Nyheter om Berget


Fiorentina er endelig enig med Real Madrid etter siste dagers tautrekking

Vi er fullstendig klar over at fotball er en lagsport, men når Real Madrid har Karim Benzema trenger de egentlig ikke andre spillere. – Da Luke Jovic, som er en meget habil målscorer ble hentet fra tyske Eintracht Frankfurt i 2019 ble han først sett på som for ung og så ble et utlån tilbake til Frankfurt i 2021 organisert. Denne sesongen skulle være sesongen til 24 åringen, men så løftet Karim Benzema seg selv til nye høyder og med det begrenset mulighetene for alle andre angripere. Luka Jovic kom definitivt i skyggen av den franske giganten.

Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Manchester United jobber intenst for å få til en forhåndsavtale for det som må være Englands største talent 19 år gamle Jude Bellingham. Ideen er å lande en avtale for neste sommer slik at verken Real Madrid eller Liverpool han komme dem i forkjøpet slik de har flere ganger den siste tiden. Selv om Jude Bellingham bare er 19 år gammel, har han allerede spilt 134 kamper på elitenivå. Dortmund-midtbanespilleren har også 15 landskamper med England på merittlisten. Det er dermed ikke vanskelig å forstå den store interessen som er rundt 19-åringen. – Med det skjer ikke i sommer!.

Emil Bohinen fikk langtidskontrakt etter å ha berget plassen i Serie A

Virkeligheten ser ganske så lys ut for den 23 år gamle sønnen til Lars Bohinen. 23 år gamle Emil Bohinen forlot Stabæk i februar 2021 og skrev en kontrakt på 4,5 år for den russiske toppklubben CSKA Moskva i februar 2021. Oppholdet i den russiske hovedstaden var langt fra fantastisk og i januar ble et utlån til Serie A klubben Salernitana som hele sesongen har kjempet mot nedrykk. – I avtalen nå et en opsjon på utkjøp som de var pliktige til å benytte hvis de overlevde i Serie A. Noe de gjorde med et nødskrik.

Berget hedret ofrene i Oslo: – Kjærlighet er kjærlighet

Jo Inge Berget spilte med et bind i regnbuens farger på armen da hans Malmö slo Helsingborg 2-1 mandag kveld. Etter kampen viste han støtte til LHBT+-miljøet.
Les mer om:

Sandefjord med etterlengtet hjemmepoeng – seieren glapp på tampen

Tromsø slo tilbake etter å ha kommet under to ganger og berget 2-2 borte mot Sandefjord i Eliteserien. Det var Sandefjords første poeng på hjemmebane i år. 2-2-resultatet kom i en kamp som var svært sjansefattig før pause, men som åpnet seg fullstendig opp etter sidebytte. William Kurtovic hadde gitt Sandefjord 1-0 kort før hvilen, men ledelsen skulle ikke holde lenge. – Det er en kamp som går opp og ned. Tromsø er bra med ballen, og det blir en tøff annenomgang. Det er ett poeng, og det tar vi med oss, sa Kurtovic til Discovery etter kampen. (NTB)

Keeper Nick Pope blir ikke med Burnley ned, fortsetter i Premier League

Burnley trakk det korteste strået den siste serierunden av Premier League og rykket ned, mens Leeds berget plassen.

Klarte å sikre nok personell på overtid – berget sesongen ved hjelp av Facebook

Da Haugseter Fjellstue trykket på den store, røde knappen forrige torsdag, ble responsen overveldende. På overtid klarte de allikevel sikre bemanning ut sommeren, og unngikk å stenge stua.
Les mer om:

Småbarnsfar om rentehoppet: – Vurderer å avlyse ferien

Nordmenn med boliglån kommer til å kjenne konsekvensene av rentehoppet på lommeboken. – Det går utover ungene, fortviler småbarnspappa Joacim Berget.
Les mer om:

Berger Fauske fengsel

Det så lenge ut som at Fauske fengsel måtte innstille seg på å stenge ut året etter omfattende kutt ved Kriminalomsorgen i Nordland. Men nå er driften berget.

Alnaelvas Venner fyller 20 år: Renner videre i samme retning

Samme året som Alnaelvas Venner fyller tjue år har man vært gjennom et lederskifte. Etter tolv år i sjefsstolen overlater Vidar Berget nå ansvaret til Helén Svensson. 
Les mer om:

Blodrøde tall er glemt. Nå er plutselig K1-butikken en suksess

Konsernet har berget butikken i flere år. Nå er det imidlertid andre takter.
Les mer om:

Hardt ut mot dommeravgjørelse: – Det er ikke rettferdig

Lite tydet på at TIL hadde berget poeng i sluttminuttene på humøret i TIL-leiren etter 1-1 mot Haugesund.
Les mer om:

Peprer Viking med stadig nye bud på toppscorer

Manager Miloš Milojević er godt fornøyd med sitt norske bidrag i troppen og takket Jo Inge Berget spesielt da Malmö FF for to uker siden for første gang på 32 år vant den svenske cupen på straffe mot Hammarby. Aftonbladet melder at Malmö FF slettes ikke har gitt opp å hente Viking-toppscorer Veton Berisha til Allsvenskan. Viking har takket nei til å selge 28 åringen flere ganger. Klubben vil nødig gi fra seg en spiller som har åtte mål på 11 kamper denne sesongen uten at de får ekstra godt betalt.

Enighet om budsjettet

Etter tre ukers forhandlinger har Ap, Sp og SV kommet frem til en enighet om revidert nasjonalbudsjett. Flyplassen skal være berget, ifølge ANs kilder.
Les mer om:

Sondre Løge berget poeng for Bryne

Bogafjell 2 seiret borte mot Kåsen 2
Les mer om:

Berget poeng på overtid: – Vi må sette sjansene

Det gikk mot tap på Sørlandet for FK Eik Tønsberg, men i siste liten ble ett poeng berget med på bussen hjem til Tønsberg.

Leonidas berget poeng i sluttminuttene

Vannscooter tok inn vann i Gandsfjorden
Les mer om:

Camilla og Kristian fra Munkerud ble berget i elbiltest – Det var ganske nervepirrende

Camilla (44) og Kristian (54) fra Munkerud var med å teste de nyeste elbilene på markedet i verdens største elbiltest. – Hadde håpet å komme lenger, sier Camilla.
Les mer om:

Noor Fatima Sarwar Gull berget poeng for Forus og Gausel

Danskene sier ja til EUs forsvarssamarbeid
Les mer om:

TIL tok ett poeng mot serielederen: Moses ble frelseren

Berget poeng på overtid i andre hjemmekamp på rad.
Les mer om:

TIL-børsen: «Den utskjelte spissen berget «Gutan» på overtid»

Slik vurderte vi TIL-spillernes innsats i kampen mot Lillestrøm.
Les mer om:

Hauge skrev langtidskontrakt med Frankfurt

Jens Petter Hauges permanente overgang til Eintracht Frankfurt er i boks. Bodøværingen har forpliktet seg til Bundesliga-klubben til sommeren 2026. Hauge undertegner langtidskontrakten etter å ha vært utlånt til Frankfurt fra Milan forrige sesong. Det fantes ifølge tyske og italienske medier en klausul i utlånsavtalen som forpliktet Frankfurt til å kjøpe nordmannen dersom klubben berget plassen i 1. Bundesliga. Frankfurt skriver at Hauge spilte 38 kamper for laget sist sesong, og han scoret tre mål.

Gir førstehjelp til mann som er berget ut av sjøen

En mann falt fredag ut av en kano i Nordland. Mannens tilstand er kritisk.
Les mer om: