Nyheter om Bodø


Knut kjøpte den spesielle bilen usett i Bodø: - Det er til og med kjørt flyttelass med den

Arkitekt Knut Gjernes ser på biler med litt andre øyne enn andre. I Citroën 2CV ser han enkelhet og funksjonalitet, og det er snart femti år siden han hadde sitt første møte med det franske bil-ikonet.
Les mer om:

Takket nei til storklubb: – Glimt har planer for ham

Før forrige sesong kunne den da 17 år gamle Tomáš Rataj signert for den tsjekkiske storklubben Sparta Praha. Nå vender han nesen nordover mot Bodø, så fort innreisetillatelsen blir godkjent.
Les mer om:

Økning i ungdomsvold i Bodø – nå tas det flere grep

Tidligere denne måneden brøt det på ny ut slåsskamp blant ungdom i Bodø. Nå vil Røde Kors, politiet og SLT-koordinator Torild Nordland nå ut til de foresatte.

Disse skal åpne ny restaurant i Bodø: – Skal være for alle

Nå er det like før det braker løs. I Bodø har det poppet opp det ene nye spisestedet etter det andre. Sommeren blir selvfølgelig heller intet unntak.
Les mer om:

Ikke skyld på russen hvis smitten eksploderer

Russepresidenten i Bodø ble hetset da hun foreslo å vaksinere russen. Nå kan det se ut til at hun hadde helt rett.
Les mer om:

Folk brakk hender. En ødela stemmebåndet. Men nå er de klar

Pistonhead regnes som et av de mest lovende bandene i Bodø for tiden. Nå er de endelig plateklare, etter mange år med uforutsette hendelser.
Les mer om:

Kirsti flytter fra Bodø til distriktskommune for å ta psykologjobben få vil ha

Distriktene sliter med å rekruttere psykologer. Kirsti Seljenes (27) skal nå ut i jobben som ensom kommunepsykolog. Hun er spent på hva den nye arbeidshverdagen har å by på.
Les mer om:

To personer evakuert etter brannen: - Full fyr i terrenget

Fredag formiddag meldte politiet i Nordland på Twitter om gress- og lyngbrann på Straumøya i Bodø. Nå mener nødetater at de har kontroll på situasjonen.

Større skogbrann sør for Bodø

Det brenner i et skogsområde på rundt 300 kvadratmeter på Straumøya, sør for Bodø sentrum. Brannvesenet har ikke kontroll.
Les mer om:

Kaller bodøruss anorektisk og feit i låt: – Dette var ikke innafor

En russegruppe i Bodø har fått produsert en grov låt. Låten karakteriserer en annen konkret russegruppe og er nå lagt ut på nett.
Les mer om:

Tung tid for Evjen

Innhoppet på 19 minutter mot Groningen torsdag var fotballproffen Håkon Evjens første minutter på nesten tre måneder. Han kaller sesongen frustrerende. – Det er ikke noe å legge skjul på. Det er veldig kjedelig å ikke få spille. Men jeg får ikke gjort noe med det, og må bare jobbe hardt og ta sjansen når den byr seg, sier AZ Alkmaar-spilleren til NTB. Unggutten herjet for Bodø Glimt i 2019-sesongen med 13 mål på 29 kamper. En retur til de gulkledde er ikke noe som er planen med det første.
Les mer om:

Se hvordan Molorota kan bli seende ut - nye spektakulære illustrasjoner er sluppet

Gårdeierne i Moloveien ønsker å gjøre Indre Havn i Bodø til én av Norges triveligste. Blant innspillene er to spesielle glassbygninger – og bru.
Les mer om:

På kollisjonskurs med sine egne: Vil skrote Bodøs gigantprosjekt

MDGs stortingsgruppe ønsker ikke prosjektet Ny by – ny flyplass gjennomført i Bodø.
Les mer om:

Best i Norge på TV

Gøy med både Vålerenga og Bodø/Glimt. Men nivået er enda høyere hos TV-kommentatoren.

Gikk glipp av dansk spisstalent, henter lovende Strømmen spiss

Bodø/Glimt trodde de hadde lykkes med å hente den danske angrepsspilleren Magnus Warming, men i de siste timene opp til overgangsvinduet fikk de beskjed fra den ny nedrykkede Superligaklubben Lyngby at det likevel ikke ble noe av i denne omgang. Bodø/Glimt var villige til å betale et tosifret millionbeløp. – Det blir ikke tomt med nykommere på Aspmyra, Bodø/Glimt og Strømmen har blitt enige om en overgang for den 19 år gamle spissen Lasse Selvåg Nordås. – Det ble trolig langt billigere en for Warming. – Planen var å hente dem begge, nå ble det kun Nordås som gikk i boks i denne omgang.

Glimt henter ny spiss

Bodø/Glimt har hentet det tsjekkiske talentet Tomas Rataj på lån med opsjon på kjøp. Det bekrefter klubben på Twitter. Han kommer fra klubben FC Opava. Han har scoret ett mål på 17 kamper denne sesongen. Fra før av har Glimt Erik Botheim som spiss i stallen. Han har scoret to mål på de to første serierundene.

Glimt bekrefter - Tomáš (18) har signert

Bodø/Glimt fortsetter spisshandelen. 18 år gamle Tomáš Rataj har signert på en låneavtale med opsjon på kjøp med de helgule.
Les mer om:

Russefeiringa er endelig i gang i Bodø

Det var god stemning og glade folk da russen i Bodø for alvor startet årets feiring på Langstranda onsdag kveld.
Les mer om:

Glimt slet seg til scoringene og holdt buret rent - såvidt

Bodø/Glimt slet seg til 2-0 seier i andre serierunde.
Les mer om:

Ny Botheim-scoring

I sin andre kamp for Bodø/Glimt sendte Sondre Sørli laget i ledelsen mot gamleklubben Kristiansund. En annen nyervervelse, Erik Botheim, sørget for 2-0-seier.

Nytt Botheim-mål i ny Glimt-seier

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Bodø/Glimt 0–2) Et ineffektivt Kristiansund ble knallhardt straffet av effektive Bodø/Glimt. Glimt-spiss Erik Botheim scoret i andre kamp på rad.

Bodø/Glimt fosser videre

Fjorårets seriemester Bodø/Glimt har fått en fin start på sesongen, og de tok sin andre seier mot Kristiansund i ettermiddag. Sondre Sørli og Erik Botheim sørget for at gultrøyene foreløpig topper tabellen i Eliteserien. Kristiansund har på sin side foreløpig ikke scoret mål i 2021. De hadde flere sjanser til å bryte den trenden, men svake avslutninger og litt uflaks sørget for at de ikke fikk hull på byllen i kveld heller. KBK hadde egentlig to baller i nettet, men begge ble annullert for offside.

Full pott for Glimt

Bodø/Glimt står med full pott etter to serierunder. Onsdag slo de Kristiansund 2-0 på bortebane. Sondre Sørli og Erik Botheim var målscorere.

Bekreftet: Alexander Tettey tilbake i Eliteserien!

Tolv sesonger i utlandet. Nå er tiden moden for å returnere til norsk fotball. For den tidligere Norwich-spilleren var timingen perfekt. -Det står skrevet i stjernene at det er fint å avslutte karrieren i Rosenborg. Nå er et passende tidspunkt å vende hjem på, og Rosenborg er laget mitt, sier Tettey til RBKs hjemmeside. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Og det skal bli mer Tettey hos Rosenborg etter at 35-åringen bestemmer seg for å gi seg. Da venter oppgaver med Rosenborgs taltentsatsing. Rosenborg – Rennes – Norwich.

Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Lampard er for tiden hjemme på en slags pappaperm, men vet at neste valg av jobb vil definere ham. Innser han at han ikke var oppgaven voksen nok i Premier League og sklir tilbake til Championship, eller? Ifølge The Telegraph har Crystal Palace ingen planer om å slippe Lampard ut av verdens tøffeste liga. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Med Roy Hodgson på kontrakt som løper ut i sommer, jobbes det intenst med veien videre for den stolte London-klubben. Hodgson og Palace har til tider rystet toppklubbene denne sesongen, men 13.