Nyheter om Brunes


Vera Braut Brunes scoret hattrick for Bryne 2

Mikal Stømne (24) gikk ned 84 kilo på egen hånd. Fem grep ble avgjørende.
Les mer om:

Vera Braut Brunes med målshow

Ny seier for Forus og Gausel
Les mer om:

Bjørnar Brunes med målshow

Regjeringsskifte, sperregrensedrama og full pott til Støre
Les mer om:

Vera Braut Brunes med målshow

Lise Bjelland Barsnes scoret hattrick mot Eiger
Les mer om:

Leverte på toppscorerens hviledag: – Må jo ha to-tre mål i snitt for slå ham

(Fu/Vo-LSK 0-4). Jonatan Braut Brunes fikk sesongens første 90 minutter. Etterlengtet spilletid var viktig, men to mål smakte også godt for 21
Les mer om:

Trond Håvard (43) er i dag HR-sjef for 1 300: – Reddet livet 22. juli av en bunke brosjyrer(pluss)

Fosningen Trond Håvard Brunes (43) har markert seg både i Trøndelag og Oslo. For 10 år siden reddet en bunke fotobrosjyrer trolig livet hans.
Les mer om:

Skogbrann i Rago: - Brannfaren er neppe over med det første

- Det må flere døgn med nedbør til før brannfaren er over, sier Magne Brunes ved 110-sentralen.
Les mer om:

– Får jeg tid og rom, må folk bare løpe. Det blir som å stå på ved et koldtbord. Det er bare å plukke

(LSK – Ham-Kam 5-0). Pål André Helland serverte. Jonatan Braut Brunes scoret. Den arbeidsfordelingen leveren duoen godt med i tiden framover.
Les mer om:

Helland spår stor framtid for Haalands LSK-fetter: – Trur han blir ordentleg god

LILLESTRØM (NRK): Han er fetteren til Erling Braut Haaland, og søndag kveld skåra Jonatan Braut Brunes (20) sitt første eliteseriemål. Det trur lagkompis Pål André Helland vi får sjå meir av framover.

Tung LSK-debut for Helland

Viking viste muskler i borteoppgjøret mot Lillestrøm i Eliteserien og knuste «Fugla» 3-1. To av målene kom etter lange innkast fra Samuel Fridjonsson, som også scoret ett mål selv. Rolf Daniel Vikstøl og Zlatko Tripic scoret de to øvrige, mens Jonatan Braut Brunes reduserte for LSK. Pål André Helland fikk sine første minutter for LSK da han kom inn som innbytter i andreomgang. Etter kampen var han skuffet. – Jeg kommer inn på 2-0 og føler vi har litt momentum. Så går det bare tretti sekunder før de scorer.

Storseier til Klepp

Klepp viste muskler i serieåpningen i Toppserien mot Arna Bjørnar og vant 4-1. Marie-Yasmine D'Anjou scoret to mål og hadde målgivende i storseieren. Den canadiske spissen, som kom til Klepp i oktober 2020, åpnet scoringskontoen etter fem minutter. Da hadde hun allerede servert en målgivende til Kaja Karlsen, som scoret etter bare ett minutt. D'Anjou økte til 3-0 etter kvarteret, før Emma Braut Brunes sørget for 4-0 etter 20 minutter. Kamilla Aabel reduserte og pyntet på resultatet på overtid, men oppgjøret endte med en knusende 4-1-seier til Klepp.

Kristine (28) og Rakel (34) fikk nasjonal pris. – Litt sensasjonelt

Kristine Skagstad og Rakel Brunes kan ha tøffe arbeidsdager, men løser utfordringene på en måte som blir lagt merke til over hele landet.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Braut Haalands fetter signerte ny LSK-kontrakt

Erling Braut Haalands fetter Jonatan Braut Brunes har undertegnet treårskontrakt med Lillestrøm foran eliteseriecomebacket.
Les mer om:

Dortmund-fetteren fikk LSK-info: – Han var en av de første som fikk vite om overgangen

Jonatan Braut Brunes (20) ble LSKs siste signering før overgangsvinduet stengte. Fetteren til Dortmund-spilleren Erling Braut Haaland (20) ser fram til å spille for Åråsen-klubben.
Les mer om:

Erling Braut Haalands fetter klar for Lillestrøm: – Jeg takket ja på flekken

Jonatan Braut Brunes (20) er klar for Lillestrøm.
Les mer om:

Erling Braut Haalands fetter klar for Lillestrøm: – Jeg takket ja på flekken

Jonatan Braut Brunes (20) er klar for Lillestrøm.
Les mer om:

Haalands fetter scoret fire mål i 2. divisjon

Erling Braut Haaland er ikke den eneste i familien som vet hvor målet står. Fetteren Jonatan Braut Brunes scoret fire mål da Florø slo Fløya 5-2 i 2. divisjon.
Les mer om:

Har samlet inn over en million kroner til Norsk Kennel Klub

Da Norsk Kennel Klubb (NKK) meldte at det var like før de måtte slå seg konkurs, bestemte Heidi Iren Liåsen Brunes seg for å gjøre noe. Det har gitt resultater.
Les mer om:

Stig er ny sjef i bodøselskapet: – Veldig optimistisk til framtiden

Stig Brunes er ny daglig leder i Bernhardsen Entreprenør AS.
Les mer om:

11 ansatte mister jobben(pluss)

De 11 ansatte i Aukra Overnatting AS på Gossen er oppsagt. Daglig leder Kjell Stian Brunes opplyser at aktivitetsnedgangen ved Vard Aukra er årsaka.
Les mer om:

Som liten ble hun mobbet for vekten sin. Nå er Synne (21) Miss Norway-kandidat: – Man kan være vakker uten å være tynn

Synne Liåsen Brunes (21) hadde en tøff barndom med mye mobbing knyttet til egen vekt. Nå har hun lagt denne tiden bak seg, og ser framover. Det gjorde at hun endelig torde å følge drømmen om å være med i en missekonkurranse, og hun kan nå titulere seg som Miss Norway-kandidat.
Les mer om:

Kallar inn til folkemøte for bom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Sola ble rundspilt av Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola gjestet Egersund til et vaskeekte Rogalandsoppgjør. De to lagene er spådd to helt forskjellige sesonger, Egersund i toppen og Sola i bunnen. Slik så det også ut innledningsvis i oppgjøret. Et massivt Egersund-press de første 10 minuttene resulterte ikke i scoring, men en rekke halvsjanser.Sola kom ikke skikkelig i gang og drøyt 15. minutter ut i kampen får Egersund et frispark drøyt 35 meter fra Solas mål.

Jonatan Braut Brunes har herjet som innbytter - nå er han klar til å starte for Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK-SOLA: Sola gjester Egersund til helgen og ønsker revansje fra 4-3 tapet mot Egersund i helgen før seriestart. Den gang kjempet Sola heroisk og evnet å slå tilbake ved flere anledninger etter å ha havnet under. Tigrene fra Egersund snudde den gang kampen til 4-3 og vant tross en god kamp fra Sola.Laget fra Okka by er spådd en sesong helt i toppen, og har selv et uttalt ønske om opprykk til 1. divisjon.