Nyheter om Billig


Billig eller dyr solkrem: Eksperten er ikke i tvil om hva hun anbefaler

Har du prøvd å preppe huden i solarium, eller smurt på høy solfaktor for at det skal vare hele dagen? Det fraråder hudlegen.
Les mer om:

Billig eller dyr solkrem: Eksperten er ikke i tvil om hva hun anbefaler

Har du prøvd å preppe huden i solarium, eller smurt på høy solfaktor for at det skal vare hele dagen? Det fraråder hudlegen.
Les mer om:

Sender ut snøvarsel for Vestfold: – Kan gi lokalt vanskelige kjøreforhold

Men heldigvis slipper de aller fleste billig unna.
Les mer om:

Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship). Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Så billig har du aldri fått ny Tesla før: - Dette er et av Norges aller beste nybilkjøp

Biltest av Tesla Model 3 Standard Range Plus RWD (2021)
Les mer om:

Billig eller dyr solkrem: Eksperten er ikke i tvil om hva hun anbefaler

Har du prøvd å preppe huden i solarium, eller smurt på høy solfaktor for at det skal vare hele dagen? Det fraråder hudlegen.
Les mer om:

Ny og lavere pris viser hvor tåpelig «Team Haaland» sin grådighetsturne var

Vi i Sporten er som resten av verden svært imponert over Erling Braut Haaland sine ferdigheter foran mål, fortsetter det, noe vi håper det gjør, vil han etablere seg som en av de aller beste spillerne i verden. – Han har bare elendige rådgivere, spesielt i agent Mini Raiola som gjennom sin ekstreme grådighet har ødelagt karrierer. Bortkastet og ødeleggende For litt over en måned siden reiste Mino Raiola med pappa Alfie fra klubb til klubb og kom med krav om lønn og betingelse som var helt vanvittige. – Ingen klubber i verden var villige til å betale.

Så billig har du aldri fått ny Tesla før

Dette er et av Norges aller beste nybilkjøp. Les testen:
Les mer om:

Forbes: Glazer-familien har satt prislapp på Manchester United

Det amerikanske økonomitidsskriftet Forbes melder at Glazer-familien ikke skjønner hvorfor hele fotball-verden gikk av skaftet over planene om Superligaen og at de nå er villige til å selge. Det er ingen som trodde det ville bli billig, men prisen de har satt er hinsides!. Prislappen? I overkant av 46 milliarder kroner Les: Andrea Radrizzani og Marcelo Bielsa: «Same procedure as last year» Da Super League-kaoset tok seg opp, sendte Manchester United-sjef Ed Woodward sitt avskjeds brev.

Ousmane Dembélé har fått et tilbud han ikke gidder å svare på engang

Den franske superstjernen Ousmane Dembélé er trolig ferdig i Barcelona, Sport skriver at 23 åringen har fått et tilbud om en forlengelse på kontrakten de ikke gidder å svare på engang. – I utgangspunktet ønsker Barcelona å beholde storkjøpet som ankom fra Borussia Dortmund i 2017, men det er ingenting som tyder på at de har tenkt til å øke sitt tilbud. Arrogant franskmann Da er salg eneste alternativ og det må gjøres allerede i sommer, det er bare et år og litt igjen av avtalen.

Stian (31) tilbake etter korona: – Jeg har sluppet billig unna

Fire uker etter at han fikk påvist koronaviruset er Stian Semb Aasmundsen (31) i form til å spille toppfotball. Nå starter en ny kamp utenfor banen.
Les mer om:

Tilbyr bunad for 309 kroner: – Dette er et kjempeproblem

Denas Fasion er en kinesisk bedrift som nå tilbyr bunader for en latterlig billig penge på Wish. Lederen i Sandefjord Husflidslag trodde ikke hun hørte riktig da hun ble fortalt om dette tilbudet.

Først Neymar og Kylian Mbappe, så Premier League toppscorer

Det er en ting på agendaen til Paris Saint-Germain, sikre en forlengelse med sine superstjerner Neymar og Kylian Mbappe. – Det er plankekjøring for Neymar som gjerne blir, mens Mbappe er litt mer usikker. L’Equipe, melder at Neymar allerede er i sluttforhandlinger med PSG-hierarkiet. Så nære en signatuur at klubben håper å kunne kunngjøre kontraktsforlengelsen – satt til å løpe frem til 2027 – før Champions League-kampen mot Manchester City 28.

Tilbyr Vestfoldbunad for 309 kroner: – Dette er et kjempeproblem

Denas Fasion er en kinesisk bedrift som nå tilbyr bunader for en latterlig billig penge på Wish. Lederen i Sandefjord Husflidslag trodde ikke hun hørte riktig da hun ble fortalt om dette tilbudet.
Les mer om:

No blir det enklare å talestyra mobilen på nynorsk(pluss)

Takka vere ei gratis uttaleordliste på nynorsk frå Nasjonalbiblioteket, blir det no enkelt og billig å utvikla program der nynorskbrukarar kan styra mobiltelefonen med stemma eller få datamaskina til å lesa høgt på nynorsk.

Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane!

Den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain følger opp med ekstreme investeringer for å nå sitt mål om å vinne Champions League. – Det holder ikke å dominere den franske ligaen de skal bli best i verden. I går tapte Tottenham 1 – 3 mot Manchester United i Premier League og med det er Champions League neste år i praksis utenfor rekkevidde for London-klubben. Harry Kane har helt siden Mauricio Pochettino fikk sparken for et og et halvt år siden følt det var noe som manglet.

Hardt ut: - Billig, smakløst og uheldig

Piers Morgan nekter å legge seg flat i sitt første intervju etter at han måtte gi seg i jobben i «Good Morning Britain».
Les mer om:

Artisten Robert (38) på Bekkelaget har fans i Latin-Amerika: – Jeg er meg selv på steroider

Han handler helst skjorter i Paris og har vært 13 ganger i Mexico. Men Robert Vendetta lever billig for å finansiere artistlivet.
Les mer om:

Dette er Romerikes rimeligste enebolig

Er du på jakt etter en billig enebolig? Dette rødmalte huset fra 1935 er for tiden lavest priset av alle objekter som er til salgs på Romerike.
Les mer om:

Haalands representanter var først i Barcelona – nå skal de ha samtaler med Real Madrid

Tidligere i dag var Team Haaland i møte med Barcelona. Nå fortsetter jakten på verdens kanskje heteste spiss i den spanske hovedstaden hos Real Madrid. Borussia Dortmund kommer ikke til å slippe Braut Haaland billig.

I fjor slapp du billig unna – i år blir situasjonen en helt annen

SKIEN: Er du blant dem som blir slått ut når pollensesongen starter. I år ventes det en betydelig tøffere sesong enn i fjor.
Les mer om:

Eduardo Camavinga får sportsdirektører til å hente frem det ekstra store sjekkheftet

Det kommer til å skjota for den klubben som til slutt klarer å hente Rennes sin 18 år gamle midtbanestjerne Eduardo Camavinga. – Den meget elegante og ekstremt kjappe ballfordeleren har vært en del av klubben siden han var en liten gutt. Kometkarriere Les: Bold: Kasper Junker på vei til medisinsk test – FC Horsens følger ekstra godt med Til tross for bare være 18 år gammel har han allerede gjort seg så bemerket i Ligue 1 og på det franske landslaget at konservative Transfermarkt verdsetter han til 60 millioner euro.

Real Madrid dumper Eden Hazard!

Real Madrid tok frem det store sjekkheftet og sikret seg Mr Chelsea Eden Hazard for 115 millioner euro, en pris som av eksperter sommeren 2019 ble sett på som billig. – Konservative Transfermarkt hadde en verdivurdering på 150 millioner euro på det tidspunktet. Eden Hazard sin drømmeovergang ble til et fullstendig mareritt, det har vært en rekke skader, dårlig kommunikasjon med ledelsen i Real Madrid og medspillere og generelt elendig form. – Selv om leveransen på banen er dårlig er lønna fortsatt imponerende, den belgiske stjernen drar inn 13 millioner euro i året.

Tvunget til å selge minst fem spillere

Liverpool manager Jürgen Klopp kan bli tvunget til å selge opptil fem spillere for legge grunnlaget for kjøp i sommer som kan bringe dem tilbake på topp i Premier League. De siste årene har Liverpool vært dyktige på overgangsmarkedet, ved flere anledninger har de gjort meget gode dealer, fra å tjene enormt på Philippe Coutinho til å signere Diogo Jota på en avtale som var ekstremt billig. Liverpool har med vunnet både Premier League og Champions League de siste par årene.