Nyheter om Borchgrevink


Rekkevidderekord for Mustang Mach-E

De to erfarne økosjåførene Henrik Borchgrevink og Knut Wilthil kjørte i helgen en Mustang Mach-E Long Range med bakhjulstrekk hele veien fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, en strekning på hele 807,2 kilometer, uten å lade underveis.

Maresa trodde ikke sine egne øyne da hun så dette: – Jeg tenkte «Shit, dette ser man jo bare i utlandet!»

Maresa Borchgrevink Nordby sperret opp øynene og var raskt fremme med telefonen da hun så det spesielle værfenomenet.
Les mer om:

Hvorfor Norge kan gå langt i VM 2022

Etter å ha sett Danmark nå semifinalen i fotball-EM, spør norske fotballfans seg nå om hvor bra laget deres kan gjøre det i et stort mesterskap. Sannheten er at Norge ikke har en imponerende mesterskapshistorikk. Et tap i 16-delsfinalen i VM 1998 er det beste landet noensinne har oppnådd, og de store mesterskapene har oftere endt opp uten at Norge kvalifiserer seg, enn de er med. Men det kan endres i år. Norge har hatt en grei start i kvalifiseringen til Qatar-VM i 2022.

Supertalent scoret i ellevill målfest

Henrik Udahl, Christian Borchgrevink og Odin Thiago Holm ble avgjørende i Vålerengas nedsabling av Sarpsborg. Holm scoret etter to minutter på banen.

Vålerenga knuste Sarpsborg 08

Vålerenga vant 4-1 over Sarpsborg 08. Henrik Udahl (2), Christian Borchgrevink og Odin Thiago Holm scoret hjemmelagets mål. Sarpsborgs mål var et selvmål av Ivan Näsberg.

Vålerenga med storseier

Henrik Udahl (2), Christian Borchgrevink og stortalentet Odin Thiago Holm gjorde målene da Vålerenga slo Sarpsborg 08 4–1 i eliteserien torsdag kveld. Helt på slutten scoret Vålerengas Ivan Näsberg selvmål, og kampen endte 4–1 til Oslo-laget.

VIF tok seieren i sluttminuttene

Vålerenga og Stabæk hadde begge gått tre kamper uten seier før dagens kamp på Nadderud. Men Christian Borchgrevink ville gjøre noe med det. Han headet inn 1-0 for Vålerenga med fem minutter igjen av kampen. Han vant hodeduellen mot Stabæks reservekeeper Jonas Brauti. Reservekeeperen måtte nemlig inn etter 50 minutter spilt da Marcus Sandberg fikk rødt kort. Sandberg var på bærtur og for å unngå baklengs valgte han å bruke hendene utenfor sekstenmeteren.

Sandefjord-tabber ga VIF-seier

Vålerenga vant 3-1 hjemme mot Sandefjord søndag kveld. VIF tok ledelsen før pause da Jonatan Tollås Nation steg opp på et innlegg fra Christian Dahle Borchgrevink og stanget ballen over keeper Jacob Storevik, som ikke var raskt nok opp med hendene. 2-0-målet kom kvarteret etter pause da gjestenes Wembangomo klønete det til med et håpløst tilbakespill.

Dønnum senket Molde i toppoppgjøret

Vålerenga-profilen Aron Dønnum ble onsdag tatt ut på av Ståle Solbakken på landslaget. Torsdag fortsatte oppturen for 23-åringen på Aker Stadion. I et intenst toppoppgjør ble han han nemlig matchvinner mot Molde med sin 3-2-scoring i det 81. minutt. – Det var tøft på slutten der. Det var en tøff kamp. Det er to gode lag som møter hverandre. Det er forferdelig deilig med de tre poengene, sier Dønnum til Discovery.

Fyrer løs mot Rosenborg

Vålerengas høyreback Christian Borchgrevink (21) var ikke imponert over det Rosenborg-laget som møtte opp på Intility søndag kveld.
Les mer om:

VIF-back fyrer løs mot RBK: – Kjedelig

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Vålerenga-back Christian Borchgrevink (21) byr opp til ordkrig allerede etter første serierunde.

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

VIF brøt en vond rekke i oppgjøret mot Strømsgodset: – I dag spiller vi som et «fotballag»

MARIENLYST: (SPORTEN) (STRØMSGODSET – VÅLERENGA 0-2) Vålerenga slo voldsomt tilbake etter forrige hjemmekamp og henger med topplagene i Eliteserien, bak suveren Bodø/Glimt. – Det var ekstremt deilig å slå tilbake etter den skuffende hjemmekampen mot Kristiansund forrige helg. Vi jobber som et fotballag og det får vi betalt for i dagens kamp, sier Henrik Bjørdal til Sporten.com. Det ble en fartsfylt oppgjør på Marienlyst stadion. Når Strømsgodset tok i mot Vålerenga på eget gress. Kampen var bare ett kvarter gammel, når Henrik Bjørdal sendte bortelaget i ledelsen.

VIF-seier mot Godset

Vålerenga slo Strømsgodset 2-0 søndag kveld og har heng på sølvmedalje i Eliteserien. Henrik Bjørdal og Christian Borchgrevink scoret bortelagets mål.

Godset med niende strake uten seier

Vålerenga var det beste laget i bortemøtet med Strømsgodset i eliteserien søndag kveld. Henrik Bjørdal sendte Oslo-klubben i ledelsen etter et kvarter spilt, før Christian Borchgrevink satte 2-0 med 15 minutter igjen å spille. Vålerenga ligger nå på fjerdeplass i eliteserien, tre poeng bak tredjeplassen. Strømsgodset ligger på plassen over kvalik etter ni kamper på rad uten seier.

Ungguttene herjet

Vålerenga henger med Molde og Rosenborg i medaljekampen. Mot Strømsgodset var det Henrik Bjørdal (23) og Christian Borchgrevink (21) scoret målene. Bakerst sto Kristoffer Klaesson (19) en kjempekamp.

Før kampen Strømsgodset – Vålerenga: – Tror det blir en jevnspilt og intens kamp

MARIENLYST: (SPORTEN): Vi går mot slutten av årets Eliteserien, som på mange måter har vært en annerledes sesong. Det gjenstår kun åtte runder av årets Eliteserie og vi er for alvor inne i den perioden hvor hvert eneste poeng er viktig, både i topp og bunn av tabellen. I kveld møtes to lag som begge har mer enn nok å kjempe for, Vålerenga jakter medalje, mens Strømsgodset sårt trenger en seier for å holde nedrykksstriden på armlengdes avstand. Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool Strømsgodset har hatt et godt tak på Vålerenga på Marienlyst.

Vålerenga forlenget Moldes mareritt

VALLE (Sporten) (Vålerenga – Molde FK 2-1) Vålerenga berget seieren, etter scoring av Kjartansson, Aron Dønnum. MFK fikk ett trøstemål ved Ohi. Det var Vidar Örn Kjartansson på godt og vondt da Vålerenga slo Molde med 2-1 i Eliteserien fotball. Islendingen ble matchvinner, men brente også en straffe. Det var islendingen Kjartansson som skilte Vålerenga og Molde i lørdagens toppoppgjør i hovedstaden. VIF påførte den regjerende seriemesteren det sjette tapet for sesongen.

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

Slik starter Vålerenga og Bodø/Glimt i rundens toppkamp

Vi har kommet til runde 13 av årets Eliteserie, når serielederen tar den lange veien til hovedstaden for møte med Vålerenga fotball i rundens toppkamp. Tenk at jeg satt her for ett år og en måned siden og så at Enga vant 6-0 over Glimt! Og etter det vant ikke Oslo-laget en kamp på mange måneder, mens Glimt på sin side kombinerte seg fram til sølvmedaljer. Revansjen tok Glimt allerede i august i Bodø med 4-0-seier. I årets sesong har Bodø/Glimt vært en åpenbaring med sitt fantastiske angrepsspill. 11-1-0 og 34 poeng på 12 kamper med en målforskjell på 43-15 sier sitt.

Vålerenga seiret etter selvmål fra Gunnarsson

(Vålerenga – Strømsgodset 2-0). I en kamp hvor hjemmelaget vinner kampen etter å ha styrt det meste av kampen. En rolig åpningen på kampen, to lag som innledningsvis føler å tar på hverandre. drøye fem minutter så kommer kampens første sjanse for hjemmelaget. Aron Dønnum slår inn fra høyre mot Vilhjalmsson som ikke får styrt ballen i mål, istedenfor dupper den over lengste kryss. Salvesen er igjen misfornøyd med behandlingen han får av Vålerenga-forsvaret. Han får på sin side høre det igjen av hjemmelagets supportere.

Lagoppstillinger: slik starter Vålerenga og Strømsgodset

(Intility Sporten.com) Slik stiller de to lagene før kveldens kamp. Flere endringer blant gjesten fra Drammen. Etter helgas runde er vi faktisk én tredel inn i denne spesielle sesongen. Og det er Vålerenga som har kommet best fra det av dagens aktører så langt.

Engasjert for å utvikle Synnfjellet og Spåtind Fjellstue som reisemål: Går også inn på eiersida i lokalt selskap

Karianne Borchgrevink fra Valdres Næringshage skal jobbe med destinasjonsutvkling for Spåtind Fjellstue og området omkring. Hun har allerede holdt på med det som på fagspråket kalles rebranding en periode, og blant annet fått på plass nye nettsider.
Les mer om:

For under ett år siden føltes veien til førstelagsspill i Vålerenga lang. Nå er det lokale talentet i klubbens kapteinsteam.

Christian Dahle Borchgrevink (21) har hele livet drømt om å bære kapteinsbindet for sitt Vålerenga. Men at det kan skje allerede i 2020, hadde han aldri trodd.