Nyheter om Belgia


Kristoff og Leknessund får tøff konkurranse i Arctic Race of Norway

Thor Hushovd mener Kristoff er storfavoritt på de to første etappene i Arctic Race of Norway, men tror sammenlagtseieren går til Frankrike eller Belgia i år. Favoritt og joker Hushovd tror Warren Barguil og Ben Hermans, som begge har vært med i Arctic flere ganger tidligere, er de største favorittene til å vinne sammenlagt.

Store stjerner kommer til Arctic Race

Thor Hushovd mener Kristoff er storfavoritt på de to første etappene i Arctic Race of Norway, men tror sammenlagtseieren går til Frankrike eller Belgia i år.

Belgia innleder etterforskning for uaktsomt drap etter flomkatastrofen

Påtalemyndigheten i Belgia har innledet en etterforskning for å se om noen kan stilles ansvarlig for ødeleggelsene etter flomkatastrofen tidligere i juli.
Les mer om:

Syklet til topplass i Belgia(pluss)

Hans Magnus Eldby Dahlslett (21) fra Kvæfjord ble nummer to i et sykkelritt i Belgia.
Les mer om:

Drømmedebut for Daland i Belgia: – Det villeste jeg har vært med på

Espejord åpner opp om sentrale detaljer: Koster TIL så godt som ingenting hvis han er skadet i høst
Les mer om:

Drømmedebut for Daland i Belgia: – Det villeste jeg har vært med på

Jesper Daland fikk en meget spesiell debut i belgisk toppserie, da Cercle Brugge måtte spille åpningskampen over to forskjellige dager.
Les mer om:

Se Rosenborgs Europa-jakt på adressa.no

Drømmedebut for Daland i Belgia: – Det villeste jeg har vært med på
Les mer om:

Belgia tilbyr koronavaksine til sjømenn

Et vaksineprogram for utenlandske sjømenn er lansert i Belgias travle havner, og helsearbeidere er klare til å komme om bord for å sette koronavaksinen.
Les mer om:

Europa hardt rammet av kraftig regn og tordenvær

Ny flom i Belgia og Nederland, lynnedslag i Sveits og kraftig regnvær i Storbritannia: ekstremværet fortsetter å herje i Europa. Men Tyskland slipper unna.

Nye oversvømmelser i Belgia

Etter kraftig regn lørdag, meldes det igjen om oversvømmelser i Belgia. I Dinant er flere biler skylt av gårde i vannet som fosser gjennom gatene.
Les mer om:

Nye oversvømmelser i Belgia

Etter kraftig regn lørdag, meldes det igjen om oversvømmelser i Belgia. I Dinant er flere biler skylt av gårde i vannet som fosser gjennom gatene.
Les mer om:

Nytt ekstremvêr i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar.
Les mer om:

Nytt ekstremvær i Belgia: Vann fosser gjennom gatene

Et større område i byen Dinant i Belgia er oversvømt og vannet fosser gjennom gatene etter kraftig regn lørdag.
Les mer om:

Duo til semifinale i roing

Are Strandli (32) og Kristoffer Brun (33) vant forsøksheatet i lettvekt dobbeltsculler og ble semifinaleklare. De vant like foran Belgia, som også tok seg rett til semifinalen, og den tøffe duellen tærte på kroppen. – Jeg ropte litt på elgen der. Det er ikke unormalt at man må kaste opp litt, og det kom i kombinasjon med både syre og varme. Det er hett her, sier Strandli til NRK etter løpet. – Det er en ubehagelig realitet, supplerer kompis Brun om smerten de måtte gjennomgå.
Les mer om:

Aron Dønnum har pakket kofferten – klar for belgisk fotball

Han reddet poenget for Vålerenga mot Lillestrøm. Dette viste seg at det ble det siste Dønnum skulle gjøre foran Klanen i denne runden. På fredag kom bekreftelsen på overgang til Standard Liege. Men før avreise måtte Dønnum ta en takkerunde med åpning for retur, en gang i fremtiden. Les: Ung, norsk og sulten keeper på vei til Leeds – Kjære Klanen. Uten dere er vi ingenting. Verken jeg som spiller, eller Vålerenga som klubb. Jeg drar, men vi sees igjen. Dere vil alltid være i hjertet mitt, sier Dønnum til vålerengas hjemmside.

Vålerenga rundspilt av KAA Gent

Det ble en blytung torsdags kveld i Belgia for Vålerenga da de møtte KAA Gent. Laget som endte på syvendeplass i den belgiske toppdivisjonen forrige sesong hadde få vansker mot et tamt Vålerenga-lag. Første skåring kom etter drøyt ti minutter spill da Gianni Bruno nikket inn 1-0. Fem minutter før hvilen doblet Tarik Tissoudali ledelsen. Vålerenga protesterte kraftig og ønsket målet avvinket for offside, men fikk ikke medhold.

Smadret i Belgia

Dag-Eilev Fagermos menn fikk bank mot Aron Dønnums nye rival, og Europa-eventyret ser ut til å være over allerede etter én kamp.
Les mer om:

Papirløse arbeidere stanser sultestreik i Belgia etter to måneder

Hundrevis av papirløse arbeidere i Belgia stanset onsdag en to måneder lang sultestreik for å kreve opphold i landet.
Les mer om:

Kristoff nummer fire i Belgia

Leiligheten på Sørlandet fantes ikke
Les mer om:

Kristoff nummer fire i Belgia

Alexander Kristoff var tirsdag tilbake i konkurranse igjen. UAE-syklisten var fjerde raskest på åpningsetappen i Tour de Wallonie i Belgia. Det var Kristoffs første ritt siden han brøt NM-fellesstarten i Kristiansand 20. juni. Han pådro seg en forslått ankel da ha kjørte på en flaske og veltet.
Les mer om:

Merkel besøkte tyske flomofre – landesorg i Belgia

Tysklands statsminister var tirsdag på sitt andre besøk i flomområdene i vest. I Belgia er det landesorg, og de døde ble minnet med ett minutts stillhet.
Les mer om:

Søker etter omkomne i Belgia: – Det ser ut som etter tsunamien i 2004

Letemannskaper jobber i nesten 30 grader for å finne savnede etter flommen i Belgia. – Den sterke lukten bidrar til at vi kan finne omkomne fortere, sier lederen for søket Alain Remue.
Les mer om:

Landesorg i Belgia etter flom

Belgia har erklært landesorg tirsdag og vil hedre de omkomne i flommen med ett minutts stillhet. Så langt er 31 mennesker bekreftet døde, og rundt 70 er savnet.
Les mer om:

Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season

Den franske superstjernen Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season samtidig som han har en stor beslutning han må ta. Real Madrid manager Carlo Ancelotti vil starte å jobbe med troppene sine denne uken, Karim Benzema, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba og Gareth Bale, kommer tilbake på jobb etter å ha blitt eliminert i åttendedelsfinalen i EM Så senere vil Thibaut Courtois og Eden Hazard komme etter at Belgia nådde kvartfinalen.

FN ber Belgia gi sultestreikende migranter opphold

To FN-representanter ber Belgia gi midlertidig opphold til flere hundre migranter som sultestreiker i Brussel. Flere av dem er ved dårlig helse.
Les mer om: