Nyheter om Barcelona


Vil naturlig nok ikke selge Lewandowski når ønsket erstatter koster minst en milliard

Det er lett å forstå den tyske storklubben Bayern München. – Barcelona har budt 40 millioner euro for Robert Lewandowski som har scoret mellom 40 og 50 mål hver eneste sesong i en årrekke. Summen har beveget seg litt oppover, men bud nummer 1, 2 og 3 er avvist. Bayern München som alltid tenker metodisk og langsiktig har i følge Corriere dello Sport Napoli-spiss Victor Osimhen skal øverst på sin ønskeliste til dersom Robert Lewandowski skulle forlate Tyskland i sommer.

Christophe Galtier har takket ja til jobben han nesten garantert mister neste sommer

Litt i overkant flåsete, men egentlig et enkelt regnestykke. Når du ansettes som PSG-trener er du ferdig hvis du ikke vinner Champions League. På tirsdag ble det klart at Pochettino blir skubbet ut av Parc des Princes, inn kommer den tidligere Nice-treneren. Galtier var treneren som rundlurte PSG 2020/21-sesongen da han med Lille tok Serie A-titlen fra oljefondet i Paris. 55-åringen ga seg på topp hos Lille og har hatt ansvaret for Nice den siste sesongen. Her ledet Galtier klubben fra en tidligere 8. plass i Ligue 1 til en 5. plass, til samme poengsum som Rennes som kapret 4.

Kan velge om de skal gå for Haaland i 2024 eller 2025

Det spanske mediet Marca følger Real Madrid tett. I et intervju med Real-president Florentino Perez for noen uker siden kom spørsmålet om han kjente til en utkjøpsklausul i City-kontrakten til Haaland. Svaret var: «Vi har hørt om det, men har det ikke bekreftet». Nå mener Marca de har funnet frem til detaljene i avtalen. Haaland signerte kontrakt til 2027, men med avdøde Mino Raiola som arkitekt for kontraktene, er det ikke overaskende at Manchester City måtte godta en kontrakt de normalt skyr som pesten.

Hamret inn 49 scoringer forrige sesong – ikke rart Aston Villa måtte sikre seg Rory Wilson

De siste fem årene i fotballsirkuset har vist oss at en tenåring ikke lenger trenger å være en spiller du såvidt legger merke til før han rundt 20. Sancho, Vinicius jr., Haaland, Bellingham, Pedri, alle gutta spilte seg inn på stjernehimmelen som tenåringer. Vi velger derfor å ta med en overgang for en skotsk 16-åring. Når du har 49 scoringer forrige sesong, da har du potensialet inne.

Marca: Erling Haaland har ikke bare én, men TO ukjøpsklausuler

Det spanske mediet følger Real Madrid tett. I et intervju med Real-president Florentino Perez for noen uker siden kom spørsmålet om han kjente til en utkjøpsklausul i City-kontrakten til Haaland. Svaret var: «Vi har hørt om det, men har det ikke bekreftet». Nå mener Marca de har funnet frem til detaljene i avtalen. Haaland signerte kontrakt til 2027, men med avdøde Mino Raiola som arkitekt for kontraktene, er det ikke overaskende at Manchester City måtte godta en kontrakt de normalt skyr som pesten.

Barcelona i samtaler med Xavis aller, aller største rival

Cristiano Ronaldo skal pent ha bedt om å slippe ut av kontrakten med Manchester United, noe som i praksis betyr at CR7 er ferdig med sin andre og siste runde på Old Trafford. Spørsmålet er hvilken klubb United tør å slippe Ronaldo til før kommende sesong. Linken til Chelsea er sterk, der Todd Bohely skal make his mark på Stamford Bridge. Den optimale prestisjesigneringen er uten tvil Ronaldo The Great. At Manchester United tillater spilleren med 18 Premier League-scoringer forrige sesong ende opp hos rivalen i mørkeblått, den kan vi ikke se komme.

Fotballryktene: – Diskuterer Ronaldo-overgang til Barcelona

Barcelona ser på muligheten for å hente en av tidenes Real Madrid-spillere, mens Chelsea legger hele angrepsrekka ut for salg. Dette er tirsdagens fotballrykter!
Les mer om:

Barcelona har på plass Andreas Christensen og smører på med en gigantisk utkjøpsklausul

Etter at PSG lirket til seg Neymar i 2017 etter å ha trykket på utkjøpsklausulsknappen Barcelona var overbevist om ingen kunne gjøre, har La Liga-giganten vært småparanoid. Ikke så lite heller. Pedri fikk klistret på en utkjøpsklausul på rundt ti milliarder, nyankomne Franck Kessie og Christensen skal heller ikke kunne røres. Etter at Barca solgt 10 prosent av TV-rettighetene sine og fikk inn rundt 2 milliarder, har signeringen av free agents Kessie og Christensen endelig kommet på plass.

Bekreftet! Ikke noe problem å kjøpe «den totale midtbanespiller», du må bare ut med 5 milliarder

Barcelona er svært fornøyde med at de endelig har fått på plass finansiering av «den totale midtbanespiller» Franck Kessie. – Dette er en nyhet som har ligget og ulmet en stund, men som først i dag, rett etter sjefene på Camp Nou fikk solgt 10% av Tv-rettigheter til et amerikansk selskap for 2 milliarder. Barcelona har lært av tabben fra Neymar salget med å ha lave utkjøpsklausuler så denne gangen klasker de på en utkjøpsklausul på 5. milliarder. Franck Kessie har i dag signert en avtale for de neste fire årene med Barcelona.

Tar av friske milliarder for å sikre Frenkie de Jong

Den nederlandske midtbanestjernen Frenkie de Jong har tryglet, grått, bedt på sine knær om å få lov til å bli i Barcelona, men klubben som fortsatt har store økonomiske problemer vil selge og fylle opp bankkontoen med omtrent en milliard. Gjelden er fortsatt på 13 milliarder kroner, men for noen dager siden fikk klubben på plass finansiering som gjør at de får litt større handlingsrom.

Er Premier League virkelig klar for playoff-system?

The Athletic har snust seg til at Serie A 2022/23-sesongen vil avgjøres på playoff. Det amerikanske konseptet har nådd en av verdens mest tradisjonsrike fotballnasjoner. Genialt, eller et grep som kommer til å snyte supporterne for underholdning? De fire klubbene som ender i playoff og spiller om serietittelen blir selvfølgelig vinnerne.

Spansk media: En av Premier Leagues beste offensive midtbanespillere ber om overgang til Barcelona

Bayern München-boss Oliver Kahn kan ikke skjønne at en klubb med milliarder i gjeld og press på å kutte kostnadene kan legge inn bud på Robert Lewandowski. Denne uken kom tikkende inn over 2,6 milliarder på kontoen til La Liga-klubben som skal redde overgangsmarkedet. Da lever også «Prosjekt Premier League» for Xavi. Barcelona har slitt med å kunne registrere free agents Andreas Christensen og Franck Kessie før de har fått til de nødvendige kuttene i lønnsbudsjettet som gir plass til de to spillerne.

Serge Gnabry nekter å forlenge med Bayern München

Høyreving Serge Gnabry var i starten av sin karriere i Arsenal, de han forlot London-klubben etter fem år og ble en den av Werder Bremen var det som en fullt utlært og erfaren spiller som hadde en helt naturlig plass på det tyske landslaget. De siste fire årene har Serge Gnabry spilt for de tyske mestrene, med bare et år igjen av avtalen ønsker Bayern München å forlenge. Real Madrid, FC Barcelona og ​​​​Tottenham ønsket seg Gnabry i sommer.

Barcelona får 2 milliarder! – Er som en dråpe i havet

Det hjelper selvsagt å få inn to friske milliarder, men det rekker ikke hele veien for Barcelona som i mange år har brukt gullkortet helt uten å tenke på at en dag, som ikke er så vakker, må det hele betales tilbake. I forbindelse med salg av tv rettigheter mottar Barcelona 207 millioner euro, som de har tenkt til å bruke på spillerkjøp. Med andre ord, ikke betjene gjelden på godt over 10 milliarder.

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme. På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

Kaos: Raphinha ber agenten stanse Chelsea-overgangen!

Raphinha er historie i Leeds, men det er det eneste som er sikkert. Flere engelske medier hevdet på tirsdag at Leeds var enige med Chelsea om overgangssum på solide 60 millioner pund. De hadde bare glemt å bli enige med spilleren selv. Det er Sport som melder at Raphina har bedt agenten Deco (tidligere Chelsea -og Barcelona-spiller…) om å stanse prosessen.

Hinna snublet ved målstreken

Vinnerskallene fra Stavanger sto reiseklare for en internasjonal håndballturnering i Barcelona. Uten ett eneste spilleminutt var de tilbake på hjemmebane.
Les mer om:

Barcelona har syv midtstoppere, minst en må dra

Barcelona har for tiden syv midtstoppere: Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – samtidig som laget er vesentlig tynnere i de fleste andre posisjonene på banen. Den franske 26 åringen Clement Lenglet skal i følge Marca være svært nær en overgang til Tottenham, det dreier seg ikke om et salg, men om et sesonglangt lån.

Har Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – En av de er nær Tottenham

Barcelona har for tiden syv midtstoppere: Gerard Pique, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Andreas Christensen. – samtidig som laget er vesentlig tynnere i de fleste andre posisjonene på banen. Den franske 26 åringen Clement Lenglet skal i følge Marca være svært nær en overgang til Tottenham, det dreier seg ikke om et salg, men om et sesonglangt lån.

Barcelona håver inn

Et Barcelona i økonomiske problemer har solgt 10 prosent av TV-rettighetene sine til selskapet Sixth Street. Avtalen er verdt godt over 2 milliarder kroner.
Les mer om:

«Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»

Nå som vi såvidt har begynt å forberede oss på at CR7 går ut på Old Trafford også kommende sesong, kommer det en rimelig sterk påstand fra Italia.

Da er Barcelona klare for Lewandowski!

Barcelona gir ikke fra seg rettigheter til fremtidige inntekter frivillig, men er nå så hardt presset opp mot veggen at all aktivitet på overgangsmarkedet er satt på vent. På torsdag kom bekreftelsen på at ferskes euro sprøytes inn i klubben. Sixth Steet overtar ti prosent av Barcelonas TV-rettigheter for de neste 25 sesongene. Dermed sprøytes 267 millioner euro direkte inn i klubbkassa (vi er spente på hvor mye kreditorene får fingrene i).

Skal signere både Marcelo og Dani Alves!

Det var noe sårt da Real Madrids mestvinnende spiller ever ikke fikk forlengelse med klubben han hadde tjent i seksten år. Alt har sin slutt, men 34-åringen hadde et sterkt ønske og tro på at han skulle avslutte karrieren på San Bernabeu. Landsmann Dani Alves ble hentet inn av kompis Xavi før jul i fjor for å hjelpe Barca tilbake på det sportslige sporet. Brasilianeren gjorde jobben, men måtte se forlengelsestilbudet aldri komme. De to spillerne har vist at de på sine beste kampdager fortsatt kan matche de beste forsvarsspillerne, i tillegg har begge kroppen proppfull av offensive gener.

Fotballryktene: – Klipp sår tvil om overgangen

Richarlison kan komme til å spille i Champions League neste sesong, mens Barcelona vil kuppe Chelsea-overgang. Her er torsdagens fotballrykter.