Nyheter om Bodø/Glimt


Slakter Rosenborg-taktikk: – Elendig

Bodø/Glimt hadde et solid overtak på Rosenborg, men fikk bare ett poeng. Patrick Berg (23) var svært lite imponert over RBK-planen.

TV-bildene avslører

Rosenborg har startet sesongen fint. Men når Åge Hareide sjekker det som skjedde mot Bodø/Glimt, ser han en helt unødvendig svakhet.

Brann i kjempetrøbbel etter 0–4

Magnus Wolff Eikrem sesongdebuterte fra start med stil, mens Ohi Omoijuanfo ble hattrickhelt for Molde. Etter 0–4-tap ser det bekmørkt ut for Brann. Brann slapp inn tre i begge de første kampene, og det ble enda verre borte mot Molde. Blåtrøyene viste gulltendenser og reiste seg etter 3–3 mot Tromsø. For Molde ble et forrykende kvarter i første omgang avgjørende. Vertene hadde ballen i nettet fire ganger, men bare tre av scoringene ble godkjent. – Vi klarer ikke å forsvare oss, tordnet Brann-trener Kåre Ingebrigtsen i pausen. Han har litt av hvert å jobbe med etter tre strake tap.

Hareide raste mot Glimt-fansen: – Ufyselig publikum

BODØ/OSLO (VG) (Bodø/Glimt – Rosenborg 2–2) Rosenborg reddet ett poeng mot spillets gang på Aspmyra. Rosenborg-trener Åge Hareide var meget fornøyd med ett poeng, men gikk hardt ut mot hjemmepublikumet etter kampen.

Live fra mixed zone, Bodø/Glimt - Rosenborg 05/16/2021 20:25

Live fra mixed zone, Bodø/Glimt - Rosenborg

Glimt og RBK delte poengene

Rosenborg ble tidvis rundspilt og så ut til å tape borte mot Bodø/Glimt i Eliteserien. Så dukket innbytter Rasmus Wiedesheim-Paul opp og sikret 2-2 på tampen. Svensken er tredjevalg på spissplass for Rosenborg, men fikk skinne da Dino Islamovic søndag var ute med skade og en kamprusten Guillermo Molins bare fikk én omgang i Bodø. I noen sluttminutter der Rosenborg plutselig skapte farligheter etter å ha vist få offensive tendenser i 2. omgang, slo Wiedesheim-Paul til.

Raste mot publikum: - Ufyselige

Svenske Rasmus Wiedesheim-Paul (22) reddet ett poeng for Rosenborg da Bodø/Glimt sløste med sjansene. Etter kampen raste Åge Hareide mot Glimt-fansen. - Det var et ufyselig publikum her, sier Rosenborg-treneren.

RBK berget poeng på tampen

Bodø/Glimt og Rosenborg spilte 2-2 i søndagens storkamp på Aspmya etter at Rasmus Wiedesheim-Paul hadde utlignet i sluttminuttene. Erik Botheim scoret for Glimt mot gamleklubben.

Botheim sa takk for sist – Rosenborg straffet Bodø/Glimts sjansesløseri

(Bodø/Glimt - Rosenborg 2–2) Erik Botheim (21) brukte under ni minutter på å score mot gamleklubben, men Rosenborg stjal med seg ett poeng fra Bodø.

Live fra mixed zone, Bodø/Glimt - Rosenborg

Live fra mixed zone, Bodø/Glimt - Rosenborg

Tung tid for Evjen

Innhoppet på 19 minutter mot Groningen torsdag var fotballproffen Håkon Evjens første minutter på nesten tre måneder. Han kaller sesongen frustrerende. – Det er ikke noe å legge skjul på. Det er veldig kjedelig å ikke få spille. Men jeg får ikke gjort noe med det, og må bare jobbe hardt og ta sjansen når den byr seg, sier AZ Alkmaar-spilleren til NTB. Unggutten herjet for Bodø Glimt i 2019-sesongen med 13 mål på 29 kamper. En retur til de gulkledde er ikke noe som er planen med det første.
Les mer om:

Best i Norge på TV

Gøy med både Vålerenga og Bodø/Glimt. Men nivået er enda høyere hos TV-kommentatoren.

Gikk glipp av dansk spisstalent, henter lovende Strømmen spiss

Bodø/Glimt trodde de hadde lykkes med å hente den danske angrepsspilleren Magnus Warming, men i de siste timene opp til overgangsvinduet fikk de beskjed fra den ny nedrykkede Superligaklubben Lyngby at det likevel ikke ble noe av i denne omgang. Bodø/Glimt var villige til å betale et tosifret millionbeløp. – Det blir ikke tomt med nykommere på Aspmyra, Bodø/Glimt og Strømmen har blitt enige om en overgang for den 19 år gamle spissen Lasse Selvåg Nordås. – Det ble trolig langt billigere en for Warming. – Planen var å hente dem begge, nå ble det kun Nordås som gikk i boks i denne omgang.

Glimt henter ny spiss

Bodø/Glimt har hentet det tsjekkiske talentet Tomas Rataj på lån med opsjon på kjøp. Det bekrefter klubben på Twitter. Han kommer fra klubben FC Opava. Han har scoret ett mål på 17 kamper denne sesongen. Fra før av har Glimt Erik Botheim som spiss i stallen. Han har scoret to mål på de to første serierundene.

Glimt bekrefter - Tomáš (18) har signert

Bodø/Glimt fortsetter spisshandelen. 18 år gamle Tomáš Rataj har signert på en låneavtale med opsjon på kjøp med de helgule.
Les mer om:

Glimt slet seg til scoringene og holdt buret rent - såvidt

Bodø/Glimt slet seg til 2-0 seier i andre serierunde.
Les mer om:

Ny Botheim-scoring

I sin andre kamp for Bodø/Glimt sendte Sondre Sørli laget i ledelsen mot gamleklubben Kristiansund. En annen nyervervelse, Erik Botheim, sørget for 2-0-seier.

Nytt Botheim-mål i ny Glimt-seier

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Bodø/Glimt 0–2) Et ineffektivt Kristiansund ble knallhardt straffet av effektive Bodø/Glimt. Glimt-spiss Erik Botheim scoret i andre kamp på rad.

Bodø/Glimt fosser videre

Fjorårets seriemester Bodø/Glimt har fått en fin start på sesongen, og de tok sin andre seier mot Kristiansund i ettermiddag. Sondre Sørli og Erik Botheim sørget for at gultrøyene foreløpig topper tabellen i Eliteserien. Kristiansund har på sin side foreløpig ikke scoret mål i 2021. De hadde flere sjanser til å bryte den trenden, men svake avslutninger og litt uflaks sørget for at de ikke fikk hull på byllen i kveld heller. KBK hadde egentlig to baller i nettet, men begge ble annullert for offside.

Full pott for Glimt

Bodø/Glimt står med full pott etter to serierunder. Onsdag slo de Kristiansund 2-0 på bortebane. Sondre Sørli og Erik Botheim var målscorere.

Bekreftet: Alexander Tettey tilbake i Eliteserien!

Tolv sesonger i utlandet. Nå er tiden moden for å returnere til norsk fotball. For den tidligere Norwich-spilleren var timingen perfekt. -Det står skrevet i stjernene at det er fint å avslutte karrieren i Rosenborg. Nå er et passende tidspunkt å vende hjem på, og Rosenborg er laget mitt, sier Tettey til RBKs hjemmeside. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Og det skal bli mer Tettey hos Rosenborg etter at 35-åringen bestemmer seg for å gi seg. Da venter oppgaver med Rosenborgs taltentsatsing. Rosenborg – Rennes – Norwich.

Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Lampard er for tiden hjemme på en slags pappaperm, men vet at neste valg av jobb vil definere ham. Innser han at han ikke var oppgaven voksen nok i Premier League og sklir tilbake til Championship, eller? Ifølge The Telegraph har Crystal Palace ingen planer om å slippe Lampard ut av verdens tøffeste liga. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Med Roy Hodgson på kontrakt som løper ut i sommer, jobbes det intenst med veien videre for den stolte London-klubben. Hodgson og Palace har til tider rystet toppklubbene denne sesongen, men 13.

RB Leipzig digger sine skandinaver: Forsberg forlenger

Da Alexander Sørloth ble hentet inn til Leipzig i 2020 var det allerede en nordisk koloni. Dansken Yussuf Poulsen og svensken Emil Forsberg var godt etablert i Bundesliga-klubben. På onsdag ble det klart at tyskerne vil ha mer. Emil Forsberg har passert 200 kamper for RB Leizpig denne sesongen. 9 scoringer, 8 assists og solid spill som har bidratt til andreplass i Bundesliga har overbevist klubben.

Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper

Rosenborg har fortsatt det største budsjettet i norsk fotball, men suksess både på banen og med spillersalg gjør sist sesongs seriemester Bodø/Glimt til en klubb som kan måte seg med de store gutta. – Vi i Sporten tipper som sist sesong at Bodø/Glimt henter hjem gullet i år også, med Molde og Vålerenga igjen til å kjempe om sølvet. 27 år gamle Kasper Junker, som ble toppscorer i Eliteserien sist sesong spiller nå for den japanske klubben Urawa Red Diamonds, han «la igjen» 2,11 millioner euro til Bodø/Glimt som allerede hadde en sunn økonomi.

Dette er Kjetils utvalgte til møtet med Kristiansund

Bodø/Glimt jakter den perfekte start på sesongen.