Nyheter om Borg


Nye, «rystende» detaljer

Fire år gamle Cleo Smith har vært savnet i en uke. Nå forteller piloten Justin Borg at jenta trolig var borte lenge før politiet ankom stedet.
Les mer om:

Lanserer ny koffeinbombe - ernæringsfysiolog advarer mot bivirkninger

Hansa Borg kaster seg på energidrikk-bølgen og inngår samarbeid med amerikansk gigant. Ernæringsfysiolog advarer mot bivirkninger.
Les mer om:

Hansa med ny koffeinbombe: – Alle på skolen kjøper energidrikk!

Hansa Borg kaster seg på energidrikk-bølgen og inngår samarbeid med amerikansk gigant. Ernæringsfysiolog på Haukeland advarer mot bivirkninger.
Les mer om:

Borg byr på Bye i byen

Benny Borg er på tur. Med en legende på menyen.
Les mer om:

Statsbudsjettet legges frem tirsdag: Foreslår 30 millioner til farleden til Borg havn

Tirsdag 12. oktober klokken 10 legger Solberg-regjeringen frem sitt forslag til statsbudsjett for 2022. En av lekkasjene så langt er at det er satt av 30 millioner til innseilingen til Borg havn.
Les mer om:

Emil (20) slo tilbake etter brutal start

Emil Borg Rodahl presenterte seg med full kraft i lokaloppgjøret mot SIF.
Les mer om:

Hassan (22) jobber på Borg Havn: – Nå ser jeg på kollegaene mine som nærmeste familie

Hassan Moallim Ibrahim, bedre kjent som «Hæsse» blant kollegaer, er en av havnas nye og håpefulle terminaloperatører.
Les mer om:

Enda en stake til besvær, men også til glede

Måkene er nok fornøyde med utsikten, men den skjeve staken nord for Isegran er til besvær. Borg Havn og Kystverket har ikke vært enige om hvem som skal rette staken. Stakesaken på Stokken fra i sommer nærmer seg løsning.

Vil at skip skal bytte drivstoff – nå får Borg Havn IKS penger til å utrede hydrogenproduksjon

Borg Havn IKS får midler fra Enova for å utrede muligheten for å starte med hydrogenproduksjon.
Les mer om:

Møt gutta i råstoff'en på Borg Havn: – Her er det høyt under taket

Eivind Fjeld (63) er leder for råstoffavdelingen som blant annet har ansvaret for å losse soyabønnebåtene. Han vært ansatt på Denofa i 36 år, begynte i transportavdelingen og har vært innom de fleste avdelingene gjennom årene.
Les mer om:

Knuste verdenslaget i Laver Cup: Smakte ikke på champagnen

Han sprettet champagnen sammen med Björn Borg og resten av Europa-laget i Boston. Men Casper Ruud (22) smakte ikke på de edle dråpene. Kommende uke fortsetter han på motsatt side av USA.
Les mer om:

Casper Ruud til VG: – En utrolig opplevelse

Her får Casper Ruud (22) seiersklemmen av Björn Borg (65). En guttedrøm gikk oppfyllelse da han som første nordiske spiller deltok i Laver Cup.
Les mer om:

Ruud sikret drømmestart

Casper Ruud sendte europalaget i føringen 1–0 da han slo verdenslagets Reilly Opelka 6–3, 7–6 i åpningskampen i Laver Cup. Ruud imponerte med glitrende returspill mot den 211 centimeter serve-spesialisten og fikk seg et klapp på skulderen av tennislegenden Björn Borg etter å ha brutt amerikaneren tidlig i første sett. Amerikaneren slet stadig med fotfeste da Ruud spilte fra side til side, og kom aldri inn i kampen. Det nærmeste han kom var to breakballer på stillingen 3–3 i andre sett. Ruud avgjorde kampen med 7–4 i tiebreak. – Jeg var ganske nervøs.
Les mer om:

Björn Borg om Laver Cup-debutant Ruud: – Han har en stor framtid

Casper Ruud er første skandinav som har fått plass på Europas lag i Laver Cup. Lagkaptein Björn Borg valgte ham til å spille åpningskampen i årets turnering.
Les mer om:

Björn Borg om Laver Cup-debutant Ruud: – Han har en stor framtid

Casper Ruud er første skandinav som har fått plass på Europas lag i Laver Cup. Lagkaptein Björn Borg valgte ham til å spille åpningskampen i årets turnering.
Les mer om:

Skal forsvare Europas tennis-ære

Denne helgen skal Casper Ruud spille for Team Europe som møter Team World i Laver Cup. Det under ledelsen av den svenske tennis-legenden Björn Borg.
Les mer om:

Björn Borg om Ruud: – Han har en stor fremtid

Casper Ruud (22) får æren av å spille i åpningskampen i Laver Cup. Kaptein Björn Borg (65) er full av lovord om nordmannen.
Les mer om:

Borg spår en stor fremtid for Ruud: – Han har spilt fantastisk

Den svenske tennislegenden Björn Borg kaller det europeiske laget i Laver Cup for «tennissportens fremtid». Han lot seg spesielt imponere over Casper Ruuds sommer.
Les mer om:

Ruud møter Opelka i Laver Cup

Casper Ruud møter Reilly Opelka i den første av helgens tolv kamper mellom «Team Europe» og «Team World» i Laver Cup i Boston. Nordmannen deltar i den prestisjetunge turneringen for første gang. Han spiller på lag med Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrej Rubljov og Matteo Berrettini. De ledes av Björn Borg. Verdenslaget ledes av John McEnroe. Det består av Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, John Isner, Reilly Opelka og Nick Kyrgios. Det spilles tre single-kamper og en double-kamp fra fredag, lørdag og søndag.
Les mer om:

Nordmannen «oppdaget» stjerneskuddet: – Skal ikke være mulig

Den britiske tennisyndlingen Emma Raducanu (18) fanget hele verdens oppmerksomhet med seieren i US Open. Norske Anders Borg oppdaget tidlig hennes enorme talent.
Les mer om:

Tennislegendene møtes til ny duell – Ruud skal forsvare Borgs ære

Når 40 år gammel rivalisering vekkes til live, setter Björn Borg sin lit til Casper Ruud.
Les mer om:

Fink fløy på ferie, fant kjæreste og stiftet familie

Zebrafinken ble funnet i sofaen på Skeidar. Etter en kort tur hos veterinæren slapp han inn hos damene i dyrebutikken på Borg AMFI. Nå skal han bli far.

Blir Marta biskop i Borg?

Tønsberg-domprost Marta Botne, forgjengeren Kjetil Haga og Merete Thomassen fra Nøtterøy står på en lang liste over navn som er foreslått som ny biskop i Borg bispedømme.

– Det er det laveste når folk går etter jobben og andre

Den siste uken har Atle Korssjøen og familien hans fått meldinger fra kjente og ukjente etter en artikkel i Fredriksstad Blad. Flere oppfordrer til boikott av butikken hans på AMFI Borg.
Les mer om:

- Det har vært et helvete

Henrik Elvejord Borg deler oppdatering fra sykehuset.
Les mer om: