Nyheter om Bolton


Liverpool legende Roger Hunt er død

Det er en ekte Liverpool legende som nå er død i en alder av 83 år. Roger Hunt var en ekstrem målscorer faktisk er det bare en Liverpool spiller som har scoret flere mål. Hunt vant to mesterskap med Liverpool og var med i Englands VM-triumf i 1966. Engelsk fotball har mistet en av sine store spillere RIP Sir Roger Hunt. Those of us who followed you and Shanks’s men were fortunate to stand on the shoulders of giants. Thank you for everything you have done for our Football Club.

Ny bok: Trump ønsket at John Bolton skulle dø av Covid-19

Etter at John Bolton falt i unåde hos Donald Trump, måtte han gå av som USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver. Ifølge en ny bok stakk fiendskapet svært dypt.
Les mer om:

Ny bok: Håpet corona skulle drepe ham

USAs daværende president, Donald Trump, skal ha snakket høyt om at han håpet at coronaviruset skulle ta livet av hans tidligere sikkerhetsrådgiver, John Bolton, ifølge en ny bok.

Sam Allardyce valgte å si nei takk

Den engelske manageren Sam Allardyce er kjent for å klare å skremme/motivere spillerne til å ikke rykke ned, han har som vane å klare det, men ikke denne gangen. «Big Sam» overtok West Bromwich Albion rett før jul da alle så det gikk alt for tregt med poengsankingen. Det var noen gode perioder og håpet om å beholde plassen var i live en stund, men de siste ukene ble det stadig klarere at nedrykk var uunngåelig. – Sam Allardyce gir seg som manager i West Bromwich Albion ved sesongslutt.

Thiago har endelig meldt seg på i Premier League

Thiago Alcantara hadde lagt en historisk sesong hos Bayern München bak seg, fant tiden riktig for å skifte på topp – og før han rundet 30. Velkomsten i Liverpool var ikke akkurat hjertelig. Richarlison og Everton hadde bestemt seg for å vise Bayern-stjerna at han hadde kommet til verdens tøffeste liga. Med en sesongstart borte med rehabliitering etter skade, har Thiago fortsatt til gode å komme seg helt inn i Liverpool-systemet. Det har riktignok blitt 20 Premier League-kamper, men det er heller sjelden at Alcantara er trukket frem som den store. Les: Endelig!

Chelsea vant generalprøven

Lørdag kveld var det feststemingn i Manchester. Vant City mot Chelsea, kunne den lyseblå delen av byen starte Premier League-tittel partyet. Chelsea fortsatte den gode steamen fra onsdagens Real Madrid-kamp og dominterte store deler av første omgangen, men så gikk det som planlagt for de feststemte City-supporterne. Les: Bayern München dropper Haaland Rett før pause tapte Andreas Christensen en duell mot Gabriel Jesus, som sendte ballen perfekt inn i boksen hvor Raheem Sterling scoret for første gang på 13 (!) kamper.

Endelig! Bolton har klart det umulige

Den tradisjonsrike klubben Bolton Wanderers ble stiftet i 1874, og var en av tolv klubber som startet The Football League i 1888. Bolton har vunnet FA-cupen fire ganger og var lenge en favoritt blant de som samlet på fotballkort. En av de virkelig store i klubben er Nat Lofthouse som 452 ligakamper og scoret 285 mål for Bolton. Han var manager i Bolton mellom 1968 og 1970 og en kortere periode i 1971. Norske Daniel Braaten var også Bolton spiller en sesong for femten år siden uten imponere noen.

Trumps sikkerhetsrådgiver: – Norge bør ikke undertegne en frihandelsavtale med Kina

USAs tidligere sikkerhetspolitiske rådgiver John Bolton mener Kina er en fare for demokratiske land. Han advarer Norge mot å inngå en tettere handelsforbindelse med kommunistregimet i Beijing.
Les mer om:

Bekreftet: Diego Forlán lander ny trenerjobb

Ingen nyhet om den tidligere United-spilleren er for liten, er vårt motto. Diego Forlán ble hentet inn av Alex Ferguson i 2002 og fikk debuten da han ble byttet inn for Ole Gunnar Solskjær mot Bolton Wanderers. Den uruguaynske forwarden ble aldri noen sportslig suksess på Old Trafford, men blir for alltid husket av supporterne da han dro til med to scoringer mot erkerivalen Liverpool. «He came from Uruguay, he made the Scousers cry»… Les: Chelsea ryddet opp for Liverpool Etter at Forlán la opp i 2018, har han kommet seg inn på trenermarkedet.

Sander Berge har overbevist Emile Heskey

Som vi husker Emile Heskey i Liverpool-drakt ved årtusenskiftet. Etter Anfield ble det vandring gjennom engelsk fotballkultur: Birmingham, Wigan, Aston Villa, Newcastle og Bolton Wanderers. Nå har 43-åringen sendt et tips til gamleklubben Villa: Se mot Sheffield United. -Jeg har sett en del av Sander Berge, og han virker veldig teknisk. Han driver bra med ballen. Jeg har ikke bestemt meg om han er en sitting midfielder, en nr. 8 eller nr.

City vant og satte seiersrekord

Manchester City malte Everton i stykker og vant 3-1 i en tøff bortekamp i Premier League onsdag kveld. Dermed har serielederen vunnet ti strake kamper i 2021. Det er rekord på toppnivå i engelsk fotball. Fra før hadde City, Manchester United (2009) og Bolton (1906) klart å åpne et kalenderår med ni strake seirer. Josep Guardiolas mannskap ruller videre med uforminsket styrke og var meget solid også mot Everton, selv om det tok litt tid å sikre seieren.

Stjerne-DJ valgte fjell i Lofoten: - Det var en drøm som gikk i oppfyllelse

Den norske stjerneprodusenten og DJ-en Matoma valgte et fjell i Lofoten da han og den amerikanske sangstjerna Michael Bolton skulle lage musikkvideo. For Matoma er det helt spesielt å komme tilbake til Lofoten.
Les mer om:

- Skrek til hverandre

Donald Trump og prominente deltakere skal i et møte ha diskutert å innføre unntakstilstand for å «snu» valgresultatet. Opplysningene får tidligere Trump-rådgiver John Bolton til å reagere.
Les mer om:

En av United-historiens beste og tøffeste venstrebacker i ny managerjobb

Frank de Boer ble sendt ut av MLS i juli da Atlanta United ikke kunne leve med leveransene hans som manager. Nå mener MLS-klubben at de har funnet gull. Gabriel Heinze som ny manager. Ringer det noen bjeller hos United-supportere? Les: Illsint Hummels klarte ikke å glede seg over en historisk scoring Argentineren ble hentet inn av Alex Ferguson i 2004. Da hadde Heinze opparbeidet seg et rykte i Ligue 1 som den tøffeste forsvarsspilleren i ligaen.

Sam Allardyce er tilbake etter å ha tvinnet tommeltotter i to år

Tidligere i dag sparket West Bromwich manageren som brakte dem tilbake til Premier League, Slaven Bilic for å unngå å rykke ned igjen ved første anledning har de hentet inn en gammel ringrev. 66 år gamle Sam Allardyce har sittet hjemme og tvinnet tommeltotter siden han forlot Everton mot sin vilje i 2018.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Nå har Diego Forlan og Ole Gunnar Solskjær noe mer å prate om

Urugayaneren ble hentet til Europa av Alex Ferguson i 2002. Etter dette vaiet det blonde håret i Premier League, La Liga og Serie A frem til 2012. Litt kult er det at debuten hos United ble gjort da unge Forlan byttet med Ole Gunnar Solskjær på tampen av kampen mot Bolton Wanderers. Som Solskjær, har Forlan satset på det store gjennombruddet som manager. Solskjær hadde sin bomtur hos Cardiff, men tok det gigantiske steget da Mourinho ble kuttet løs i løpet av noen hektiske desemberdager i Manchester.

Leeds satte overgangsrekord

Leeds-manager Marcelo blar opp 29 millioner euro for å sikre seg spanske Rodrigo Moreno fra Valencia. Rodrigo har vært innom Real Madrid, Benfica og Bolton før han gikk til Valencia i 2014. Han står også med 22 kamper for det spanske landslaget.
Les mer om:

Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Det er bare å holde seg fast for her kommer info tett som hagl. Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus ArsenalInn: Pablo Mari (Flamengo 8 millioner euro), Cedric Soares (gratis, Southampton).

Bekreftet: Rodrigo Moreno går til den kuleste Premier League-klubben

Vi vet vi stakk pinnen inn i et gedigent vepsebol, men unnskylder oss med den uendelig lange ventetiden på å oppleve favorittklubben Leeds der de hører hjemme. Uendelig lenge. How many of the 31 #LUFC players to have been capped by England can you name in 10 minutes? — Leeds United (@LUFC) August 25, 2020 Så til saken: Valencia er skikkelig nede i knestående og kjemper for å kunne utbetale lønninger. I mellomtiden selges spillere over en lav fotballstøvel. Nå bekreftes det at klubben sender angrepsspilleren til balløya.

Valencia og Spania spiss Rodrigo er et «klart mål»

Leeds har gjort Valencia-spissen Rodrigo Moreno til et «klart mål» for deres angrepsrekke, ifølge Gianluca Di Marzio. – Manager Marcelo Bielsa er etter en spiss eller to, og flere har blitt koblet den siste tiden, inkludert Arthur Cabral og Nicolas Gonzalez. Rodrigo, en spansk landslagsspiller den den med høyest profilen av alle de nevnte og best av alt han er er tilgjengelig. Les: Dortmund holder tilbake spilleren som skal overgå Sancho og Haaland Valencia har store økonomiske problemer, noe som betyr at mesteparten av troppen deres er tilgjengelig for riktig pris.

Ser endelig ut til å lande Matty Longstaff

Longstaff familien er en skikkelig idrettsfamilie, pappa David Longstaff var ishockeyspiller og på landslaget i en årrekke, han er faktisk fortsatt spiller/trener for Whitley Warriors (som trolig må bytte logo snart) og fetter til tidligere fotballspiller Alan Thompson (Newcastle, Bolton og Celtic) Og så har du brødrene Longstaff som begge er midtbanespillere og begge spiller på Newcastle, både storebror Sean Longstaff (22) and lillebror Matty Longstaff (20), får interesse fra flere klubber, de har en «klassisk» engelsk spillestil noe som gjør at det mest har vært klubber i Championship og

Daniel Braaten er slettes ikke ferdig

Osloklubben Skeid er entusiastisk etter at de har fått tilbake den nå 38 år gamle Daniel Braaten. – Borte er den imponerende hårmanken, men skal vi tolke begeistringen tror vi vinnerskallen er intakt: «Dette har vi gledet oss til leeeeeenge. Endelig er dagen her. Velkommen hjem, Daniel!» Skeid er fortsatt i PostNord etter de ikke klarte å karre seg opp i OBOS-Ligaen under når arbeidsledige Tom Nordlie sin ledelse. (Lot Skeid henge for «nå skal vi redde Lillestrøm» stunt). – Nå ser klubben fremover og forhåpentligvis oppover med Gard Holme som trener og en av Norges mest erfarne spillere.

Bolton tegner et bilde av en umoden og farlig president

John Bolton – USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver – retter voldsom kritikk mot Donald Trump i boka «The Room Where it Happened» som kom ut tirsdag morgen. Aftenbladet leser boka og oppdaterer med nyheter utover dagen.

Boltons bok er i salg

Den mye omtalte boka til USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton er nå i salg. Trump-regjeringen klarte ikke å få den stanset i rettsvesenet.
Les mer om: