Nyheter om Bryne


- Haaland er helt ekstrem

Elisabeth Terland (20) spilte i årsklassen under Erling Braut Haaland i Bryne. Hun har lenge vært et av Norges aller største talenter på kvinnesiden, og snart kan drømmen om spill i utlandet bli en realitet.
Les mer om:

Bygger ny robotbil på Bryne

Person med øks på butikk i Stavanger – én skadet
Les mer om:

Forfatteren vil for mye, men byr på røff underholdning og mangt å bryne seg på

Birgitte-saken ikke ferdig etter planen
Les mer om:

Ny cup-utsetjing

Kansellerte flygingar gjer at fleire kampar i fotball-NM må flyttast. Viking sitt møte med Kristiansund skal no spelast i oktober. Onsdag og torsdag skulle etter planen 3. runde i cupen vore avvikla, men fleire kampar har no fått nye datoar som følgje av flykanselleringar i samband med streiken frå flyteknikarane. Viking – Kristiansund er no flytta til 19.

«Vond» exit i Viking – nå er han klar for Bryne

Birgitte-saken ikke ferdig etter planen
Les mer om:

Brann med ny seier – Ranheim på opprykksplass

Aune Heggebø og Sivert Heltne Nilsen scoret målene i Branns 2-0-seier over Grorud i 1. divisjon mandag. Ranheim vant 4-1 over KFUM Oslo. Brann har vært sterke på bortebane, dagens seier var den sjette på rad på fremmed gress. – Utrolig deilig. Det blir en ekkel kamp når vi ikke utnytter sjansene. Men vi tar tre poeng på vanskelig bortebane, sa Heltne Nilsen til Discovery etter kampen. Ranheim tok over annenplassen i divisjonen med 4-1-seier over KFUM.

Bryne og Stjørdals-Blink delte poengene

Brakseier for Frøyland 2
Les mer om:

Ull/Kisa-spiller klar for Obosliga-klubb: – Gleder meg til å flytte nærmere familien

Ull/Kisa-stopper Jens Husebø (23) er ferdig i Jessheim-klubben. Nå vender Stavanger-gutten nesa hjemover etter å ha blitt enig med Bryne.
Les mer om:

Uavgjort mellom Bryne og Viking

Randaberg snudde til seier
Les mer om:

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Poengdeling mellom Stegaberg og Bryne 2

Flyteknikerne har tatt kontakt med motparten
Les mer om:

Bryne måtte slite skikkelig for seieren

Helsedepartementet ber om orientering av konsekvensene av lockout
Les mer om:

Time: Har vedtatt å bygge storhall på Bryne

Helsedepartementet ber om orientering av konsekvensene av lockout
Les mer om:

Sandefjord henter Flo fra konkursrammet klubb

Fredrik Flo (25) har signert for eliteserieklubben Sandefjord. Han kommer fra konkursrammede Øygarden FK på en kontrakt ut året. – Jeg har to og en halv sesong i Øygarden bak meg – men det laget gikk jo nylig konkurs og dermed ble jeg arbeidsledig. Nå ser jeg virkelig fram til å prestere her i Sandefjord. Her ligger alt til rette for fullt fokus på fotballen, sier Flo til klubbens hjemmeside. Midtstopperen er sønn av Håvard Flo, som igjen er søskenbarn til Jostein og Tore André Flo.

Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø

Alioune Ndour lå an til å bli matchvinner fra straffemerket minutter ut i andre omgang, men scoring fra Lasse Nilsen ga 1-1 mellom TIL og FKH i Eliteserien. Begge lagene kom til oppgjøret i god form. Tromsø kunne skilte med poengfangst mot Bodø/Glimt, Viking og Lillestrøm de siste kampene, mens Haugesund nylig hentet tre poeng mot Odd og ett poeng borte mot Rosenborg. FKH hadde før kampen kun én seier på Alfheim av 13 mulige. Den kom tilbake i 2018. Og det luktet ikke akkurat tre poeng for gjestene til å begynne med. Tromsø styrte første omgangen fullstendig, men fikk ikke hull på byllen.

Haugesund slo Bryne på hjemmebane

Nytt nederlag for Kopervik/Avaldsnes AT
Les mer om:

Poengdeling for Bryne og Vard Haugesund

Småbruket er så falleferdig at man må ha hjelm for å gå inn, men nå er det solgt for 7 millioner
Les mer om:

Hauge opnar mot sjølvaste Bayern

Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt skal bryne seg mot regjerande meister Bayern München i den første kampen av bundesligasesongen. Det opplyste ligaen fredag. Dei regjerande meistrane speler alltid opningskampen i 1. serierunde, og kommande sesong blir innleidd mot europaligavinnar Frankfurt fredag 5. august. I hovudstaden Berlin er det allereie i første runde duka for rivaloppgjer når Julian Ryerson og Union tek imot Fredrik Bjørkan og Rune Almenning Jarsteins Hertha. Schalke er tilbake i tysk fotballs gjævaste selskap. Marius Lode og co.

Dobbel fra Camilla Øglend for Bryne

Mann tiltalt for million­tyverier fra Frog­ner-leilig­heter i Oslo
Les mer om:

Bryne 2 seiret i målfest

Rennesøy-seier over Staal Jørpeland 2
Les mer om:

Bryne 3 seiret hjemme mot Klepp 3

Rennesøy-seier over Staal Jørpeland 2
Les mer om:

Selger prakteiendom med tungt hjerte

Det er med tungt hjerte ekteparet Randi og Arvid Bryne legger en av de mest særpregede eiendommene på Søndre Langåra ut for salg.
Les mer om:

Bryne seiret hjemme mot Egersund

Tilbake i klubben han hamret inn mål for
Les mer om:

Fjerde strake seier for Bryne

Uavgjort i målfest mellom Vigrestad og Figgjo
Les mer om:

Uavgjort mellom Sandnes Ulf og Bryne

Uavgjort i målfest mellom Vigrestad og Figgjo
Les mer om: