Nyheter om Bjørnstad


Fauskedansere viste nok en gang at de er i verdenstoppen

Thobias Jakobsen og Martine Bjørnstad Karlsen viste nok en gang at de er blant verdens beste dansere.

- Det er ikke «farlig» å bli eldre

Både Ingrid Aanonsen Eeg (76) og Arne Bjørnstad (89) vil hjelpe til så Hege Dehlin Bjerkeseth får flest mulig i Tvedestrand kjent med DigiHelse.

Norsk seier på sprintstafett

Det norske orienteringslaget gikk seirende ut av sprintstafetten i verdenscupen. Andrine Benjaminsen løp Norge inn til seier og ble møtt av jublene lagkamerater i mål. Laget bestod av Benjaminsen, Audun Heimdal, Kasper Fosser og Viktoria Hæstad Bjørnstad. Det norske laget var i mål seks sekunder foran Sverige.

-Eldre er en ressurs, ikke en byrde

Eldrebølgen kommer. Det er ikke et spørsmål om når. Men det trenger ikke være en utfordring, mener Arne Bjørnstad i Pensjonistforbundet.
Les mer om:

Katarina (27), Kristina (27) og Ida (25) svikter aldri Nordstrand: – NIF er hjertet vårt, så det er viktig at de vinner

Tvillingene Katarina og Kristina Ormseth Granerød og venninnen Ida Bjørnstad gjør alltid en jobb når damelaget til NIF spiller. I dag fikk de se heltene sine slå Haslum 22–20.
Les mer om:

Hovland roses etter Ryder Cup-åpningen: – All grunn til å være stolt

(USA-Europa 3–1) Viktor Hovland (24) og Paul Casey (44) tapte sin åpningskamp i Ryder Cup, men tidligere proff Henrik Bjørnstad (42) mener nordmannen kom godt fra det.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Ser at flere går på jobb og skole med symptomer: – For guds skyld!

Også lørdag ble det rapportert om mange nye smittetilfeller i Bodø. Nå kommer fungerende helseleder Jørgen Bjørnstad med en bønn til innbyggerne.
Les mer om:

Sykkelverksted i bakgården

REPARERE: Hvis du har en skrue løs på sykkelen kan du svinge innom, da vil Jan Bjørnstad og Sverre Tolfsby stå klare til å ta deg imot. Men du må bestille i forveien.
Les mer om:

Kongepokal til Fosser og Nordberg

Hemings Kasper Fosser tok gullet på heimebane då hans klubb Heming arangerte NM i sprintorientering i dag. Han blei verdsmeister på langdistanse i Tsjekkia tidlegare i år. Lukas Liland og Ralph Street tok sølv og bronse. I kvinneklassen blei veteranen Anne Margrethe Hausken Nordberg frå Nydalen meister. Viktoria Hæstad Bjørnstad og Marion Aebi tok dei andre medaljane. I begge klassene var sigersmarginen til sølvvinnarane så liten som fem sekund. Begge fekk kongepokalar for sigrane.
Les mer om:

Ti utøvere til Grand Prix-finalen

Ti norske kombinertutøvere er klare for Grand Prix-finalen i østerrikske Villach kommende helg. Gyda Westvold Hansen kan ta sin tiende seier på rad dersom hun også vinner i år. Disse deltar i Østerrike: Gyda Westvold Hansen, Marte Leinan Lund, Mari Leinan Lund, Ida Marie Hagen, Jørgen Graabak, Espen Bjørnstad, Jens Lurås Oftebro, Espen Andersen, Lars Halvdan Buraas og Lars Ivar Skårset. Jarl Magnus Riiber står over konkurransen for å prioritere trening på Lillehammer, står det i pressemeldingen fra Skiforbundet.

– Vi er klare(pluss)

Hødd 2 har levert ein god førsesong – med solide sigrar i treningskampane både mot Hareid og Larsnes/Gursken. Trenar Mikkel Bjørnstad meiner spelarane er klare for seriestart.
Les mer om:

Tuva (25) bor i sin hjemmesnekra bobil: – Jeg har større plass enn jeg hadde på soverommet før

Tuva Bjørnstad trives godt med å bo sin hjemmesnekra bobil, over 1000 kilometer fra hjembygda.
Les mer om:

Tuva (25) bor i sin hjemmesnekra bobil: – Jeg har større plass enn jeg hadde på soverommet før

Tuva Bjørnstad trives godt med å bo sin hjemmesnekra bobil, over 1000 kilometer fra hjembygda.
Les mer om:

Arne dro i land en ny kronerulling

Strannasenterets gode venn Arne Bjørnstad (89) hviler ikke på laurbærene. I sommer har han gjennomført nok en pengeinnsamling for beboerne.
Les mer om:

Fortviler over at katter tar fugleunger: – Hvis jeg fikk bestemme, hadde katter vært forbudt

Oskar Bjørnstad fortviler over at katter tar fugleunger. Han ber folk holde kattene sine inne på nattetid.
Les mer om:

VM-sølv i sprintstafetten

Andrine Benjaminsen løp sisteetappen for Norge i blandet stafett, sprint, i VM i orientering i Dosky i Tsjekkia søndag kveld. Stafettlaget løp på tiden 1:02:45. Det holdt til sølvmedalje. De svenske sprinterne tok samtlige gullmedaljene under VM i orientering. De løp mesterskapets siste øvelse på 1:02:19, med Norge 25 sekunder bak. Det ble ikke skandinavisk pall ettersom Sveits kapret tredjeplassen foran Danmark. Norge stilte med Victoria H. Bjørnstad, Audun Heimdal, Kasper H. Fosser og nevnte Andrine Benjaminsen.

Slapp med skrekken

Andrine Benjaminsen tapte tjue sekunder på et veivalg tidlig i prologen, men holdt hodet kaldt i resten av kvalifiseringen, og gikk trygt til finale med femteplass i sitt heat. Også Victoria H. Bjørnstad fikk en dårlig start, men tok seg bra inn og ble nummer sju. Ingrid Lundanes tok åttendeplassen i sitt heat. De 15 beste i hvert av de tre kvalifiseringsheatene er klare for finalen i ettermiddag. Tsjekkerne Tereza Janosikova og Adela Indrakova imponerte på hjemmebane med hver sin heatseier, mens verdenscupleder Tove Alexandersson vant det tredje.
Les mer om:

En av Stortingets rikeste: – Penger er størknet svette

Sivert Bjørnstad (Frp) er en av Stortingets rikeste. Han betaler mer i skatt enn han får i lønn fra Stortinget, og mener dette viser problemet med formuesbeskatningen.

Mor og datter satser sammen: – Flere mener vi bør skru opp prisen, men penger har aldri vært drivkraften

– Den beste betalingen er fornøyde kunder og mer tid sammen, sier gründer og lærer Karoline Bjørnstad Dolva (27).
Les mer om:

Frp med ny svak måling – mener koronaen stjeler fokus fra politikken

Fremskrittspartiet sliter på meningsmålingene. Stortingsrepresentant Sivert Bjørnstad mener en av grunnene er mye fokus på koronapolitikk.

Verdenspremiere, endelig: Operaen om Kirsten Flagstads liv

Etter mange pandemi-skjær i sjøen: Kirsten Flagstads liv blir endelig å se og høre på scenen, med musikk av Ketil Bjørnstad. Innlegget Verdenspremiere, endelig: Operaen om Kirsten Flagstads liv dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Forsvarsbygg skal prøve å gjenskape den nedhogde granskogen: – Vi forstår alle at vi aldri får oppleve den slik den var i vår tid

– Å gå i Trandumskogen var som å komme inn i et kapell, sier Bente Elisabeth Bjørnstad Ryen. I 2018 besøket hun stedet hvor morens fetter ble skutt.

Orientering: Tolv løpere VM-klare

Tolv løpere har blitt tatt ut til sommerens orienterings-VM i Tsjekkia. Landslagssjef Janne Salmi mener Norge kan ta medalje i alle øvelsene. Hele laget vil samles til oppladning i Tsjekkia fra 7. til 13.