 15 millioner euro. Mer vellykket var fjorårets kjøp av Edouard Mendy fra Stade Rennais for 24 millioner euro.

Først etterlengtet signatur med Stefan Johansen så seier over Manchester United

Etter en sterk vår, med midtbanespiller Stefan Johansen på lån fra Fulham klatret den stolte Championship-klubben Queens Park Rangers opp på en niendeplass. Manager Mark Warburton var svært fornøyd med sin norske stjerne og ivret på for et utkjøp. Stefan Johansen som var kommet i clinch med sin gamle klubb Fulham etter en overgang som ikke gikk i orden for tre år siden har han vært i fryseboksen ventet ut sin kontrakt og kunne i dag fritt skrive under en permanent avtale med QPR uten å sende Fulham en krone.

The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld

Få andre Spurs-spillere har vært så lenge linket til en exit. Så når det nå først kommer for belgieren, overrasker det ingen. Kanskje bortsett fra valg av ny arbeidsgiver. Selv om familien til Alderweireld måtte plante 32 lys på bursdagskaken forrige feiring, har midtstopperen ikke vist noen tegn på at han ikke takler tempoet i Premier League. Les: Brentford har overbevist Chelseas Myles Peart-Harris Forrige sesong sto belgieren på banen i 35-kamper og skal ikke få skylda for at Tottenham hadde en miserabel sesong (i forhold til forventningene, selvfølgelig).

Red Bull avslører reparasjonskostnader for bilen til Verstappen

Red Bull-sjef Christian Horner har avslørt at skaden på Max Verstapens bil har kostet Formel 1-laget 1,5 millioner euro. Verstappen tilbrakte seks timer på sykehus etter å ha krasjet inn i dekksporet ved Copse Corner med en innvirkning på 51G, etter en kollisjon med Lewis Hamilton i første runde av den britiske Grand Prix i en hendelse som har hatt alvorlige konsekvenser for teamet hans. Les: Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United The latest from Christian following the #BritishGP, in his regular column — Red Bull Racing Honda (@redbullracing) July 23, 2021

Verstappens krasj koster Red Bull dyrt: – Enorme konsekvenser

Nederlandske Max Verstappen (23) og britiske Lewis Hamilton (36) støtte sammen under Formel 1-løpet på Silverstone forrige helg. Red Bull-føreren fikk bilen totalvraket og nå avslører sjefen prislappen på skadene.
Les mer om:

Formel 1-sjefene i amper konflikt: – Nå er det ekte drama

Årets Formel 1-sesong har utviklet seg til å bli en voldsom duell mellom Mercedes og Red Bull. Forholdet mellom teamsjefene Toto Wolff og Christian Horner gikk søndag fra vondt til verre.
Les mer om: