Nyheter om Brunstad


Smiths venner tas opp i Norges Kristne Råd

Etter to år med observatørstatus får Brunstad Christian Church (BCC), også kjent som Smiths venner, bli fullverdig medlem i Norges Kristne Råd.
Les mer om:

Smiths Venner inne i varmen

Med 21 mot 19 stemmer ble Brunstad Christian Church onsdag tatt opp som fullverdig medlem i Norges Kristne Råd.
Les mer om:

Leif Tore har ledet mannskapene på Brunstad: – Det er ganske heftig det vi er med på her

Siden torsdag har Sivilforsvaret bidratt med mannskaper på Oslofjord Convention Center.
Les mer om:

Evakuerte fra Afghanistan skal bo på Brunstad

Evakuerte afghanere vil den første tiden i Norge bli innlosjert på mottakssenteret Oslofjord Convention Center. Senteret har plass til 2.400 personer.
Les mer om:

Spennende endringer fra Knutsen – disse 11 starter toppkampen

Sondre Brunstad Fet og Morten Ågnes Konradsen er ikke med i troppen til dagens storkamp mot Kristiansund.

Glimt i Europa før Zalgiris borte

Sendes fra Vilnius. Gjester er Sondre Brunstad Fet, Hugo Vetlesen og Freddy Toresen. Stian Høgland er programleder.
Les mer om:

Smiths venner i Østfold har lånt ut nesten 80 millioner kroner

Medlemmenes gaver til Brunstad Kristelige Menighet Østfold beløp seg til over 13 millioner kroner i fjor og sørget dermed for at trossamfunnet med base i Skjærviken er rikere enn noen gang. Mesteparten av formuen er lånt ut til Brunstadstiftelsen.

Sommercamp på Brunstad har brukt båthavna til Bernt-Ole som base: – Skapte en voldsom baluba

Bernt-Ole Havnebakken, eier og driver av Havnebakken båthavn, er lei av uvedkommende gjester på sin private brygge på Årø. Nå har han fått nok av at sommercampen, i regi av Brunstad ungdomsklubb, tar seg til rette og lager baluba i havnen hans.
Les mer om:

Marianne (48) følte seg ikke velkommen på stranda ved Brunstad: – Det irriterer meg litt

Marianne Bateman (48) hadde lyst til å dra å bade på stranden nedenfor Oslofjord Convention Center i Melsomvik, men der følte hun seg ikke velkommen.
Les mer om:

Hos Greger går det så det suser: – Ekstra mye nå som Brunstad har åpnet

Matbutikkene på Vear og i Stokke merker godt at sommerferien er i gang.
Les mer om:

Tøffe tider for virksomheten på Brunstad - slik går det med karantenehotellet

I starten av juni valgte statsforvalteren å pålegge Oslofjord Convention Center på Brunstad å tilby karantenehotellplasser. Slik har det gått hittil. 
Les mer om:

Stabæk i trøbbel etter nytt tap

Stabæk ble de rene statister på Aspmyra mot Bodø/Glimt søndag. Hjemmelaget vant 4-1 og det stod hele 4-0 til de regjerende seriemesterne til pause. Stabæk-nedturen begynte etter 11 minutter da Lasse Nordås førte Glimt i ledelsen. Etter 14 minutter økte Sondre Brunstad Fet til 2-0, før Ulrik Saltnes og Erik Botheim sørget for 3-0 (27 min) og 4-0 (32 min). Det kunne fort ha blitt et par mål til, for hjemmelaget manglet ikke på sjanser.

Nicolai (12) og Marcus (12) ønsker seg skatepark i nabolaget. Nå har de sendt brev til kommunen: – Vi trenger flere tilbud

Den nærmeste skateparken er enten i Tønsberg eller på Brunstad, begge to en halvtimes busstur unna.
Les mer om:

Vil ikke ha BCC som medlem

Den norske kirke er usikker på om Brunstad Christian Church har nok tillit blant kirkesamfunnene til å bli med i Norges Kristne Råd.
Les mer om:

Den norske kirke vil ikke ha Smiths venner med i Norges Kristne Råd

Den norske kirke er usikker på om Brunstad Christian Church har nok tillit blant kirkesamfunnene til å bli med i Norges Kristne Råd.
Les mer om:

Brunstad Christian Church klager NRK inn til PFU

NRK er klagd inn til PFU for Brennpunkt-dokumentaren «Guds Utvalde – Smiths Venner», som ble vist på kanalen i november.
Les mer om:

Brunstad Christian Church klager NRK inn til PFU

NRK er klagd inn til PFU for Brennpunkt-dokumentaren «Guds Utvalde – Smiths Venner», som ble vist på kanalen i november.
Les mer om:

Glimt og RBK delte poengene

Rosenborg ble tidvis rundspilt og så ut til å tape borte mot Bodø/Glimt i Eliteserien. Så dukket innbytter Rasmus Wiedesheim-Paul opp og sikret 2-2 på tampen. Svensken er tredjevalg på spissplass for Rosenborg, men fikk skinne da Dino Islamovic søndag var ute med skade og en kamprusten Guillermo Molins bare fikk én omgang i Bodø. I noen sluttminutter der Rosenborg plutselig skapte farligheter etter å ha vist få offensive tendenser i 2. omgang, slo Wiedesheim-Paul til.

– Du går gratis, så jeg er verdt mest

Hvem er best av Sondre Brunstad Fet og Fredrik André Bjørkan?
Les mer om:

Kan legge treningsleir på omstridt anlegg: – De er et av alternativene

Ikke alle synes det er en god idé å legge mulige treningsleire i toppfotballen til Oslo Convention Center. Båndene deres til homofil-skeptiske Brunstad Christian Church vekker skepsis. Senteret selv hevder trossamfunnet kun er en kunde.
Les mer om:

Brunstad kan bli Vestfolds nye koronasykehus: – Bemanning vil bli en betydelig utfordring

Oslofjord Convention Center kan bli omgjort til sykehus, blir koronakapasiteten på sykehusene sprengt.
Les mer om:

De skal gjøre det vanskelig for Knutsen: – Jo flere som melder seg på, jo bedre er det for Glimt

Hugo Vetlesen (21) og Sondre Brunstad Fet (24) stortrives med den knalltøffe konkurransen de begge er en del av på Glimts midtbane.
Les mer om:

Glimt vant omstridt treningskamp

Bodø/Glimt vant 5–2 over Gibraltar-laget Europa FC fredag. Glimt har fått kritikk for å legge en treningsleir til Marbella for å få spilt treningskamper før sesongstart. De øvrige norske lagene, med unntak av europaligasensasjonen Molde, er hjemme i Norge med strenge koronaregler. Signeringen av Botheim vekket oppsikt ettersom han avbrøt sin kontrakt med Rosenborg etter at han aldri slo gjennom på Lerkendal. Fredag scoret han og hadde målgivende for Glimt. Glimts øvrige målscorere var Brede Moe, Sondre Brunstad Fet, Hugo Vetlesen og Sebastian Tounekti.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Gigantarrangement til Brunstad: – Vi ser forbi pandemien

Det er forventet at mesterskapet for veteraner samler flere tusen spillere på Brunstad.
Les mer om: