Nyheter om Belgia


Stjerna mister landskamper

LSK-profilen Emilie Haavi er ute med en strekk i låret og går glipp av Norges VM-kvalifiseringskamper mot Polen og Belgia.
Les mer om:

Haavi-forfall til landskampar

Emilie Haavi har meldt forfall til VM-kvalifiseringskampane mot Polen og Belgia, melder NFF. Ho måtte ut med hamstringsskade like før pause i LSKs kamp mot Stabæk i helga. – Sesongen er nok over for min del, seier Haavi til Romerikes Blad. Linköpings Heidi Ellingsen er teken ut som ny kvinne i troppen. Norge møter Polen borte torsdag og Belgia heime tysdag i neste veke.

Hauger utpeikt av Verstappens far som 13-åring

Då Dennis Hauger køyrde gokart i Belgia som 13-åring, visste han ingenting om kven som hadde fått i oppdrag å speide på han.
Les mer om:

Solberg på åttende

Oliver Solberg tok ifølge NTB ingen store sjanser på de seks første fartsprøvene i Rally Catalunya. Han ligger på åttendeplass. 20-åringen har aldri rattet sin Hyundai på asfalt i VM-sammenheng tidligere. Han har dessuten måttet bryte de fire siste VM-rundene han har kjørt i RC2-klassen i Estland, Belgia, Hellas og Finland. Totalt har han 1.55,6 minutter opp til ledende Thierry Neuville i sammendraget før lørdagens kjøring.

Tre menn tiltalt for hvitvasking av stort utbytte fra bedrageri i Belgia

Tre menn er tiltalt for å ha hvitvasket et utbytte på 17 millioner kroner fra et bedrageri begått i Belgia. Økokrim mener de er en del av et større nettverk.
Les mer om:

Tre menn tiltalt for hvitvasking av stort utbytte fra bedrageri i Belgia

Rykker ut til trafikkulykke i Hillevågstunnelen
Les mer om:

Tre menn tiltales for hvitvasking av 17 millioner kroner

Økokrim har tiltalt tre menn for hvitvasking av utbytte fra et bedrageri begått i Belgia.
Les mer om:

Tiltalt for grov hvitvasking

Forretningsmannen Per Morten Hansen (59) er tiltalt for grov hvitvasking etter at 17 millioner kroner ble sendt fra Belgia til en norsk bankkonto. Millionene stammet fra et bedrageri mot en styrtrik, belgisk forretningsmann.
Les mer om:

Olsvik debuterer i Sjögrens tropp

Fotballkvinnenes sjef Martin Sjögren har tatt med Rosenborgs Maria Olsvik blant 23 spillere i troppen til VM-kvalifiseringskampene mot Polen og Belgia. 27-åringen er den eneste debutanten i troppen. Hun er tiltenkt en vingback-rolle i landslaget, opplyser Sjögren. – Hun har hatt en bra sesong i Rosenborg og har en del spennende kvaliteter.

Debuterer i Sjögrens tropp

Fotballkvinnenes sjef Martin Sjögren har tatt med Rosenborgs Maria Olsvik blant 23 spillere i troppen til VM-kvalifiseringskampene mot Polen og Belgia.
Les mer om:

Bakkerud europamester i rallycross

Andreas Bakkerud var best av alle i den siste runden av europamesterskapet i rallycross i Belgia søndag og sikret seg med det EM-tittelen. Fra før hadde 30-åringen fra Bergen sanket 60 poeng, og med sine 30 poeng i Belgia sikret han seg sammenlagtseieren med fire poeng ned til franske Fabien Pailler, som tok 2.-plassen. Nordmannen vant i klassen Euro RX1. Bakkerud har levert en god sesong der han kjempet med de beste også under runden i Frankrike for en måned siden.

Italia vant bronsefinalen

Nicolo Barella og Domenico Berardi scoret målene for Italia slo Belgia 2–1 i bronsefinalen av nasjonsligaen. Barella fikk drømmetreff like etter pause og satte det første målet på volley fra utenfor 16-meteren. Berardi doblet ledelsen fra straffemerket etter 65 minutter. Charles De Ketelaere reduserte fire minutter før full tid etter en praktfull kontring, men Italia sto imot resten av den belgiske sluttspurten. Spania og Frankrike i finalen av nasjonsligaen søndag, klokken 20.45.

Italia slipper å tenke på Lukaku og Hazard

To av Belgias sterkeste angrepsspillere er sendt hjem fra landslagsleiren. For Belgia er dette en liten fotballkrise når de skal opp mot Italia i kampen om bronse i Nations League, men de to spillerne har tydeligvis kjørt seg for hardt. -Hazard og Lukaku er i samme fysiske form.

Skadesmell for Belgia: Lukaku og Hazard ute mot Italia

Belgia må klare seg uten stjerneduoen Romelu Lukaku og Eden Hazard i kampen om tredjeplassen i nasjonsligaen mot Italia søndag.
Les mer om:

Skadesmell for Belgia

Belgia må klare seg uten stjerneduoen Romelu Lukaku og Eden Hazard i kampen om tredjeplassen i nasjonsligaen mot Italia søndag. Det bekreftet Belgia-trener Roberto Martínez lørdag. Årsaken skal være overbelastninger i ulike muskelgrupper. Martinez opplyser at det er uvisst hvor lenge duoen vil være satt ut av spill. – De har begge overbelastning i muskler på forskjellige steder, og vi har ikke fasilitetene her til å jobbe med vårt medisinske apparat slik vi ønsker, så vi var nødt til å sende dem tilbake til Belgia, sier Martinez ifølge nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

Martin Olimstad er blitt Belgia-proff

Berre nokre dagar før seriestart heime i Noreg fekk Martin Olimstad (24) eit tilbod han ikkje kunne seie nei til. No er han volleyballproff i Belgia.
Les mer om:

Festfotball da Frankrike slo Belgia i siste sekund

Semifinalekampen mellom Frankrike og Belgia i sluttspillet i nasjonsligaen ble en festkveld av de sjeldne, og der Frankrike gjorde 3-2-målet i siste sekund.
Les mer om:

Frankrike avgjorde i siste sekund

Semifinalekampen mellom Frankrike og Belgia i sluttspillet i nasjonsligaen ble en festkveld av de sjeldne, og der Frankrike gjorde 3-2-målet i siste sekund. Theo Hernández blåste inn den avgjørende scoringen akkurat i det klokka viste 90 spilte minutter, og det var etter spillets gang etter en gedigen snuoperasjon i et skikkelig thrilleroppgjør. Slik så det ikke ut i starten. Da var Belgia det beste laget, og de røde ledet 2-0 til pause etter scoringer av Yannick Carrasco og Romelu Lukaku. Men i andre omgang scorte Karim Benzema og Kylian Mbappe med etter drøye timen spilt.

Frankrike til Nations League-finale etter ellevill snuoperasjon

(Belgia – Frankrike 2–3) Belgia gikk til pause med en tomålsledelse, men i den andre omgangen vartet de franske stjernene opp med festfotball i semifinalen i Nations League.
Les mer om:

Møller Dæhli følte seg i «brutal fryseboks»: – Vennskapet med Kristian er det eneste positive fra den tiden

Mats Møller Dæhli og Kristian Thorstvedt fant umiddelbart tonen i Belgia.
Les mer om:

Spania klare for finale

Spania slo Italia 2-1 og tok seg til finalen i sluttspillsfinalen i nasjonsligaen i fotball. Ferrán Torres scoret begge målene for Spania, som møter de vinneren mellom Belgia og Frankrike i finalen 10. oktober. Barcelona Pablo Gavi (17) spilte fra start og ble med det den yngste til å spille på Spanias landslag noen gang.

Hva kan du om Belgia?

Lars Helle drar tilbake til Dagbladet
Les mer om:

Et politisk koldtbord

Hva kan du om Belgia?
Les mer om: