Nyheter om Bjerke


Foreldreinnlegg i Bjerke bydelsutvalg: – De mest sårbare nedprioriteres på den tungrodde veien mot ny ungdomsskole på Økern

Det var ikke mange innbyggere som hadde tatt turen til åpen halvtime i Startblokka da Bjerke bydelsutvalg hadde møte før helgen, men de to som faktisk troppet opp hadde virkelig noe på hjertet.
Les mer om:

Da biskopen kom til omsorgssentret

Da Grorud menighet kom med ønske om å møte administrasjonen i Bydel Bjerke sammen med biskop Kari Veiteberg, benyttet bydelen anledningen til å presentere seg selv i lokalene til Årvoll omsorgssenter.
Les mer om:

Brann i boligblokk slukket

Nødetatene rykket ut til brann i en boligblokk i Linderudveien på Bjerke i Oslo.
Les mer om:

Møte i Bjerke bydelsutvalg 14. oktober

Velkommen til møte i Bjerke bydelsutvalg torsdag 14. oktober klokka 18.00. Møtested: Startblokka på Siemens-tomta, Østre Aker vei 90, 0596 Oslo.
Les mer om:

Senior Expo i Bjerke bydel: Livsviktig gjensyn med skolebenken

Nylig ble eldreseminaret Senior Expo avholdt i Bydel Bjerke. Eldre skal få sjansen til å bo hjemme så lenge som mulig og styre sin egen hverdag. Da må de vite hvordan de kan gjøre det.
Les mer om:

Over 600 personer tok livet sitt i 2020. Nå loves et psykisk helseløft: – Vi ønsker at flere skal få hjelp, sier Fredrick Bjerke (Sp)

Senterungdommen og AUF har fått gjennomslag på flere konkrete punkter for å få et bedre psykisk helse-tilbud.
Les mer om:

Meråpent bibliotek er tilbake

Deichman Bjerke og Fubiak åpner endelig for meråpent bibliotek igjen. Det betyr at du kan låse deg inn på bibliotekene senere på dagen, selv når biblioteket ikke er bemannet.
Les mer om:

Elisabeth (28) er nyutdannet psykolog – nå skal hun hjelpe elever som trenger det

– Jeg håper elevene som kommer til meg føler seg velkomne og at ingenting er feil eller kleint, forteller den rykende ferske skolepsykologen ved Mysen videregående skole, valdrisen Elisabeth Bjerke.
Les mer om:

Kløyver på spreng for å holde tritt med etterspørselen

HØNEFOSS/ÅLESUND (Aftenposten/E24): Svein Bjerke, Sindre Skogbrott og Jan Andre Gran kløyver på spreng for å holde tritt…

Molde-håp disket i kvaliken – slik gikk det med de andre i NM(pluss)

Hverken Silje Bjerke Nerland (16) eller Michael Bayman Sylte (14) hevdet seg i toppen under ÅM i Sandnes, som var årets NM for yngre.
Les mer om:

Sterke travprestasjoner, der Lome Frikk var med i tetkampen

Det skal ikke være lett å vinne løp på travbanen, men Lome Frikk var nær ved sist uke i tirsdagens V75 på Bjerke.
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Én barneskole – fra Linderud til Risløkka

Vi som bor i Veksthusfløtten har over flere år fulgt skolesituasjonen i Bydel Bjerke tett.
Les mer om:

Kompisene var like gode – så skjøt Casper Ruud fart

Joachim Bjerke var norgesmester da han møtte 13 år gamle Casper Ruud. Han så raskt at Ruud hadde noe helt spesielt.
Les mer om:

Ny «Knock Out» fra Tuva

Det har vært storløp på Bjerke travbane i helgen. Den største prestasjonen stod Tuva Moen Lien og ponnien LA Knock Out for.
Les mer om:

– Det er noen steder jeg har lyst til å dra tilbake til. Afghanistan er ikke en av dem

I seks måneder tilbrakte Geir Bjerke nettene i et hvelv i en gammel bank i Meymaneh. Han er overbevist om en ting: at han aldri skal tilbake.
Les mer om:

Flåta jakter mer laurbær

OSLO: Stig Flåta fra Tinn Austbygd har en svært spennende helg foran seg på Bjerke. Både lørdag og søndag har telemarkingen hester han enten eier eller er oppdretter av, til start i klasseløpsfinalene.
Les mer om:

Da brannvesenet kom på tilsyn på denne campingplassen reagerte de på dette

En gjest tipset brannvesenet om flere forhold på Verdens Ende Camping i sommer, og de tok turen ut for å sjekke: - Tipset var ikke basert på fakta, noe tilsynsrapporten viser, men det er mange som er glad i å klage, mener driver Ole Marius Bjerke.

Listhaug vil besøke skolen til Fatima etter «hijab-tilbudet» i Frps valgbod

Rektor ved Bjerke videregående skole inviterte Frp-leder Sylvi Listhaug på besøk etter at partifellen Christian Tybring-Gjedde tilbød Fatima (15) penger for å ta av seg hijaben. Listhaug takker ja.

Tjomsland med formbeskjed før årets viktigste helg

Lørdag og søndag har Øystein Tjomsland 18 hester til start i Derby- og Kriterie-finalene på Bjerke Travbane. Onsdag kveld viste han frem en imponerende vinner i generalprøven på hjemmebane.
Les mer om:

God debut for ny trener

Heidi Moen sendte ut en ny elev på Bjerke tirsdag denne uken. Aske Eira er ei spennende hoppe som hun har fått i sin varetekt.
Les mer om:

Steinar og resten av laget bruker flere timer på sykkel i uka: – Blir spruta ned med spylervæske og tutet på

Steinar Lindberg Bjerke er en av mange som skulle ønske sykkelen fikk bedre plass på veiene.
Les mer om:

Møte i Bjerke bydelsutvalg 2. september

Velkommen til møte i Bjerke bydelsutvalg 2. september kl. 18.00.
Les mer om:

Kom ikke gjennom nåløyet

Mot slutten av forrige uke var det kvalifiseringer til de kommende klasseløpsfinalene på Bjerke. Her deltok Sweet Brillianti, dessverre uten å kvalifisere seg til Norsk Travkriterium.
Les mer om:

Politisk grillfest

BU-leder i Bydel Bjerke, Lars Erik Fuglesang, tente på grillen og ønsket medlemmer i Bjerke Arbeiderparti til hagen hjemme på Veitvet - for å «sette fyr» på valgkampinnsatsen!
Les mer om:

Tjomslands favoritter imponerte 

Øystein Tjomslands årgangstopper Tangen Minto og Tangen Bork imponerte begge da de vant hvert sitt forsøk til Klasseløpene på Bjerke torsdag kveld.
Les mer om: