Nyheter om Bestilling


- Kun bestilling på nett

Les mer om:

Nå kan du bestille den heftige Mach-E GT

Norske kunder har tatt godt imot Mustang Mach-E. Nå åpner Ford for bestilling av toppmodellen med inntil 487 hestekrefter.
Les mer om:

Her heves bilvraket fra havbunnen: - Det var aldri hans intensjon å kjøre den bilen, sier kameraten

Taxisjåfør Jon Ferdinand Kolbær hadde fått bestilling om å kjøre kameraten sin hjem. Han forteller at kameraten bare skulle hente noe i bilen da uhellet skjedde.
Les mer om:

Bestillingsklar Yaris Cross

Toyota åpner nå for bestilling av nye Yaris Cross. Den kan bestilles med drift på to eller fire hjul og har hybrid drivlinje og automatgir som standard.
Les mer om:

Abdullah (21) og Esaw (20) stortrives på kjøkkenet: – Før var vi bare hjemme og brukte mobilen, og det var ganske kjedelig

PORSGRUNN: Abdullah Khan (21) og Esaw Yosief Kiflemariam (20) er to av seks ungdommer som deltar i Henrys Lønsj – et opplegg der ungdommer i språk- og arbeidstrening, lager og leverer mat på bestilling rundt i Porsgrunn sentrum.

Har håp om verdensrekord

Karsten Warholm drømmer om å bli tidenes raskeste på 400 meter hekk. Det kan skje allerede i sesongstarten på Bislett Games torsdag kveld. Det sier stevnesjef Steinar Hoen når NTB spør han om mulighetene for verdensrekord foran 5000 tilskuere på Bislett. – Normalt skjer det ikke, men ingenting er normalt i denne covid-19-tiden. Denne gangen ligger alle elementene der. Warholms suksesstrener reagerer slik når NTB legger fram Hoens argumenter: – Friidrett er en utendørssport, og du må leve med de betingelsene du får. Det er en gladsak at det blir varmt, lite vind og trøkk.
Les mer om:

Forsvaret: -Vil ikke la seg intervjue om Adolfkanonen(pluss)

Sjøforsvaret har avslått intervjuforespørsel om de nye kravene. Kravene sier blant annet at skal du besøke Adolfkanonen må du godta å få avfotografert id-papirer, og ved bestilling av omvisning må turistkontoret sende navnelisten til Forsvaret ett døgn i forveien.
Les mer om:

Runar hadde akkurat gjort klar mat til 50 personer. Så kom beskjeden han hadde fryktet: – Har vi en plan B?

Sist uke skjedde det igjen. Runar og kollegene i Tønsberg fisk og delikatesse gjorde ferdig en bestilling med sjømat til 50 personer. Samme morgen som de skal levere avbestiller kunden.
Les mer om:

Kraftig auke i bestilling av utanlandsreiser

Turoperatørane merka auka pågang frå reiselystne nordmenn då regjeringa varsla endringar i reiseråda i sommar. Tui melder om 106 prosent auke i salet på eitt døgn.
Les mer om:

Nå kan du bestille ny Polo

Den norske Volkswagen-organisasjonen åpner nå for bestilling av nye Polo. Kun én variant skal tilbys, men den er til gjengjeld godt utstyrt og skreddersydd for Norge.
Les mer om:

Målkongens forbannelse: – Tror han vil riste av seg det spøkelset

Robert Lewandowski (32) scorer til vanlig mål på bestilling for både klubb- og landslag. Men det er en statistikk som burde få Polen til være usikre før fotball-EM.
Les mer om:

Volvo åpner for bestilling av C40

I dag åpner Volvo for bestillinger av C40 Recharge, merkets første helelektriske crossover. Norske kunder kan bestille bilen direkte i Volvo Cars’ nettbutikk eller besøke en Volvo-forhandler og få hjelp til å bestille der.
Les mer om:

Sorry Solskjær, det er Moyes og Bielsa som ruler

City, United, Liverpool, Chelsea, Leicester. Dette var rekkefølgen i Premier League. Så da burde kampen om sesongens beste manager være enkel. Nope. Når det skal trekkes inn utgangspunktet til resten av klubbene i verdens tøffeste liga med økonomi, tropp, og utvikling gjennom sesongen, løftes andre managere frem.

Ajax-talent Brian Brobbey signerte for RB Leipzig – så forsvant motivasjonen med Nagelsmann ut døra

Når du bestemmer deg for å forlate talentfabrikken Ajax som 19-åring, da søker du en klubb hvor du vet du får utviklet deg videre på banen. Brian Brobbey valgte RB Leipzig. Eller rettere sagt Julian Nagelsmann. Les: Barcelona trenger 10 dager for å løsne knuten For etter at Nagelsmann forlot Leipzig, er ikke nederlenderen like tent på å coaches av Jesse Marsch. Sehr Schön Brian Brobbey!

Tuchel har lagt inn bestilling på forsterkninger

Ingen andre oppsagte managere har hatt det så gøy som Thomas Tuchel de siste fire månedene. Vi vet ikke hvordan Frank Lampard hadde klart å avslutte sesongen, så tyskeren har skrevet historien om «taperen» Lampard og seierherren Tuchel. Det er derfor unødvendig å si at seierherren skal belønnes. Tuchel har garantert forhandlet seg til en kontrakt som lover gull og grønne skoger med suksess i PL og CL.

Først i Norden: Scandic lanserer online multibooking

Som første hotellkjede i Norden lanserer Scandic online multibooking, som gir deg muligheten til å booke mange hotellopphold i en og samme bestilling.
Les mer om:

Lunde og Reistad sende Vipers til finale i meisterligaen

Vipers Kristiansand er klar for sin første finale i meisterligaen i handball. Stjerneskotet Henny Reistad hamra ballar i mål nærast på bestilling.

Lunde og Reistad sende Vipers til finale i meisterligaen

Vipers Kristiansand er klar for sin første finale i meisterligaen i handball. Stjerneskotet Henny Reistad hamra ballar i mål nærast på bestilling.

Odd-forhandlinger på pause: Bakenga vil ha nytt utenlandseventyr

Mushaga Bakenga scorer mål på bestilling for Odd. 28-åringen har satt forhandlingene med Skien-klubben på vent og håper på et nytt opphold i utlandet.
Les mer om:

Det blir telting på Storesand i sommer

«Det er ikke lenger tillatt med teltvogner, telt skal ikke bli stående på samme sted lenger enn 14 dager, og skal være bebodd. Bestilling og betaling skjer på OFs nettsider.»
Les mer om:

Molde-rederi har bestilt nok et fartøy(pluss)

FSV Group i Molde har nå åtte nye båter i bestilling ved Sletta Verft i Aure.
Les mer om:

Ernas topp-byråkrat bestilte juridisk vurdering etter at politiet hadde besluttet å åpne etterforskning

I timene etter at politiet gjorde det kjent at de åpnet etterforskning mot statsminister Erna Solberg, sendte ekspedisjonssjefen hennes en ny bestilling til juristene i Helse- og omsorgsdepartementet.

Brennhet Lingard skjøt West Ham nærmere mesterligabillett

Jesse Lingard scorer på bestilling for West Ham og leverte en ny praktkamp da London-klubben slo Wolverhampton 3-2 i Premier League mandag.

Tillitskrise for nytt norsk kampfly: «Du kjører ikke din Ferrari til jobben hver eneste dag»

Kampflyet F-35 – som Norge har 52 fly i bestilling av – sliter nå med en betydelig tillits-smell. I USA utreder flyvåpenet rimeligere alternativer. Storbritannia melder nå at de vil kjøpe ned mot 48 fly, mens planen var å anskaffe 138.

Mann i 50-åra tiltalt for over 100 overgrep mot filppinske småjenter

Ein bussjåfør i 50-åra er tiltalt for bestilling av over 100 seksuelle overgrep mot filippinske småjenter. Han skal også ha forgripe seg mot elevar på skulebussen han køyrde.
Les mer om: