Nyheter om Bolivia


Arturo Vidal levde opp til tatoveringene sine i Copa America

Som vi digger denne spilleren. Chileneren har dekorert kroppen med alle tatoveringene vi selv ikke har turt å etse inn i huden, og har en no bullshit-mentalitet når han går ut på en kamparena.

- Det tyngste jeg har opplevd

Gabriela Mercado Habostad (36) er bosatt i Norge, men kommer opprinnelig fra Bolivia, hvor hun har mistet flere familiemedlemmer til coronaviruset. Også hennes mor er død - men faren får ikke komme til Norge.
Les mer om:

Bolivia trapper opp vaksinasjonene

Bolivia setter fortgang i vaksinasjonskampanjen i landets grenseområder mot Brasil, av hensyn til en brasiliansk variant av koronaviruset.
Les mer om:

Bittert rettsoppgjør i Bolivia – ekspresident fengslet

Store protester i Bolivia etter at ekspresident Jeanine Añes er blitt arrestert. Men mange mener hun fortjener en streng straff.
Les mer om:

Massedemonstrasjoner i Bolivia etter fengsling av ekspresident

Start-spilleren våknet opp til overraskende melding: – Kom som et sjokk
Les mer om:

Massedemonstrasjoner i Bolivia etter fengsling av ekspresident

Titusenvis demonstrerte mot varetektsfengslingen av Bolivias ekspresident Jeanine Áñez, som anklages for å ha ledet et statskupp mot forgjenger Evo Morales.
Les mer om:

FN ber Bolivia være åpne i rettsoppgjøret mot landets tidligere ledere

FNs generalsekretær António Guterres ber Bolivia følge etablerte rettsprinsipp og sørge for åpenhet i alle rettssaker mot tidligere regjeringsmedlemmer.
Les mer om:

19 år gamle Moises Caicedo kan være årets beste kjøp

I løpet av de siste 15 årene har en liten klubb fra utkanten av den ecuadorianske hovedstaden Quito etablert seg som et godt sted å hente talenter. – Midtbanespiller Moises Caicedo har vekket oppmerksomheten til en rekke klubber, først var Manchester United på ballen, uten at det ble noe, så dukket flere klubber i MLS opp hos Independiente del Valle og startet samtaler. Til slutt var det overraskende Brighton Hove og Albion som til slutt vant kappløpet om Moises Caicedo og det bare for den nette sum av 5 millioner euro.

Sju studenter falt i døden på universitet i Bolivia

Sju studenter døde da de falt fra fjerde etasje i en universitetsbygning i Bolivia etter at et metallrekkverk ga etter.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Urfolkene tok landet tilbake

Høyresidas drømmer falt i grus, fordi president Evo Morales hadde endret Bolivia for alltid, skriver Einar Hagvaag.
Les mer om:

Avskriv ALDRI Roberto Firmino!

Donny van de Beek trengte å minne Solskjær på hva han har inne da han dundret til på volley mot Spania i den nederlandske drakten. Natt til lørdag var det Roberto Firmino som minnet Liverpool-supporterne om hvorfor de digger ham. Brasil fikk den perfekte starten på VM-kvalifiseringen denne uken. De cruiset over Bolivia med 5-0, etterlot seg Peru med 4-2 seier og tok nå en knepen 1-0 seier mot Venezuela.

Morales tilbake til Bolivia

Bolivias tidligere president Evo Morales er tilbake i hjemlandet. Han krysset grensen fra Argentina mandag, etter at han for et år siden ble tvunget til å forlate Bolivia etter protester om valgfusk.

Maktskifte i et dypt splittet Bolivia

RIO DE JANEIRO (NRK): Neste søndag kommer sosialistpartiet tilbake til makten i Bolivia. Partiet lover å arbeide for forsoning. Men er det mulig i et så splittet land?
Les mer om:

Maktskifte i Bolivia – mange har mye å hevne

RIO DE JANEIRO (NRK): Bolivias Sosialistparti fikk hele 55 prosent av stemmene ved presidentvalget forrige helg. Høyresiden er i sjokk. Hva skjer nå i dette splittede landet?
Les mer om:

Bolivia: Klar valgseier til Luis Arce fra MAS

De endelige resultatene fra presidentvalget i Bolivia er nå offentliggjort. 55 prosent av stemmene gikk til Luis Arce fra sosialistpartiet MAS.
Les mer om:

OAS: Valget i Bolivia var legitimt

Internasjonale valgobservatører sier valget i Bolivia var åpent og fritt og at sosialistpartiets kandidat Luis Arces påtroppende regjering er legitim.
Les mer om:

Sosialistene har erklært seier i Bolivia

Bolivias tidligere president Evo Morales varsler at han vil tilbake til hjemlandet etter at sosialistpartiets kandidat Luis Arce ser ut til å bli ny president.
Les mer om:

Sosialistene har erklært seier i Bolivia

Sosialistpartiet til Bolivias tidligere president Evo Morales har erklært seier etter søndagens valg. Høyresidens midlertidige president gratulerer.
Les mer om:

Sosialistene har erklært seier i Bolivia

Bolivias tidligere president Evo Morales varsler at han vil tilbake til hjemlandet etter at sosialistpartiets kandidat Luis Arce ser ut til å bli ny president.
Les mer om:

Rolig valgavvikling i Bolivia tross dyp splittelse

Søndagens valg på ny nasjonalforsamling i Bolivia gikk rolig for seg, men kan føre med seg mer uro og opptøyer, frykter velgere.
Les mer om:

Skjebnevalg i koronarammet Bolivia

LA PAZ, BOLIVIA (NRK): En dyp nasjonal splittelse og noen av verdens høyeste koronatall. Det er situasjonen når Bolivia i dag velger president og parlament.
Les mer om:

Coutinho har fortsatt en spillende blodfan hos Liverpool

Phillipe Coutinho ser ut til å ha fortsatt jobben han begynte på hos Liverpool også hos Barcelona. Selv om det tok to års tid, er ikke et av hans største fans i tvil om at det befinner seg en av verdens aller, aller beste i 28-åringen. Og største Coutinho-fan er ikke noe mindre enn Roberto Firmino.

Messi frykter ny høydesmell

En av Lionel Messis verste nedturer som fotballspiller kom i 3640 meters høyde i La Paz. Nå håper han å unngå en ny høydesmell mot Bolivia.
Les mer om:

En helvetes uke for Angel di Maria: 4-kampers karantenen var bare begynnelsen

Angel Di Maria har hatt en særdeles elendig uke. Fire kampers karantene og landslagsdrakten revet ut av hendene hans. Høres dramatisk ut, og for argentineren var det nettopp dette. 4-kampers karantenen etter å ha sendt noen spyttklyser rundt seg i kampen Marseille som endte med fem røde kort, det var forventet. Verre var beskjeden om at 32-åringen ikke blir med troppen til Argentina mot Ecuador og Bolivia. -Jeg kan ikke finne noen forklaring. Jeg er uten ord. Argentinas landslag er det viktigste for meg.