Nyheter om Best


Høyre gjør det best i krise – kan love dårlig for valget

THON HOTEL OPERA (VG) Internt i Høyre håper man på at vaksinering og gjenåpning av samfunnet vil gi vind i seilene frem til stortingsvalget. Men målingene tyder på det motsatte.
Les mer om:

Ewan med ny Giro-seier

Caleb Ewan tråkket inn til en overlegen spurtseier i Giro d'Italia fredag. Oppløpet bød på problemer for sykkelstjernen Peter Sagan. En overmodig Elia Viviani prøvde seg på et rykk med over 300 meter igjen, men italieneren ble enkelt tatt igjen før målstreken. I stedet var det Ewan som kunne juble for sin andre Giro-seier på tre dager. Totalt er australieren oppe i fem etappetriumfer i det italienske Grand Tour-rittet. Fredag vant Lotto Soudal-rytteren med en sykkellengde foran hjemmehåpet Davide Cimolai. Under spurten holdt Sagan på å kjøre inn i gjerdet.
Les mer om:

Fosser vant sitt kvalifiseringsheat

Kasper Fosser vant sitt heat da det ble løpt kvalifisering til knockoutsprinten i sveitsiske Neuchatel.
Les mer om:

Mener det ikke er pasientenes beste med et nytt «Åsgård» på en parkeringsplass i Breivika: Nå kan beslutningen bli utsatt

Pasientene mener dagens Åsgård-tomt er best. Fagfolk mener Åsgård-tomten er best. UNN-direktøren vil likevel flytte det psykiatriske sykehuset til Breivika. Nå kan saken bli utsatt.
Les mer om:

Liverpool dundrer på mot Champions League

Andpusten? Det er fornavnet for oss som satt og delvis sto i sofaen. Alt sto på spill for Liverpool, Manchester United skulle komme seg levende gjennom et kampprogram med fire kamper på åtte dager. Solskjær hadde for to dager siden «ofret» Leicester-kampen med å sette innpå «reservelaget».

Trist blues for Zuccarellos lag i siste grunnspill-kamp

Minnesota Wild scoret tre mål i første periode mot St. Louis Blues, men så raknet det, og laget tapte 3–7. Nå venter Vegas Golden Knights i best av sju-spillet.
Les mer om:

RBK-debutanten var best på børsen da Viking ble knust

Champions League-håpet lever for Liverpool – vant thriller på Old Trafford

McGregor vippet Federer ned fra pengetoppen

MMA-stjernen Conor McGregor var verdens best betalte idrettsutøver i 2020, ifølge finansmagasinet Forbes' årlige oversikt.
Les mer om:

Klopp peker ut Pep Guardiola som verdens beste manager

Liverpool-manageren hører selv hjemme på topphylla, men denne sesongen må Klopp innse at den beste befinner seg i Manchester. -Når man bringer finansielle ressurser og fotballviten sammen, så har man en god sjanse for å skape noe spesielt. Sånn er det hos City, begynner Klopp til Sky Sports. Les: Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea Som ikke tar fra Guardioala noe av æren selv om City har sine rike olje-onkler som pøser inn det som er nødvendig for å skape verdens beste klubb. -Det har et utrolig lag og verdens beste manager, sier Klopp. Best i klassen.

Landet ble hyllet for sin covid-respons – nå kjemper Thailand mot rekordstore smitteutbrudd

Thailand havnet på listen sammen med New Zealand over land som hadde taklet pandemien best gjennom 2020, og var nesten tilbake til normal hverdag. Nå er de rammet av store smitteutbrudd.
Les mer om:

Arsenal best i by´n!

Hjertepumpa dunket bra på supporterne i London. Når Chelsea og Arsenal byr opp til dans, blir det sjelden kjedelig. Arsenal har mest æren å kjempe for (og en nesten umulig EL-plass), mens Thomas Tuchel kjemper for de siste poengene som skal gi Chelsea-eierne det tilsvarende Frank Lampard leverte forrige sesong: Topp-fire plassering. Gjengen fra Stamford Bridge startet best, Mason Mounth og Havertz skapte fra start problemer for Arsenal-forsvaret. Ødegaard og gjengen sto imot og fikk belønningen allerede etter kvarteret.

Vegan-sjokolade trekkes på grunn av melkeinnhold

Produktet «Go`Vegan Lys sjokolade» med visse best før-datoer trekkes fra markedet. Grunnen er at sjokoladen kan inneholde melk.
Les mer om:

Tredje størst i landet: Stor vekst for Ammerud Basket

Til tross for koronapandemien var det vekst i norsk basketball i 2020. Ikke minst i Ammerud basket som kom best ut i ordinær basketball.
Les mer om:

Best i Norge på TV

Gøy med både Vålerenga og Bodø/Glimt. Men nivået er enda høyere hos TV-kommentatoren.

Fastlandsforbindelse: Fra tro til tvil og skuffelse

Det er ikke tall på meninger og forslag når det gjelder ny fastlandsforbindelse. Vet noen hva som er best; tunnel fra Korten til Kaldnes eller bro fra Smørberg til Ramberg?
Les mer om:

Den flotte kombinasjonen merkes aller best innvending

Cross-betegnelsen i den nye toppmodellen sier det meste: Her får du den beste kombinasjonen av egenskaper fra aluminium og glassfiber. Det merkes aller best innvendig. 
Les mer om:

– Dette er Fredrikstads best bevarte hemmelighet

I løpet av sommeren flytter de rundt 95 ansatte ved Helfos kontor i Fredrikstad inn i splitter nye lokaler på Værste.
Les mer om:

Ingebrigtsen med spenstig påstand: – I toppform er han best i Eliteserien

BERGEN (VG) Kritikerne dukket raskt opp, men Kåre Ingebrigtsen (55) mener at Branns stoppersignering ikke står tilbake for noen i Eliteserien når han er i fysisk toppform.

Hver fjerde skole måtte stenge i vinter - Møre og Romsdal best ut(pluss)

I vinter førte økt smittetrykk til at en av fire skoler var nødt til å stenge helt eller delvis. Møre og Romsdal hadde lavest andel stengte skoler.
Les mer om:

Nå venter Glimt: – Vi andre er nok litt på etterskudd

KBK-treneren hadde ingen problemer med å erkjenne at Molde var klart best på Aker stadion. Men han så også lyspunkter i eget lag.
Les mer om:

Store summer for Hovland

Viktor Hovland dro inn vel 3,9 millioner kroner for tredjeplassen på PGA-touren søndag. Han er nummer tre på pengelisten denne sesongen. Justin Thomas topper oversikten med snaut 47 millioner kroner innspilt. Bryson DeChambeau ligger snaut 400.000 kroner bak på andreplass. Hovland er best av resten med 37,4 millioner i premiepenger etter 16 turneringer. Totalt har han spilt inn 59,2 mill. siden han ble proffspiller.
Les mer om:

Viking-børsen: Joe Bell best da Viking feide over Brann

– Før var det status å ha hytte og bil. Nå er det status å ha perfekte barn
Les mer om:

Treretters på døra har blitt en suksess for Kreativ Catering. Nå triller de inn terningkast seks og får best i test: – Det er matglede

Å tilby en restaurantopplevelse på døra har gitt gode anmeldelser for Kreativ Catering på Skullerud. – Vi har blitt tvunget til å se muligheter. Det er morsommere enn noen gang.