Nyheter om Barcelona


Premier League klubb overrasker stort, vil signere utestengt keeper

Ajax-keeper André Onana drømmer om spille i Premier League, nå kan en avtale komme på plass selv om han trolig må vente et år på å få stå i mål Goal skriver at Arsenal har is i magen og gjerne signerer Onana nå i sommer selv om de må vente. Kameruneren er nemlig utestengt for doping fram til februar neste år, men han har anket dommen og kommet med en forklaring som virker fornuftig. Les: Real Madrid kan hente tilbake gammel mester Han testet positivt på det vanndrivende stoffet Furosemid i februar.

BBC peker på en som kan fylle vakuumet etter Sergio Agüero

Det spekuleres flittig om hvem som skal erstatte Sergio Agüero en av de aller viktigste spillerne til Manchester City de siste ti årene. – Alt fra Romelu Lukaku til vår egen Erling Braut Haaland blir foreslått. BBC spiller spørsmålet: Kan høyrevingen Ferran Torres være erstatning for spissen Sergio Aguero? – (Og svarer nesten umiddelbart) Les: Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalenFerran Torres kom til Manchester City for 21 millioner euro fra Valencia i august 2020 og er ifølge Transfermarkt verdt ca 50 millioner euro nå.

Helt vilt: Dani Alves kalles tilbake til tjeneste!

Det meste har vært vilt med villmannen Alves, men når du som 38-åring blir kalt inn til tjeneste for et av klodens kuleste landslag, da topper dette mye. Zlatan bestemte seg for å takke ja til spill for Sverige som 39-åring, men de nordiske blågule er ikke akkurat som de sambadansende blågule. Les: Sverige mister løven Zlatan For å komme til saken: Denne helgen ble den tidligere Barcelona -og PSG spilleren kalt inn til Brasils landslagstropp.

Norsk Chelsea-duo hyller Graham Hansen før finalen: – En av de beste i verden

Chelsea møter Barcelona i kveldens mesterligafinale. Maren Mjelde og Guro Reiten er full av lovord om Caroline Graham Hansen, som står på motsatt banehalvdel.

- En av de beste i verden

Chelsea møter Barcelona i Champions League-finalen. Maren Mjelde og Guro Reiten er full av lovord om Caroline Graham Hansen, som står på motsatt banehalvdel.

Tilskuer-Mjelde klar for nervepirrende finalekveld: – Nesten litt vondt

De siste månedene har Maren Mjelde (31) fått kjenne hvor nervepirrende det er å være tilskuer. Søndag kveld er hun på plass i når lagvenninnene møter Barcelona til Champions League-finalen.
Les mer om:

Graham Hansen før mesterligafinalen: – Må jobbe ræva av oss

Tåsen-jenta Caroline Graham Hansen er klar for sin tredje Champions League-finale og sin første med Barcelona. Hun vet hva som skal til for at det skal bli gull.
Les mer om:

Hansen: – Må jobbe ræva av oss

Caroline Graham Hansen er klar for sin tredje Champions League-finale og sin første med Barcelona søndag. Hun vet hva som skal til for at det skal bli gull. – Vi må jobbe ræva av oss. Finaler lever sine egne liv, så vi må virkelig være påskrudd. Vinner vi alle de små kampene i kampen, vinner vi kampen. Vi må vinne våre kamper én mot én og to mot to, sier Graham Hansen til NTB. Søndag står Chelsea på motsatt banehalvdel for Graham Hansen og Barcelona. Det blir hennes tredje mesterligafinale. De to første tapte hun som Wolfsburg-spiller for Lyon i 2016 og 2018. (NTB)
Les mer om:

Sveriges største talent får napp der «Team Haaland» feilet

Erling Braut Haaland er som vi alle vet en fantastisk god spiller og vi i Sporten gratulerer med kåringen som årets spiller i Bundesliga. Den norske målmaskinen har dårlige rådgivere som bare er ute etter å suge ut mest mulig penger på kortest mulig tid. – Deres pengebehov vil stoppe enhver overgang i sommer, 20 åringen vil ikke komme seg videre før kommunikasjon og krav om penger både over og under bordet kommer ned på normale nivåer. Barcelona er en av klubbene som fikk besøk fra Team Haaland for ikke så lenge siden, det ble for dyrt.

- Et steg ned fra Haaland-interessen

Målgarantist Sergio Aguero skal være i samtaler med Barcelona. Katalanerne har lenge vært ryktet til Erling Braut Haaland, men nå kan det se ut som om Manchester City-stjerna blir Messis nye lekekamerat på Camp Nou.
Les mer om:

Memphis Depay er klar til å signere, men det er en betingelse

En overgang vi har hørt om helt siden Ronald Koeman overtok som manager for Barcelona sist sommer ser nå ut til å materialiseres. – Nederlandske Memphis Depay har bare noen få uker igjen av sin kontrakt med Lyon, en klubb han har trivdes i siden overgangen fra Manchester United i 2017. Fristelsen ble for stor for et bytte da hans landslagssjef Ronald Koeman igjen ble klubbtrener. – Memphis Depay skal ha blitt enige med Barcelona om en avtale, men det er en viktig betingelse.

Der satte Jarstein penn på papir

Den norske landslagskeeperen Rune Almenning Jarstein kom ut av sykehuset for noen dager siden og fortalte da han var enig med Hertha Berlin om en forlengelse og at de ville signere om noen dager. – På det tidspunktet var klubben i seriøst trøbbel, du måtte ta frem forstørrelsesglass for å skille dem fra nedrykksstreken. Nå ser ting bedre ut etter Hartha Berlin tok tre poeng mot allerede fortapte Schalke. (Du ser høydepunkter nederst i artikkelen) Den norske landslagskeeperen bekrefter selv på sin egen Instagram-profil at han signert en ny kontrakt med Bundesliga-klubben.

Cristiano Ronaldo fikk inn «don´t stop here»-scoringen

Endelig kunne Ronaldo skinne. Etter stort sett ha fått kjeft og skylda i Torino for Juventus sin miserable sesong, kunne CR7 minne Juve-supporterne på hva han har gitt klubben. På onsdag var det Cristiano Ronaldos 131. kamp for Juventus. Scoringen mot Sassuolo (3-1 seier) ble portugiserens 100. scoring for Torino-klubben. Dette gjør Ronaldo til spilleren i klubbhistorien som har nådd det magiske tallet på færrest kamper.

Xavi blir til over VM

Mens norske fotballpamper diskuterer om vi skal boikotte et VM vi ikke kommer til å kvalifisere seg til har Barcelona legende Xavi funnet ut at det gassrike landet er et flott sted å bo. – De siste årene hver gang ting går dårlig på Camp Nou begynner ryktene å gå om at snart kommer klubbens store helt tilbake og redder klubben. Etter to tette uavgjort kamper og en elendig siste omgang mot Levante dukket det opp to ting samtidig i sosiale medier, et krav om at Barcelona manager Ronald Koeman får sparken og et håp om at Xavi skal komme.

Tottenham kretser rundt Rafael Benitez

Helt siden første gang han entret Premier League-sirkuset i 2004 for Liverpool, har vi sett på Rafa Benítez som en av managerne som skaper liv på balløya.

ESPN: Barcelona i kontakt med Hansi Flick

Det er aldri noe spesielt for managere å vite om at arbeidsgiveren kontakter mulige erstattere, men for Ronald Koeman er dette en del av gamet hos Barca som følger med signaturen. Det var i april at Hansi Flick informerte verden at han gir seg hos Bayern til sommeren. Dette fikk fart på den nye Barca-presidenten Joan Laporta. Les: Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea Ifølge ESPNs kilder tok Barcelona raskt kontakt med Flick for å høre om planen hans videre.

Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalen

Da det i vinter ble klart at Sergio Agüero ikke kom til å forlenge sin atale med Manchester United vekket det interessen til sportsdirektører over hele verden. – Helt siden nyheten sprakk har Barcelona blitt pekt på oftest som neste stopp for det som helt klart er en av verdens beste angripere. Spansk presse er helt sikre på hva som skjer fremover, Agüero vil signere for den spanske storklubben etter at han er ferdig med Champions League-finalen 29. mai. – Finalen er i Porto, flyttet fra Istanbul grunnet corona-restriksjoner.

Gikk glipp av dansk spisstalent, henter lovende Strømmen spiss

Bodø/Glimt trodde de hadde lykkes med å hente den danske angrepsspilleren Magnus Warming, men i de siste timene opp til overgangsvinduet fikk de beskjed fra den ny nedrykkede Superligaklubben Lyngby at det likevel ikke ble noe av i denne omgang. Bodø/Glimt var villige til å betale et tosifret millionbeløp. – Det blir ikke tomt med nykommere på Aspmyra, Bodø/Glimt og Strømmen har blitt enige om en overgang for den 19 år gamle spissen Lasse Selvåg Nordås. – Det ble trolig langt billigere en for Warming. – Planen var å hente dem begge, nå ble det kun Nordås som gikk i boks i denne omgang.

Neymar hadde et ønske før han signerte ny kontrakt

Det som omtales som årets viktigste underskrift kom for noen dager siden, den brasilianske superstjernen Neymar skrev en forlengelse med Paris Saint-Germain frem til 2025, men før han gjorde det hadde han et ønske. Det var ikke noe spesielt og rart som man kunne forvente av en fotballstjerne, men et ønske om å få spille i det utsatte sommer OL 2020 i Japan. Les: Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb Tydeligvis fikk 29 åringen viljen sin har er tilgjengelig for valg for Brasil-troppen i Tokyo etter å ha vunnet gull på de forrige kampene i Rio.

Det står mellom Barcelona og Manchester United

Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho. Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

Åpner disiplinærsak mot utbrytere

Det europeiske fotballforbundet skal etterforske Barcelona, Real Madrid og Juventus for klubbenes rolle i planene om en europeisk superliga. Uefa bekrefter at det er opprettet disiplinærsak mot klubbene, og at inspektører skal se nærmere på saken.

Forstår at det stilles spørsmål

Barcelona-sjef Ronald Koeman regner med at hans framtid i klubben vil bli tatt opp etter 3-3 mot Levante tirsdag. – Trenerne er alltid i søkelyset, men etter en andre omgang som det kan jeg forstår at det blir reist spørsmål om meg, sa Koeman ifølge Reuters. Barcelona ledet både 2-0 og 3-2, men klarte ikke å ta alle de tre poengene. Etter uavgjort-kampen er sjansen for å ta ligatittelen betraktelig mindre. Med to kamper igjen å spille er Barcelona ett poeng bak Atlético Madrid og ett foran Real Madrid. Begge hovedstadslagene har tre kamper igjen og kan skaffe seg en luke.
Les mer om:

Barcelona snublet i gullkampen – ga bort ledelsen to ganger

Barcelona ledet både 2-0 og 3-2, men måtte nøye seg med 3-3 i bortekampen mot Levante. Dermed ligger laget tynt an i gullkampen i La Liga.
Les mer om:

Barcelona rotet bort seieren – tittelen i ferd med å glippe

(Levante – Barcelona 3–3) Barcelona ledet 2–0 og 3–2, men klarte ikke slå Levante. Det gjør at seriegullet ser ut til å ende opp i Madrid.
Les mer om: