Nyheter om Barcelona


Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Etter å ha «parkert» Haaland er Bruno Fernandes i fokus

Barcelona president Joan Laporta annonserte for noen dager siden at den økonomiske krisen nå er over og at de skal sparke fra seg. Gammel storhet skal erobres raskere enn noen kunne tenke seg! – Store spillere som koster skjorta er igjen aktuelle. Spanske medier er nå overbevist om at Barcelona girer opp for å hente Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund til sommeren, det til tross for at Marca har regnet ut det vil koste totalt 3,6 milliarder kroner å hente og lønne Haaland. Selv de mest optimistiske på Camp Nou klarer ikke å regne hjem en slik sum.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

Adama Traoré har blitt enig med Antonio Conte om opplegget

Det har pågått samtaler en god stund mellom muskelbunten Adama Traoré og Tottenham. – Tema for samtalene har ikke bare vært av økonomisk art, selv om det er viktig, høyrevingen ønsker å finne tilbake til samme form som han opplevde i Nuno Espírito Santo sin regjeringstid i Wolverhampton. Vil bli best igjen! Det er over et år igjen av avtalen som Adama Traoré har med Wolverhampton så en avtale klubbene i mellom må også på plass før en overgang kan gjennomføres.

ESPN: Ny vending i Martial-saken

I helgen ga Manchester United fra seg en 0-2 ledelse på Villa Park til poengdeling. Etter kampen var det en tydelig irritert United-manager som hadde behov for å slippe ut litt steam. Da spørsmålet kom om hvorfor Martial ikke var del av troppen mot Aston Villa, kom det fra Rangnick at franskmannen hadde nektet å spille. Det tok ikke mange minuttene før Martial hadde gitt sin side av saken på Instagram.

Real Madrid vant supercupen

Real Madrid vant den spanske supercupen i fotball med 2-0-seier over Athletic Bilbao i finalen i Riyadh. Mange har stilt seg kritiske til at den spanske supercupen også i år ble lagt til Saudi-Arabia, men Real Madrid nyttet sjansen til å sikre et nytt trofé til premieskapet. Etter 3-2-seier over Barcelona i semifinalen sikret scoringer av Luka Modric og Karim Benzema (straffe) finaleseier. Det er 12. gang Real Madrid vinner den spanske supercupen.

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Spansk media: Premier League-bud lagt inn på Frenkie de Jong

Barcelona-president Joan Laporta har tidligere sagt at i teorien er ytterst få Barca-spillere skjermet mot en potensiell exit. Klubben står foran tidenes økonomiske opprydning, samtidig som de sportslige resultatene må opprettholdes – og bedres. Det ble nettopp ryddet plass til registering av Ferran Torres etter at Umtiti forlenget kontrakt med kraftig lønnskutt, nå kan klubbens 7. best betalte være i spill. En av spillerne som det ikke har vært stilt spørsmål til de siste sesongene, er Frenkie de Jong.

Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus

Denne uken skulle Juventus og Max Allegri vise hele Italia at plasseringen på sesongens Serie A tabell utenfor topp-fire er midlertidig. Supercoppa-finalen mot Inter Milan skulle vinnes og Juves kollektive selvtillit skulle økes. Det endte med et bittert 2-1 tap på San Siro, med scoring av Alexis Sanchez på overtid med kampens siste spark på ballen etter 121 minutter.

Sergino Dest vil bli og kjempe om plassen, Xavi er helt uinteressert

Sergino Dests fremtid i Barcelona henger i en svært tynn tråd da Xavi Hernandez er ute etter å selge den amerikanske høyrebacken. – Spilleren selv er opptatt av å bli på Camp Nou. Til tross for interesse fra Bayern München og Chelsea, vil Dest bli Camp Nou og skal være klar for å kjempe seg inn på Xavis lag. USMNT-stjernen har ikke blitt hjulpet av skader og COVID-19, noe som har utelukket ham fra de fleste kampene siden Xavi tok ansvaret fra tidligere sjef Ronald Koeman. Les: Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder 21-åringen er forholdsvis ettertraktet.

Steven Gerrards andre signering bekreftet

Det er en svært rutinert venstreback Aston Villa-manager Steven Gerrard har hentet i Everton. – Med kjøpet av franske Lucas Digne har han fullført sin andre signering i januarvinduet. Aston Villa har kjøpt den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne. Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League Overgangen ble bekreftet torsdag. Digne forlater Everton etter 3,5 år i klubben. The story so far.

Tysk media: Borussia Dortmund bruker Witsels ukelønn på 1,5 millioner for å vinne kampen om Chelsea-spiller

Witsel tapper lønnsbudsjettet til Dortmund med den 6. høyeste lønningen (sportsalary.com), en utgift som forsvinner til sommeren når belgieren går ut som free agent fire år i klubben. Ifølge Bild er denne sparte lønnsutgiften avgjørende for å kunne tiltrekke seg en ettertraktet Chelsea-spiller. Andreas Christensen. Dansken er fått Thomas Tuchel til å rive av seg i lille håret han har igjen, etter at Christensen presser Chelsea steinhardt i lønnsforhandlingene for å signere forlengelsen.

Vant dramatisk El Clásico

Real Madrid stakk av med seieren mot Barcelona etter målfest og ekstraomganger. Det var først Vinicius Junior som sendte hvittrøyene i ledelsen etter å ha blitt spilt alene med keeper Marc-André Ter Stegen. Kort tid før pause skulle Barcelona slå tilbake mot spillets gang. Det var Luuk de Jong som fikk ballen skutt i foten sin, og ballen gikk stang inn. Men rundt et kvarter før slutt sendte Benzema Real Madrid i ledelsen igjen etter et presist innlegg fra Dani Carvajal.

Real Madrids superduo senket Barcelona i høydramatisk «El Clasico»

Spisesteder som åpnet i Stavanger og Sandnes i fjor

Real Madrids superduo senket Barcelona i høydramatisk «El Clasico»

(Barcelona - Real Madrid 2–3) Vidunderbarnet Vinicius Junior (21) og veteranen Karim Benzema (34) har flere scoringer enn hele Barcelona-stallen til sammen denne sesongen. I kveld nedsablet de erkerivalen for femte gang på rad. Men det måtte ekstraomganger og hjelp fra en lagkamerat til.

Der kom telefonen fra Premier League som Robin Olsen har ventet på

I sommer ble Robin Olsen lånt ut fra Roma til Sheffield United i Championship etter å ha falt fullstendig ut av tankene til manager Jose Mourinho.

NFFs gullball til Hansen og Haaland

Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen blei onsdag for andre år på rad kåra til Noregs beste mannlege og kvinnelege fotballspelar. – Mange norske fotballspelarar presterte på høgt nivå i 2021.

Conte med januarsalg på Tottenham Hotspur Stadium

Tanguy Ndombele er ikke en populær mann i Tottenham etter at franskmannen ble buet ut av egne fans i FA-cupkampen mot Morecambe på søndag. Midtbanespilleren skal nå ønske å forlate klubben allerede i januar og Conte skal visstnok ikke stå i veien for en overgang. Den engelske avisen Daily Star skriver at både PSG, AC Milan, Roma, Lyon, Barcelona og selvfølgelig Newcastle skal være interesserte i overta franskmannens tjenester. SISTE: Newcastle vurderer om de skal gi et tredje bud Det har ligget i kortene lenge, men det er fortsatt utrolig at Tottenham ønsker å selge Dele Alli.

Bruno Fernandes linket bort fra Old Trafford

Portugiseren har blitt linket til en overgang til Camp Nou og Barcelona etter en frustrerende sesong på Old Trafford. Fernandes ble raskt beskrevet som redningsmannen på Old Trafford etter overgangen fra Sporting CP i januar 2020, men har hatt en kraftig formsvikt i første halvdel av 2021-22 sesongen. Spilte nesten hele kampen med skrekkskade (NB sterke bilder) 27-åringen har bare scoret én gang på sine siste 14 Premier League-kamper, og det har blitt antydet at han er en av flere spillere som er misfornøyd situasjonen i United.

Tilbyr mye bedre betingelser enn han får i Barcelona

Det er en lønn for de håpefulle, en lønn for de som av og til benyttes og en som spiller seg inn på en fast plass på laget. En svært imponerende Ronald Araujo har spilt seg inn i den siste kategorien, men lønnstaket i Barcelona hindrer klubben i å øke lønna nå. Samuel Umtiti har godtatt å gå ned i lønn slik at Barcelona kunne melde opp nyinnkjøpte Ferran Torres til «kamparenaen». Rafael Benitez som sliter med Everton i Premier League er klar til å tilby lønn en som spiller i førsteelleveren verdig. Everton har en tøff høstsesong bak seg i Premier League.

En overraskende vending har løst Ferran Torres problemet

Det siste halve året har Samuel Umtiti stått på lista over spillere på vei ut fra Camp Nou. Newcastle United rettet oppmerksomheten mot Barcelona-forsvareren med sikte på å styrke backlinjen og ta lønnsregninga for Barca. På mandag ble det bekreftet at Barcelona har løst det på en overraskende måte, en løsning som sender Ferran Torres til kamparenaen – og Newcastle tomhendt tilbake til balløya. En låneavtale ble diskuterert mellom Barcelona og Newcastle der franskmannen ønsket å returnere til Barcelona etter sesongen.

Reddes av Samuel Umtiti signatur

Med Philippe Coutinho tilbake i Premier League i aksjon for Aston Villa sin gamle lagkamerat, Steven Gerrard og ny og billigere avtale for Samuel Umtiti kan Barcelona puste litt lettere. Opprinnelig var planen å selge den franske midtstopperen og dermed fjerne han fra lønnslistene, men nå som Samuel Umtiti har skrevet under på en ny kontrakt med katalanerne, og tar et betydelig lønnskutt er de nå innafor lønnstaket.

Blekket såvidt tørt på Coutinho kontrakten – i forhandlinger med utstøtt franskmann

Phillipe Coutinho er i troppen til Steven Gerrard, nå forhandler den danske sportsdirektør Johan Lange om å skaffe seg nok en uønsket spiller, denne gang en venstreback. Sterkt ønsket hos Gerrard, men satt i fryseboksen hos Rafael Benitez. Lucas Digne har ikke vært på kamparenaen siden første desember etter at han fortalte Benitez at han ikke hadde planer om å følge kontrakten som ble forlenget for ett år siden. Les: Bob Bradley viste David Beckham hvordan jobben kan gjøres så mye, mye bedre -Jeg har hatt et par samtaler med ham, og han fortalte meg hva han tenkte.

Bob Bradley viste David Beckham hvordan jobben kan gjøres så mye, mye bedre

David Beckham har brukt de siste årene på å fortelle verden hvordan verdensstjernene kommer til å renne ned døra hos Inter Miami. Så langt har det blitt en Higuain og Blaise Matuidi. Bob Bradley har nå vist David Beckham at det er mulig å gjøre det så mye, mye bedre. Det er liten tvil om at det er Bob Bradley som fortsatt er helt for Stabæk fansen som skal ha æren over å ha bragt Napoli-stjerne Lorenzo Insigne til Toronto FC.

Benitez har blinket ut Everton-spilleren han garanterer ikke får spilletid

Everton-manageren har sluttet å pakke problemer inn i papp. De som ikke setter klubben foran seg selv har ikke noe å gjøre på Goodison Park. Lucas Digne har ikke vært på banen siden 1. desember, nå forklarer Benitez hvorfor han ikke benytter seg av franskmannen. Les: Dumping av Coutinho ble ikke nok for Barcelona -Jeg har hatt et par samtaler med ham, og han fortalte meg hva han tenkte. Det kom meget tydelig frem (at han vil bort).