Nyheter om Bergmann


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Nå leter Jan etter sommervikarer: – Vi tror det blir mye å gjøre

Jan Bergmann Johansen har troa på at det vil bli en hektisk sommer for restaurantene i år. Nå ser han allerede etter flere sesongarbeidere.
Les mer om:

Hevder Molde-pengene spilte liten rolle: − Håper fansen husker hva jeg har gjort for Lillestrøm

Björn Bergmann Sigurdarson (29) forklarer Molde-overgangen.
Les mer om:

Lillestrøm har løst sitt keeperproblem

LSK er enig med Molde om en utlånsavtale for den spanskfødte keeperen med belgisk pass 25 år gamle Alejandro «Alex» Craninx. Real Madrid hentet Alex som 14-åring, og spilte blant annet sammen med Martin Ødegaard på storlagets B-lag. Nå håper den 1,97 meter høye keeperen å slå ut i full blomst i LSK. Les: Stabæk bekrefter salg av Emil Bohinen Jeg er veldig glad for å være her. Jeg ser fram til en god sesong og håper at jeg kan bidra til at Lillestrøm gjør det bra i Eliteserie-comebacket.

Sigurdarson klar for Molde: – Vi får nok til å forsterke stallen

Ved 18-tida i kveld ble LSK enig med Molde om en overgang for Björn Bergmann Sigurdarson.
Les mer om:

Sigurdarson er i Molde – klubbene er enige om overgang

Lillestrøm og Molde er i løpet av mandag blitt enige om en overgang for Björn Bergmann Sigurdarson (29). Islendingen er i Molde for å gjennomføre medisinsk test.

Folk i Troms og Finnmark spiser mer og trener mindre (pluss)

Konsekvensene for folkehelsen kan bli fatale, advarer Mia Bergmann, nordisk sjef i ernæringsselskapet Herbalife Nutrition.
Les mer om:

Molde tatt på senga av LSKs priskrav for Sigurdarson – har ikke lagt inn bud

Björn Bergmann Sigurdarson (29) har bekreftet at han ønsker seg til Molde og at klubben har sagt seg villig til å matche lønnsønsket hans. Men fortsatt har ikke Molde lagt inn bud – og årsaken er at de trodde islendingen ikke ville være så kostbar.
Les mer om:

Sagaen om Björn fikk seg en knekk da Molde satte fyr på LSK-følelsene

Bjørn Bergmann Sigurdarson kom som en hjemvendt helt i august i fjor. Om Molde blir neste destinasjon, vil ha gå ut av Åråsen-porten som det helt motsatte. En overgang til Molde heller bensin på avskjedsbålet.
Les mer om:

Sigurdarson vil til Molde – LSK med klar melding

LSK-spissen Björn Bergmann Sigurdarson er enig med Molde om en overgang, men romeriksklubben hevder den ikke har fått noe bud på spissen.
Les mer om:

Moldes måltyv mister Europa-kamper

Molde-spissen Ohi Omoijuanfo sliter med en hevelse i kneet og må opereres, skriver Romsdals Budstikke Etter at hevelsen ikke gikk ned, ble det tatt røntgenbilder. De avdekket at 27-åringen må fjerne litt brusk. I neste uke legger han seg på operasjonsbordet. Deretter venter fire til seks uker med opptrening. Det betyr at Omoijuanfo har gode sjanser til å rekke seriestarten, men europaligakampene mot tyske Hoffenheim går i vasken. De spilles 18. og 25. februar. Fra før er det kjent at Leke James har forlatt Molde, noe som gjør at klubben har en liten spisskrise.
Les mer om:

Sigurdarson på vei til Molde: – Et tilbud jeg ikke kan si nei til(pluss)

Björn Bergmann Sigurdarson forlater etter alle solemerker LSK til fordel for Molde.
Les mer om:

Sigurdarson vil til Molde – LSK med klar melding til eliteseriekollegaen(pluss)

LSK-spissen Björn Bergmann Sigurdarson er enig med Molde om en overgang, men romeriksklubben hevder den ikke har fått noe bud på spissen.
Les mer om:

Sigurdarson på vei til Molde: – Har fått et tilbud jeg ikke kan si nei til

Björn Bergmann Sigurdarson (29) kan bli Molde-spiller i løpet av kort tid. LSK-spilleren forteller hvorfor han ønsker denne overgangen nå.
Les mer om:

Bergmann's stenger dørene til 1. mars: – Vi er veldig usikre på hva som skjer nå

Koronasituasjonen akkurat nå har gjort at Bergmann's har valgt å stenge dørene til restauranten sin frem til 1. mars.
Les mer om:

Molde-interesse for Sigurdarson: – Det har vi visst siden i sommer

Ifølge sportssjef Simon Mesfin i LSK har ikke klubben hørt noe fra Molde angående overgang for Björn Bergmann Sigurdarson. Men interessen overrasker ikke ham.
Les mer om:

Flere av storsenterets kunder fikk denne meldingen: – Vi vet ikke hvem som står bak

Markedssjef Jannicke Bergmann ber folk være oppmerksomme for svindlerprofiler på nett.
Les mer om:

United har oppdaget et skikkelig islandsk fyrverkeri

Det begynner å bli en stund siden Island fikk inn en ny spiller i verdens tøffeste liga. Nå har en 17-åring fra sagaøya imponert i svensk liga og har fått lampene til å blinke hos to giganter. Isak Bergmann Johannsesson er midtbanespilleren som allerede kan skilte til 25-kamper i Allsvenskan med 3 scoringer og 9 assists. IFK Norrköping har innsett at de ikke makter å holde islendingen tilbake, og skal ifølge The Mirror være villig til å slippe 17-åringen for rundt 120 millioner.

Fysioterapeuten om skadet LSK-duo: – De kommer til å spille mer i år

Björn Bergmann Sigurdarson og Marius Amundsen har ikke vært med i LSK-troppen de to siste kampene. Det har bekymret mange supportere. Klubbens fysioterapeut har positive nyheter.
Les mer om:

LSK kan tjene store penger på salg av dette huset: – En fantastisk gest av to ihuga supportere

– Ja, her kunne jeg tenke meg å bo, sier LSK-stjernen Bjørn Bergmann Sigurdarson og titter på tomannsboligen i Lillestrøm som kan gi LSK hundretusener i inntekter.

– Etter at Björn kom, har det skjedd noe

Magnus Knudsen spilte sin første LSK-kamp fra start den dagen Björn Bergmann Sigurdarson signerte for klubben. Begge deler har betydd mye for 19-åringen.
Les mer om:

Skade gjør Kairinen usikker mot Ranheim: – Jeg føler meg allerede mye bedre

Kaan Kairinen (21) er usikker før toppkampen mot Ranheim. Samtidig er Björn Bergmann Sigurdarson i trening igjen.
Les mer om:

Lagoppstillinger: Topp mot bunn i Obos-ligaen i runde 20

Åråsen: (SPORTEN) Det blir topp mot bunn på Åråsen, når Lillestrøm tar i mot Øygarden i runde 20 av OBOS-ligaen. De gule og hvite fra Lillestrøm har virkelig fått opp dampen på høstsesongen! Startet sesongen svakt, men har nå gått ubeseiret på de siste 11 kampene. Siste 5 kampene har endt med tre poeng og dermed har LSK virkelig meldt seg på i opprykkskampen. Sist ble det en sterk 4-1 seier borte mot Stjørdals-Blink.Lillestrøm har etter signeringen av Bjørn bergmann Sigurdarsson faktisk begynt å score mål også.

– Jeg måtte ha hjelp av kona for å komme ut av senga

I sitt LSK-comeback skadet Björn Bergmann Sigurdarson et ribbein. Det gjorde det umulig å spille mot Tromsø.
Les mer om:

Fire endringer på laget – Sigurdarson ikke med

To LSK-spillere er ikke med til Tromsø. En av dem er Björn Bergmann Sigurdarson.
Les mer om: