Nyheter om Bergmann


Sjokkregning for utestedene: – Vi må ut med 47.000 kroner hver måned

– Myndighetene må snart inn og kontrollere galskapen. Det er ekstremt dyrt, sier Taphouse-eier Jan Bergmann Johansen om prisene for å vise TV2-fotball på puben. For andre i byen er det blitt helt uaktuelt å vise for eksempel Premier League.

Nå tar han med seg restaurantkonseptet ut av Østfold: – Vi har et mål om å vokse oss større!

Halvannet år etter at Jan Bergmann Johansen gikk ut av Pizzanini for å starte helt for seg selv, har han åpnet restaurant i Fredrikstad sentrum, på Hvaler og på Skjæløy. Nå åpner han nok et spisested – denne gangen i Ski.

18-åringen som takket nei til Manchester United, Liverpool og Juventus

Hvilken idi.. takker nei til disse klubbene!! Isak Bergmann Jóhannesson har tydeligvis gjort det, og lever veldig godt med valget sitt. Det er noe befriende når en tenåring takker nei til å signere på brevpapiret til de største klubbene – fordi det passer ham ikke. Les: Spilleren som fikk André Villas-Boas fly forbanna er klar for Championship Fra forrige sommer ble islendingen linket til Manchester United, Liverpool og Juventus, tre av de desidert beste klubbene i bransjen.

Har krav på millionbeløp fra Pizzanini etter bitter konflikt – ber namsmannen tvangsinndrive pengene

Pizzanini AS har fortsatt ikke betalt nærmere 1,1 millioner kroner som de skylder Bergmanns AS og Jan Bergmann Johansen etter at de tapte det såkalte pizza-søksmålet på alle punkter. Nå er namsfogden bedt om å tvangsinndrive pengene.
Les mer om:

Molde ute etter straffedrama

Molde hadde et bra utgangspunkt før returoppgjøret mot tyrkiske Trabzonspor. I borteoppgjøret klarte nemlig moldenserne 3–3 og ville gå videre med seier på Aker stadion. Molde hadde god kontroll i første omgang, men da Edgar Ié sendte bortelaget i ledelsen rett før klokka rundet en time spilt, måtte Molde jage scoring den siste halvtimen. Lenge så det ut til at Trabzonspor skulle klare å stenge buret, men sju minutter på overtid dukket innbytter Björn Bergmann Sigurdarson opp inne i feltet.

Molde ute av Europa etter drama – går glipp av Mourinho-duell

MOLDE/OSLO (VG) (Molde-Trabzonspor 1–1, 4–4 sammenlagt, 3–4 etter straffespark) Seks minutter på overtid dukket innbytter Björn Bergmann Sigurdarson (30) opp og sørget for et deilig Europa-drama i Molde.
Les mer om:

Moldes «glemte» spiss: - Blir bare bedre og bedre

Husker du Björn Bergmann Sigurdarson? Spissen, som ble hentet tilbake til Molde foran sesongen, har slitt tungt med skader de siste årene. Nå er han imidlertid spilleklar igjen.
Les mer om:

Blegen-striden avgjort i retten: Bergmann's vant på alle punkter

Pizzanini fikk ikke gehør for noen av anklagene mot Bergmann's i retten. En fersk dom fastslår blant annet at de ikke har eneretten til Blegen-pizzaen. Isteden må Pizzanini betale over en million kroner for å dekke motpartens saksomkostninger.
Les mer om:

Sola skinner på Hvalers uteliv: Har passert fjorårets juli-tall allerede

Sand Bar & Restaurant går så det suser. Jan Bergmann Johansen sier at de allerede har passert tallene for juli i fjor, som var bra. – Jeg har til og med en servitør som tikker mot millionen i omsetning, sier han. Andre aktører på Hvaler smiler også bredt.

Steile fronter i Blegen-krangelen: – Det er et ufint og tullete søksmål

Pizzanini-eier Per M. Hjelde krever erstatning for brudd på franchiseavtalen og hevder blant annet at den populære pizzaen Blegen er deres merkevare. – Et ufint og tullete søksmål, svarer Bergmann Johansen.
Les mer om:

Her blir det nye eiere - og de lover forandringer!

Jan Bergmann Johansen (54) omtaler Skjæløy som en perle med et enormt potensial. Denne uken tar han over restauranten Kystkroa og lover full fart hele sommeren.
Les mer om:

Denne restauranten solgte 10.000 halvlitere i fjor sommer: – Det har vært en kjempesuksess

Under første driftsår møtte Jan Bergmann Johansen på flere startvansker. Men restauranteieren mistet aldri trua på at sommerstedet skulle bli en attraktiv plass. – Jeg fikk jo rett, smiler han.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Nå leter Jan etter sommervikarer: – Vi tror det blir mye å gjøre

Jan Bergmann Johansen har troa på at det vil bli en hektisk sommer for restaurantene i år. Nå ser han allerede etter flere sesongarbeidere.
Les mer om:

Hevder Molde-pengene spilte liten rolle: − Håper fansen husker hva jeg har gjort for Lillestrøm

Björn Bergmann Sigurdarson (29) forklarer Molde-overgangen.
Les mer om:

Lillestrøm har løst sitt keeperproblem

LSK er enig med Molde om en utlånsavtale for den spanskfødte keeperen med belgisk pass 25 år gamle Alejandro «Alex» Craninx. Real Madrid hentet Alex som 14-åring, og spilte blant annet sammen med Martin Ødegaard på storlagets B-lag. Nå håper den 1,97 meter høye keeperen å slå ut i full blomst i LSK. Les: Stabæk bekrefter salg av Emil Bohinen Jeg er veldig glad for å være her. Jeg ser fram til en god sesong og håper at jeg kan bidra til at Lillestrøm gjør det bra i Eliteserie-comebacket.

Sigurdarson klar for Molde: – Vi får nok til å forsterke stallen

Ved 18-tida i kveld ble LSK enig med Molde om en overgang for Björn Bergmann Sigurdarson.
Les mer om:

Sigurdarson er i Molde – klubbene er enige om overgang

Lillestrøm og Molde er i løpet av mandag blitt enige om en overgang for Björn Bergmann Sigurdarson (29). Islendingen er i Molde for å gjennomføre medisinsk test.

Folk i Troms og Finnmark spiser mer og trener mindre (pluss)

Konsekvensene for folkehelsen kan bli fatale, advarer Mia Bergmann, nordisk sjef i ernæringsselskapet Herbalife Nutrition.
Les mer om:

Molde tatt på senga av LSKs priskrav for Sigurdarson – har ikke lagt inn bud

Björn Bergmann Sigurdarson (29) har bekreftet at han ønsker seg til Molde og at klubben har sagt seg villig til å matche lønnsønsket hans. Men fortsatt har ikke Molde lagt inn bud – og årsaken er at de trodde islendingen ikke ville være så kostbar.
Les mer om:

Sagaen om Björn fikk seg en knekk da Molde satte fyr på LSK-følelsene

Bjørn Bergmann Sigurdarson kom som en hjemvendt helt i august i fjor. Om Molde blir neste destinasjon, vil ha gå ut av Åråsen-porten som det helt motsatte. En overgang til Molde heller bensin på avskjedsbålet.
Les mer om:

Sigurdarson vil til Molde – LSK med klar melding

LSK-spissen Björn Bergmann Sigurdarson er enig med Molde om en overgang, men romeriksklubben hevder den ikke har fått noe bud på spissen.
Les mer om:

Moldes måltyv mister Europa-kamper

Molde-spissen Ohi Omoijuanfo sliter med en hevelse i kneet og må opereres, skriver Romsdals Budstikke Etter at hevelsen ikke gikk ned, ble det tatt røntgenbilder. De avdekket at 27-åringen må fjerne litt brusk. I neste uke legger han seg på operasjonsbordet. Deretter venter fire til seks uker med opptrening. Det betyr at Omoijuanfo har gode sjanser til å rekke seriestarten, men europaligakampene mot tyske Hoffenheim går i vasken. De spilles 18. og 25. februar. Fra før er det kjent at Leke James har forlatt Molde, noe som gjør at klubben har en liten spisskrise.
Les mer om:

Sigurdarson på vei til Molde: – Et tilbud jeg ikke kan si nei til(pluss)

Björn Bergmann Sigurdarson forlater etter alle solemerker LSK til fordel for Molde.
Les mer om:

Sigurdarson vil til Molde – LSK med klar melding til eliteseriekollegaen(pluss)

LSK-spissen Björn Bergmann Sigurdarson er enig med Molde om en overgang, men romeriksklubben hevder den ikke har fått noe bud på spissen.
Les mer om: