Nyheter om Bjørdal


Uavgjort for Molde i Oslo

Vålerenga og Molde spilte 1-1 i hovedstaden søndag kveld. Henrik Bjørdal ga Vålerenga ledelsen på straffespark, før Molde fikk straffespark. Den satte Martin Ellingsen i mål.

Håper på fleirtalsregjering(pluss)

Hanne Notøy ser gjerne at Fredric Holen Bjørdal frå Ørsta får ein ministerpost. Ho håper dei lukkast med å danne regjering med Arbeidarpartiet, Senterpartiet og SV.

Fjerde på rad uten seier for VIF

Det kladder for Vålerenga om dagen. Oslo-laget fikk bare 1-1 borte mot Tromsø og har gått fire seriekamper på rad uten å vinne. Man må tilbake til 1. juli, en og en halv måned siden, for å finne sist gang Vålerenga vant i Eliteserien. Det var da de slo Sarpsborg 4-1 på hjemmebane. Siden den gang er det blitt 1-1 mot Strømsgodset borte, 2-2 mot Lillestrøm hjemme og 1-3-tap for Haugesund borte. Og den vonde trenden klarte ikke Vålerenga å snu mot Tromsø søndag. Ebiye Moses sendte TIL i ledelsen etter 65 minutter.

Vålerenga og Godset delte poengene

Etter Moldes overraskende tap mot Sarpsborg tidligere søndag, hadde Vålerenga muligheten til å spise seg innpå serielederen på tabellen. Det greide de ikke helt, for det ble kun poengdeling og 1-1 mot Strømsgodset. Vålerenga er forsatt nummer tre på tabellen, seks poeng bak Vålerenga og fire bak Bodø/glimt. Henrik Bjørdal scoret for VIF, mens Fred Friday scoret for Strømsgodset.

Delte poeng etter praktmål: – Han blir bare bedre og bedre

Henrik Bjørdal berget Vålerenga-poeng.
Les mer om:

– No nærmar vi oss målet(pluss)

Regnvêr og tåke i dei nordlege delane av Noreg har blitt bytta ut med sol og litt medvind for Astrid Bjørdal og Elisa Grevsnes Bjørdal. Over helga vil dei nå fram til målet på Lindesnes.
Les mer om:

Mor og dotter syklar Norge på langs(pluss)

For nokre år sidan gjekk heile familien Norge på tvers. No ville Astrid og Elisa Bjørdal gjere noko saman, berre dei to, og skal sykle Norge på langs.
Les mer om:

Johan (35) gir seg: – Nå er det min tur å ta hensyn

Johan Lædre Bjørdal legger skoene på hylla. Nå kan turen gå til Bodø.
Les mer om:

Bjørdal legger opp

Midtstopperen Johan Lædre Bjørdal (34), som ga seg i Vålerenga i vinter, legger opp. Det skriver VG. Egersunderen Bjørdal har spilt fotball på toppnivå siden midten av 2000-tallet, blant andre for Viking, Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga. Han kom til sistnevnte klubb i 2019 og spilte 40 kamper, men kontrakten hans ble sagt opp i januar i år. Og nå har Bjørdal altså tatt beslutningen om å gi seg med fotballen.

Johan Lædre Bjørdal setter karrierepunktum

Midtstopperen Johan Lædre Bjørdal (34), som ga seg i Vålerenga i vinter, legger opp. Det skriver VG.
Les mer om:

Johan Lædre Bjørdal (34) legger opp: – Veldig spesielt

I fjor fikk 680 barn og unge avslag på hjelp i BUP: – Får en vond klump i magen
Les mer om:

Johan Lædre Bjørdal (34) legger opp: – Veldig spesielt

Johan Lædre Bjørdal gir seg etter 18 år som profesjonell fotballspiller. Egersunderen kan se tilbake på tre A-landskamper, fem titler og flere hundre matcher i Eliteserien.
Les mer om:

Ny kontrakt til PE Bjørdal

Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Dette svarer Bent Høie om fødestenging (pluss)

Striden rundt stengt fødeavdeling i Kristiansund foregår også i Stortinget. Nå har helseministeren svart på spørsmål fra Holen Bjørdal (Ap) på Mørebenken.

Opseth best i Ljubno-kvalifisering

Alle de fem norske jentene er klare for søndagens renn etter fredagens kvalifisering. Best av alle var Silje Opseth. Holeværingen-hopperen landet på 89,5 meter. Med det var hun 1,4 poeng bedre enn hjemmehåpet Nika Kriznar. Ursa Bogataj, også hun fra Slovenia, ble nummer tre. Maren Lundby sto bak kvalifiseringens nest lengste svev på 93 meter, og endte på 4.-plass. Den nybakte norgesmesteren Eirin Kvandal endte på 11.-plass etter et hopp på 84,5 meter. Hun hadde lagvenninnen Thea Minyan Bjørdal på plassen bak seg. Anna Odine Strøm ble nummer 18.

Ferdig i Vålerenga

Midtstopper Johan Lædre Bjørdal og Vålerenga er enige om å avslutte kontrakten seks måneder før tiden. – Jeg har hatt en veldig fin tid i Vålerenga, og det er deilig å kunne avslutte tiden her med den sesongen vi hadde i fjor og medaljen hengende rundt halsen. Jeg er glad for det jeg har bidratt med, sier han til klubbens egen nettside. 34-åringen kom fra belgiske Zulte Waregem før 2019-sesongen. Han står med 40 kamper for Oslo-klubben. Bjørdal sier han ikke har planer om å legge opp, men spille «noen år til».

Kristine Leine slår tilbake etter å ha hisset på seg United-fansen

Kristine Bjørdal Leine har kriget seg inn i startelleveren til Reading. Søndag hisset hun på seg Manchester United-fansen i det som ble et surt 1-2-tap.
Les mer om:

Bjørdal: – Ikke returen til Ålesund som jeg drømte om

Storm og haglbyger og et påskrudd hjemmelag møtte Vålerenga-spillerne Jonatan Tollås Nation og Henrik Bjørdal, da dei var tilbake i hjembyen. Det endte med et litt skuffende uavgjort resultat.
Les mer om:

Bjørdal: – Ikke returen til Ålesund som jeg drømte om

Storm og haglbyger og et påskrudd hjemmelag møtte Vålerenga-spillerne Jonatan Tollås Nation og Henrik Bjørdal, da dei var tilbake i hjembyen. Det endte med et litt skuffende uavgjort resultat.
Les mer om:

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

Hyller VIFs midtbanekriger Bjørdal: – Han er perfekt

DRAMMEN (VG) Mens Vidar Örn Kjartansson har stjålet overskriftene, har tilleggskjøpet Henrik Bjørdal (23) blitt en svært viktig brikke for et medaljejagende Vålerenga.