Nyheter om Bodø/Glimt


Brennhete Botheims innrømmelse overfor kameraten: – Har hatt dårlig samvittighet

MOLDE (VG) (Molde - Bodø/Glimt 0–2) Midt i sin egen drømmesesong har Bodø/Glimt-spiss Erik Botheim (21) kjent på sprikende følelser. For romkameraten Hugo Vetlesen (21) har slitt tungt.
Les mer om:

Ola Solbakken skinte igjen da Bodø/Glimt festet grep om gullet – slo Molde 2-0

Bodø/Glimt har fått en poengluke i Eliteserien etter den sterke 2-0-seieren over Molde onsdag kveld. Formspilleren Ola Solbakken (23) viste seg fram igjen.

Drømmerevansje for de helgule

Bodø/Glimt leder serien med fire poeng etter 2-0-seier i toppkampen.
Les mer om:

Glimt vant «seriefinalen» – ekspert vil ha 23-åring på landslaget

Bodø/Glimt og Ola Solbakken (23) fortsetter å imponere. Nå ber ekspert navnebror Ståle ta grep.

Glimt-sjefens beskjed til Ståle Solbakken: Ola (23) hører hjemme på landslaget

Bodø/Glimt og Ola Solbakken (23) fortsetter å imponere. Glimt-trener Kjetil Knutsen mener formspilleren nå bør få sjansen med flagget på brystet.

Første stikk i gullkampen til Bodø/Glimt - kneblet Molde

MOLDE (VG) (Molde - Bodø/Glimt 0–2) En mesterlig andreomgang mot Molde, på deres hjemmebane, gjør at Bodø/Glimt tok grep om sitt andre strake seriegull.
Les mer om:

Glimt vant gullkampen:

Bodø/Glimt økte ledelsen på tabelltoppen med en råsterk 2-0-seier borte mot Molde onsdag. Glimt er nå fire poeng foran Molde med seks kamper igjen.
Les mer om:

Første stikk i gullkampen til Bodø/Glimt: - Kan ikke snakke om gullet

MOLDE (VG) (Molde - Bodø/Glimt 0–2) En mesterlig borteseier av Bodø/Glimt gir et godt grep om et nytt seriegull, men det får de ikke lov til å snakke om nå.
Les mer om:

Følg Molde-Glimt direkte

Molde - Bodø/Glimt: 0-2
Les mer om:

Hør ekspertenes dom her rett etter kampen

Panelet i «RB-sporten» diskuterer direkte på 1FM etter gullkampen mellom Molde og Bodø/Glimt onsdag kveld.
Les mer om:

Glimt-profiler verdsettes til 130 millioner: – Tror en del drar etter sesongen

DRAMMEN (VG) Bodø/Glimt gjorde seg bemerket i Fotball-Europa med 6–1-seieren over Roma. Flere av spillerne forsvinner trolig til utenlandske klubber allerede i vinter.

Kristoffer Ajer og Brentford får seg en skikkelig smell

Det ble et knepent 1-2 tap mot Leicester, klubben som sendte Manchester United hjem fra London med 4-2 tap. Brentford holder seg likevel fortsatt på en sterk 12. plass i debutsesongen, men på tirsdag kom bekreftelsen som kan gjøre det tøft for Ajer og gjengen. Manager Thomas Frank har organisert Brentford-forsvaret på en ypperlig måte. Den eneste motstanderen i Premier League som har maktet å score fler enn to mål på Brentford er Liverpool – som da måtte betale med tre baklengs og poengdeling.

Sepp van den Berg kan knapt vente med å vise Liverpool

Liverpool hentet den unge nederlenderen fra PEC Zwolle sommeren 2019 for 1,3 milllioner pund (pluss, pluss). Forsvarsspilleren fikk debuten allerede i september, med første kamp fra start i den ville ligacupseieren mot Arsenal med ti scoringer (5-5) i ordinær tid. På onsdag kan van den Berg ende opp i duell med Sadio Mané. Les: Ansu Fati er dessverre like menneskelig som Neymar, Hazard og Haaland Van den Berg er en spiller Liverpool har store forventninger til, og sendte 19-åring på dannelsesreise til Preston for sesongen. Nå møter Liverpool Preston i ligacupens 8. delsfinale.

Ansu Fati er dessverre like menneskelig som Neymar, Hazard og Haaland

Vi har sett det med Neymar hos PSG. To milliarders-beina til rockestjerna er null verdt for PSG-manageren i viktige deler av sesongen når skadene herjer. Real Madrid har sett det samme med Hazard, godt over milliarden i overgangssum fungerer ikke som rustning mot skader. Hos Barcelona har de også fått en reality check. Tenåringen Ansu Fati ble hyllet som den neste store hos Barca etter å ha fått gjennombruddet som 17-åring. Forrige sesong dro forwarden på seg en alvorlig kneskade og måtte gjennom diverse operasjoner og elleve måneder utenfor kamparenaen.

Agent hyler etter tapet mot Bodø/Glimt

Folk i Bødø går fortsatt rundt med et stort glis etter 6-1 seieren over en av verdens beste managere og Italias 4. beste klubb (for øyeblikket). På pressekonferansen etter kampen tok Mourinho en stor del av ansvaret, men etter å ha fått kaskader av kjeft i italiensk media og fra klubbens supportere, kom reaksjonen noen dager senere.

Midtukekupong med seks kamper fra Eliteserien

Toppkampen Molde- Bodø/Glimt er blant kampene på kveldens midtukekupong, som også består av fem kamper fra den engelske ligacupen.

Flere tvilte på dem. Likevel har seriemesterne fra Bodø overtaket før toppoppgjøret.

Spesielt én faktor gjorde at mange tvilte på at Bodø/Glimt kunne forsvare fjorårets seriegull. Seier mot Molde onsdag vil være et viktig steg på veien mot å gjøre nettopp det.
Les mer om:

Derfor klarer Moe å glede seg over Glimt-suksessen

– Dette er aldri noe som jeg vil klare å se er negativt, sier Molde-trener Erling Moe før mini-seriefinalen mot Bodø/Glimt.
Les mer om:

Start-spiller skadet – kan være ferdig i klubben

Ask Tjærandsen-Skau, som er på lån fra Bodø/Glimt, kan ha spilt sin siste kamp for Start. Midtbanespilleren har pådratt seg en skulderskade og må trolig opereres.
Les mer om:

Internasjonal Glimt-interesse gjør at klubben tar grep: – Vi må sette ting i system

Økte mengder med mediehenvendelser til Bodø/Glimt får konsekvenser for den daglige dekningen av gultrøyene.
Les mer om:

Nå er RBK bedre enn «rekord-Glimt» på sentral statistikk: – Jeg er ikke overrasket

Rosenborg scoret fire mot Sandefjord – og det kunne vært flere. Målfesten betyr at Rosenborg så vidt passerte Bodø/Glimt på den viktigste målestokken når det gjelder kvaliteten på den offensive fotballen.

Jobber med de siste detaljene for Roma-billetter: Får 2000 billetter

Europa-koordinator og billettansvarlig i Bodø/Glimt, Joseph Foster, forventer å legge ut billetter i løpet av uken.
Les mer om: