Nyheter om Berge


Alisson Becker er noe så sært som den mestscorende keeperen i Liverpools historie

Sam Allardyce startet søndagen og gjorde det han digger å gjøre: Ødelegge dagen for Goliat-klubbene i Premier League. Hal Rogson-Kanu sørget for 1-0 ledelse over ekstremt pressede Liverpool etter kvarteret. Mo Salah sørget for at de røde gikk til pause med 1-1, men for Klopp og gjengen er poengdeling ingen vei til spill i Europa neste sesong.

Arsenal ønsker seg Sander Berge

Det er litt overraskende at Arsenal ønsker seg en som har vært skadet store deler av sesongen, men det skal visstnok være tilfelle. Football.London er overbevist Sheffield Uniteds defensive midtbanespiller Sander Berge ønskes av Arsenal manager Mikel Arteta. Det var nesten som forventet de siste årene har vært som et eventyr for Sheffield United, med stadige opprykk fra skyggenes dal til øverste halvdel av Premier League, men det ble med to sesonger på topp, vi har sett det før og vi kommer til å se det igjen.

 – Kollisjonen førte til at eg vart ryggmergsskadd, og lam frå hoftene og ned 

Frå arkivet: Gullborg Berge, Bøaflata, Mjøsvang, fødd 1958
Les mer om:

– Jeg har telt på kronene om det går opp

Stig-André Berge har trent mot karrierens siste hovedmål i snart fem år. I det femte året har bryteren mistet sponsorer, trent i et lagerlokale og kjent på corona-paranoia. Nå er OL-håpet ute.
Les mer om:

David Luiz er ferdig med Arsenal

Og skal vi fortsette setningen må det være at Arsenal er ferdig med David Luiz også. Da den brasilianske midtstopperen kom tilbake til Chelsea i 2016 etter to år i Paris Saint-Germain var det fordi han savnet livet på Stamford Bridge. – Han var med å finne Premier League og FA Cupen før han overraskende meldte overgang til Arsenal i 2019. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Det viste seg å være en tabbe, for det første er ikke overganger mellom byrivalene særlig populære i noen av leirene og David Luiz kom virkelig til en klubb som var i oppløsning.

Berge kan miste ligainnspurten

Sander Berge har pådratt seg en liten muskelskade og kan være ferdigspilt for sesongen. Sheffield United har tre kamper igjen i sitt Premier League-farvel. Berge var nylig tilbake etter et langt avbrekk. Midtbanespilleren fikk en hamstringskade i åpningsminuttene mot Manchester United 17. desember. Sheffield United-manager Paul Heckingbottom understreker at den nye skaden ikke har noe med den forrige å gjøre. – Sander fikk en liten skade i sist kamp. Vi skal undersøke den nærmere, men vi kommer ikke til å ta noen sjanser, sa Heckingbottom ifølge Yorkshire Post under fredagens pressekonferanse.

Buffon fikk telefon fra regjerende seriemestere

Denne uken gikk Buffon ut for andre gang i karrieren og informerte Juve-supporterne om at nok var nok. 43-åringen har likevel ingen planer om å gi seg.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Leger Uten Grenser sender norsk skip til Middelhavet

Leger Uten Grenser skal bruke et tidligere seismikkskip fra Ålesund-rederiet Uksnøy & Co til å berge båtflyktninger i Middelhavet.
Les mer om:

Skal forsøke å berge forlist sjark når det blir fullmåne

Sjarken som for snart to måneder siden slet seg fra fortøyningen i ekstremt uvær, er fortsatt ikke berget.
Les mer om:

Fintet ut da det gjaldt som mest og misset OL: Hva nå, «Stigga»?

Helgens OL-kvalifisering i Sofia ble en gedigen skuffelse for Stig-André «Stigga» Berge, som slukøret må innse at OL i Tokyo går uten verken ham eller noen andre norske brytere. I dette intervjuet setter han ord på både nedturen, håpet for framtiden og planene for brytekarrieren.
Les mer om:

Minst ni personer drept i skyting på skole i Russland

En gjerningsperson er arrestert. Flere elever måtte hoppe ut av vinduer i tredje etasje for å berge livet.
Les mer om:

De spilte bort nesten 14 millioner og mistet alt de hadde: – I perioder var det bare svart

Atle Vestvik (47) og Bjørn Berge (50) er rike på dårlige erfaringer.
Les mer om:

Sander Berge tilbake fra start

Sander Berge startet sin første kamp siden desember da Sheffield United tapte 0-2 for Crystal Palace etter mål av Christian Benteke og Eberechi Eze. Berge spilte 58 minutter.
Les mer om:

Der landet årets viktigste kontrakt

Det er stor lettelse i den franske hovedstaden etter Neymar forlenget med Paris Saint-Germain. – Med underskriften til superstjernen er også Kylian Mbappé sin signatur også rett rundt hjørnet. Nå er alle spekulasjoner om en retur til Barcelona parker en dag for alle. – Den spanske storklubben vil ikke ha råd til å kjøpe ut en langsiktig kontrakt, spesielt etter de med all sannsynlighet blir utestengt fra Champion League i minst et år.

De spilte bort nesten 14 millioner og mistet alt de hadde: – I perioder var det bare svart

Atle Vestvik (47) og Bjørn Berge (50) er rike på dårlige erfaringer.
Les mer om:

Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista. Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang».

Norsk brytefiasko i Bulgaria

Ingen norske brytere kommer til å delta i OL i Tokyo i sommer. Helgens OL-kvalifisering i Sofia var siste mulighet til å kvalifisere seg. Stig-André Berge, Felix Baldauf, Morten Thoresen og Oscar Marvik røk alle ut i kvalifiseringen.

Snart legger Stig-André Berge opp. Da regner han med en sorgreaksjon.

Blodig Vecchia måtte forlate treningsfeltet dagen før seriepremieren
Les mer om:

OL-håpet ute for bryte-Berge – Baldauf i kvartfinalen i OL-kvalifiseringen

Stig-André Berge (37) tapte sin første kamp i OL-kvalifiseringen i bryting 1-4 mot Murad Mammadov fra Aserbajdsjan, og sjansen til OL-opptreden i Tokyo er ute.
Les mer om:

OL-håpet ute for knust Berge: – Jeg er bare tom

Stig-André Berge (37) blir ikke å se i Tokyo. Det ble klart lørdag formiddag.
Les mer om:

OL glapp: - Jeg er knust

Stig-André Berge (37) tapte kvalifiseringskampen mot Murad Mammadov i Bulgaria, dermed glapp drømmen om OL i Tokyo.
Les mer om:

OL-drømmen glapp

Det blir ikke noe OL i Tokyo for Stig-André Berge. Han tapte mot Murad Mammadov i kvalifiseringen lørdag formiddag.
Les mer om:

Alle snakker om supertalent James Carragher unntatt pappa som snakker om absolutt alt

Liverpool legende og Sky Sports kommentator Jamie Carragher vet absolutt alt om alle og slenger med leppa hver eneste dag.- Er du noe som helt i engelsk fotball har du fått passet ditt påskrevet. Pappa Carragher spilte absolutt hele sin karriere for Liverpool og kunne ikke tenke seg noe annet, derfor ble det litt oppstuss rundt bordet på søndagsmiddagen da sønn og forsvars-talent James Carragher for noen år siden forlot Liverpool sitt akademi. Som fjortenåring bestemte James Carragher å gå sine egne veier og byttet til League One-klubben Wigan.

OL-håpet ute for bryte-Berge

Stig-André Berge (37) tapte sin første kamp i OL-kvalifiseringen i bryting 1-4 mot Murad Mammadov fra Aserbajdsjan, og sjansen til OL-opptreden i Tokyo er ute.
Les mer om: