Nyheter om Breivik


Norsk medaljehåp slått ut i kvalifiseringen

Eirik Langedal Breivik og Håvard Sandstad Eidsmo gikk videre, men Trond Einar Moen Pedersli røk ut i kvalifiseringen under knockoutsprinten i VM i orientering. Den løpssterke trønderen vant uttaksløpet i mai og var regnet som en medaljekandidat på distansen. Sveitsiske Joey Hadorn, som tok sølv på distansen i EM, var også blant løperne som ble slått ut.

Åpnet gigantanlegg med prislapp på 600 millioner: – En stor dag for de som bor her

Onsdag åpnet Salten Smolt offisielt dørene til det splitter nye anlegget i Breivik.
Les mer om:

Unge Venstre-lederen mener Ingrid Alexandra bør frasi seg tronen

Unge Venstre-leder Ane Breivik er gjerne med på feiringen, men ser helst at prinsesse Ingrid Alexandra aldri blir dronning i Norge.

Endelig klare for åpning av smoltanlegget: Investeringen er på langt over en halv milliard

Nye Salten Smolt har offisiell åpning 22. juni, og bedriften inviterer til folkefest i Breivik. Smoltanlegget har en prislapp på 600 millioner kroner.
Les mer om:

Millehaugen gjorde som Breivik – saksøkte staten

I 2002 saksøkte forvaringsdømte Stig Millehaugen staten for å slippe ekstremt strenge soningsforhold. Det resulterte i en krystallklar dom.
Les mer om:

Fosser og Breivik vant sine kvalifiseringsheat

Verdenscupleder Kasper Harlem Fosser fortsetter å løpe fort i verdenscupen i orientering. I morges vant han sitt kvalifiseringsheat i knockoutsprinten i Borås. Eirik Langedal Breivik slo tilbake etter «stang ut» på torsdag og vant sitt heat. 36 løpere går videre til utslagsrundene, og flere av forhåndsfavorittene mislyktes i kvalifiseringen, blant dem torsdagens tredjemann, belgiske Yannick Michiels. Like bra gikk det ikke for Ingrid Lundanes, som ble diskvalifisert for feilstempling. Men fem andre kvinner er med videre.
Les mer om:

Ekstremisme-skribent etter Buffalo-masseskytingen: – Et perverst system bak

18-åringen som drepte ti personer under Buffalo-masseskytingen, skal ha vært inspirert av Anders Behring Breivik. Norske eksperter etterlyser større fokus på smitteeffekt og forebygging.
Les mer om:

Hyller norske høyre­ekstreme terrorister

18-åringen, som er siktet for ha drept ti personer i en masseskyting i New York lørdag, skal ha vært inspirert av voldelige høyreekstreme terrorister - blant dem både Anders Breivik og Philip Manshaus.
Les mer om:

Her prøver reven seg

Henning Breivik ble vitne til en rev som prøvde å angripe to traner. I videoen kan du se hvordan det gikk.
Les mer om:

Unge Venstre vil inndra eks-politikeres gullkort

Politikere som ikke lenger sitter på Stortinget bør ikke ha adgangskort til bygningen, mener Unge Venstre-leder Ane Breivik.
Les mer om:

Unge Venstre vil inndra eks-politikeres gullkort

Politikere som ikke lenger sitter på Stortinget bør ikke ha adgangskort til bygningen, mener Unge Venstre-leder Ane Breivik.
Les mer om:

Unge Venstre vil ta fra partilegendene «gullkortet»

Unge Venstre-leder Ane Breivik vil ta fra tidligere stortingsrepresentanter adgangskort til Stortinget. Trine Skei Grande sier at de fortjener tilgangen, etter å ha gitt en stor del av livet sitt til politikken.

NTNUI tok sprintgullet i orienterings-NM

Det ble NM-seier til NTNUI på søndagens sprintstafett i orientering i Jessheim. Nydalen og Bækkelaget inntok også pallen. Vinnermarginen var på 17 sekunder og Ane Dyrkorn løp inn til mål som NTNUIs ankerkvinne. Gullaget besto også av Ingrid Lundanes, Jørgen Baklid og Eirik Langedal Breivik. (NTB)
Les mer om:

Lovforslag mot «Breivik-sirkus» får ikke flertall: - Jeg har stor forståelse, sier eks-riksadvokat

Stortingets justiskomité vil ikke innskrenke forvaringsdømtes rett til å begjære seg løslatt på prøve – slik Anders Behring Breivik kan gjøre hvert år.
Les mer om:

SW2022: På tide å møtes!

Skyen, sikkerhet, kunstig intelligens, maskinlæring, VR, IoT, disruptiv innovasjon og det grønne skiftet. Begrepene som er blitt fundamentale for moderne utvikling i løpet av de siste årene har aldri vært mer aktuelle. Nå samler vi igjen den norske IT-bransjen for et dypdykk i megatrendene som vil forme hverdagen i årene som kommer. 9. og 10. mai kan deltakerne velge mellom 40 faglige innslag spredt over tre spor og plenumssesjoner. Blant foredragsholderne finner vi Randi Skaug, en norsk eventyrer, forfatter, foredragsholder og inspirator.

Breivik flyttet over til nytt fengsel

Terrordømte Anders Behring Breivik er flyttet fra Skien fengsel til Ringerike fengsel hvor han skal fortsette soningen.

Breivik flyttet over til nytt fengsel

Terrordømte Anders Behring Breivik er flyttet fra Skien fengsel til Ringerike fengsel hvor han skal fortsette soningen.

Breivik-utsagn i Ap-møte henlagt av politiet

Uvedkommende tok seg inn i medlemsmøtet til Arbeiderpartiet og ropte og skrev støtte til Anders Behring Breivik. Nå viser det seg at de ikke kan straffes.

– Det er igjen personer som bruker jernbanestasjonen til overnatting

– Jeg skjønner veldig godt at det ikke er hyggelig å komme til et venterom der noen ligger og sover på benkene, med plastposer, klær og matrester liggende rundt, sier Bjarne Breivik, som har ansvaret for Fredrikstad togstasjon.

Breivik får ikke fremme anken overfor Agder lagmannsrett

Anders Behring Breivik, som ble nektet prøveløslatelse i Telemark tingrett, får ikke fremme anken overfor Agder lagmannsrett, melder Dagbladet.
Les mer om:

Breivik får ikke fremme anken

Anders Behring Breivik får ikke fremmet anken overfor Agder lagmannsrett.
Les mer om:

Får slakt: - Puslete og naivt

Norge skal ta imot 35 000 ukrainske flyktninger. Det mener Unge Venstre er langt fra godt nok. - Konsekvent bakpå, sier lederen Ane Breivik.
Les mer om:

Fortalte om plagene etter ABB-mobbing på skole: – Jeg takler ikke dette veldig bra. Det er veldig vondt

«Morten» tok til gråten i vitneboksen da han skulle fortelle om livet som mobbeoffer. En lærer på skolen benekter på det sterkeste at hun har koblet «Morten» til Anders Behring Breivik.
Les mer om:

«Morten» krever erstatning og oppreisning etter mobbesak: – Den mest spesielle saken jeg har vært borte i

Ungdomsskoleeleven skal ha blitt sammenlignet med Anders Behring Breivik av en lærer, og senere har hans liv vært et helvete. Nå kreves både læreren og kommunen for oppreisning og erstatning.
Les mer om:

Kreftgåten er ingen gåte

Når kreftbehandling blir mer dødelig enn selve kreften, må vi gi oss, skriver medisinprofessor Jarle Breivik.
Les mer om: