Nyheter om Bestilling


Han er Sørlandets toppscorer: – Jeg har en drøm om å spille for Start

Peder Dovland (21) har banket inn mål på bestilling for Mandalskameratene denne sesongen. Nå legger han ikke skjul på at drømmen er å spille for Start.
Les mer om:

Luis Suarez klar for å vifte med tre fingre foran Koeman

Luis Suarez ble tatt inn i varmen hos Barcelona i en periode av livet da frustrasjon fikk utløp i agressive bitt. Vi husker hvor takknemlig uruguayaneren var da den nye arbeidsgiveren så bort fra behovet for anger management-kurs, og satte ham i arbeid på Camp Nou mens kritikerne hans raste. Forrige sommer isolerte samme arbeidsgiver Suarez fra resten av spillerne. Suarez har brukt mye tid på å blåse ut frustrasjonen etter behandlingen Barcelona ga ham forrige sommer, der han ble sett på som dårlig påvirkning på kompisen Messi og en has been.

NIO åpner for bestilling

Fra i dag er nok en kinesisk nykommer klar for bestilling. En stor SUV med utskiftbare batteripakker, hva nå det måtte være godt for.
Les mer om:

Klart for kontroll her

Aust-Agder Revisjon IKS skal nå gjennomføre en eierskapskontroll av kommunens heleide aksjeselskap Tvedestrand Vekst AS, etter bestilling fra kontrollutvalget.

Ny ferje til 80 millioner, men ingen kaier til å ta den imot -slik oppsummeres ferjeskandalen

PORSGRUNN: Mye har gått galt i bestilling av ny ferje og i forberedelsene for å ta den i mot. I granskingsrapporten får både Porsgrunn kommune og Brevik fergeselskap kritikk.

Han scorer på bestilling. Fantasien har vært nøkkelen.

Oscar Aga (20) har vist seg frem de siste årene. Et sterkt hode har vært viktig.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Cupra Born er priset og salgsklar

Nå åpnes det for bestilling av Cupras første elbil, Born, med priser fra 307.000 kroner.
Les mer om:

Tiger­fødsel på gang i Dyreparken

Hanntigeren Amur ankom Dyreparken i mai. Han leverer på bestilling, og nå ventes Boonya å nedkomme i nær fremtid.
Les mer om:

Det ble Amur ved første blikk

Hanntigeren Amur ankom Dyreparken i mai. Han leverer på bestilling, og nå ventes Boonya å nedkomme i nær fremtid.
Les mer om:

En tydelig bestilling til Støre

Valgresultatet er en tydelig bruksanvisning til Jonas Gahr Støre når regjeringen skal settes sammen.

Ber kommuner roe ned massetesting: – Har kanskje gått litt bananas

Nakstad ber nå kommunene roe ned på bestilling av hurtigtester – ellers vil det snart gå tomt.
Les mer om:

Store og små koste seg på «Nyfødt Andersen og Rampegutt»

Nyfødt Andersen og Rampegutt er et dukketeaterstykke av Anne-Cath. Vestly, skrevet på bestilling fra Oslo Nye Dukketeater i 1970. Stykket handler om foreldreløse Rampegutt, som bytter plass med babyen Nyfødt Andersen ved hjelp av magi fra trollmannen Waldemar. Produksjonen på Papirhuset teater i Tønsberg er en jubileumsforestilling for Kattas Figurteater Ensemble, som fyller 20 år.

Ola Kamara tok grep: – Jeg måtte se meg litt i speilet

Livet smiler for den ferske tobarnsfaren Ola Kamara. 31-åringen scorer på bestilling, men innrømmer at han måtte gjøre endringer etter et svakt 2020.
Les mer om:

Kul fremkommelighet på 35-tommers hjul

Vanderhall har nå åpnet for bestilling av sin nye terrengbil som har byttet navn siden vi omtalte den forrige gang.
Les mer om:

- Sex med seg selv og andre på bestilling, synes jeg er sinnssykt

Benedicte Haugaard (30) raser over at det er lov til å promotere egen OnlyFans-konto på sosiale medier, uten at det får konsekvenser.
Les mer om:

Snart kan du bestille EQS

Den 17. august åpner Mercedes-Benz for bestilling av den nye luksusmodellen EQS. Prisene starter på 935.000 kroner.
Les mer om:

- Kun bestilling på nett

Les mer om:

Nå kan du bestille den heftige Mach-E GT

Norske kunder har tatt godt imot Mustang Mach-E. Nå åpner Ford for bestilling av toppmodellen med inntil 487 hestekrefter.
Les mer om:

Her heves bilvraket fra havbunnen: - Det var aldri hans intensjon å kjøre den bilen, sier kameraten

Taxisjåfør Jon Ferdinand Kolbær hadde fått bestilling om å kjøre kameraten sin hjem. Han forteller at kameraten bare skulle hente noe i bilen da uhellet skjedde.
Les mer om:

Bestillingsklar Yaris Cross

Toyota åpner nå for bestilling av nye Yaris Cross. Den kan bestilles med drift på to eller fire hjul og har hybrid drivlinje og automatgir som standard.
Les mer om:

Abdullah (21) og Esaw (20) stortrives på kjøkkenet: – Før var vi bare hjemme og brukte mobilen, og det var ganske kjedelig

PORSGRUNN: Abdullah Khan (21) og Esaw Yosief Kiflemariam (20) er to av seks ungdommer som deltar i Henrys Lønsj – et opplegg der ungdommer i språk- og arbeidstrening, lager og leverer mat på bestilling rundt i Porsgrunn sentrum.

Har håp om verdensrekord

Karsten Warholm drømmer om å bli tidenes raskeste på 400 meter hekk. Det kan skje allerede i sesongstarten på Bislett Games torsdag kveld. Det sier stevnesjef Steinar Hoen når NTB spør han om mulighetene for verdensrekord foran 5000 tilskuere på Bislett. – Normalt skjer det ikke, men ingenting er normalt i denne covid-19-tiden. Denne gangen ligger alle elementene der. Warholms suksesstrener reagerer slik når NTB legger fram Hoens argumenter: – Friidrett er en utendørssport, og du må leve med de betingelsene du får. Det er en gladsak at det blir varmt, lite vind og trøkk.
Les mer om:

Forsvaret: -Vil ikke la seg intervjue om Adolfkanonen(pluss)

Sjøforsvaret har avslått intervjuforespørsel om de nye kravene. Kravene sier blant annet at skal du besøke Adolfkanonen må du godta å få avfotografert id-papirer, og ved bestilling av omvisning må turistkontoret sende navnelisten til Forsvaret ett døgn i forveien.
Les mer om:

Runar hadde akkurat gjort klar mat til 50 personer. Så kom beskjeden han hadde fryktet: – Har vi en plan B?

Sist uke skjedde det igjen. Runar og kollegene i Tønsberg fisk og delikatesse gjorde ferdig en bestilling med sjømat til 50 personer. Samme morgen som de skal levere avbestiller kunden.
Les mer om: