Nyheter om Bergen


Erna Solberg med 17. mai-hilsen fra Bergen

Statsminister Erna Solberg (H) feirer 17. mai i strålende solskinn i Bergen. Men dagen er også preget av corona.

Jakob (27) gjorde noe ingen har gjort på 1.287 dager

Her sitter en glad og fornøyd Jakob Lindström (27) på flyplassen i Bergen. Midtbanespilleren, som scoret sesongens første FFK-mål, håper at han er tilbake på banen igjen allerede på torsdag.
Les mer om:

49 i karantene i barnehage i Bergen

34 barn og 15 ansatte ved Årstad brannstasjon barnehage i Bergen må i karantene etter at én person med tilknytning til barnehagen har fått påvist smitte.
Les mer om:

Demonstrasjoner til støtte for palestinerne i Oslo og Bergen

Demonstranter både i Oslo og Bergen samlet seg lørdag til politiske markeringer mot voldsbruken i konflikten mellom Israel og palestinske grupper.
Les mer om:

Sa opp fast jobb og byliv: - Jeg elsket jobben min og fikk jobbe med formidling, men jeg har ikke angret på at vi flyttet (pluss)

Hvordan endte en Gyldendal-forfatter fra Rennebu, som elsker Bergen og byliv, opp med å bo på Stokkøya og jobbe som lærer? Og hvorfor lurer hun på om hun egentlig kan kalle seg forfatter?
Les mer om:

Bråk flere steder i landet: – Aggressiv stemning

Politiet flere stedet i landet har fått mange meldinger om bråk natt til lørdag. I Bergen var det store ansamlinger med russ og unge mennesker.
Les mer om:

Ekkelt funn: - Mistet appetitten

Da Linn-Therese Kjerrgård fra Bergen åpnet en nyinnkjøpt Kvikk Lunsj onsdag forrige uke, fikk hun seg en ubehagelig overraskelse.
Les mer om:

Klarte kravet for EM i friidrett

NOTODDEN: I fjor vinter var Vebjørn Hovdejord (18) fra Notodden topp 3 i G-17 i norgescupen i langrenn. Onsdag kveld løp han i mål på meget sterke 8.22.90 på 3000 meter under elitestevnet Arne Risa Classic i Bergen, noe som er under kvalifiseringskravet for U20-EM i Tallinn i juli.
Les mer om:

Partnere kan være med på ultralyd igjen i Bergen

Helse Bergen letter på de strenge besøksrestriksjonene ved fødeavdelingen, og lar partnere være til stede ved ultralydundersøkelser.
Les mer om:

Nekter å fortelle hvem som jobbet med Bergen Engines-saken

Regjeringen vil ikke si hvem som var involvert i prosessen som førte til at Norge ga grønt lys for salget av Bergen…
Les mer om:

Solberg avlyser 17. mai-tale i Bergen

Statsminister Erna Solberg (H) skulle egentlig være hovedtaler i 17. mai-markeringen i Bergen. Nå har hun imidlertid valgt å avlyse.

Erna avlyser 17. mai-tale

Statsministeren må avlyse årets 17. mai-tale i Bergen grunnet smittevernregler.
Les mer om:

Brann-sjefen beskyldes for «stor feil»

BERGEN (VG) Brann hadde full kontroll på Vålerenga-stjernen Aron Dønnum (23). Så ble sjefen nødt til å gjøre store endringer. Det straffet seg.
Les mer om:

Hør Krimpodden: Kunstkuppet i Bergen

To biler begynner å brenne i Bergen. Samtidig tar innbruddstyver seg inn i kunstmuseet. De blir fanget på overvåkningskamera. 
Les mer om:

Bråk på russesamlinger flere steder i landet

I Nordland har politiet rykket ut til bråk der russ har vært samlet både i Sandnessjøen og i Mo. Det samme skjedde i Bergen.
Les mer om:

Dønnum og Ingebrigtsen i ordkrig: – Helt ute av det

BERGEN (VG) Aron Dønnum (23) spilte ikke en god kamp selv om han sto bak tre av tre mål mot Brann, mener Kåre Ingebrigtsen (55).
Les mer om:

Dønnum senket Brann

Vålerenga vant 3-0 på Stadion og får Brann-alarmen til å ule i Bergen. Aron Dønnum var dagens mann for VIF med to mål en målgivende. Osame Sahraoui scoret VIFs første.
Les mer om:

Dønnum feiret dobbel med Rolex-stunt: – En trigger

BERGEN (VG) (Brann – Vålerenga 0–3) Aron Dønnum (23) tikket som en Rolex-klokke i Bergen. Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) sier han elsker angrepsspilleren, men frykter han snart forsvinner.

Ber folk teste seg etter besøk på Bergen-restaurant

Besøkende ved restauranten Zen i Bergen bes teste seg, etter at det er påvist tilknyttet coronasmitte. Restauranten førte ikke liste over besøkende.
Les mer om:

Tar et flengende oppgjør med BT og Bergen på direkten

Kraftig økning i henven­delser om spill­avhen­gighet under pande­mien. – Den verste fienden er alene­tiden
Les mer om:

Bergen åpner for flere besøkende i private hjem

Bergen tillater flere gjester i private hjem, men strammer inn reglene for serveringssteder og forsterker anbefalingen om hjemmekontor.
Les mer om:

Bergen strammer inn regler på kafeer og restauranter

Byrådet fortsetter med reglene om rødt nivå i skoler med utbrudd og munnbind.
Les mer om:

Hus, løe, stall og masse plass: Fikk folk fra Bergen til Sandnes på visning i Sveio

Tiden vi har bak oss har ikke gjort interessen for eiendommer som dette mindre.
Les mer om:

- Viktig å ikke få spredning

Bergen kommune mener å ha kontroll på utbruddet av den indiske mutasjonen. - Bør være mulig å slå ned relativt raskt, sier Espen Rostrup Nakstad.
Les mer om:

Åtte nye tilfeller av indisk mutant tilknyttet Universitetet i Bergen

Det er funnet åtte nye tilfeller av den indiske coronavarianten i Bergen. Smittevernoverlege Egil Bovim sier at tilfellene er tilknyttet utbruddet på UiB.
Les mer om: