Nyheter om Braathen


DNB skal skaffe 1500 mrd. kroner til det grønne skiftet og bli strengere med kundene

DNB-sjef Kjerstin Braathen vil påvirke oljeselskapene innenfra i stedet for å ekskludere dem.
Les mer om:

Oso-arving kjøpte fritids­eiendom for 37,5 millioner

Christoffer Braathen (41) har kjøpt den nest dyreste fritidseiendommen som er omsatt på Sørlandet.
Les mer om:

Reagerer på dette

Brukt toalettpapir har blitt et stort problem i Bymarka i Trondheim, forteller Kjersti Braathen, som nesten har sluttet å gå enkelte steder i nærmiljøet.
Les mer om:

Alpint-yndlingen Braathen om veien tilbake: – Føles jo ganske krise

LØRENSKOG (VG) Tips & triks til hvordan å forholde seg til en skadesituasjon. Der har du tittelen på boken Lucas Braathen (21) kunne ha skrevet. På veien tilbake fra sitt skademareritt har han fått uvurderlig hjelp fra mange norske toppalpinister som har plenty med erfaring på det «fagfeltet».
Les mer om:

Gladnyhet

Lucas Pinheiro Braathen (21) er tilbake på ski etter den alvorlige skaden i januar.
Les mer om:

– Jeg får tårer i øynene

Lucas Braathen tilbake på ski etter stygg kneskade.
Les mer om:

Forlenger elva for første gang på 48 år(pluss)

Arbeiderpartiets Arild Braathen kjempet hardt for å beholde dagens grense, men vant ikke fram. Dermed blir grensen mellom Målselva forlenget og Målselvfjorden forkortet for første gang på nesten 50 år.
Les mer om:

Etter 24 år i storm og stille vann gir han seg. - Møtene med pårørende har kanskje preget meg mest

Arild Braathen (68) ble pensjonist på den siste dagen i april. Nå kan han gjøre akkurat det han vil.
Les mer om:

Da Cecilie så hvem som kom inn i den splitter nye butikken, ble hun målløs: – Jeg er lamslått

I dag, nesten en måned på overtid, kunne Cecilie Braathen endelig åpne sin nye butikk i Storgata. Men da hun fikk øye på en spesiell person i døra, mistet hun munn og mæle.
Les mer om:

Slutter etter 24 år i Redningsselskapet(pluss)

30. april mønstrer Arild Braathen av i Redningsselskapet.

– Det må bli lettere å være busspassasjer(pluss)

Arild Braathen (Ap) vil ha bedre parkeringsmuligheter for busspassasjerer på Buktamoen.
Les mer om:

Storfavoritten falt fra gullet

Alexis Pinturault leverte en maktdemonstrasjon i førsteomgang og utklasset konkurrentene. Men da han skulle kontrollere inn gullet som sist startende i finaleomgangen, gikk det galt. Franskmannen kom ikke lenger enn til fjerde port før gulldrømmen var over. Pinturault kjørte ut og dermed var det landsmannen Mathieu Faivre som tok gullet. – Han velter inn på en for svak innerski.

Nordmennene langt bak

Storfavoritten Alexis Pinturault gjorde som han ville i førsteomgangen av VM-storslalåmen. Franskmannen har halvsekundet ned til de nærmeste utfordrerne og kan nesten bare kontrollere inn gullet i ettermiddag. For nordmennene gikk det ikke like bra. Regjerende verdensmester Henrik Kristoffersen fikk ikke opp farten i den utfordrende løype. Han er beste nordmann på 15. plass, 2,32 bak.

Butikken til Anette er så populær at hun sliter med å få inn nok varer: – Folk står på venteliste

I 15 år har Anette Braathen Sørensen (53) drevet hobbybutikk på Teie, og nå ser hun at flere og flere tar fram strikkepinnene igjen.
Les mer om:

Sejersted usikker til VM-start

Adrian Sejersted kan bli den neste alpinutøveren som mister VM. Fra før er det klart at Aleksander Aamodt Kilde, Atle Lie McGrath, Lucas Braathen og Maria Tviberg mister VM grunnet skader. Sejersted stod over det siste super-G-rennet før VM grunnet problemer med det høyre kneet. – Mest sannsynlig så popper jeg nok en smertestillende og kjøer på. Samtidig – hvis det er litt smerter og et lite håndbrekk er det ikke noe poeng i å kjøre.

Ny alpinutøver mister VM

Både Aleksander Aamodt Kilde, Lucas Braathen og Atle Lie McGrath mister alpin-VM grunnet skader. Nå melder Maria Tviberg seg på den listen. Under et Instagram-bilde hvor hun står på krykker skriver hun at hun har blitt skadet og vil være ute i rundt seks uker. – Jeg har hatt vondt en periode, så jeg følte på at det var noe galt. Men jeg har vært igjennom skader før, og man blir bare litt tom.
Les mer om:

Aamodt om VM-sjansene: – Vi må håpe på én medalje

Med Lucas Braathen (20), Atle Lie McGrath (20) og Aleksander Aamodt Kilde (28) ute med kneskader, har Norge mistet tre åpenbare medaljekandidater foran VM i alpint i februar.

– Når vi legger svært begrensende tiltak på befolkningen, men finner smutthull selv, merker jeg at jeg skammer meg

Helge William Braathen (29) mener politikerne i Lørenskog har skreddersydd regelverket for å kunne omgå reglene for hjemmekontor. Selv har han droppet flere møter fordi han mener reglene også må gjelde politikerne.
Les mer om:

«Alpintvillingene» har fulgt hverandre i snart ti år: – Det er jo helt sykt

Det er veldig få ulikheter mellom kometene Lucas Braathen og Atle Lie McGrath (20), men utenfor løypa er det litt som skiller de to langtidsskadde alpinistene.
Les mer om:

– Vi har vært med hverandre hele veien opp. Nå er vi med hverandre helt til bunnen igjen

Lucas Braathen og Atle Lie McGrath må begge belage seg på en lengre periode på sidelinjen. De er begge glade for at de slipper å kjempe seg gjennom dette alene.
Les mer om:

Braathens nye flyselskap også til Ålesund og Molde(pluss)

Det nyetablerte flyselskapet til tidligere Braathens SAFE-direktør Erik G. Braathen håper å være på vingene til sommeren.

Inspirert av Kjus og Svindal: – Jeg vil sette ideer til verks

Lucas Braathen (20) lanserte nylig sin første bedrift. Nå avslører han at han har mange flere ideer han vil realisere.
Les mer om:

Stjerneskuddet hatet å stå på ski som barn: – Jeg faket sykdom og «vondter»for å slippe

Det beste Lucas Braathen (20) vet er å konkurrere og leke seg på ski. Da han ble introdusert for skikjøring som barn, var derimot tonen en helt annen.
Les mer om:

Jansrud før Kitzbühel: – Vi har ikke råd til å miste noen

Det norske alpinlandslaget har fått seg en real trøkk denne vinteren, med Lucas Braathen (20), Atle Lie McGrath (20), Adrian Smiseth Sejersted (26) og Aleksander Aamodt Kilde (28) ute med kneskader.

To nye norske mestere

Både Eirin Kvandal og Anders Ladehaug kunne slippe jubelen løs, etter å ha vunnet NM i stor bakke i Granåsen. Kvandal leverte et kjempehopp på 135 meter i første omgang, og holdt unna i andre omgang med et hopp på 123 meter i tunge forhold. Hun vant 18 poeng foran Thea Minyan Bjørnseth.