Nyheter om Borch


Disse er forhåndsuttatt til OL

19 utøvere ble onsdag tatt ut til OL i Tokyo, og tre til paralympics. Blant dem Olaf Tufte, som med det er klar for sitt sjuende sommer-OL. Første uttak: Roing: Kjetil Borch, Kristoffer Brun, Are Strandli, Martin Helseth, Oscar Stabe Helvig, Erik Solbakken og Olaf Tufte. Håndballandslagene, kvinner og menn. Seiling: Line Flem Høst, Nicholas Fadler Martinsen, Martine Steller Mortensen, Helen Næss, Marie Rønningen, Hermann Tomasgaard, Anders Pedersen. Svømming: Henrik Christiansen. Sykkel bane: Anita Stenberg. Triatlon: Kristian Blummenfelt og Gustav Iden.

– Vi vil gi bøndene det de krever under jordbruksoppgjøret(pluss)

Etter at jordbruksoppgjøret for bøndene strandet og havner direkte i Stortinget, vil Sandra Borch (Sp) gå for å oppfylle bøndenes krav på 2,1 milliarder kroner. Ellers frykter hun det blir lite jordbruk igjen, særlig i distriktene, hevder hun mens hun tar i mot nyfødte lam på heimgården.
Les mer om:

Gladmelding til OL-roerne: – Den beste beskjeden jeg kunne fått

Gullkandidat Kjetil Borch (32) fryktet de norske karantenereglene kunne ta fra ham medaljesjansene i Tokyo-OL. De norske OL-roerne jubler over at de nå får trene på riksanlegget Årungen selv om de er i hjemmekarantene etter konkurranser i utlandet.
Les mer om:

– Uten korona hadde det blitt kakefest(pluss)

Det var mange som var fornøyde etter at det ble flertall i Stortinget tirsdag for å be regjeringa igangsette arbeidet med å realisere jernbanen i Nord-Norge. Blant dem Sps Sandra Borch og Aps Nils Foshaug.

Tidligere E24-redaktør starter selskap i Harstad

Gründer og tidligere E24-redaktør Gard Lehne Borch Michalsen er med på opprette et nytt selskap i Harstad. Det gjenstår fortsatt å se hva planene går ut på.

Hisser seg opp etter utspill om gratis ferge: – Mangler fullstendig troverdighet

Sandra Borch (Sp) mener Frp mangler fullstendig troverdighet i debatten om gratis ferger i hele Norge.
Les mer om:

Kjetil om karantene-reglene: – Det er helt spinnvilt!

Kjetil Borch får ingen enkel vei mot OL-formen. For å få nødvendige konkurranser i forkant, resulterer det i en måned karantene der singlesculleren erstattes med romaskin.
Les mer om:

Foreslår økt selvstyre om motorferdsel i utmark

(SALTEN) Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Sandra Borch, fremmet mandag et forslag i Stortinget om å revidere lov om motorferdsel i utmark og vassdrag
Les mer om:

Frykter et større smitteutbrudd: – Det kan bli aktuelt å innføre strengere restriksjoner

Tilsammen 35 elever og 7 lærere ved Lakselv ungdomsskole og videregående skole er satt i karantene og det skal gjennomføres en utbredd testing av nærkontakter. Ordfører Aina Borch sier hun frykter flere smittetilfeller.
Les mer om:

Trener i lockdown-Italia: – Jeg føler meg tryggere her enn i Oslo

Italia blir basen for Kjetil Borch og resten av OL-håpene i roing de neste fire ukene. Samtidig går Italia inn i en ny lockdown. Borch frykter den ikke.
Les mer om:

Borch & co vil berge geite-næringa med ny plan(pluss)

Sammen med en rekke partikolleger i Senterpartiet tar Sandra Borch nå til ordet for å berge geite-næringa i Norge. De mener situasjonen er kritisk.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

– Misvisende om politiet i Harstad(pluss)

Politistasjonssjef Frank Sletten mener Sandra Borch (Sp) har misforstått, da hun onsdag gikk ut med at ny politireform vil få konsekvenser for Harstad politistasjonsdistrikt.

Regjeringen fraskriver seg ansvaret for sentraliseringen av politiet i Troms: – Vil være dramatisk for Harstad(pluss)

Sandra Borch fra Senterpartiet hadde nok en onsdag beordret justisminister Monica Mæland til å komme til Stortingets spørretime for å svare på spørsmål om sentralisering i Troms politidistrikt.

Senterparti-politikerne frykter regningen blir sendt til innbyggerne i nord(pluss)

Nylig har regjeringen lagt frem forslag til ny klimaplan. Sp politikerne Sandra Borch og Øystein Fossmo frykter at det er innbyggerne i Nord-Norge som må ta regningen.

Professor Odd Jarl Borch ved Nord: – En pandemi av det omfang vi fikk, var ganske utenkelig

– Vi kunne vært bedre forberedt, og kanskje unngått en så dramatisk nedstengning, sier professor Odd Jarl Borch ved Nord universitet. Han er vitenskapelig ekspert for regjeringens koronakommisjon.
Les mer om:

Professor Odd Jarl Borch ved Nord: – En pandemi av det omfang vi fikk, var ganske utenkelig

– Vi kunne vært bedre forberedt, og kanskje unngått en så dramatisk nedstengning, sier professor Odd Jarl Borch ved Nord universitet. Han er vitenskapelig ekspert for regjeringens koronakommisjon.
Les mer om:

– Vi trenger tiltak for å sikre nordnorsk matproduksjon(pluss)

Senterpartiets Sandra Borch og Ivar B.Prestbakmo mener det er alvorlig om produksjonen av pølser og kjøttdeig flyttes ut av landsdelen.
Les mer om:

Turnhall til alle - Harstad turnforening sine behov og ønsker

Styreleder Geir Borch Karlsen har et siste innspill før kommunestyrets møte torsdag.
Les mer om:

Senterpartiet: – Regjeringen taler med to tunger om kjøtt

Senterpartiets Sandra Borch mistenker regjeringen for å forsøke å skjule at den nye klimaplanen for 2021–2030 legger opp til kutt i kjøttproduksjonen i Norge.
Les mer om:

– De svikter Nord-Norge nok en gang

Fredag la regjeringen fram en nordområdemelding med overskriften mennesker, muligheter og norske interesser i nord. Senterpartiets Sandra Borch mener meldinga ikke svarer på noen av landsdelens utfordringer.

Reagerer kraftig på ny nordområdemelding: – Svikter nok en gang Nord-Norge

Ni år etter den forrige, presenterte regjeringen i dag en ny stortingsmelding om nordområdene. – Bare festtaler, kritiserer Sandra Borch (Sp).

Skilsmisse i storfylket og styrking av forsvar, vei og bygd: Slik skal Senterpartiet vinne to mandat fra Troms

Vi har et ansvar for å rydde opp i regjeringens rot i nord, sier Senterpartiets Sandra Borch. Nå går Senterpartiet i krigen for å vinne to mandater fra Troms.
Les mer om:

Vant kampvotering om andreplass, Borch på topp(pluss)

Stemmene fra de fem representantene fra Harstad var utslagsgivende da fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo vant nominasjonskampen om andreplassen på Senterpartiets stortingsliste.
Les mer om:

Han vant kampen om andreplassen(pluss)

Ivar B. Prestbakmo danner sammen med Sandra Borch toppduoen til Troms Sp foran neste høsts stortingsvalg.
Les mer om: