Nyheter om Basic


Luciano Spalletti vil hente både Sander Berge og Morten Thorsby

Både Morten Thorsby og Sander Berge er sentrale midtbanespillere som har sterke defensive kvaliteter, noe som Napoli manager Luciano Spalletti er fullstendig klar over de mangler.

Bekreftet: Max Allegri tilbake!

Andre Pirlo fikk tidligere i dag en klapp på skulderen før han ble geleidet ut. I døråpningen ventet Max Allegri. Det er to år siden Allegri ga seg hos Juventus for å ta en pause. 53-åringen ledet Torino-klubben fra 2014-19. 5 Serie A-titler av fem mulige, fire pokaltitler og noen Champions League-finaler. Les: Bekreftet: Andrea Pirlo er ferdig hos Juventus Nå skal Juventus back to basic. Det vil si tilbake til toppen av Serie A i første omgang. Welcome back home, Max!
Les mer om:

Sophie fikk varemerke-nei: – Det strider mot moral

Sophie Elise Isachsen søkte om å bruke varemerkenavnet "Basic Bitch", men fikk nei fra Patentstyret.
Les mer om:

Trailer: Basic bitch sesong 2

Les mer om:

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Anmeldelse: Basic bitch byr på basic historiefortelling

I dag er det premiere på Basic bitch. Humorserien er produsert av Feelgood Scene Film og TV AS, samme selskap som populære Hvite gutter. Basic bitch er skapt av Vilde Klohs og Amanda Erlandsen, og regissert av Torstein Bjørklund. Vi møter Anine (Kristine Grændsen), Ingrid (Ada Otilde Skjong Eide), Madeleine (Emilie Skolmen) og Julie (Karin Klouman) som var de fineste ‘94-jentene i Tønsberg. De kunne flyttet til Oslo med ambisiøse #lifegoals og ustoppelig karrieredrive, men foretrekker heller en komfortabel tilværelse i hjembyen. Alle kan jo ikke bli leger og psykologer og influensere, men alle

Basic bitch promo

Les mer om:

Netflix forteller hvorfor de øker prisene – hva med Norge?

Netflix og chill blir dyrere i USA. Kan vi vente oss en økning i pris her også? Strømmetjenesten tilbyr tre forskjellige abonnementer: Basic, Standard og Premium. Det er de to sistnevnte som nå øker i pris. Standard-abonnementet har tidligere kostet $12.99 (124 norske kroner) i måneden for amerikanske brukere.  Med det får du bedre videokvalitet, oppløsning på 1080p og muligheten til å se på innholdet fra to forskjellige skjermer samtidig. Nå går prisen opp til $13.99 (133 norske kroner). Premium-abonnementet har til nå kostet $15.99 (152 norske kroner) i måneden. For denne prisen blir du love

Helene Ekra aka @bbyekra om stilen, Billie Eilish, OnlyFans og seksuell frigjøring

Helene Ekra alias @bbyekra er en av Norges største influencere. Men ikke forvent duftlys og duse farger á la Camilla Pihl hvis du aldri har besøkt profilen hennes før. Oslo-jenta er kjent for sin kompromissløse stil og bekymringsløse attitude. Bildene til Helene blir daglig repostet av stilkontoer på Instagram, og for noen år siden fanget hun også oppmerksomheten til Billie Eilish, som begynte å følge henne.  View this post on Instagram

Det begynte med Basic der også

KODEPRAT: Vi spør utviklere om litt forskjellig. Denne gangen er det Einar Bleikvin i Genus som svarer.
Les mer om:

Ny trailer: Ratched kan bli høstens beste serie

Netflix-serien om Mildred Ratched nærmer seg med stormskritt. Sykepleieren fra helvete ble først introdusert i Ken Kesey-romanen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (aka Gjøkeredet) i 1962, kanskje mest kjent fra filmen ved samme navn fra 1975. Der ser vi Jack Nicholson i hovedrollen som psykiatri-pasienten Randle McMurphy, Mildred Ratched spilles av Louise Fletcher. Netflix’ Ratched forteller bakhistorien til den fiktive sykepleieren som gradvis utviklet seg til et monster.  Nykommeren Evan Romansky er serieskaper, men med på laget har han også veteranen Ryan Murphy som produsent og regissør. Rya

Full kurdisk behandling - i Skien

Plutselig fikk jeg det samme som i Tyrkia. Men jeg var i Skien sentrum. Basic barber shop og dets kurdiske frisør kunne tilby disse tingene - som gjør at man kommer ut fra barberen både glad, nyklipt og med bedre hørsel og oksygentilgang.
Les mer om:

7 TikTok-stjerner vi vil savne hvis appen forbys i USA

Får Donald Trump viljen sin når det gjelder TikTok? – Når det kommer til TikTok, skal vi forby dem fra Amerikas forente stater, fortalte presidenten til til journalister ombord i Air Force One tidligere denne måneden. Dermed kan over 100 millioner aktive brukere forsvinne over natten. Blant dem mange av de mest populære og innflytelsesrike TikTok-erne. TikTok eies av kinesiske ByteDance, som i 2017 kjøpte kinesiske Musical.ly for nesten 10 milliarder kroner og flyttet Musical.ly-kontoene over til TikTok. ByteDance la deretter ned Musical.ly.

Ratched fra Netflix: Sarah Paulson som sykepleieren fra helvete

Kjenner du til sykepleieren Mildred Ratched? Til tross for riktig yrke: Det er nok ikke henne El Papi hyller på sin norske superhit. Den fiktive helsearbeideren, først introdusert i Ken Kesey-romanen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (aka Gjøkeredet) i 1962, er nemlig av det særs utrivelige slaget. Mange kjenner karakteren fra den fem ganger Oscar-vinnende filmen med samme navn fra 1975.

Fra Commodore Basic til Typescript

KODEPRAT: Hva driver utviklere med? Denne gangen spør vi Frode Nerbråten i Kodemaker.
Les mer om:

Far og sønn starter bedrift

– Det har aldri vært noe alternativ å drive med noe annet, sier Stein Lande. Denne uken åpnet han og sønnen Mathias nettbutikken «The Basic Shop».

Stolt Kim Kardashian: – Kanye vil starte en kirke

Amen! Sunday Service på Coachella var tent som Den hellige ånds ildtunger. Okay, kanskje ikke hvis du ikke liker Kanye West…  Men søndagens opptreden var i det minste en original variant med unik energi. Showet, direktesendt på YouTube, fikk 50 000 tilskuere på plass klokken 9 om morgen, samlet rundt en haug bygget for anledningen ved campingområdet – med høyttalere under gresset. Kim Kardashian West, Kendall Jenner og Penelope Scotland Disick på Kanyes gudstjeneste (Rich Fury/Getty) Blant publikum var hele Kardashian-familien, inkludert Travis Scott, samt Donald Glover alias Childish Gambino,

Emosjonell Kanye West markerte påskens budskap på Coachella – med mange gjester

Påsken handler ikke om afterski, Jägermeister og Kvikk Lunsj. Jesus Kristus stod opp av graven på påskedag, etter å ha vært død siden langfredag. Noe Kanye West ikke har glemt. Rett før årets Coachella-plakat ble sluppet, trakk han seg som headliner grunnet krangel festivalen om konsertproduksjonen.
Les mer om:

Benitez er lei – trenger 850 millioner kroner

På mandag rykket Arsenal opp til 3. plass i Premier League. Newcastle gjorde dette mulig med 2-0-tapet, og har fått Rafael Benitez til å innse at kamper vinnes ikke uten scoringer. Helt basic, men samtidig vanskelig når du sliter med å få det til. For Benitez har dette vært et mareritt i en sesong der det tidvis har vært mye bra spill, men uten de befriende scoringene som skiller vinnerne fra taperne. Arsenal vet hvor målet befinner seg.

UEFA straffer Dejan Lovren med karantene!

Nå skal Jürgen Klopp slippe å bekymre seg for denne karantene, men for Dejan Lovren blir det fortjent, men kjipt.  I november vant Kroatia 3-2 over Spania i Nations League.

Back to basic

Mercedes Geländewagen er akkurat erstattet av en helt ny G-Klasse. Evolusjonen har vært enorm. Vi har fått sjansen til å teste et par av de aller eldste, og vi digger det.
Les mer om: