Nyheter om Barcelona


- Messi utgjorde forskjellen

Denne sommeren skilte Lionel Messi (34) og Barcelona lag. I et intervju med nederlandsk presse forteller Barcelona-trener Ronald Koeman (58) om tida med argentineren.
Les mer om:

Oppfylles to krav, kan det bli London på Coutinho i januar

Det er ikke lenger noen tvil: Coutinhos Barcelona-historie går mot en slutt, en nødvendig slutt. Barcelonas økonomidirektør renser troppen for spillere med de høyeste lønningene og Barca satser på de yngre spillerne. Men problemet er som tidligere, det finnes få klubber som er villig til å ta risikoen med Coutinho i forhold til den økonomiske belastningen det er å ha brasilianeren i troppen.

Daily Mail: Guardiola har fått klarsignal til å hente inn spilleren som hamrer inn 30-40 scoringer

Før Chelsea-kampen gikk Guardiola ut og fortalte at City ikke har en toppscorer på nivå med Lukaku, Ronaldo eller Kane, og forklarte at de må bruke laget. På lørdag var det laget som var best, neste sommer kan Guardiola få «sin Ronaldo». Chelsea hentet inn Lukaku, United hentet Ronaldo, Tottenham beholdt Harry Kane. Manchester City sendte Sergio Agüero til Barcelona, og satt «ribbet» tilbake da Kane-prosjektet gikk i vasken. Les: Tottenham står klare, hvis Barcelona vil På lørdag skulle de regjerende Champions League mesterne opp mot finaletaperen City.

Scoret i ny storseier

Barcelona fortsetter å herje med motstanderne i den spanske fotballserien for kvinner. Lørdag var det Valencia som fikk unngjelde mot Champions League-mesteren. Til pause sto det 5-0. Målene fortsatte å renne inn også etter hvilen. Caroline Graham Hansen spilte hele kampen, og hun fikk æren av å sette inn kampens siste mål da det gjensto fem minutter. Det ble til slutt 8-0. Graham Hansen hadde også en målgivende pasning da Alexia Putellas ordnet 4-0. Barcelona har vunnet de tre første kampene i sesongen og står med en vanvittig målforskjell på 18-0.
Les mer om:

Graham Hansen scoret i storseier

Barcelona fortsetter å herje med motstanderne i den spanske fotballserien for kvinner. Caroline Graham Hansen scoret i lørdagens 8-0-seier. Ingrid Syrstad Engen kom inn.

Offisielt: Barcelona signer den yngste målscoreren i Süper Lig noensinne

Det er et fantastisk talent som Barcelona har sikret seg på en seksårskontrakt. Det 17 år gamle talentet Emre Demir kommer fra den tyrkiske klubben Kayserispor. – Demir er akkurat det Barcelona mangler om dagen, ekstreme ferdigheter på små flater. Den offensive midtbanespilleren født i 2004 er venstrebent og skal være omtrent like god med begge beina. – Han har vokst opp i Kayserispor og har spilt for de tyrkiske ungdomslandslaget. Les: Mester Klopp digger Brentford Barcelona betaler 2 millioner euro pluss klausuler.

Real Madrids tremålsscorer har fått beskjeden som løser alt

De siste sesongene har Marco Asensio vært tidvis usynlig hos Real. Selv om det ble spill i i 48 kamper forrige sesong, har det vært trøblete for 25-åringen å etablere seg i førsteelleveren. I sommer åpnet høyrevingen døra for å vurdere alternativer, og ryktet om en exit i januar har svirret i spansk media. Så kom hattrick mot Mallorca. På onsdagens La Liga-kamp mot barndomsklubben til Asensio valgte Ancelotti endelig å sette spilleren på banen fra start. Real- manageren fikk full valuta for disponeringen, og Asensio gjorde seg igjen aktuell med hattrick´et.

Tottenham står klare, hvis Barcelona vil

Tottenham sin portugisiske manager Nuno Espírito Santo har i mange år vært fan av Philippe Coutinho, som alle andre portugisere heier de på «sitt andre hjemland» Brasil hvis ikke Portugal er aktuelle. – Santo var så vidt ankommet Premier League som Wolverhampton manager forholdet mellom Liverpool fans og Coutinho gikk opp i flammer.

Satser på å få Paul Pogba gratis og at han godtar lønnskutt

Selv om den franske superstjernen Paul Pogba den siste tiden overrasker i positiv retning den siste tiden har ikke det fundamentale endret seg vesentlig. – En forlengelse er ikke signert med Manchester United og engelsk presse i takt med prestasjoner på banen og tydning av kroppsspråk bølger frem og tilbake et sted i mellom signerer helt sikkert en forlengelse til signerer aldri!. De «vanlige» klubbene som man snakker om i forbindelse med Paul Pogba er Juventus, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Koeman utestengt i to kamper

Barcelona-trener Ronald Koeman har tunge dager. På toppen av svake resultater er han utestengt i to kamper på grunn av protester mot dommerne. I torsdagens 0-0-kamp mot Cádiz fikk Koeman rødt kort av dommer Carlos del Cerro etter at han gjentatte ganger uttrykte sin misnøye overfor fjerdedommeren og i tillegg forlot det tekniske området flere ganger. Barcelona har ennå ikke tapt i ligaen, men er bare nummer sju på tabellen, sju poeng bak erkerivalen Real Madrid på tabelltopp.
Les mer om:

FIFA 22: Her er topp 100

De 100 beste spillerne i FIFA 22 Ultimate Team er avslørt. – Spesielt Paris Saint-Germain-fans har noe å glede seg over.

Ronald Koeman og Joan Laporta snakket sammen hele veien tilbake til Catalonia

Til tross for Barcelonas dårlige resultater i de tre siste kampene mot Bayern München, Granada og Cadiz, vil Ronald Koeman fortsette i rollen som manager i hvert fall til etter søndagens kamp på Camp Nou mot Levante. President Joan Laporta har bestemt seg for å ikke gjøre noen drastiske grep angående Koemans fremtid etter at de to mennene hadde muligheten til å snakke på vei tilbake til Barcelona, etter klubbens 0-0 uavgjort mot Cadiz. Les: Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma Presidenten og treneren analyserte torsdagens resultat, der både Koeman og Frenkie de Jong be

Ny fiasko

Problemene fortsetter for Ronald Koeman og Barcelona. Storklubben klarte bare 0-0 mot Cádiz: - Det har vært fryktelig å se på, sier ekspert.
Les mer om:

Krisen fortsetter for Barcelona

Ronald Koemans jobb henger trolig i en tynn tråd etter nok et skuffende Barcelona-resultat. 0-0 mot Cádiz sørger for at storklubben er syv poeng bak erkerival Real Madrid.
Les mer om:

Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb

Da Al-Rayyan offentliggjorde at James Rodriguez var klar for signering, begynte engelsk presse å rakke ned på 30-åringen. Dette var det definitive lavmål. Den tidligere Real Madrid-spilleren viste at han hadde mer inn da Ancelotti hentet ham til verdens tøffeste liga, så forsvant Ancelotti, og Rodriguez tok avgjørelsen (godt pushet av Rafa Benitez) om Qatar som neste destinasjon. 6 scoringer på 23 Premier League-kamper ble status på balløya.

Barcelona må ut med penger de ikke har hvis de skal lande landslagssjef

De to neste kampene i La Liga er avgjørende for om Barcelona manager Ronald Koeman beholder jobben, alt annet enn full pot i torsdag mot Cádiz og mot Levante på søndag vil intensivere arbeidet med å finne enn ny. Det er urettferdig å legge all skyld på manageren, men slik er fotballen. Stjernespillerne som Lionel Messi og Antoine Griezmann har forsvunnet fra den økonomisk kriserammede klubben siden forrige sesong. Erstatterne har ikke vært av samme kaliber.

Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden

Alle var rimelig sjokkerte da verden fikk vite hvor mye Lionel Messi faktisk tjente i Barcelona, 71 millioner euro i lønn kan senke enhver klubb. – Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden denne sesongen.

Koeman under press i Barcelona – nektet å svare på spørsmål

Ronald Koeman har tøffe dager som Barcelona-trener. Onsdag møtte han til pressekonferanse bare for å lese opp en forsvarstale om seg selv og klubben.
Les mer om:

I trøbbel? Bare å kalle på Luis Suarez

Barcelona hadde karret seg til poengdeling mot Granada på mandag, på tirsdag var det Atleticos tur til nesten-snubling mot Getafe. Overraskende holdt Getafe regjerende mester Atletico under press med 1-0 frem til det 74. minutt. Så smalt det fra Barcelonas tidligere matchvinner. Les: Hvor har det blitt av Harry Kane? Getafe hadde fått inn sin første scoring på et tiår mot Atletico Madrid, og hadde nå en omgang igjen av kampen hvor de skulle forsvare seg til seier. Så dro Carles Alena på seg sitt andre gule kort i det 74. minutt, og Atletico fosset frem for å utnytte svakheten.
Les mer om:

Ronaldo passerte Messi

Cristiano Ronaldo topper Forbes' ranking over verdens best betalte fotballspillere. Han jekket stjernerivalen Lionel Messi ned fra førsteplassen. Det amerikanske finansmagasinet Forbes lager hvert år en topp-ti-liste over fotballens mest gasjerte spillere. Ifølge Forbes tjener Ronaldo 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket.

Ronald Koeman lever farlig

Før mandagens kamp mot Granada var spansk presse med Marca i spissen enige om at de neste tre kampene i La Liga ville avgjøre manager Ronald Koeman sin skjebne. – Etter det skuffende uavgjort resultatet var manageren ute med beskjed om at Barcelona måtte finne sin egen stil, og forklarte at de ikke har spillerne til å spille tiki-taka lenger. Nederlenderen uttrykte sin mening om at hans lag hadde spilt bra og antydet en stilendring i klubben.

Iniesta: Xavi er klar

Er det én spiller Barcas klubbpresident lytter til, så er det ikonet Andres Iniesta. Derfor er det spesielt interessant når 37-åringen har pekt på den perfekte erstatteren til Ronaldo Koeman. For det er ingen hemmelighet at Koeman må leverere de neste to kampene for å beholde jobben. Overkjørt av Bayern München der nederlenderen kom med unnskyldninger på at «det ikke var annet å forvente med denne troppen».

Eksperter spår snarlig exit for Ronald Koeman i Barcelona

Ifølge flere eksperter på spansk fotball vil Barcelona-trener Ronald Koeman få sparken så snart klubben har funnet en erstatter.
Les mer om:

Barcelona unngjekk sjokktap

Barcelona fekk ein tidleg kalddusj då Domingos Duarte sende gjestane Granada i føringa etter to minutt i kveldens kamp i den spanske toppserien. Heilt på tampen av kampen sørga Ronald Araújo for å berge Barcelona frå eit pinleg heimetap. Uavgjortresultatet gjer at Barcelona står med åtte poeng etter fire kampar. Katalanarane fekk nyleg bank av Bayern München i meisterligaen, men i La Liga er dei framleis utan tap.
Les mer om:

Presset øker på Koeman etter ny Barca-smell på hjemmebane

(Barcelona-Granada 1–1) Domingos Duarte (26) så ut til å påføre Barcelona deres andre strake tap på Camp Nou med en scoring etter 86 sekunder, men midtstopper Ronald Araujo (22) berget ett poeng i kampens siste ordinære minutt.
Les mer om: