Nyheter om Bergerud


Synes synd på keeperduoen

Torbjørn Bergerud fikk en tøff dag på jobb i det norske målet og tok nederlaget tungt. Christian O'Sullivan mener imidlertid ikke at det bare var keepernes skyld.
Les mer om:

Peker ut Bergerud som bestemann: – En strålende jobb

TV 2s ekspert Bent Svele deler ut tre åttere på børsen til tross for det knepne tapet for håndballgutta.
Les mer om:

En skrekkelig opplevelse: – Bilen vår startet helt av seg selv – to ganger

Eieren av en eldre flerbruksbil var inne og handlet da bilen startet av seg selv og prøvde å kjøre av gårde. – Slike hendelser er ekstremt sjeldne, men jeg har sett biler starte av seg selv, sier Audun Bergerud i NAF.
Les mer om:

Bergerud var Norges beste

Keeper Torbjørn Bergerud spilte sin 100. landskamp for Norge, og TV 2s ekspert mener han var Norges beste i OL-åpningen mot Brasil.
Les mer om:

Folkebørsen: Løftet Norge i krisestarten

TOKYO (VG) (Norge-Brasil 27–24) Da Sander Sagosen slet blytungt i OL-starten sto Harald Reinkind frem. Kiel-proffen holdt sammen med Torbjørn Bergerud Norge inne kampen med sine fire scoringer.
Les mer om:

«En skrekkelig opplevelse!»: – Bilen vår startet helt av seg selv – to ganger

Ekteparet fra Saltnes var inne og handlet da bilen startet av seg selv og prøvde å kjøre av gårde. – Slike hendelser er ekstremt sjeldne, men jeg har sett biler starte av seg selv, sier Audun Bergerud i NAF.
Les mer om:

Håndballtroppene til OL klare

Damer Målvakter: Katrine Lunde, Silje Solberg Utespillere: Camilla Herrem, Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg-Isaksen, Kristine Breistøl, Veronica Kristiansen, Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal, Henny Reistad, Stine Skogrand, Marta Tomac, Kari Brattset Dale, Marit Malm Frafjord, Vilde Ingeborg Johansen Herrer: Målvakt: Torbjørn Bergerud, Kristian Sæverås.

Gullkampen lever videre

Gullduellen i tysk håndball lever helt til siste serierunde på søndag. Flensburg-Handewitt inntok tabelltoppen etter seier i kveldens kamp. Dermed ligger laget ett poeng foran erkerivalen Kiel, med Sander Sagosen og Harald Reinkind på laget, har en kamp mindre spilt. De norske landslagsspillerne Magnus Abelvik Rød, Torbjørn Bergerud. Gøran Johannessen og Magnus Jøndal spiller for Flensburg-Handewitt. I siste serierunde søndag spiller Flensburg hjemme mot Balingen-Weilstetten og Kiel borte mot Rhein-Neckar Löwen.

Sagosen og Bergerud preget av Portugal-målvaktens dødsfall: – Setter en støkk i en

Håndballprofilen Alfredo Quintana (32) er død etter å ha fått hjertestans på trening. Norge-spillerne Torbjørn Bergerud og Sander Sagosen minnes målvakten de har møtt en rekke ganger.
Les mer om:

Landslagsmålvakt byter klubb

Norges landslagsmålvakt Torbjørn Bergerud skifter klubb frå tyske Flensburg-Handewitt til danske GOG Gudme, melder TV 2. Bergerud har vore i Flensburg sidan 2018, men har ikkje makta å bli første-målvakt i klubben.
Les mer om:

Bergerud til dansk håndball

Norges landslagskeeper fortsetter karrieren i danske GOG.
Les mer om:

Nordmenn herjet i mesterligaen

Gøran Johannessen ble kampens store spiller med hele ni mål da Flensburg-Handewitt slo Mesjkov Brest 28-26 i håndballens mesterliga torsdag. Johannessen scoret på ni av sine 11 forsøk. Magnus Abelvik Rød bidro også sterkt med fem scoringer på sju avslutninger. Rød var ikke med for Norge i håndball-VM i Egypt i forrige måned. Det var derimot de tre andre nordmennene i klubben. Magnus Jøndal tegnet seg ikke på scoringslisten mot laget fra Hviterussland. Han hadde tre avslutninger, men ingen av dem ga uttelling. Torbjørn Bergerud sto hele kampen i mål for tyskerne.

Bergerud kan bli vraket til kvartfinalen – Norge vurderer keeperbytte

KAIRO (VG) Torbjørn Bergerud (26) kan bli benket fra start mot Spania for første gang i VM. Leipzig-målvakt Kristian Sæverås (24) er den mulige erstatteren.
Les mer om:

Folkebørsen: Bergerud reddet Norge

(Portugal-Norge 28–29) Torbjørn Bergerud så det siste skuddet slå i stolpen. Norge vant skjebnekampen om å komme til VM-kvartfinalen. Bli med å sette dine poeng på VG-børsen.
Les mer om:

Folkebørsen: Bergerud-tap mot overmakten

(Norge-Frankrike 24–28) Han holdt Norge inne i kampen lenge, men til slutt tapte Torbjørn Bergerud keeperkampen mot Wesley Pardin. Mens Frankrike knakk de norske håndballgutta i VM-åpningen.
Les mer om:

«Alle» var på tur i dag: – Her var det fullt av folk da vi kom

JARSENG: – Vi var her først nesten av alle i dag, og det har kommet veldig mange etter hvert, sier Beate Bergerud. Uteplassen utenfor Jarseng Sportshytte der hun sitter er helt full av folk.
Les mer om:

Haug ute av VM-troppen: Bergerud, Sæverås og Christensen norske keepere

Skjern-spilleren Robin Haug får ikke være med til håndball-VM i Egypt. Han falt ut da uttaket av målvakter ble gjort tirsdag.

Finalist til Årets navn og ildsjel: Lærer Silje mistet morfaren til korona - fortsatte å være der for elevene

Hun har prøvd å gjøre alt hun kan for at barna skal ha det så normalt som mulig under koronapandemien. Kjelsås-lærer Silje Bergerud Dyrli er finalist til Årets navn og ildsjel.
Les mer om:

VM-troppen: Myrhol er tilbake

Landslagssjef Christian Berge har tatt ut troppen som skal forsvare Norges ære under VM i Egypt i januar. Bjarte Myrhol var ikke med i EM tidligere i år etter en operasjon i magen. Han ble også operert i skulderen for noen måneder siden, men har vært i full trening den siste tiden. – Vi drar til Egypt for å vinne hver håndballkamp vi stiller opp i, og vinner vi mange nok, så blir det jo ganske bra til slutt, sier Berge, som stiller med en stor tropp. – Det handler om at det er lang reisevei (til VM), og det har vært stor belastning på enkelte spillere.

Bergerud sterk mot svak motstand: – Stor prestasjon

(Italia-Norge 23–39) Etter ni måneder uten landskamper fortsatte Torbjørn Bergerud nøyaktig der han sluttet under EM i januar. Keeperen stoppet svake Italia i EM-kvalifiseringen med en redningsprosent på 50.
Les mer om:

Bergerud sterk mot svak motstand: – Stor prestasjon

(Italia-Norge 24–39) Etter ni måneder uten landskamper fortsatte Torbjørn Bergerud nøyaktig der han sluttet under EM i januar. Keeperen stoppet svake Italia i EM-kvalifiseringen med en redningsprosent på 50.
Les mer om:

Dokumentaren skulle handle om tvillingenes unike liv sammen. Så kom beskjeden som endret alt

VÅRT LILLE LAND (TV 2): Tvillingene Ulf og Bjørn Bergerud (84) levde sammen hele livet.
Les mer om:

Valgte å beholde barnet med Downs syndrom: – Fikk beskjed om å Google

Birgitte Bergerud Larssen valgte å beholde barnet i magen med Downs syndrom, men opplevde det hun mener er lite forståelse og oppfølging. Nå etableres en ny besøksfamilieordning.
Les mer om:

Sagosen toppscorer i supercupfinale

Sander Sagosen satte inn sju scoringer da hans Kiel vant den tyske supercupen i håndball 28-24 mot Flensburg-Handewitt. Dermed kunne Sagosen og hans norske klubbkamerat Harald Reinkind juble for seier i «den norske duellen» i Düsseldorf. Mot Flensburg-Handewitt, med fire nordmenn på laget (Torbjørn Bergerud, Magnus Abelvik Rød, Magnus Jøndal og Gøran Johannessen) var det Kiel-duoen som gikk seirende ut av den tyske supercupen i håndball.

Etterlyser mer jobb-sult: – Jeg hadde trodd flere skulle ta kontakt

Kathinka Bergerud jobber som rekrutterer i HR-selskapet Randstad. Hun etterlyser at flere kandidater melder seg – også om de bare er tilgjengelige for kortere perioder. Det er viktig for cv'en i fremtiden, mener hun.
Les mer om: