Nyheter om Bjørge


Tehranis larveselskap kjøpt opp av selskap med flere kjente investorer

David Tehrani har funnet nøkkelen til larveoppdrett på Torp. Nå er firmaet hans, Flying Feed, solgt til Pronofa, hvor Denofa er største eier. Haakon Sæter og Bjørge Gretland er to av flere kjente aksjonærer.
Les mer om:

«Charterfeber»-deltaker Bjørge Olsen er død

Tidligere Gullruten-vinner og «Charterfeber»-deltaker Bjørge Olsen (61) er død.
Les mer om:

«Charterfeber»-deltaker Bjørge Olsen er død

Tidligere Gullruten-vinner og «Charterfeber»-deltaker Bjørge Olsen (61) er død.
Les mer om:

«Charterfeber»-Bjørge (61) er død

Bjørge Olsen ble 61 år gammel.
Les mer om:

«Charterfeber»-Bjørge er død

Realitykjendis Bjørge Olsen døde i forrige uke – 61 år gammel.
Les mer om:

Charter-Bjørge (61) er død

Bjørge Olsen tok tv-seerne med storm da han deltok i «Handel i Grenseland» og «Charterfeber». Nå er Onsøy-mannen død.
Les mer om:

Nysgjerrig på å oppleve en ferie på dresin? Her er tipsene.

Bjørge Marckus Huth (36) er på dresintur minst fire ganger i året. Han er så glad i tog at han nå har investert i noe helt spesielt.
Les mer om:

Reagerer på timesvis med bråk: - Det toppet seg da båteieren i tillegg satt i gang vårpussen med båndsliper

PORSGRUNN: Svein Bjørge håper kommunen vil se på problemstillingen etter at tre støyende strømaggregater ble startet i Paradisbukta i påskedagene. - Dessverre er det slik at enkelte får sterkt eierskap til noen av våre fine uthavner og behandler det som sin egen eiendom, sier han.
Les mer om:

Eva fikk livet i gave av lillebroren Bjørge: - Jeg blir helt rørt av å tenke på det

På Rådhuset i Tvedestrand denne uken var det duket for vaksinering av folk i risikogrupper. Søskenparet Eva Vågsmyr Kristensen (60) og Bjørge Vågsmyr (58) var blant dem som møtte opp.

Pappa Bjørge syr bunad til datteren Agate på 14 år

En trenger ikke å være ekspert med nål og tråd for å sy sin egen bunad. Det er Bjørge Vågsmyr et godt eksempel på.
Les mer om:

Kreftsyke Andreas fra Nordstrandsfotografene klar for sin tredje jul på overtid: – Mange av legene er forundret

Kreften har spredd seg ytterligere, men det velger Andreas Bjørge (58) å ikke tenke på. – Jeg nyter dagene jeg har, sier fotografen.
Les mer om:

Tok en kjapp avgjørelse: Utvider kapasiteten med 45 båtplasser

Tvedestrand Motorbåtforening (TMF) utvider kapasiteten på Østerå Marina med 50 prosent. -Det skjedde litt raskere enn planlagt, sier Bjørge Vågsmyr.
Les mer om:

Kan snart tilby mange nye båtplasser - men ny ordning for bruk av båtslippen

Tvedestrand motorbåtforening (TMF) har søkt om å utvide sitt anlegg på Østerå med 100 meter ekstra flytebrygge. Det kan gi plass til ca. 45 nye båtplasser, ifølge TMF-leder Bjørge Vågsmyr.
Les mer om:

Operafestival i krevende jubileumstid

Oslo Operafestival feirer 15 år med ny opera om Kirsten Flagstads liv, skrevet av Ketil Bjørnstad og Einar Bjørge. Men bare noen få får oppleve den i denne omgang. Innlegget Operafestival i krevende jubileumstid dukket først opp på ballade.no.

Etter 30 år i samme bransje skifter Lise beite: – Det var et skummelt valg, men nå gleder jeg meg

Lise Almquist Bjørge var bare 20 år gammel da hun gikk inn døra til en barnehage på Nøtterøy for å jobbe som assistentvikar. Det var starten på et 30 år langt forhold. 30. september er det slutt.
Les mer om:

Ungdomstiden satt på vent

Nina Bjørge er 17 år og født og oppvokst i Haugesund. Hun liker å trene, lese, reise og å være med venner. Nina ble sittende «koronafast» i Haugesund etter at utvekslingsåret til USA ble kansellert, men satser på å reise neste høst.
Les mer om:

Steinar Pedersen har fått sparken og er erstattet av Roger Risholt

Man kan godt si at trenerkarrièren til Steinar Pedersen ikke har tatt av, men heller vært i en negativ spiral, rart egentlig med den suksessen han opplevde som spiller. I 1997 ble han den første nordmann som vant Champions League da han spilte for Borussia Dortmund.

Fikk ripet opp bilen gjennom 18 måneder – tiltalt nabo (70) kan gå fri selv om politiet har videoopptak

Videoopptaket som tydelig skal vise at en 70 år gammel kvinne ripet opp bilen til naboen kan vise seg å være helt nytteløst for politiet. – Ulovlig overvåking, sier kvinnens forsvarer, Per Christian Bjørge.
Les mer om:

Nå skal brannstasjonen «ut» av industriparken: – Enklere og mer effektivt

PORSGRUNN: Brannstasjonen på Herøya skal legges på utsiden av fabrikkgjerdet. – Brannstasjon får nå en enklere og mer effektiv utkjøring, sier Mari Bjørge i Grenland Brann og Redning IKS. 

Advarer mot forhåndsdømming av fotballtrener

Forsvarer Bjørge Usterud Tveito er sterkt kritisk til måten politiet har delt informasjon på i etterforskningen mot en fotballtrener fra Lyngdal.

Bekreftet: Sarpsborg08- spiller solgt til Premier League-klubb, leies ut til belgisk fotball

Sarpsborg 08s sentrale midtbanespiller er klar for spill i den belgiske toppdivisjonen.Den nå 19 år gamle Ismael Coulibaly skifter ut Sarpsborg 08 med Sheffield United, men sendes på lånt ut til den belgiske toppserieklubben Beerschot med umiddelbar virkning og han blir presentert som spiller der i dag.Bodd på et hotellIsmael har lenge bodd på ett hotell i den belgiske byen Antwerpen hvor Beershot holder til etter at han forlot Sarpsborg tirsdag i forrige uke. Men nå er han klar for utlån i belgisk fotball og han er ferdig i norsk fotball.

Ingen tur til Roskilde i år heller(pluss)

I fjor var han kreftsyk. I år har koronapandemien satt det meste på sidelinja. For Svein Bjørge betyr det to somre på rad uten Roskilde-festivalen.
Les mer om:

Sendte hjem dugnadsgjeng etter smittevarsel(pluss)

Lørdag formiddag ble Svein Bjørge i Steinkjerfestivalen varslet om at en av dugnadsgruppene kan ha blitt eksponert for koronasmitte, og sendte hjem hele gjengen umiddelbart.
Les mer om:

Andreas (57) fra Nordstrandsfotografene kjemper for både livet og livsverket: – Vil veldig at bedriften skal eksistere videre

Andreas Bjørge (57) har allerede betalt for begravelsen sin. Nå håper han bare at Nordstrandsfotografene overlever.
Les mer om: