Nyheter om Best


Arsenal har solgt fra overskuddslageret

Da Arsenal hentet Sead Kolasinac fra Schalke 04 i 2017 var den tyske klubben fortsatt en av de store, mens Arsenal var i en vanskelig periode. – Drømmen om Premier League hentet venstrebacken til Arsenal og det var bra en stund. Olympique de Marseille henter Sead Kolasinac fra det som best kan beskrives som Arsenal sitt overskuddslager. Venstrebacken har signert kontrakt ut 2023 med Ligue 1 klubben. Les: Etter å ha «parkert» Haaland er Bruno Fernandes i fokus Sead Kolašinac est Olympien !

Peter (21) skal reise USA rundt i bobil - men ikke som turist

SKIEN: I over to måneder skal Peter Lunde (21) gjøre det han liker aller best - i USA.
Les mer om:

Anne (35) og Fredric (23) kniva om teten i hele fjor – nå er kollegaene de beste i kjeden på det de driver med

Anne Stee og Fredric Bachér i Aktiv Valdres Eiendomskontor var de eiendomsmeklerfullmektigene som gjorde det best i Aktiv-kjeden i 2021. Også meklerkontoret plasserte seg øverst på pallen i en gjev kategori.
Les mer om:

Dette liker vi best med Holmlia Senter: — Det er et hyggelig samhold her

Det nye senteret på Holmlia har raskt blitt populært blant publikum.
Les mer om:

Chelsea avga poeng igjen – Brighton nærmest seieren

Chelsea sliter tungt i Premier League og avga poeng igjen da det ble 1-1 mot Brighton. Hjemmelaget var klart best og var nærmest seieren.

Chelsea avga poeng igjen: – Vi trenger noen fridager

Chelsea sliter tungt i Premier League for tiden og avga poeng igjen da det ble 1-1 mot Brighton. Hjemmelaget var klart best og nærmest seieren.

Opseth med suverent NM-gull

Silje Opseth var best i begge omgangane og tok eit klart NM-gull i hopp i Holmenkollen. Med 118 og 120 meter var ho 16,3 poeng framfor sølvvinnar Anna Odine Strøm. Strøm hadde 116,5 og 115 meter. Thea Minyan Bjørseth tok bronsen. Med 110,5 og 117,5 var ho 20,9 poeng bak Opseth. Alle tre medaljevinnarane blei tidlegare på dagen tekne ut til OL.

Hvilket land har klart seg best gjen­nom pan­demien? Norge, Sverige eller Dan­mark?

FHI-overlege om Mablis og Utopia: – Gode utsikter for å arrangere fullverdig festival til sommeren
Les mer om:

Adama Traoré har blitt enig med Antonio Conte om opplegget

Det har pågått samtaler en god stund mellom muskelbunten Adama Traoré og Tottenham. – Tema for samtalene har ikke bare vært av økonomisk art, selv om det er viktig, høyrevingen ønsker å finne tilbake til samme form som han opplevde i Nuno Espírito Santo sin regjeringstid i Wolverhampton. Vil bli best igjen! Det er over et år igjen av avtalen som Adama Traoré har med Wolverhampton så en avtale klubbene i mellom må også på plass før en overgang kan gjennomføres.

Manchester United girer naturlig nok opp jakten på en ny manager

Midlertidig Manchester United manager Ralf Rangnick er en bedre sportsdirektør enn han er manager, i hvert fall i en klubb som United. – Hans ankomst på Old Trafford etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken skulle gi klubben ro til å hente inn permanent manager etter endt sesong, men nå stadig lengre unna topp fire og med en splittet garderobe er det ikke like stor ro blant sjefer, spillere og fans.

Lewandowski årets spelar

Robert Lewandowski er kåra til året spelar for 2020/21. Bayern Münchens polske storscorar gjekk til topps på FIFAs "The Best"-galla i kveld. Han scora 48 mål på 40 kampar sist sesong. Han slo også Gerd Müllers 49 år gamle rekord for Bundesliga med eitt mål og enda på 41. Lewandowski vann prisen for andre gong. Den første var i desember 2020. Dei andre spelarane i finaleheatet var Lionel Messi og Mohamed Salah. Årets beste kvinnelege fotballspelar blei Barcelonas Alexia Putella. Chelsea tok begge prisane for årets trenar, ved Thomas Tuchel og Emma Hayes.

MrBeast på lønnstoppen

Økonomimagasinet Forbes kom nylig med sin liste over de best betalte youtuberne i 2021. Her er topp fem.
Les mer om:

Bergerud klarert for nye kamper i håndball-EM

Håndballkeeper Torbjørn Bergerud spiller Norges EM-oppgjør mot Litauen i kveld. Han er klar igjen etter en smell i hodet for noen dager siden. Det bekreftet landslagssjef Christian Berge på et mediemøte i Slovakia. Simen Holand Pettersen forsvinner ut av troppen. Inn kommer Sander Andreassen Øverjordet Norge er storfavoritt mot Litauen. De to beste lagene i puljen går til hovedrunden. Russland ligger best an til å vinne puljen og ta med seg to poeng inn til neste fase av EM. Russerne møter Slovakia i kveld før Norges kamp. (NTB)

Studie om single vekker oppsikt

Er det best å være gift eller singel - og hvilken sykdomstilstand rammer særlig en gruppe av enslige? En ny studie gir svar.
Les mer om:

Vipers fortsetter å dominere i Champions League

I dag slo Vipers til med sin femte strake seier da de slo CSKA Moskva på bortebane i den russiske hovedstaden. Nora Mørk fikk æren av å avslutte kampen med sin straffescoring i siste sekund, og sørget med det for firemålsseier til Kristiansand-klubben. Les: Leo Hjelde dro til i historisk Premier League-debut Dermed fikk de sin revansje etter at CSKA Moskva vant sist lagene møttes i Kristiansand.

Martial og Rangnick i clinch

Med 0-2 ledelse mot Aston Villa med tretten minutter igjen av kampen skulle Manchester United sikre seg en sterk borteseier mot brysomme Steven Gerrard. Det endte med poengdeling etter noe så usannsynlig som en Coutinho-scoring ni minutter før slutt. Ralf Rangnick hadde en lite lystig stund foran mikrofonene etter kampen.

Kristoffersen i tet - Solevåg på tredje

Henrik Kristoffersen (27) leder etter første omgang av verdenscupslalåmen i sveitsiske Wengen. To hakk bak følger Sebastian Foss Solevåg. Kristoffersen gjorde ingen større feil, og da var 27-åringen best av dem alle fra startnummer én. Østerrikeren Manuel Feller var den eneste med tilnærmet samme fart som nordmannen. Feller på 2.-plass har 11 hundredeler opp til Kristoffersen foran finaleomgangen senere søndag. – Stabilt bra. Jeg gjør av det riktige som vi har jobbet med den siste uken.

Siril testet negativt flere ganger – plutselig fikk hun seg en overraskelse

Hvor gode er egentlig hurtigtestene for covid-19, og er det best å teste i nesen eller munnen? Da Siril fikk korona, viste prøvene helt forskjellig resultat.
Les mer om:

Matchvinner de Bruyne senket Chelsea – var mest opptatt av å være bekymret for Liverpool

Thomas Tuchel ble hentet fra ledigang for snart ett år siden for å plassere Chelsea øverst på tronen. Første del av etappen ble kronet med Champions League-tittel, denne sesongen skulle tyskeren med Romelu Lukaku også lede til topps på balløya. På lørdag fikk Marina Granovskaia og gjengen bekreftelsen på at det fortsatt er et stykke igjen å være best i verdens tøffeste liga.

Spansk media: Premier League-bud lagt inn på Frenkie de Jong

Barcelona-president Joan Laporta har tidligere sagt at i teorien er ytterst få Barca-spillere skjermet mot en potensiell exit. Klubben står foran tidenes økonomiske opprydning, samtidig som de sportslige resultatene må opprettholdes – og bedres. Det ble nettopp ryddet plass til registering av Ferran Torres etter at Umtiti forlenget kontrakt med kraftig lønnskutt, nå kan klubbens 7. best betalte være i spill. En av spillerne som det ikke har vært stilt spørsmål til de siste sesongene, er Frenkie de Jong.

Graabak beste norske før langrennet

Jørgen Graabak var beste norske kombinertløper i hoppbakken i Klingenthal lørdag. Nordmannen går ut ett minutt og 20 sekunder bak Kristjan Ilves som var best i hopprennet. Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber står over rennet. Langrennsdelen begynner klokken 13.45.
Les mer om:

Goggia best i utfortrening – Mowinckel på 16.-plass

Italienske Sofia Goggia var raskest i kvinnenes siste treningsomgang før lørdagens utforrenn i Zauchensee. Ragnhild Mowinckel hadde 16. beste tid. Goggia var tre hundredels sekund bedre enn tsjekkiske Ester Ledecka. De to var i en klasse for seg under fredagens trening. Mowinckel forbedret seg kraftig fra den første treningsomgangen, men hun var 1,77 sekund bak Goggia. Mowinckel er eneste norske deltaker i lørdagens verdenscuprenn. Søndag er det super-G i Zauchensee. (NTB)
Les mer om:

Disse møblene solgte best i 2020 og 2021 – men hva skjer i 2022?

Nå har vi kjøpt hjemmekontormøbler, oppgradert uteplassen og tenkt gjenbruk, langbruk og kvalitet. Bransjen er usikker på hva som venter i 2022.
Les mer om:

Trippier og Wood på plass, nok et bud sendt, bremsen på i 600 millioners-overgang

Da Newcastle fikk sine nye eiere i høst, var det stor spenning til første overgangsvindu. For mens klubben knapt hadde poeng i Premier League, pratet eierne om prosjektet med å tiltrekke seg verdensklassespillere. Halvveis ut i vinterens overgangsvindu har det så langt blitt en god miks. Den engelske landslagsspilleren Kieran Trippier er definitivt en verdensklassespiller, senterforward Chris Wood fra Burnley med bakgrunn fra fotballkriging for West Bromwich, Brighton, Birmingham, Bristol City, Leicester, Ipswich, Leeds, er en spiller for kampen om overlevelse i Premier League.

Ga 100.000 kroner nok en gang: – Nå gjelder det å få til best mulig drift

- Det betyr utrolig mye å få denne støtten.
Les mer om: