Nyheter om Betten


Bergens smittevernoverlege gir seg etter få måneder i jobben

Frank van Betten ble 21. januar ansatt som smittevernoverlege i Bergen. Nå har han gitt kommunen beskjed om at han går av med pensjon.
Les mer om:

Smittevernoverlege går av

Bergens smittevernoverlege Frank van Betten går av med pensjon til sommeren, etter noen måneder i jobben. Bergen søker dermed etter ny smittevernoverlege.
Les mer om:

Betten (24) lover å ikke holde avstand neste gang han møter kameraten

Her tar FFK-nykommeren Alexander Betten Hansen (24) seg en luftetur på Grünerløkka i Oslo med den tidligere lagkameraten fra tiden i Mjøndalen, Sondre Solholm Johansen (25). Søndag møtes de til dyst uten korona-avstand på banen.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Dette overrasket Alexander (24) etter FFK-overgangen

FFKs siste signering, Alexander Betten Hansen (24) er direkte overrasket over nivået på laget han har kommet til. – Her er det mange som er offensive i tankegangen, så dette kan blir moro, sier han.
Les mer om:

- FFK henter Mjøndalen-spiller

Etter hva FB forstår er FFK enig med Alexander Betten Hansen (24) om spill i FFK-drakten kommende sesong.
Les mer om:

Ti minutter var nok til seier over 3050

To flotte Rosenborg-mål før pause var nok for trønderne, som vant 2-0 borte mot Mjøndalen i Eliteserien lørdag.

Han måtte gå en lengre vei, jobbet knallhardt – og nådde målet

MJØNDALEN: Han fikk aldri oppfylt drømmen om å spille i eliteserien i Odds hvite drakt, men skiensgutten Alexander Betten Hansen (23) ga aldri opp. Han jobbet heller knallhardt for å nå målet: spill i eliteserien.

Kontroversielt rødt hjalp Odd

Odd tok en sterk 2-0-seier borte mot Mjøndalen. På stillingen 0-0 havnet dommer Tore Hansen i fokus da han viste ut Aleksander Betten Hansen etter et høyt spark traff Birk Risa i ansiktet. Odd hadde tidligere fått et mål annullert, men mot ti mann scoret unggutten Joshua Kitolano to mål og ble bortelagets store helt.
Les mer om:

Risa støtter motspilleren etter utvisning: – Det er ikke rødt kort

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen - Odd 0–2) Mjøndalen ble redusert til 10 mann i første omgang og tapte sin sjette kamp på rad hjemme mot Odd. Men både utviste Alexander Betten Hansen og rammede Birk Risa mener utvisningen var feil.
Les mer om:

Målløst mellom Stabæk og Mjøndalen

Begge lag hadde hver sin gigantsjanse, men hverken Stabæk eller Mjøndalen maktet å score i serieåpningen. Oppgjøret på Nadderud endte 0–0. Mjøndalens Alexander Betten Hansen ble byttet inn etter 73 minutter og fikk rødt kort på overtid.
Les mer om:

Mjøndalen i trøbbel etter nytt tap

Nedrykkstruede Mjøndalen måtte vinne mot Odd for å komme seg unna den verste nedrykksfaren i Eliteserien. Og bortelaget åpnet best mandag da de gikk opp i ledelsen etter 24 minutter etter en scoring av Tonny Brochmann. To minutter på overtid i første omgang slo imidlertid Odd og Torgeir Børven tilbake og utlignet til 1-1. I andre omgang var det imidlertid vertene som var best og som hadde de største sjansene.

Malin (29) forsvant brått fra rampelyset for fem år siden, men gir aldri opp lidenskapen helt

PORSGRUNN: Hun har stor suksess som eiendomsmegler, men Malin Betten Hansen (29) klarer nok aldri å gi helt slipp på sin gamle karriere.
Les mer om:

– Vi er i ferd med å miste kontrollen over spredninga(pluss)

– Fremmede arter er en av de største truslene mot naturmangfoldet. Det er viktig at plantene ikke får spre seg, sier seniorrådgiver Ola Betten hos Fylkesmannen i Møre og Romsdal.
Les mer om:

– Jeg er glad for at Fagermo ikke signerte meg

NEDRE EIKER: Alexander Betten Hansen (22) var aktuell for en retur til Odd, men nå gleder han seg over at det ikke ble noe.

Ble lagt ut for en rekordhøy sum – nå er det unike huset solgt

– Å selge til denne summen her, er som å selge boliger til 40–50 millioner i Oslo, sier megler Tor-Inge Hoel Betten.
Les mer om:

Han er bil-Bodøs grand old man

Rolf Betten er snart 87 år, men alderen tynger ikke bilmekanikeren som skrudde på sin første bil som tiåring.
Les mer om:

– Gjennomslag for mye(pluss)

Søndag ettermiddag var det klart at Norge får ny regjering. Fylkesleder Ola Betten fra Møre og Romsdal mener Venstre har fått gjennomslag for mye.

Venstre-leder: – Litt høyttenkning

Fylkesleder i Venstre, Ola Betten, sier at omfordeling av statlige arbeidsplasser ikke har vært tema på noe styremøte eller årsmøte i Venstre.
Les mer om:

Håper på forhandlingsløsning

13 av 18 fylkesledere i Venstre åpner for å felle Solberg-regjeringa hvis ikke det grønne skatteskiftet blir sterkere. Ola Betten fra Bolsøya er ikke en av de.
Les mer om:

– De hadde lagt merke til meg i Fram

SKIEN/LARVIK: Da det dumpet ned en mail fra Rosenborg, var det ikke vanskelig for Alexander Betten Hansen å si JA!

– Vi tar kritikken til oss

Legevaktsjef Frank van Betten beklager den negative opplevelsen Lene Nilsen og hennes barn hadde på nye legevakten i Bergen.
Les mer om: