Nyheter om Berg


Berg seriemester med Omonia

Henning Berg kunne tirsdag feire serietittel med sin kypriotiske klubb Omonia Nikosia. 1-0-seier over AEK Larnaka i nest siste serierunde sørget for det.
Les mer om:

Henning Berg seriemester med Omonia

Henning Berg kunne tirsdag feire et nytt seriegull med sin kypriotiske klubb Omonia Nikosia. 1-0-seier over AEK Larnaka i nest siste serierunde sørget for det. Fotis Papoulis scoret kampens eneste mål. Samtidig spilte nærmeste rival Apollon Limassol 2-2 mot Olympiakos Nikosia, og dermed skiller fem poeng i favør av nordmannens klubb. Dermed blir ikke oppgjøret mellom de to topplagene kommende mandag den seriefinalen det lå an til å bli.
Les mer om:

Fikk nei til lotteri: – Vi skal få reist et minnesmerke likevel!

Lotteritilsynet har sagt nei til et lotteri til inntekt for et minnesmerke for Stein Ove Berg. Ildsjelene i prosjektet er skuffet, men står på videre. Planen er avduking i løpet av 2023.
Les mer om:

Antonio Conte åpner opp for exit

Det er elleve år siden Inter Milan-supporterne kunne hylle seg som Serie A-mestere. På søndag var det igjen tid for å feire. Ingen er i tvil om at Antonio Conte står bak triumfen, derfor blir usikkerheten om hva som skjer neste sesong litt spesiell. Nå har det ikke vært lagt skjul på at det har blåst stiv kuling internt i klubben, der Conte forrige sommer var i en høylydt krangel med ledelsen. Så roet det seg, Conte valgte å fortsette, samtidig som den økonomiske utviklingen gikk til det verre. Les: Henning Berg blir værende på ferieøya et år til Snakk om vinnerskalle i Conte!

Ingen blir overrasket om denne trioen ender opp på gamlehjem sammen!

De gikk på skolen sammen, flyttet til samme gate og i kan i løpet av tre uker feire hver sin 50-årsdag. Trioen Jens Berg, Leif Erik Andersen og Dag Eivind Syverstad er uatskillelige og til sommeren har de også samkjørt et nytt jubileum.
Les mer om:

Henning Berg blir værende på ferieøya et år til

Kypriotiske klubber er vant til å spise managere, men Henning Berg klarte å riste av seg nederlagsfølelsen fra Stabæk og kjemper om seriegull med Omonia Nikosia. – Det er litt av en presentasjon at klubben faktisk har valgt å forlenge, siden 2000 har klubben hatt 30 managere. Henning Berg sin kontrakt varer nå frem til neste sommer. Les: Tottenham er enig i at Premier League er best for en med 30 mål på 44 kamper «Det er fine sportslige utfordringer her, mange utenlandske spillere og trenere og ikke kunstgressbaner.

Med denne forretningsidéen vant Hilde konkurransen for nyetablerere(pluss)

Tirsdag ble siste samling i vinterens etablererkurs i regi av Næringshagen Midt-Troms gjennomført. Ni gründere fra regionen presentere sin forretningside, og Hilde Berg fra Dyrøy vant 5 000 kr fra SNN for beste «pitch».
Les mer om:

Etter 34 år ved samme arbeidsplass blir Karin sjef: – Trengte ikke betenkningstid!

Karin Berg Ørbeck (55) har jobbet i NFF Vestfold siden 1987. Nå blir hun sjef.
Les mer om:

Bild: Vil forhandle der Manchester United mislykkes med Salah «penger»

Mohammed Salah befinner seg bare et mål bak Tottenham spiss Harry Kane på denne sesongens toppscorer liste i Premier League. – 20 mål i en Liverpool sesong som slettes ikke har vært bra viser hvilke kvaliteter den egyptiske stjernen har. Manager Jürgen Klopp vil gjerne ha han med også neste sesong, men han vet også at et salg vil genere veldig mye penger, mer enn det som klubben har tapt på Covid 19.

Patrick vil se skarpere Glimt: – Håper vi kan skape mer

Patrick Berg gleder seg til ny kamp på Aspmyra.
Les mer om:

MDGs Lan Marie Berg fyrer løs mot Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiets valgløfter til bilistene faller ikke i smak hos MDG-politiker Lan Marie Berg. 
Les mer om:

Lan Marie Berg frykter norsk klimasabotasje

MDGs Lan Marie Berg ber statsminister Erna Solberg (H) garantere at Norge ikke vil motarbeide USAs president Joe Biden på klima.

Frode Bergs advokat: Hva er det som skal skjules?

EOS-utvalget mener at feilene som etterretningstjenesten gjorde da de sendte Frode Berg inn i Russland, må karakteriseres som svært samfunnsskadelige. - Hva er det som skal skjules spør advokat Brynjulf Risnes.
Les mer om:

Hundene er fortsatt på rømmen

Hundene stakk av på besøk på Berg, de er observert flere steder i bydelen i løpet av ettermiddagen.
Les mer om:

Derfor vil de ha innsnevring

Fartsdempere, humper eller innsnevring? Nå har samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG) orientert om valgene for strekningen og skoleveien, og om Bymiljøetatens videre fremdrift i veien.
Les mer om:

Patrick Berg etter TIL

Les mer om:

Karolina (26) gikk fra mobbeoffer til superstudent: – Det var ikke enkelt å være utlending i Fredrikstad

Karolina Berg (26) fyller dagene med to studier – ved to forskjellige skoler og på to forskjellige språk. Dessuten jobber hun rundt 110 timer i måneden fordelt på tre deltidsjobber. Her forteller hun hvordan hun gikk fra å være mobbeoffer i Fredrikstad til å bli superstudent.
Les mer om:

– Tjenesteveien når det skal klages, er kommunen. Det er hvert fall ikke via avisa, så dette er fryktelig beklagelig(pluss)

Det mener leder for helse og omsorgsutvalget i Indre Fosen, Torkil Berg (Ap).
Les mer om:

Tobias Hestad sendes ut igjen!

Pappa Daniel Berg Hestad er en ekte Molde legende med hele 666 kamper for klubben, 473 av dem i Eliteserien. – Det er opplagt for alle som følger klubben at når først 20 år gamle Tobias Hestad bestemmer seg for å bli fotballspiller at gjør det i Molde. Nå går han i skole, i fjor var det utlån til Stjørdals-Blink og i år er det Raufoss som gjelder. Molde omtaler Hestad junior som en meget angrepsvillig midtbanespiller ikke så ulikt sin far med andre ord.

Russisk vri på Frode Berg-saken: Nå krever han Norges versjon

Helt siden Frode Berg ble arrestert i Moskva i 2017, er det russernes versjon av spionsaken som har kommet offentlig fram. Nå mener Berg og hans advokat at det er på tide å gjøre noe med denne ubalansen.
Les mer om:

Frode Berg etter lukket høring: Vil ha svar om E-tjenestens rolle

Frode Berg sier offentligheten fortjener å vite om Etterretningstjenesten har gjort noe kritikkverdig i saken hans. Mandag morgen kom han til Stortingets lukkede høring om rapporten om Frode Berg-saken.
Les mer om:

Lukket høring på Stortinget: Vil ikke avgradere Frode Berg-rapporten

Mandag morgen møter Frode Berg (64) til høring bak lukkede dører i Stortinget. Nå sier Høyre og flere av de borgerlige partiene på Stortinget at de ikke vil avgradere rapporten om den spiondømte nordmannen.
Les mer om:

Marianne gikk fra å jobbe med regnskap til å bli butikkeier: – Jeg stortrives! (pluss)

I november åpnet Berg Branding på Rissasenteret i Rissa sentrum. Bak butikken står svigerinnene Marianne Kvam Berg og Kathrine Tørstad Berg.
Les mer om: