Nyheter om Boss


Spansk media: 4 klubber er aktuelle for Sergio Ramos

På onsdag kveld kom avslutningen på en prosess som har pågått hele sesongen. Resultatet ble at Sergio Ramos gir fra seg nøkkelen til klubbpresident Perez etter 16 år i fotballkrigen for kongeklubben. Selv om Real Madrid har definert kapteinen som urgammel og ikke i posisjon til 2-3 årskontrakt, har 35-åringen gitt alt annet enn signaler om at han lar seg stoppe. Les: Gattuso river istykker kontrakten etter 23 dager Vi får assosiasjoner til hva som skjedde forrige sommer da Luis Suarez ble definert overflødig, tok veien over til rival Atletico Madrid.

Celtic henter greskfødt australsk manager i Japan

Celtic har ansatt den tidligere australske landstreneren Ange Postecoglou, den skotske storklubben som havnet på andreplass i året sesong bak Rangers hentet Ange i japanske klubben Yokohama Marinos. Neil Lennons måtte ta sin hatt og gå og den gresk-australske Ange Postecoglou som har ledet Yokohama Marinos, siden 2018 er et meget solid, men forholdsvis ukjent valg for oss her i Norge. Les: Tottenham dypt inne i forhandlinger med manageren Solskjær ydmyket Det betyr at han kan få ansvaret for nordmennene Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi.

Barcelona risikerer å møte både Suarez og tidligere Barca-toppmål i neste Atletico kamp

Det meste er skrevet om Luis Suarez sin exit fra Barcelona og hvordan urugayaneren bidro sterkt til La Liga-titlen for Atletico Madrid. Mens Suarez var på vei ut av Camp Nou forrige sesong, hadde Barca ett toppmål som mentalt var på vei til Camp Nou. Neste sesong kan Barcelona-forsvaret risikere å møte begge i kampene mot Atletico Madrid. Les: Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss Lautaro Martinez.

Maurizio Sarri har ny frist frem til tirsdag

Lazios pengemann Claudio Lotito har tilbudt Maurizio Sarri en kontrakt, og den tidligere Napoli- og Juventus-manageren har til tirsdag å bestemme seg. Biancocelesti-presidenten har gitt Sarri mer tid til å evaluere tilbudet. Tuttomercatoweb skriver Aquile har sendt sitt forslag til 62-åringen for noen dager siden.

Lars Bohinen: «Jeg har gått og drevet dank i ni-ti måneder»

Det ble for fristende for Sarpsborg 08 sin hovedtrener Micke Stahre å hoppe på tilbudet om å lede Allsvenskan klubben IFK Göteborg. – Bare fire dager senere er Lars Bohinen på plass og signerer en kortsiktig kontrakt ut sesongen. Normalt ville Sarpsborg gått igjennom en lengre prosess for å finne frem til en ny hovedtrener, men nå som Eliteserien er godt i gang og vi ikke har pause i forbindelse med EM hastet det å få på plass en erstatter.

Marko Grujic slippes av Liverpool

Forventningene da Grujic ble hentet fra Røde Stjerne Beograd i 2016 var store. Jürgen Klopp var fortsatt fersk på Anfield og skulle bygge troppen som faktisk skulle begynne å vinne noe igjen. Prosjekt Klopp ble en suksess, Marko Grujic fant aldri veien inn hos Liverpool. 16 kamper for Liverpool er mer enn de aller fleste av jordas befolkning på 7 milliarder, men for Grujic er ikke dette noen trøst.

Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss

Everton-legende Duncan Ferguson var raskt til å si nei takk til Real Madrid manager Carlo Ancelotti sin forespørsel om å bli en del av hans trenerteam. – Det overrasker mange at det er mulig for en som aldri har hatt en manager rolle å si nei takk til kongens klubb, men den 49 år gamle tidligere angrepsspilleren mener det er på tide å ta neste skritt. Duncan Ferguson sa NEI til en rolle i Real Madrid da han ønsker å være Everton manger, en stilling det slettes ikke er sikkert han får. – Siden desember 2019 har han vært assisterende manager.

Simone Inzaghi sier opp etter 22 år for å erstatte Antonio Conte

En brikke ser ut til å være på plass i det som ser ut til å bli tidens største stollek for managere. 45 år gamle Simone Inzaghi er synonymt med Lazio etter totalt 22 år i klubben, både som spiller, i trenerapparatet og som manager. – Til tross for å være klubblegende kommer ikke oppsigelsen som en stor overraskelse. Inzaghis har ved flere anledninger blitt nevnt som arvtager den dagen det er slutt for Antonio Conte i Inter Milan. Antonio Conte er en fantastisk dyktig, men uhyre krevende manager. – Han krever nesten umiddelbar suksess og når han får det går veien videre.

Real Madrid har sterke tre kandidater

Zidane has left the building for andre gang. Denne gangen uten Champions League-tittel og trolig for godt. Det kommer neppe som noen overraskelse på klubbpresident Perez, for allerede forrige høst var Zidane halvveis ute av døra. Så snudde trenden, Real Madrid begynte å vinne, men startet for sent. Sesongen endte uten titler, noe som er uhørt hos Reals eierne – og supportere. Les: Bekreftet: Sander Berge har fått ny boss Da gikk det som det måtte gå.

Sky Sports: Mark van Bommel skal lede Champions League-klubb

Mark Van Bommel har vært varslet tilbake til Bundesliga som trener. Denne sommeren er utvalget stoooort. Vi orker ikke å ramse opp alle hovedtrenere i Bundesliga som har byttet plass, men nøyer oss med å ta med den siste bevegelsen. På onsdag ble Wolfsburg-trener Oliver Glasner presenert som ny hovedtrener for Eintracht Frankfurt. Les: Zinedine Zidane forlater Real Madrid Glasner hadde ledet Wolsburg til en knallsterk Champions League kvalikplasss, men det spente interne klimaet i klubben gjorde exit til beste løsning.

Bekreftet: Sander Berge har fått ny boss

Ikke at vi tror Berge blir med i kampen om opprykk fra Championship, men enn så lenge er status Sheffield United på 23-åringen. Dermed blir det å forholde seg til Slavisa Jokanovic. Jokanovic kommer fra trenerjobben hos Al-Gharafa i Qatar der han har har jobbet siden 2019, men det er oppholdet på balløya som gjør 52-åringen ekstra interessant for Sheffield. Les: Peker på utgangsdøra for Danny Rose og Paulo Gazzaniga Han ledet Watford i én sesong og Fulham fra 2015-18. Begge klubbene førte Jokanovic til opprykk til Premier League. A message from Slaviša.

Takker for seg: Siste kamp mot tidligere arbeidsgiver Liverpool på søndag

Vi hører hva han sier, 73 år gamle Roy Hodgson takker for seg. De siste fire sesongene (nesten) har han ledet Crystal Palace, men på søndag er det slutt, mot en av mange klubber han har vært manager for: Liverpool. «Etter nesten fire år i sin barndomsklubb, gir han seg etter sesongen. Takk for alt, Roy»skriver Palace på Twitter. Les: «Alle» vil hente Chelsea-spiller Gael Kakuta tilbake fra Frankrike Roy Hodgson holdt en følelsesladet pressekonferanse tidligere i dag. Det er en rekke navn på blokka til Crystal Palace, men helt øverst på lista Chelsea legende Frank Lampard.

Slik så det ut 18. mai

Da jeg kom gjennom Skien sentrum tirsdag morgen, var det nesten som jeg ble litt oppløftet. Litt boss og søppel var det. Litt normalitet finnes. Litt fest har det vært en amputert 17. mai. Og så må jeg ile til, for ikke å få en kaskade av kjeft: Jeg synes ikke forsøpling er ok.
Les mer om:

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

To landslagstrenere har kommet på blokka til Tottenham

Til sommeren er det EM-sluttspill. Nå ryktes det at én av to landslagstrenere kan gå direkte fra sluttspillet til sesongoppkjøring i Premier League. Det har bare gått fire dager siden José Mourinho måtte gi fra seg nøkkelkortet hos Spurs, men siden mandag har det allerede kommet rykter om to drømmekandidater som skal bearbeides: Julian Nagelsmann og Brendan Rodgers. På torsdag kom to nye navn inn på ryktebørsen. Ryan Mason stablet Tottenham-laget på beina til onsdagens Southampton-kamp, der Gareth Bale kunne sende en hilsen til Mourinho med scoring og 2-1 seier.

Hva i huleste skjer hos Manchester United?

Ed Woodward har hatt sitt å stri med som boss hos United de siste sesongene. Nå som det endelig begynner å lysne sportslig (økonomien har Woodward hatt kontroll på hele veien), er det slutt. Det er en haug med engelske journalister som tirsdag kveld har fått nyss om at klubbdirektør Ed Woodward trekker seg.

Da er det bestemt: 12 giganter starter Gutteklubben Grei

Det har vært kokkelert en god stund med ideen om å skape en liga der de største klubbene tar en større del av kaka. Ikke overraskende har UEFA, FIFA og flere nasjonale ligaer strittet imot. Natt til mandag ble klubben slått i bordet for vedtaket som skal skape et enda større skille i fotballens verden. 12 giganter har blitt enige om å etablere en ny europeisk liga – Super League. Litt pussig er det at de samme klubbene som skriker om et umenneskelig tett kampprogram, nå har etablert en liga som skal spilles i tillegg til Champions League og Europaligaen.

Etter onsdag må Mourinho gjøre plass for Pep Guardiola

På onsdag kveld ble det klart: Pep Guardiola har igjen ledet klubben sin til semifinale i Champions League. På balløya måtte José Mourinho både være vitne til at han står utenfor moroa – og at City-manageren har tatt ham igjen som The Special One. For Tottenham-manageren har stått med rekorden med flest semifinaler i Mesternes Mester. 8 ganger, fordelt på PC Porto, Inter, Chelsea og Real Madrid.

Mourinho sender Alex Ferguson som skyts mot Solskjær

Manchester United gjør det sterkt i Premier League, og for Solskjær er dette målestokken som teller mest. José Mourinho bruker Sir Alex-navnet for å vise hvor feil Solskjær tar. Egentlig en liten fillesak, men det er alltid interessant når det bygger seg opp til kamp mellom United og Tottenham, Solskjær og Mourinho. Les: ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang I oktober latterliggjorde Mourinho de røde med 6-1 seier til Spurs, men likevel er det United som fem måneder senere cruiser til Champions League-kvalifisering til neste sesong.

Juventus jobber med planen som kommer til å skape et skikkelig fotballjordskjelv

Da Andrea Pirlo ble hentet inn for å lede Juventus tilbake til kjernen, var optimismen stor. Så kom fotballhverdagen der poeng, avansement og titler er det eneste som betyr noe når festtalene har stilnet. Ute av Champions League før kvartfinalen, ute av rekkevidde til Serie A-titlen. Ingen blir overrasket hvis Pirlo må ta sin sin caps og solbriller og gå. Mange blir overrasket hvis 41-åringen ikke ender som Frank Lampard.

Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback

Steven Gerrards forståelseshorisont preges av bakgrunnen som legendarisk klubb -og landslagsspiller og rollen som manager. Med dette utgangspunktet mener Gerrard at Gareth Southgate har gjort en solid tabbe. Selv om Liverpool-legenden er den første til si at det er Gareth Southgate som er boss for De Tre Løvene, er han ikke enig i behandlingen av Trent Alexander-Arnold. Les: Alan Shearer valgte Martin Ødegaard Liverpools høyreback må se VM-kvalifiseringskampene til England fra sofaen etter å ha blitt veid for lett av Southgate.

Hunden Boss (1) funnet i live etter tre døgn ute i snø og vind: - Det er helt fantastisk — det ble litt gråting(pluss)

Det er stor glede å spore i Klatran i Sørvikmark (to mil utenfor sentrum av Harstad) etter at engelsksetteren som har vært savnet siden fredag kom til rette.
Les mer om:

Bayern München er «satt under angrep»

Denne uken har tyske Bild kommet med påstanden om at Hansi Flick kan være på vei ut av klubben han har ledet til full pott forrige sesong. Nå går Karl-Heinz Rummenigge ut og tegner og forklarer. Vanligvis når et fersk rykte slippes i nyhetssirkelen, nedlater ikke Bayern å forholde seg til det.

90min: United dytter inn 3 United-spillere og 240 millioner kroner i byttehandel

Declan Rice har vokst på rekordtid til å bli en av de store defensive midtbaneprofilene i Premier League. Ryktet om at den engelske landslagsspilleren (tidligere ire) står på favorittlista til Solskjær, har gått hele denne sesongen. Men David Moyes har siktet seg inn på sterke plasseringer og et og annet trofe, der Rice spiller en avgjørende rolle. Betyr dette at Solskjær må innse at han etter sommeren kun møter 22-åringen som motstander?

Chelsea legende John Terry overraskende lansert som Jason Tindall erstatter

Bournemouth arbeider for fullt med å finne en erstatter for manager Jason Tindall. – Etter manageren fikk sparken og Joshua King meldte overgang til Everton har de begynt å vinne igjen. De slo Birmingham i Championship på lørdag og Burnley i FA Cupen på tirsdag. Det hele under midlertidig ledelse av Jonathan Woodgate. Les: Mourinho er ikke videre fornøyd med Bale, nei Ahead of our #FACup clash at Turf Moor, Jonathan Woodgate discussed: The opposition’s strength Building up momentum The impact of individuals Listen to today’s press conference in full and for free on afcbTV.