Nyheter om Braun


Bekreftet: Scooter Braun har søkt om skilsmisse

Bruddet mellom stjerne-manager Scooter Braun (40) og kona Yael Cohen (34) er et faktum.
Les mer om:

Medier: Scooter Braun separeres

Stjerne-manager Scooter Braun (40) og kona Yael Cohen (34) går fra hverandre, ifølge amerikanske medier.
Les mer om:

Medier: Scooter Braun separeres

Stjerne-manager Scooter Braun (40) og kona Yael Cohen (34) går fra hverandre, ifølge amerikanske medier.
Les mer om:

Medier: Scooter Braun separeres

Stjerne-manager Scooter Braun (40) og kona Yael Cohen (34) går fra hverandre, ifølge amerikanske medier.
Les mer om:

Hennes søte hevn

Taylor Swift viser Scooter Braun og Big Machine Records hvem som virkelig er sjefen.
Les mer om:

Blir sjekket opp etter bruddet

Skuespiller Nicholas Braun holder ikke igjen når han snakker om skilsmissen mellom Kim Kardashian og Kanye West.
Les mer om:

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Ariana Grande med video til 34+35 = 69

Ariana Grande valgte å kalle sitt nye, veldig NSFW-ete album for Positions. Det virker som om 27-åringen og hennes nye kjæreste Dalton Gomez har testet veldig mange stillinger i karantene dette året. Switchin’ the positions for you… Hva er favoritten? Sannsynligvis 34+35 = 69. Ari og jentene hennes (Republic/Universal) Sex-anthem-et er hennes nye singel fra albumet. Og hva skal man si… Den tidligere Nickelodeon-stjernen går ikke rundt grøten når hun synger til Dalton. Can you stay up all night? Fuck me ’til the daylight Thirty-four, thirty-five Can you stay up all night?

Taylor Swift kommenterer Scooter Brauns salg av hennes sanger

Taylor Swift har mye på hjertet etter at salget av hennes sanger ble offentliggjort natt til tirsdag. Hun fikk beskjed i forkant om at Scooter Braun skulle selge låtene hennes. Men for at Taylor selv skulle få lov til å vurdere å kjøpe dem tilbake, krevde Scooter en fortrolighetsavtale (NDA/non disclosure agreement). I denne kontrakten stod det at hun i all fremtid kun har lov til å si positive ting om Scooter. Noe hun ikke ønsket å skrive under på. «Så jeg ville ha vært nødt til å signere et dokument som gjorde at jeg for alltid måtte være tyst, før jeg engang kunne få sjansen til å by på mit

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

Joe Rogan med Kanye West i nyeste episode av The Joe Rogan Experience

Joe Rogan har besøk av Kanye West i sin nyeste podcast-video. «Overgikk mine forventninger», sier 53-åringen om The Joe Rogan Experience-episoden. «Jeg tror folk kommer til å få mye mer forståelse for og vil sette mer pris på måten denne mannen tenker.

Kanye West har sluppet «Nah Nah Nah» på streamingtjenestene

«Nah Nah Nah» er ute. Få dager etter at han selv lekket store deler av låten har Kanye West nå sluppet «Nah Nah Nah» via offisielle kanaler.

Madison Beer: – Wow, Norge er det vakreste stedet noensinne!

Madison Beer tar gjerne en ny tur til Norge. Etter at folk har fått koronaviruset forhåpentligvis er under kontroll. 730.no ringte opp den 21 år gamle singer-songwriter-stjernen, som snart er ute med sitt første album. Madison har dog holdt på med musikk siden hun var barn, etter at Justin Bieber og Scooter Braun oppdaget henne på YouTube. Som 13-åring postet Madison Beer denne snutten: Året etter slapp hun sin første singel «Melodies», skrevet av norske Ina Wroldsen. – Madison har mad star quality.

Marcus & Martinus (18): Takket nei til Bieber-manager

Kjemien stemte ikke hundre prosent i møter med Justin Bieber og Ariana Grandes mentor, Scooter Braun, forteller Marcus & Martinus.
Les mer om:

Demi Lovato lekker breakup-sangen Still Have Me på nettet

Demi Lovato lekket nettopp en ny sang. Det høres ut som den handler om det brå bruddet med hennes forlovede Max Ehrich. Låten «Still Have Me» postet hun i sin helhet på Twitter., akkompagnert av setningen «musikk er alltid der for meg». 28-åringens label, Universal-selskapet Island Records, har i skrivende stund ennå ikke fått gitt den ut hos offisielle streamere. Nedenfor kan du høre den nye sangen, hvor Demi forteller om mye smerte. Hun synger at alt hun trenger er seg selv. I’m a mess and I’m still broken… I don’t have much but at least I still have me and that’s all I need…  All the high

Big Sean lister sine topp 5 rappere, Kanye West gir ham musikken sin tilbake

Big Sean røper hvem som er hans største favoritter innen rap. Det er ikke lett å liste artister man liker best, og Big Sean sliter litt når Fat Joe i videoen nedenfor ber ham fortelle hvem som er hans topp fem favorittrappere noensinne. Døde eller levende. Men Detroit-rapperen går for disse: Big Sean topp 5 rappere The Notorious B.I.G. Eminem Kanye West Lil Wayne JAY-Z Han vil helst liste sin topp 10 og legger til Rakim, Nas, 2Pac og Snoop Dogg. Når det komme til sitt eget navn Big Sean, forteller han at dette kommer fra Big Pun, Big L og Biggie Smalls. Big L (R.I.P.) var med i Fat Joes gruppe

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Kanye West vil hjelpe Taylor Swift å få sine mastere tilbake fra Scooter Braun

Kanye West ordner opp? Ye skal personlig se til at Taylor Swift får tilbake rettighetene til sin egen musikk. Som Scooter Braun kjøpte i fjor – mot hennes vilje. Det skriver i alle fall Kanye i kveld. SELVFØLGELIG I STORE BOKSTAVER. I’M GOING TO PERSONALLY SEE TO IT THAT TAYLOR SWIFT GETS HER MASTERS BACK. SCOOTER IS A CLOSE FAMILY FRIEND — ye (@kanyewest) September 18, 2020 Ye kaller musikkmogulen – som er manager for Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato og ca.

Kanye West poster alle Universal Music-kontraktene sine på nettet

Kanye West har en hektisk morgen på Twitter – og lager musikkbransjehistorie. For noen minutter siden la han ut sine kontrakter – mer enn 50 sider – med Universal Music Group; verdens største musikkselskap. Her har han og hans label G.O.O.D. Music diverse kontrakter. Ye poster også en video hvor han urinerer på en av sine 21 Grammy-statuetter.

Justin Bieber er vikar for Drake i videoen til POPSTAR

COVID-19 klarte ikke å kansellere musikkvideoen til «POPSTAR». Men resultatet er likevel preget av pandemien. Se nedenfor. Videoen starter med at DJ Khaled ringer og maser ustanselig på Drake via FaceTime. Han vil skyte musikkvideoen til «POPSTAR», og helst i går. Drizzy er drittlei Khaled, og har uansett ikke mulighet til å fly inn for en shoot på grunn av stengte grenser.  – Khaled, mann. Jeg vet ikke hva jeg skal si. I hvert eneste våkne øyeblikk i livet mitt… Du gir noen alt du har, og så er de bare… «Another one, another one». Heldigvis har Drake en idé.
Les mer om:

Zola: Twitter-tråd ble til stripperfilm fra A24 med Taylour Paige og Riley Keough

Zola har fått sin første teaser. «Y’all wanna hear a story about why me & this bitch here fell out?

Ellen DeGeneres’ tweet fra 2009 får nytt liv

Ellen DeGeneres blir slept – igjen. Uten grunn? I juni 2009 twitret Ellen DeGeneres at hun fikk en fra jobben til å felle tårer. «Jeg fikk en av mye ansatte til å gråte som en baby på showet i dag.
Les mer om:

Ellen DeGeneres’ show sparker tre av sine produsenter

Ellen DeGeneres fjerner folk fra staben. Natt til tirsdag norsk tid skriver Variety at The Ellen DeGeneres Show har sparket tre senior-produsenter: Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman skal nå være avskjediget. Samtidig blir showets musikkansvarlige, DJ tWitch alias Stephen Boss, forfremmet til co-executive produsent. tWitch og Ellen DeGeneres (Warner Bros.) Tiltaket skjer i kjølvannet av kritikk fra flere hold mot seriens arbeidsplass, inkludert sjefen selv Ellen. Mandag ettermiddag lokal tid i Los Angeles skal 62-åringen i et videomøte ha fortalt sin stab at hun «ikke er perfekt» og at

Katy Perry støtter Ellen DeGeneres i klagestormen

Katy Perry har bare gode ting å si om Ellen DeGeneres. I slutten av mars sprakk boblen rundt kvinnen mange så som godheten selv. Rykter om at den populære talkshow-verten har en kaldere side når kamera er slått av startet på Twitter, og ble så fulgt opp av både ansatte og gjesten NikkieTutorials. Forrige uke ble det kjent at produksjonen etterforskes internt av WarnerMedia etter at både Ellen og andre i lederposisjoner har mottatt sterk kritikk av ansatte.  Nå forteller også en tidligere produsent om det hun kaller «fryktkultur» på settet til The Ellen DeGeneres Show. – Jeg hadde aldri vært ru

Taylor Swift svarer på anklagene om plagiat fra Amira Rasool og The Folklore

Taylor Swift og surprise-slippet folklore får ikke bare skryt.  Det er vrient å ikke ha fått meg seg at verdens kanskje største popstjerne slapp album – midt under COVID-19-pandemien. Til de fleste sin store glede og overraskelse.
Les mer om: