Nyheter om Best


Brann-talent smigret av Molde: – Bør dra om han får muligheten

Brann har avslått et bud fra Molde på David Møller Wolfe (20). TV 2s fotballekspert er ikke i tvil om hva som er best for backens karriere.
Les mer om:

Kristiyan (18) tar drastisk avgjørelse for å bli best

- Jeg startet for bare ett år siden og så må jeg konkurrere mot dem som har drevet med dette helt siden de var små, sier Kristian Mavrov.
Les mer om:

Offisielt: Mauricio Pochettino har fått sparken i Paris Saint-Germain

Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Georginio Wijnaldum ble hentet inn før sesongen med et formål. Sammen med Kylian Mbappe og Neymar skulle endelig Paris Saint-Germain bli Champions League mestre. Slik gikk det som kjent ikke!. Denne gangen er det den argentinske manageren Mauricio Pochettino som får skylden og etter knallharde forhandlinger om sluttpakke fikk sparken tidligere i dag. Mauricio Pochettino etterfulgte Thomas Tuchel som nå leder Chelsea 1.januar 2021.

Barcelona i samtaler med Xavis aller, aller største rival

Cristiano Ronaldo skal pent ha bedt om å slippe ut av kontrakten med Manchester United, noe som i praksis betyr at CR7 er ferdig med sin andre og siste runde på Old Trafford. Spørsmålet er hvilken klubb United tør å slippe Ronaldo til før kommende sesong. Linken til Chelsea er sterk, der Todd Bohely skal make his mark på Stamford Bridge. Den optimale prestisjesigneringen er uten tvil Ronaldo The Great. At Manchester United tillater spilleren med 18 Premier League-scoringer forrige sesong ende opp hos rivalen i mørkeblått, den kan vi ikke se komme.

2. plass på Ding i Madrid – får VM-sjanse hvis Carlsen trekker seg

Siste avgjørende brikke i kandidatturneringen til sjakk-VM er flyttet. Ding Liren sørget for å bli nest best sammenlagt i kandidatturneringen i Spania. Det gjør kineseren til reserve foran neste års VM i langsjakk. Andreplassen var i boks med Dings seier over Hikaru Nakamura med hvite brikker i Madrid mandag. 29-åringen endte på åtte poeng og holdt rivalene bak seg unna med et halvt poeng. Ding stepper inn i neste års VM-kamp om Magnus Carlsen bestemmer seg for å droppe eget tittelforsvar. Han har flere ganger vært inne på tanken om å gjøre det.

Duncan Ferguson har planer utenfor Everton

Det er en klubblegende som nå har bestemt seg for å forlate Goodison Park. – Årsaken er enkelt, han har lyst på ansvaret for en klubb og den jobben er opptatt i Everton. Skotten, som har spilt en stor rolle både på og utenfor banen, han har to ganger vært midlertidig manager i Everton. Først da Carlo Ancelotti sendte sjokkbølger gjennom klubben da han bestemte seg for å returnere til Real Madrid og i vinter da arvtager Rafael Benitez fikk sparken.

Vant gjev kåring igjen: Denne gjengen er best i Oppland på det de driver med

Scandic Valdres kan nok en gang smykke seg med at de har Opplands beste hotellfrokost, etter at de igjen fikk den gjeve prisen Twinings Best Breakfast for sitt distrikt.
Les mer om:

Nye analyser: Mjøssykehuset best på pasienttilbud og økonomi, men får stryk på flere punkter

En sykehusstruktur med Mjøssykehuset i Moelv er best på pasienttilbud, fagmiljø, tilgjengelighet og økonomi. Men får stryk når det gjelder rekruttering, klima og miljø. Investeringene i sykehusene som inngår i dette alternativet er nå kommet opp i 16,4 milliarder kroner.
Les mer om:

Til nå har de solgt 5.000 billetter: Asbjørn og Susanne styrer businessen fra campingvogna

Få dager før det braker løs, har Asbjørn Olimstad og Susanne Nylund i Vegarheim Kulturhus like godt flyttet inn i ei campingvogn i Bakkeskåt for å ha best mulig kontroll over alt som skal skje.
Les mer om:

Prøvekjørt: Seks spennende elbiler verdt å sjekke ut

Skal du bestille ny elbil før momsen setter inn til neste år? Sjekk hvilken bil som passer best til dine behov.
Les mer om:

Skarstein raskest i Paralympics-test

Birgit Skarstein var best da eliten i pararoing holdt regatta i anlegget til 2024-OL. Det var deres første og siste konkurranse i traseen før lekene. Trønderen klokket inn til 10.04,4, snaut tolv sekunder bak sin ferske verdensrekord, skriver NTB.
Les mer om:

Groenewegen best i centimeterduell i Tour de France – Kristoff sjanseløs

Dylan Groenewegen hadde det beste innslaget og slo sammenlagtleder Wout Van Aert med minst mulig margin på søndagens tredje etappe av Tour de France til danske Sønderborg. I en jevn spurt kom nederlenderen i stor fart bakfra og kunne juble for sin femte etappeseier i Touren.

Kolonihagen slet med mye brunsnegler, men fant løsningen: – Det er mye morsommere å dyrke nå

Tønsberg Kolonihage mener de har funnet ut hva som er best for å bli kvitt brunsneglene.
Les mer om:

Jose Mourinho lettere irritert Henrikh Mkhitaryan gikk til overlegen konkurrent

Roma manager Jose Mourinho har egentlig bare seg selv å skylde på når han får den armenske angriperende midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan rett i fleisen neste sesong. Litt krusninger og diskusjoner rundt spillestil var nok til at Jose Mourinho mistet interessen og lot kontrakten gå ut på dato. Nå fri til å gjøre akkurat som han vil går han til Inter Milan som har seriøse ambisjoner om å ta seriegull i år etter en 2.-plass «gitt til stadionkamerat AS Milan.

Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro. Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

ESPN: Chelsea klar med Granovskaia-erstatter

Forrige uke kom meldingen fra Chelsea at en av klubbens største administrative suksessfaktorer er historie på Stamford Bridge. Da Abramovich tok over Chelsea i 2003 hentet han inn Marina Granovskaia. I 2013 var det Granovskaia som hadde ansvaret for overganger og kontrakter. Hvis hun lurte på om hun var ekstremt dyktig i jobben, var det bare å ta en tur til trofé-skapene. I 2021 fikk hun en offisiell anerkjennelse på at hun var den beste. Best Club director in Europan Football-prisen gikk til Granovskaia på Golden Boy awards i 2021.

Denne gjengen holder hjulene i gang på sykehuset i sommer: – Mange setter pris på oss

De studerer ulike ting og jobber innenfor helt ulike fagfelt. Alle har likevel samme mål: å gjøre opplevelsen på sykehuset best mulig for alle.
Les mer om:

Tidenes best betalte Liverpool-spiller har endelig signert

Etter mer enn et halvår med usikkerhet, surrete kommentarer fra Salah og nøling fra Liverpool, er den beste løsningen for begge parter på plass. Mo Salah blir Liverpool for «evig og allltid». Vi kan høre et lettelsens sukk fra all verdens Liverpool-supportere når forlengelsen er bekreftet. Og enda bedre: Ifølge Sky Sports løper den nye avtalen til 2025, altså arbeidsro i minst to sesonger til. LES: Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League -Jeg har det fantastisk, og jeg elsker å vinne trofeer med denne klubben.

Sampaoli ledet først Marseille til suksess – sier nå opp i protest

Da Jorge Sampaoli ble hentet tilbake til Europa (forrige gang var Sevilla 2016/17) gledet vi oss stort. Den argentinske treneren som kan matche Diego Simeone i engasjement langs sidelinjen, har opparbeidet seg en aldri så liten kultstatus i bransjen. Han skuffet heller ikke i Marseille. I den første sesongen ledet han den stolte klubben nesten til topps av Ligue 1 (2.plass bak PSG). Sesongen før hadde Marseille-supporterne med gru sett de måtte nøye seg med Europaligaspill, Sampaoli førte klubben tilbake til det beste selskapet.

Blir tidenes best betalte NBA-spiller

2,11 meter høye serbiske Denver Nuggets-spilleren Nikola Jokic har skrevet under på en avtale som gjør ham til historiens best betalte NBA-spiller. Den nye avtalen skal være verdt 264 millioner dollar fordelt på fem år, som tilsvarer om lag 2,6 milliarder norske kroner. Jokic har blitt kåret til den mest verdifulle spilleren i den amerikanske basketballserien de siste to sesongene.

Norge J19 med sterk seier over Tyskland

Norge J19 leverte en knallsterk snuoperasjon da de gikk fra å ligge under 0-1 til å vinne 2-1 over Tyskland. 18 år gamle Iris Omarsdottirs to nettkjenninger etter pause ga Norge det best mulige svaret etter mandagens tap mot England. Sarah Mattner sendte Tyskland i føringen før Omarsdottir snudde kampen og ga håp om avansement. De norske damene holdt unna for Tyskland i sluttminuttene, og sørget for at drømmen om semifinaleplass lever i beste velgående. Søndag venter Sverige i den siste gruppespillskampen. (NTB)

Sikkerhetsfestivalen 2022

Vi har satt sammen et spennende spor hvor målet er å fremme hvordan man best mulig skal håndtere hendelser proaktivt og reaktiv. Dette for å sikre minst mulig konsekvenser når krisen først inntreffer. Krise- og hendelseshåndtering har de siste årene fått økt fokus, med stadig nye medieoppslag om vellykkede cyberangrep og kriser som COVID og krigen i Ukraina.

Flytrøbbel forsinker Branns cupkamp

NM-oppgjøret mellom Brann og Fredrikstad er forskjøvet med én time etter at FFKs flyavgang til Bergen ble utsatt. Det opplyser Brann på sine nettsider. Kveldens cupkamp får avspark klokken 19.00. – Fredrikstad har fått problemer med et utsatt fly, og derfor er vi blitt enige med Fredrikstad og NFF om at vi skyver tidspunktet for avspark med 60 minutter, sier Branns daglig leder Christian Kalvenes. Han begrunner utsettelsen med at den gir begge lag best mulig forberedelser til kampen. Vinneren går til fjerde runde i fotball-NM. (NTB)

Landslagssjefen tror talentet får drømmebeskjed: – Best sjanse

Gabriel Koch har tiltrukket seg interesse fra noen av verdens største klubber. Landslagssjefen tror talentet får en svært gledelig beskjed.
Les mer om:

Scandic best på frokost med flest distriktsvinnere

 Hotellkjeden Scandic er best på frokost flest steder i landet. Det fremkommer i den anerkjente kåringen Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost.
Les mer om: