Nyheter om Birmingham


Liverpool overbevist en milliard er billig for å hente supertalent hjem

Det irriterer Liverpool manager Jürgen Klopp stort at klubben ikke klarte å overbevise Jude Bellingham og Brighton om at det beste de kunne gjøre for bygge videre på midtbanespillerens enorme talent var å velge dem. I fjor sommer var det Borussia Dortmund som trakk det lengste strået og fikk hentet han til tysk fotball for bare 23 millioner euro. – Vesentlig mindre enn det et samlet kobbel av Premier League klubber var villige til å betale.

Troy Deeney forlater Watford

For mange har Troy Deeney vært symbolet på Watford de siste årene. Etter elleve år i klubben er han nå klar for Birmingham. Deeney noterte seg for 419 kamper og 140 mål for klubben. Han har spilt totalt 25 minutter så langt denne sesongen – 12 minutter mot Aston Villa og 13 minutter mot Brighton. I de to siste kampene mot Crystal Palace og Tottenham var han ikke i troppen. – Det er annerledes når jeg skal beskrive følelsene mine for Watford. Jeg kjenner sorg og savn, som når man mister et familiemedlem, sier han til klubbens hjemmeside.

Troy Deeney: «Watford er i mitt hjerte for alltid»

Det er en meget trofast Watford spiller som nå reiser hjem til Birmingham. Spissen Troy Deeney er født i Birmingham, men har aldri spilt for sin lokale klubb. – 33 år gamle Troy Deeney kom til Watford i 2010 og har aldri ønsket å være noe annet sted enn akkurat der han er.

Fødte på evakueringsfly – 10.000 meter over bakken

Siste britiske evakueringsfly fikk med seg nyfødt baby på vei til Birmingham.
Les mer om:

Manchester Uniteds beste leker på et nivå milevis under sitt eget

Birmingham fans tror ikke det de ser og tipper at Tahith Chong blir den første i fotballhistorien som vinner Ballon d’Or mens han spiller i Championship. – Man kan lure på klokskapen til de ansvarlige på Old Trafford for den unge nederlenderen spiller på et ekstremt høyt nivå. En ting er helt klart, etter dagens slappe 1 – 1 kamp mot Southampton kunne Manchester United trenge litt Tahith Chong magi.

Denis Law: Ballon d’Or vinner og ‘Holy Trinity’ medlem har fått Alzheimers

Det Denis Law nå gjør, ved å gå ut og fortelle om sykdommen på et tidlig tidspunkt er utrolig viktig og noe som andre som opplever noe lignende kan tjene på å også gjøre. Det er en ekte klubblegende med 237 mål på 404 kamper for Manchester United som nå forteller han har fått diagnosen Alzheimers og vaskulær demens. – Jeg forstår hva som skjer og det er derfor jeg vil snakke om min situasjon mens jeg kan, for jeg vet det kommer dager hvor jeg ikke vil forstå og jeg hater tanken på det akkurat nå, skriver 81-åringen i en uttalelse på Uniteds hjemmeside. Everybody is with you in this b

Nyland klar for Bournemouth

Landslagskeeper Ørjan Nyland har skrevet under på en ett år lang kontrakt med Championship-klubben Bournemouth. Klubben melder at Nyland har imponert manager Scott Parker på trening den siste tiden. – Vi er fornøyde med å hente inn Ørjan til klubben. Han kommer med masse erfaring fra Championship og internasjonalt, og vi ser fram til å ha ham i troppen vår, sier Parker. Han blir trolig å se i Bournemouth-troppen som møter Birmingham onsdag.

Roman Abramovitsj vil avslutte overgangsvinduet med stil

Den russiske oligarken Roman Abramovitsj liker å slå på stortromma, noe som den nylige 110 millioner euro overgangen for Romelu Lukaku fra Inter Milan til gangs beviste. – Men det stopper ikke der Chelsea eieren har fortsatt et godt øye til Borussia Dortmund midtbanespiller Jude Bellingham. 18-åringen feiret bare bursdagen sin i slutten av juni, mens han var på tokt med England EM. – Det siste året etter han reiste til Tyskland har han hatt en fantastisk utvikling. En historie som minner kraftig om nå hjemvendte Jadon Sancho som også dro til Borussia Dortmund for å bli god.

Scott Dann forlater Crystal Palace etter syv år

Det ble aldri verken Liverpool eller Everton for Scott Dann til tross for at han er født i Liverpool, det var en viss interesse fra begge Merseyside i forkant av forsvarsspillerens overgang til Birmingham for 12 år siden. 34 år gamle Scott Dann er ikke sikker på om han skal fortsette karrieren nå som han ikke lenger er en del av Crystal Palace. «Jeg vil takke managerne, lagkameratene og støtteapparatet jeg har jobbet med gjennom disse minneverdige sju årene. Jeg føler jeg har har vært gjennom alt du kan oppleve som fotballspiller i denne perioden.

Sander Berge spilte hele kampen da Sheffield United tapte seriepremieren

Sheffield Uniteds Sander Berge spilte hele hjemmekampen mot Birmingham lørdag. Det endte med et skuffende 0-1-tap for Berge og co.

Skrell for Berge og co.

Sheffield Uniteds Sander Berge spilte hele hjemmekampen mot Birmingham lørdag. Det endte med et skuffende 0-1-tap. Det var lenge spekulert i om Berge skulle bli med klubben ned til Championship eller om han skulle bli solgt til en annen Premier League-klubb. Lørdag kveld spilte han samtlige minutter i ligaåpningen mot Birmingham hjemme for Sheffield United. Det ble en skuffende affære. Franske Maxime Colin scoret kampens eneste mål for gjestene etter 19 minutter. Berge spilte hele kampen.

Stjerne-duo serieåpner med derby

«Norske» Chelsea begynner forsøket på å forsvare forrige sesongs ligatittel borte mot naborival Arsenal i første runde. De regjerende mesterne får en tøff start på den kommende sesongen i den engelske toppdivisjonen for kvinner. Serieåpningen helgen 4. og 5. september mot Arsenal følges opp av en hjemmekamp mot Everton, før de blåkledde fra London tar turen til Manchester og møter United. Der blir det et gjensyn med tidligere lagvenninne Maria Thorisdottir, som byttet ut London med Manchester forrige sesong. Slik spilles første og siste serierunde: Søndag 5.

United med supersmart valg for Tahith Chong

Tiden er tydeligvis ikke inne for at 21-åringen skal hentes tilbake til Old Trafford. Nå bærer det til tredje klubb på utlån for høyrevingen. Nå hører det med til historien at United har svidd av i underkant av milliarden på høyreving Jadon Sancho, så for jevnaldrende Chong blir fortsettelse på nomadetilværelsen en riktig løsning. Les: Hvorfor Norge kan gå langt i VM 2022 For etter utlån til Werder Bremen og Club Brügge skal den hollandske spilleren nå til klubben som har fostret Jude Bellingham.

Vil overtale italiensk Liverpool flopp om England retur

Den 30 år gamle italienske venstrevingen Fabio Borini som opp igjennom har spilt i de fleste posisjoner fremover på banen startet ut i Chelsea. Da han fra Bolognia til London bare 16 år gammel sommeren 2007 ble han omtalt som en av Italias store fremtidshåp. Etter noen år, utlån og et par kamper for Chelsea bar det tilbake til Italia, han byttet noen ganger mellom Parma og Roma før Liverpool i 2012 hentet han til Anfield. Fabio Borini klarte ikke opprettholde den meget gode formen han viste frem i Roma.

13-åring pågrepet i drapssak

En 13 år gammel gutt er en av seks personer som har blitt pågrepet i forbindelse med drapet på en 14 år gammel gutt i Birmingham.
Les mer om:

Liverpool MÅ kalle inn Harry Wilson!

Litt flåsete overskrift, men likevel. Når Liverpool-spiller på utlån dundrer til med hattrick mens målmaskinen Liverpool sliter med å score, da kunne vi ikke dy oss. Harry Wilson har bare to seniorkamper for Liverpool bak seg, men ble sendt til Wales for å slippes løs på banen. Vi kan ikke si noe annet enn at 24-åringen gjør dette – og så til de grader.

Nyfødt baby funnet i park

En nyfødt guttebaby ble funnet forlatt i en park i Birmingham i England.
Les mer om:

Sander Berge har overbevist Emile Heskey

Som vi husker Emile Heskey i Liverpool-drakt ved årtusenskiftet. Etter Anfield ble det vandring gjennom engelsk fotballkultur: Birmingham, Wigan, Aston Villa, Newcastle og Bolton Wanderers. Nå har 43-åringen sendt et tips til gamleklubben Villa: Se mot Sheffield United. -Jeg har sett en del av Sander Berge, og han virker veldig teknisk. Han driver bra med ballen. Jeg har ikke bestemt meg om han er en sitting midfielder, en nr. 8 eller nr.

Takket nei til Real Madrid og Manchester United for å følge drømmen – som brast

Da Gus Poyet returnerte til Stamford Bridge for å se en kamp, ti år etter at han selv spilte for Chelsea, ble uruguayaneren bergtatt av det som møtte ham: Josh McEachran. Den da 17-år gamle akademispilleren til Chelsea hadde nettopp fått gjennombruddet på førstelaget og hadde alt som skulle til for å spille seg til status som midtbanelegende på Stamfod Bridge. Les: Bekreftet: Skal inn og lede Europas mest kaotiske storklubb -Hele stadion pratet om Josh McEachran etter kampen.

Nå skjønner vi hvorfor Jude Bellingham måtte si nei til Manchester United

Forrige sommer hentet Manchester United Birmingham-spilleren til omvisning på treningsfeltet sammen med foreldrene hans. Målet var å imponere unggutten, som allerede hadde 41-Championship-kamper som 16-åring. Den sentrale midtbanespilleren ble sikkert også imponert, men hadde sett på mulighetene Jadon Sancho fikk hos Borussia Dortmund. Valget falt på Bundesliga-klubben. Les: Frister Kingsley Coman med dobbel lønn Et feil valg, spør du? 20. juli 2020 ble overgangen bekreftet.

Chelsea legende John Terry overraskende lansert som Jason Tindall erstatter

Bournemouth arbeider for fullt med å finne en erstatter for manager Jason Tindall. – Etter manageren fikk sparken og Joshua King meldte overgang til Everton har de begynt å vinne igjen. De slo Birmingham i Championship på lørdag og Burnley i FA Cupen på tirsdag. Det hele under midlertidig ledelse av Jonathan Woodgate. Les: Mourinho er ikke videre fornøyd med Bale, nei Ahead of our #FACup clash at Turf Moor, Jonathan Woodgate discussed: The opposition’s strength Building up momentum The impact of individuals Listen to today’s press conference in full and for free on afcbTV.

Drepte småbarnsfar i England, og ble pågrepet på rømmen i Oslo. Nå er han dømt

Fire år etter at han ble etterlyst for drap i Birmingham i 2016, ble Abdulahi Shire funnet i Norge. 

Jesse Lingard avtale sørger for endring for enten Said Benrahma eller Craig Dawson

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har signalisert to ting de siste ukene, for det første er han fornøyd med laget og legger lokk på alle kjøp i januar vinduet, med mindre noe spektakulært skulle dukke opp. – Og for det andre, han vil beholde flest mulig inkludert Jesse Lingard. Det har ikke vært flust med spilletid og et nytt leieopphold er avtalt.

Liverpool kaprer supertalent som sammenlignes med Salah og Greenwood

Liverpool Echo legger ikke papp imellom når de skriver at Derby County sitt stortalent 16 år gamle høyreving Kaide Gordon. Det holder ikke å sammenligne med bare en stjerne, de kliner til med å skrive han minner dem om både Liverpools Mohamed Salah og Manchester Uniteds Mason Greenwood. Vi vil påpeke at det er et stykke opp, men talentet som fikk sin debut for litt over en måned siden med et innhopp i 4 – 0 seieren mot Birmingham. – Det er på U18 laget han har vist seg frem og blitt «oppdaget» av Liverpool sine speidere.

Det ble Aston Villas kveld mot Mester Klopp

Vi husker godt forrige sesong da Jürgen Klopp sendte inn en gjeng med ungdommer i cupkamp mens de store gutta hadde en sårt tiltrengt hvilepause. Denne gangen var det Liverpool som ble møtt av en klubb som ble tvunget til å holde førstelaget sitt borte. Hele Aston Villas førstelag var satt i strikt karantene på grunn av det fordømte virus nr. 19, og tvang frem en Villa-tropp til FA-cupkampen mot Liverpool der 16 spillere fikk debuten sin. Les: Sørloth på vei videre!